UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟ lenker nelly & plt

JUMPSUIT FRA MISSGUIDED HER

Tror du på alle ryktene om at Pierre er utro mot deg mens du er i LA?

– Ikke et dugg. Jeg stoler på kjæresten min, og er veldig sikker på at jeg er den eneste som får oppmerksomheten hans. Det jeg derimot tror på, er at det finnes veldig mange jenter der ute som er keen på han og gjør alt de kan for å forsøke å få meg til å tvile på det vi har. Beklager å måtte melde dette, men: dere får det ikke til, og det begynner å bli gammelt nytt. Get a new hobby, dere sløser virkelig bare bort tiden deres.

Hvor mye penger har du brukt så langt i LA?

– Har ingen aning. Jeg har ikke sjekket kontoen.

Har du noengang vurdert å bli vegetarianer eller veganer? Hvorfor/hvorfor ikke?

– JA! Jeg har kjempe lyst til å bli mer og mer kjøttfri. Pierre har faktisk så og si kuttet ut kjøtt, han spiser nesten kun fisk. Han inspirerer meg veldig på den fronten, faktisk. Det som gjør det ekstra vanskelig for meg er at jeg er så overdrevent kresen i matveien. Jeg spiser ikke salat og nesten ikke noen grønnsaker, så jeg vet ikke helt hva jeg skulle spist dersom jeg hadde kuttet kjøtt helt. Jeg har i hvert fall startet med en til to kjøttfrie dager i uken, så det går i rett retning!! Jeg har tenkt å skrive et eget innlegg om dette. 💘Hadde jeg bodd i LA hadde det vært utrolig enkelt, for her har de MASSE god veggie mat!

Kan du nevne det beste godteriet de har i USA?

– Jeg har faktisk ikke smakt på så mye enda, vi har jo kjøpt inn masse godteri og snacks til en video vi skal spille inn der vi smaker på amerikansk godteri. Men av det jeg har smakt på hittil, må jeg nok si Sour Patch Kids, spesielt de som er vannmelon. YUM!! 

Hvorfor sier du at du er fra Stavanger når du egentlig er fra Bryne? Hvorfor sier du at Stavanger er for lite for deg fordi alle kjenner alle og alle vet alt om alle, når dette obviously er en Bryne greie?

– Vel, hadde det bare vært tilfelle. Jeg er ikke fra Bryne eller jæren. Jeg ble flyttet dit i fosterhjem da jeg var 11-12 år, og har bodd på jæren i 7-8 år av livet mitt. Jeg er oppvokst på Randaberg, som ligger 10-15 min fra Stavanger sentrum. Det er Randaberg jeg kommer fra, ikke Bryne. 

Hvor kjøper du bikiniene dine?

– Litt forskjellig, egentlig. De har MASSE fint badetøy HER.

Hvorfor er du så redd for å si hvordan du egt har det?

– Hva mener du? Jeg vil tørre å påstå at jeg er veldig åpen når det kommer til hvordan jeg har det med dere? Jeg viser både oppturene og nedturene i livet mitt, jeg legger sjeldent skjul på noe. Akkurat nå har jeg det veldig fint. Jeg har fine mennesker i livet mitt, en fantastisk kjæreste, kule ting som skjer på karriere-fronten OG jeg er i Los Angeles. 

Legger du aldri på deg? Syntes du spiser mye usunt, men fortsatt er like tynn!

– Hmm.. Hvordan skal jeg svare på dette spørsmålet…. Jeg spiser oppriktig akkurat det jeg har lyst på, selv om mange av dere tror at jeg lyver om det. Jeg går ikke på noen diett, jeg spiser noe søtt hver dag og bryr meg svært lite om kalorier. Det jeg derimot tror har mye å si er at jeg har veldig liten magesekk, og blir super fort mett. Det samme gjelder meg godteri og søtsaker: jeg klarer å spise veldig lite, før jeg blir kvalm. Til slutt vil jeg bare si at dere må unne dere akkurat det dere har lyst på, uansett! Vi lever en gang, folkens. Hvem faen bryr seg om den middagen inneholder masse karbohydrater? DET ER GODT!! Eat that shit! Jeg har selv slitt med spiseforstyrrelser i mange år, og det ble så ille at jeg var på nippet til å bli tvangsinnlagt på psyk. Derfor er jeg veldig slik at jeg oppfordrer alle til å ikke bli nazi når det kommer til matinntak, for shit så farlig det kan bli. 

Hvor har du kjøpt buksa?

– Den finner du HER!

Kunne du vært med på farmen kjendis?

– Hmm… Kanskje. Jeg er ikke sikker, faktisk. Det kunne vært spennende med tanke på at det er skikkelig ut av min komfortsone, så jeg tror absolutt at det kunne vært interessant å utfordre meg selv på det feltet. Hadde dere ønsket å sett meg der? Haha.

Hva heter den sangen i den videoen du la ut på insta der du viftet med penger?

– Taste av Tyga.

Hei! Kan du være så snill å filme haul når du kommer hjem? Er ganske sikker på at mange vil det. Er gøy å se på! 🙂

– Det lover jeg! 

Hvor er det glitteret du bruker som øyenskygge fra? Tror jeg så at du tok det på i en video, så ut som en mer sånn krem øyenskygge. Det er sååå fint!!

– Tusen takk! <3 Den er fra Stila i fargen “kitten karma”. Så sjukt fin!! Eeelsker den.

Er det ikke kleint å få andre til å filme deg shake rumpa på Instagram?

– Shake rumpa? Hmm.. Når har jeg shaket ass? 🙂

Hvorfor klipper du aldri det helvetes lange håret ditt? Vil se deg med kort en gang.

– Oi du, det kommer nok aldri til å skje. Jeg elsker mitt lange hår. Det er litt av min signatur. Jeg hadde nok aldri klart å gått med kort hår ass. 

Ser du på deg selv som et forbilde? isåfall, vil du anse deg selv som et godt forbilde eller et dårlig?

– Jeg har jo forstått at jeg anses som et forbilde ettersom at jeg er den jeg er. Men samtidig er det veldig rart for meg å tenke på det, for for meg er jeg jo kun Isabel Raad som jeg alltid har vært. Den usikre lille jenta som ikke trodde hun skulle lykke i livet. Den lille jenta som konstant var redd og tilbaketrukken. Det at jeg nå er en person som har innflytelse på andre og anses som et forbilde er veldig stort for meg, samtidig som at det er utrolig skremmende og skummelt. Jeg prøver bare å være meg selv på både godt og vondt. Jeg kommer aldri til å late som om at jeg er noen eller noe jeg ikke er, for å please andre. Om jeg er et godt eller dårlig forbilde får være opp til hver enkelt å bedømme. Jeg er kun meg selv og lever livet mitt på den måten jeg selv ønsker.

________

still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der underveis!

HER VIL JEG BO

lokal tid: 19:55

The Beverly Hills Hotel

I går dro jeg med meg jentene på The Beverly Hills Hotel for lunsj. Jeg har hørt masse bra om stedet tidligere, og derfor måtte jeg så klart ta turen dit nå som jeg først befinner meg i LA. Det var totalt verdt det, jeg mener – bare se på bildene! Det var så utrolig nydelig! Hele atmosfæren der var skikkelig avslappende, men samtidig veldig glamorøst. Å bo her tror jeg koster litt, men jeg skulle likevel ønsket at vi bodde her under oppholdet. Er det noe jeg liker å prioritere på ferier, må det være kule hotell. Bare det i seg selv er jo halve opplevelsen med en ferie, for man tilbringer ganske mange timer der i løpet av reisen. Jeg stortrives i leiligheten hos Nina da, så jeg hadde ikke villet bytte det ut mot noe denne turen. Vi har det super koselig her, og Nina er så utrolig gjestfri og god! 💘

Her ser dere litt av menyen på Polo Loungen på hotellet, der vi spiste lunsj. Som dere kanskje legger merke til, er prisene noe stive. En spaghetti-rett kostet over 400 norske kroner liksom, og det er ganske mye til å kun være litt pasta haha. De vet å overprise, men så er det jo litt forventet også i og med at det tross alt er The Beverly Hills Hotel. Jeg hadde ikke forventet meg rimelige priser.

Se så fint, da! Åh. 💕

Ine gikk for tortilla-suppe, som var helt grei. Den ser veldig bra ut, da. Hehe!

Sofie gikk for noe hummus greier. Det var helt greit det også, men ingenting å hoppe i taket over. Selv gikk jeg for kyllingfilet med poteter, men det glemte jeg tydeligvis å ta bilder av.

Girlies. 💘

Alt i alt hadde vi en utrolig hyggelig dag i går. Vi fartet fra morgen til kveld, vi. Først hike, så lunsj, fiksings og så middag og drinks på kvelden. Bilder fra det kommer også, vi spiste nemlig på en super hip restaurant som heter Catch. Stay tuned! 

EN DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

I CAN’T DEAL

Altsååå…. Aner dere hvor lenge jeg har hatt lyst til å dra til en slik cupcake ATM? Dersom du kjenner meg, vet du at dette lenge har vært en liten drøm for meg haha. Kanskje teit for noen, men slike små, skjønne ting er min guilty pleasure. Elsk på alt som er søtt og rosa, og spesielt om det er dessert innblandet også. Det gjør jo ikke akkurat saken verre da, for å si det sånn. Jeg trodde at disse automatene kun fantes i New York, men neida. De fantes her i Beverly Hills også, til min store glede. Der måtte vi så klart ta turen innom, og lykken var stor. Jeg ble ikke litt skuffet en gang – alt levde opp til forventningene. Automaten var like søt som jeg trodde og cupcaksene var like tasty som jeg hadde sett for meg. Terningkast: 6.

DETTE VIL SJOKKERE DERE

annonse ⎟ lenker nelly

PUMA TOPP HER ⎟ SHORTS SHEIN ⎟ SNEAKERS HER ⎟ SOLBRILLER HER

I dag startet vi dagen meeeget sporty, spør du meg! Jeg er ikke akkurat kjent for å være den som er mest aktiv og den som besøker treningssenteret oftest, så det å starte dagen men så kalt “hike” var jammen meg ikke noe dere hadde forventet dere, vil jeg tro? Haha! Er dere sjokkert nå? Vi var på vei ut døren 09:30 ca, og tok en taxi opp til Runyon Canyon (og ikke Grand Canyon som jeg presterte å si på mystory, hahaha). Det var sykt deilig å få en så aktiv start på dagen, faktisk! Jeg ble sjukt sliten da, for jeg er ikke akkurat godt trent om dagen. Tenk at jeg gikk fra å gå på idrettslinja og spilte fotball i 8 år, til å ikke trene en drit? Paradise Hotel og festingen got the best of me, haha. 

Så nice! Jeg følte meg som en ekte LA-girl der jeg gikk å “hiket”. Det er jo slik de gjør her, vet dere. 😉

VLOGG ⎟ FAMILIEREISE TIL CHANIA

Her kommer først vloggen fra familieturen vi hadde til Hellas, Chania. Vi reiste jo dit sammen med Pierres familie for å feire svigermors bursdag. Turen var super koselig, og jeg har jo allerede blogget mye om den. Vi vlogget masse også, og her kommer den første! Litt sent ute, men bedre sent enn aldri håper vi? 💘

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

EGGSLUT

Hittil har denne turen bydd på mange gode måltider og restaurantbesøk. Jeg vet at mange av dere elsker tips til hvor å spise, og derfor tenkte jeg å dele mine opplevelser på de stedene vi har spist på. First up: Eggslut. Navnet er litt spesielt haha, men maten upåklagelig! Dette er et frokost sted, der man får deilige egg sandwicher. Man kan velge blant forskjellige typer, men selv gikk jeg for egg, cheddar og bacon i en bun. Det var DØDS godt! Så saftig og god. De får den til å smake så sjukt mye mer enn kun enn egg sandwich, liksom. Helt nydelig! Den vi dro på lå i Downtown, i en mathall. 

YUM! Her anbefaler jeg dere absolutt til å dra dersom dere skal til LA. Perfekte stedet for en smakfull frokost.

JEG FÅR HELT VONDT I MAGEN AV DETTE

annonse ⎟ lenker nelly

ADIDAS GENSER HER ⎟ADIDAS BUKSER HER

Hei fra sofaen! Jeg er så sjukt trøtt her jeg sitter og blogger atm. Klokken er 23:26 her nå. Tidsforskjellen er helt sinnsyk, dere ligger 9 timer frem i Norge. Det er litt slitsomt med tanke på blogging, for når jeg blogger slik som nå, er det jo morgen for dere. Haha, mindfuck. Uansett! Vi sitter bare å chiller akkurat nå, og har i grunn gjort det i et par timer. Hele dagen i dag gikk til ulike aktiviteter, og jeg har så klart dokumentert alt på både bilder og i vlogg. Apropos sistnevnte: jeg elsker at dere vil at jeg skal vlogge hver dag her nede. Det gleder meg, for jeg har skikkelig lyst til det selv også. Det at dere tar det så godt i mot er jo veldig gøy og ikke minst motiverende. Masse vloggs it is! Jeg skal klippe dagens vlogg så fort jeg står opp i morgen, nå orker jeg virkelig ikke. Er helt utslitt. Tenker dere noen ganger over at man blir tusen ganger mer sliten PÅ ferie, kontra når man er hjemme? Man farter jo konstant og finner på masse hele tiden så fort man er på ferie. Jeg får nesten litt sånn FOMO dersom jeg bare sitter inne. På kveldene går det for så vidt greit, men på dagene MÅ jeg komme meg ut og få opplevd masse gøy.

Jeg har litt vondt i magen i kveld, jeg får så vondt av alle de hjemløse menneskene som bor på gata her nede. Det er helt forferdelig å bare kjøre videre som om ingenting har skjedd. Det er mennesker, akkurat som du og meg. Tenk at det kunne vært oss? Her i USA finnes det ikke noe Nav eller et system som hjelper deg opp og frem. Her må du klare deg på egenhånd, no matter what. Det er døds trist å være vitne til, for man ser hvor mange som oppriktig sliter. Vi har det alt for godt i Norge, det er i hvert fall sikkert og visst. Jeg har skikkelig lyst til å gjøre noe for noen uteliggere før jeg reiser hjem. Kjøpe masse mat og dele ut, for eksempel. Mange går rundt med skilter der det står at de er sultne og trenger mat. Spesielt det gjør ekstremt vondt i hjertet. Nei, jeg skal absolutt gjøre et eller annet før jeg forlater denne byen. 

Vi bestilte nettopp kinamat på døren. Så jummy! Jeg spiser alltid stekt ris med egg og kylling, uten grønnsaker. Så kjedelig er jeg, dere! Du får en iskrem dersom du klarer å finne noen på min alder som er kresnere enn meg i matveien (det er umulig).

Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg! I morgen er en ny dag med masse gøy på agendaen. Jeg ELSKER livet i LA!! 💘

HEMMELIGHETEN BAK MIN BRUNFARGE

annonse betakaroten

LIFE’S A BEACH AND I’M JUST TANNING

Jeg elsker virkelig brunfargen jeg har nå. Det er lite som slår følelsen av å føle seg skikkelig tan og fresh. Jeg har jobbet ganske mye med fargen, men hemmeligheten bak den dype fargen er uten tvil Betakaroten. Jeg har tatt det hver dag i mange måneder, og det av god grunn. Jeg merker skikkelig stor forskjell når jeg tar Betakaroten og ikke. Uten blir ikke fargen like dyp, jeg blir lettere solbrent og jeg blir generelt blekere mye fortere i forhold til når jeg faktisk tar det. Når vennene mine spør meg om hvordan jeg klarer å bli så brun, anbefaler jeg de alltid til å skaffe seg verdens beste produkt i verden, nemlig Betakaroten. Det er virkelig gull!

Kort fortalt til de av dere som ikke vet: Betakaroten er et kosttilskudd som gjør at man kan få dypere, mer gylden og mer varig brunfarge. Jeg elsker jo å være brun året rundt, og derfor tar jeg betakaroten så og si hele året. 

TRE GODE GRUNNER TIL Å BRUKE BETAKAROTEN

☀️ Fargen blir mye dypere

☀️ Det kan bidra til reduksjon av soleksem

☀️ Styrker immunforsvaret. Studier viser at flere immunceller i kroppen blir aktive ved bruk av betakaroten.

KJØP BETAKAROTEN HER!

ET VELDIG SÅRT INNLEGG FOR MEG Å POSTE

Jeg føler meg veldig “hjemme” her i LA. Det er få som snur seg to ganger for å ihjel stirre på rumpen min fordi den er operert. Det er ingen som slenger en “du er full av plastikk”-kommentar etter meg i det de går forbi. Jeg opplever ikke at jeg ser annerledes ut her, i forhold til mange jenter. Dette høres kanskje veldig teit ut for deg som leser dette, men det er utrolig deilig å føle at man ikke er så “unormal” eller “rar”. For faktum er at jeg ofte føler meg veldig utilpass hjemme i Norge, spesielt nå for tiden. Hele dette oppstyret om inngrep og fillers har jo tatt helt av og vi som har endret på utseendet blir veldig latterliggjort og hånet om dagen. Jeg er jo helt enig i at vi burde legge mindre fokus på plastisk kirurgi for å skjerme andre og ikke påvirke, men samtidig er jo verden blitt slik at det har blitt veldig vanlig å gjøre noe med utseendet, enten ved hjelp av operasjon eller fillers. Man kan mene hva man vil om den utviklingen, men ingen kan nekte for at det blir mer og mer normalt. 

Det føles så rart å ikke bli dømt for hvordan jeg ser ut for en gang skyld. Det er lenge siden jeg har følt meg såpass “normal” som det jeg gjør i LA. Jeg passer nok mye mer inn her nede enn det jeg gjør i Norge med tanke på hvordan jeg velger å leve livet mitt, men også på grunn av hvordan jeg er og hvilke valg jeg har tatt. Her bryr man seg i mye større grad om seg selv og sitt, og lar alle andre bry seg om deres eget liv. Man kan nok si mye rart om Los Angeles, men jeg trives ekstremt godt her. Jeg får kjenne på en ro inne i meg som jeg ikke har kjent på flere år. Jeg blir nesten litt tårevåt mens jeg skriver dette, men jeg tror ikke at dere forstår hvor godt det føles å kjenne seg akseptert på en måte? 

Jeg skulle ønske at jeg var såpass selvsikker at jeg aldri hadde følt et så stort behov for å utsette meg for hverken inngrep eller fillers, men det har ikke vært enkelt i mitt tilfelle. Jeg har alltid hatt et veldig anstrengt forhold til meg selv, og da spesielt min kropp. Selv tror jeg helt ærlig at den tiden der jeg slet med alvorlige spiseforstyrrelser, gikk over til en ny “sykdom” der jeg istedenfor å sulte meg ihjel, begynte å operere. Det er veldig tøft for meg å skrive dette til dere, for det er veldig sårt. Likevel er dette realiteten min, og uansett hva grunnen til mine drastiske endringer er, føles det ubeskrivelig godt å være et sted der jeg ikke blir dømt for hvordan jeg ser ut. Kommer du på en kjendis i USA som ikke har utført et eneste inngrep eller tatt fillers? Det er svært få. Det er så klart trist, men det får meg til å føle meg mye mer “normal” enn det jeg har gjort på veldig lenge.