Min side.

Nå er det nok.

Dere har nok fått med dere alt hysteriet rundt meg, Pierre og Martine som er i media. Jeg har vurdert om jeg skal uttale meg eller ikke, og frem til nå har jeg ikke uttalt meg til noen. VG, Se og Hør, Nettavisen og Side2 har kontaktet meg for å høre min side av saken. Men vet dere? Jeg synes det blir for dumt. Hvorfor i alle dager skal jeg fortelle om en såpass privat sak, som angår kun meg, Martine og Pierre, til hele jævla Norge? Hva har alle andre med det å gjøre? Nada. Martine har valgt å kontakte Se og Hør SELV, for å få det ut i media. Dette synes jeg blir for dumt og kun et stort skrik om oppmerksomhet og PR. Jeg skjønner at det som har skjedd ikke er greit, men hva angår det media?! Kun oppmerksomhet. Hennes svar på det var at hun ville at Pierre skulle kjenne på den samme følelsen som hun sitter med. Rett og slett for å hevne seg, og få hele landet til å hate en person utifra et PRIVATSAK. 

Jeg burde egentlig være utrolig lei meg for dette, og det er jeg også. Men nå synes jeg at det har gått for langt. Man tar ikke sånne ting offentlig, det er måte på hvor mye man skal dele av seg selv. Jeg har fått uttalige forespørsler om å gå ut med personlige saker selv tidligere – men jeg takker fint nei hver eneste gang. Det er forskjell på privatliv og PR. Det er måte på hvor desperat man kan være for å klare å sette noen spor igjen etter seg i meida, nå som PH-bobla er på vei ut.

Dere lurer nok på om det stemmer. Og, – ja, det gjør det. Til en viss grad. Ikke alt martine har valgt å skrive stemmer, men det får nå være hennes versjon. Jeg står for det jeg har gjort. Jeg lå med Pierre en stund etter at vi kom hjem fra innspillingen i Mexico. Akkurat på den tiden var det ingenting mellom Martine og Pierre. Jeg husker veldig godt at jeg satt og spiste på Fridays med Martine da hun fortalte at det kun var boblen, og at de var alt for forskjellige her hjemme. Hun ville ha en “seriøs” gutt. Dessuten hadde Martine en hun holdt på med her hjemme mens hun var i Mexico, som hun ikke var ferdig med. Det samme var med Pierre, han ville bare være hennes venn. Han og Martine hadde ikke pratet på flere dager da hendelsen tok sted. Vi var begge fulle, og det endte opp med at vi lå sammen. En stund etter det skjedde ble det seriøst mellom Martine og Pierre, og da ble jeg og Pierre enige om at vi skulle late som om at det aldri hadde skjedd. Han var ikke utro. De var ikke sammen. Det var ikke noe mellom de akkurat da. Det var egentlig ikke så veldig sjokkerende at vi kom til å ligge sammen da vi begge likte hverandre veldig godt den første perioden inne på hotellet, før Audun sjekket inn. 

Da det plutselig ble seriøst mellom de igjen ble både jeg og Pierre stresset, for vi visste at det vi hadde gjort egentlig burde komme frem. Jeg skulle sagt det. Pierre skulle sagt det. Desverre gjorde vi aldri det, da vi tenkte at det bare kom til å ødelegge for dem. Mellom meg og Pierre var det ingenting, og det ligget var helt ubetydelig. 

Nå som Martine vet det føler jeg meg utrolig dårlig. Det har jeg i grunn gjort hele tiden. Jeg har gått rundt og visst det, men ikke sagt noe. Det er feilen jeg mener jeg har gjort. Jeg angrer enormt på det. Jeg skulle bare sagt det. Jeg var feig, og redd for å såre Martine. Jeg har lagt meg langflat gang på gang til Martine, og unnskyldt meg så godt jeg kan. Jeg skulle ønske jeg kunne ugjør det, men det går desverre ikke. Vi alle gjør feil, og jeg har definitivt lært av dette. Det er ikke typisk meg å gjøre noe sånt, og jeg har aldri gjort noe lignende førut. Ingenting kan unnskylde det jeg gjorde, for det var ikke greit å ikke si det til henne. Og det vet jeg. Jeg har sagt alt jeg har på hjertet og beklagt meg uttallige ganger til Martine, mer kan jeg ikke gjøre. Jeg skjønner at det gjør vondt. Det skjønner jeg utrolig godt. Og det er jeg utrolig lei meg for, noe som hun også vet. Det skal sies at jeg hadde kun kjent Martine (og Pierre) en kort periode, som var da vi var på hotellet. Jeg og Martine var ikke “bestevenner” på denne tiden. Vi hadde kjendt hverandre en svært kort tid, så det var ikke sånn at jeg bedro min all times bestfriend som mange av dere påstår.

Ellers vil jeg bare understreke at de fleste av dere som reagerer sterkest på dette er dere som er mellom 10 og 14 år. Dette er en sak som ikke angår dere, men bare oss det gjelder. Ha det i bakhodet. Jeg synes at det er vanskelig å holde meg såpass ydmyk nå som hun går ut med nye artikler hver eneste dag, for å henge oss ut. Jeg fortjener å få høre det fra henne, jeg fortjener å bli hatet av henne – men absolutt ikke hele landet. Det får meg til å bli veldig offransiv og irritert, for det er ikke en sak som har noe i media å gjøre. Jeg kunne hatt forståelse for at hun hadde villet gått ut med det og hengt oss ut dersom vi hadde vært jævlige tilbake nå, men jeg har ikke gjort annet enn å beklage meg og lagt meg langflat og stått for det jeg har gjort. Gang på gang. Da skjønner jeg ikke hva hun vil oppnå, annet enn oppmerksomhet og PR.

Jeg skriver dette innlegget med blandende følelser. I bunn og grunn bør jeg ikke trenge å forklare meg til noen andre enn Martine. Noe jeg har, før hun valgte å gå ut i media med dette. Jeg føler meg tvunget til å sitte her å “beklage” og forklare meg til hele Norge, noe jeg synes blir tragisk. Det handler ikke om noen andre enn oss. 

Det Martine driver med er dessuten ikke lovlig, da hun går på personangrep på både meg og Pierre. Hun utgir våres navn og historier til ulike nettaviser og på sin blogg, noe som ikke er lovlig dersom vi ikke gir godkjenning til det. 

Pierre har fått utrolig mye hat på grunn av dette, og nå kjenner jeg på det selv. Jeg skjønner at dere føler dere innblandet da hun har delt alt med absolutt hele landet – men plis husk; dette angår ikke dere. Martine har ikke vært perfekt i sitt forhold hun heller, så dere skal ikke dømme for hardt. Det er mye jeg også kunne gått ut med som setter henne i et nokså dårlig lys angående hvordan hun har vært noen ganger mot Pierre, men jeg holder meg for god. Hun får styre på så mye hun vil. Jeg legger dette bak meg. Jeg har beklagt, lagt meg langflat og mer kan jeg ikke gjøre. Martine er en fantastisk fin jente som jeg er utrolig glad i. Det er synd at jeg tok et så dårlig valg, og det er ingen andre enn meg selv å takke. 

Dette innlegget er ikke for å rettferdiggjør en dritt, men for å gi min side av saken. Jeg må visst det, nå som hele privatlivet vårt ligger på nett. Ufrivillig.

Juicy stuff du ikke visste om Paradise Hotel


1. Vi så daglig delfiner og hvaler som hoppet i havet fremfor oss. Super herlig å nyte den utsikten mens vi lå og tænet. Ah, savn… Vondt i hjertet.

2. En av dagene var det full krig på hotellet. Fightwar. Alle pranket alle, uten om meg, Martine og Linn. Vi snakket taktikk. Audun fikk blant annet kjeften full av barberskum og Elin fikk seg en dusj med sneiper og ekkelt vann over seg.

3. De fleste av oss fikk fuglelopper av badedyrene i bassenget. Dere så de ofte på kameraet, men etter litt fikk vi ikke lov til å bruke dem på grunn av nettopp dette.

4. Dagsfylla er ikke så veldig “fyll” som de skal ha det til. Den består av 1-2 øl og kanskje en drink. Wuhu…. 

5. Strømmen i Mexico var så sinnsykt dårlig, at vi måtte planlegge skikkelig detaljert om vi skulle få tid til å føne ferdig håret. 

6. Crewet var utrolig snille med oss. Var vi tomme for shampo, kom de med det. Trang vi en saks, fikk vi det. 

7. Det beste med å dra på date og utflykter var selve bilturen dit. Da fikk vi nemlig høre på hva og hvor mye musikk vi ville!

8. En date varte i kanskje en time, mens selve rigginga og filminga tok gjerne 4-5 timer. Alt rundt tok veldig lang tid.

9. Alle starter jentene fløy fra Gardermoen til Mexico sammen. Under hele reisen (og de neste 3 døgnene) fikk vi ikke lov til å dele navn og informasjon om oss selv.

10. Vi kunne ikke gå i grønne plagg, da det ikke ser bra ut på TV-skjermen. Dessuten blir det vanskelig å redigere i greenroomet (der vi ble syncet).

Tyrkia og utvidet Paradise-familie.

 

Hei babes!

Puh, her er det i oooverkant varmt ass. Svetter bort! Skal ikke klage da, hører at været i Norge ikke er helt på topp. Hehe. Siden sist har det skjedd litt. Audun har blant annet gjestet øya. Det har Kevin også. Sara kommer tilbake på lørdag. Vi er med andre ord godt rystet nå! Paradise-crew. Vi storkoser oss. Fester, spiser god mat, tæner, henger med masse fiiine folk og generelt bare nyter livet. I løpet av helgen drar vi en tur til Tyrkia. Det gleder jeg meg masse til! Ah, nei dere… Livet er virkelig skjønt. Det eneste dumme er at jeg savne de hjemme. Familien og Martine spesielt. Krysser fingrene for at Martine får fri fra jobb og kan komme å besøke meg her nede. Savner deg masse jenta mi! 

Takk for fine tilbakemeldinger på videobloggen forresten! Jeg tenkte at jeg kanskje kunne spilt inn en del to også hvis det er interesse for det? Hva sier dere? 🙂

De siste dagene

… Oppsummert i bilder.

Dette visste du ikke om Paradise Hotel

1. Regler. Det er veldig mange regler. Vi fikk et hefte den dagen vi reiste til Mexico. Der stod alt vi trang å vite.

2. Leggetid. Vi har leggetider hver kveld.

3. Sync. Jeg var alltid så uheldig å bli ringt inn til sync hveeeeer gang jeg solet meg. Da vet dere nok at man er deilig, “fin” og svett!!! :-)))))

4. Frisør. Den eneste “frisøren” vi hadde på hotellet var Sara. Jeg og mange av de andre savnet det å kunne klippe og farge håret.

5. Solhatt. Dere vet den svarte, store solhatten Mathias pleide gå med på hotellet? Jeg hadde en lik, men nektet å bruke den da han gjorde “narr” av den. Haha.

6. Kjoler. Jeg hadde 23 kjoler med meg. Den ene kofferten var bare kjoler.

7. Dårlig planleggelig. Jeg pakket veldig usmart, som vanlig. Jeg pakket ikke med meg en eneste varm genser. Det var litt kaldt på kvelden faktisk.

8. Love me like you do. Den sangen ble spilt da jeg og Audun solet oss, og det var så utrolig kos. Hver gang jeg hører den sangen tenker jeg på den dagen. Minner!

9. Mygg. Den helvettes myggen ass. Det kryyyydde av mygg, vi var alle sammen dekket i myggstikk. Store stikk! Helt jævlig.

10. Sminke. Jeg hadde så og si alltid sminke på meg. Hallo, trynet mitt skulle tross alt på TV.

Jeg er bitch mot alle

Hei fra en litt frustrert Isabel.

 

Akkurat nå må jeg bare få ut litt aggresjon. Jeg er så oppgit… Jeg er som dere vet på Rhodos hvor jeg jobber for og representerer Grabbarna Grus. Min jobb er å mingle. Å mingle på en nattklubb blir fort til å drikke alkohol og å omgås mine venner og andre på klubben. Det jeg har opplevd den siste tiden jeg har vært her er at noen (veldig få, vel og merke) skal være skikkelige negative og klage til meg i ettertid. Ingen tørr selvsagt å komme å si noe til meg face to face på klubben – neida, de venter til de kan gjemme seg bak “anonym” og kommentere på bloggen. Det er nå høysesongen virkelig har dratt i gang, og nordmennene har tatt over øyen. Jeg gledet meg så indelig til det skulle skje, for jeg så veldig frem til å møte dere! Greia for min del er at jeg (som alle andre ph-deltakere) opplever at noen er direkte uhyggelige. Da kan jeg love at jeg ikke står og tar i mot dritt. Ja, jeg representerer og jobber for Grabbarna Grus. Men det betyr søren meg ikke at folk kan komme å slenge dritt til meg, for å så gi meg tilbakemelding på at jeg er så “bitchy”. Visst faen er jeg bitchy om du er det mot meg. Jeg er veldig hyggelig og imøtekommen med absolutt alle dersom jeg ikke har grunn til noe annet. I går for eksempel satt jeg å spiste nattmat sammen med en kollega. Da kom det plutselig to gutter bort til bordet vi satt ved. Der slo de seg rett ned, uten å egentlig spørre om det var greit. Hadde du gjort det med noen du ikke kjente? Det var egentlig greit nok det – problemet var at den ene var skikkelig frekk. Det første som plumper ut av munnen hans i det han slår seg ned er: “faen ikke tro du er bedre enn meg”. Altså, hva i helvette. Excuse my french. Jeg hadde aldri sett gutten før, hvert fall aldri utvekslet et eneste ord med han. Vennen hans ble utrolig flau og ba han om å passe munnen sin. Han var faktisk utrolig hyggelig! Han stilte meg spørsmål om tiden på hotellet, og jeg hadde rett og slett en fin samtale med han. HAN var jeg hyggelig mot. Han andre? Not so much. Hvorfor skulle jeg?

En annen episode var da jeg hadde en skikkelig dårlig kveld. Jeg var for full, og det hadde skjedd litt greier som gjorde meg veldig lei. Da kom det bort to jenter som var veldig på, og som var utrolig fulle selv. Jeg satt faktisk og gråt, og de klarte å be meg om å fikse gratis drikke til dem. Jeg svarte at det kunne jeg ikke, for jeg har faktisk ikke lov til å løpe å dele ut gratis drinker til en hver turist. De svarte med en irritert blikk, etterfulgt om at de kunne få ta en selfie med meg. Som dere sikkert kan tenke dere selv så var ikke det et veldig passelig tidspunkt for meg å posere til et kamera. Jeg svarte at det var litt dårlig timeing, men at jeg absolutt kunne gjøre det senere. Dere kan jo gjette selv hva responsen var. Altså… Det er slike episoder som dette som gjør at jeg kan få kommentarer på at jeg er “bitch”. Men vet du? Det får faen meg rekke. Er jeg en bitch for at jeg ikke fikser deg gratis drikke, eller at jeg har det utrolig kjipt der og da, får det absolutt bare være.

Når det er sagt! Flesteparten av dere som har tatt turen til GG har jeg virkelig kost meg med! Det er så utrolig mange morsomme og hyggelige folk som har kommet frem til meg, og dere setter jeg utrolig stor pris på.

Poenget mitt med dette innlegget er at jeg absolutt ikke er bitchy. Tenk bare litt over hvordan dere oppfører dere mot andre. Selv om vi er offentlige personer, betyr det ikke at vi skal få slengt dritt i trynet. Jeg elsker dere som støtter meg av hele mitt hjerte, uten dere hadde jeg ikke kunnet hverken levd av bloggen eller hatt det livet jeg har nå. Dere er så utrolig gode som gir jeg masse støtte og fine ord hver eneste dag. Tuuuusen, tusen takk!! Dere skal vite at dere betyr utrolig mye for meg. 

STEVE AOKI @ OSLO SPEKTRUM

19/9 – save the date peeps.

Gjett hvem som kommer til Norge og skal opptre på Oslo Spektrum 19 september? Selveste Steve Aoki, som er nr. 10 i verden som DJ. Han er grammy-nominert som internasjonal produsent/DJ. Du har garantert hørt om han før. Det kommer til å ta heeelt av. Du vil virkelig ikke gå glipp av dette! Hvert fall ikke jeg. Han opptredte på Palmesus i går, og jeg har hørt rykter om at det var sinnsyk stemning. Billettene er allerede ute, de kan du finne HEREventet har ingen aldersgrense på sitteplassene, men det er 18 årsgrense på ståplassene. Det kommer til å bli syyyke tilstander! Jeg gleder meg helt vilt, og det håper jeg du gjør også! 

En liten teaser

Kjøp dine billetter NÅ! Les mer om eventet HER.

DIY: BB – CREAM

HI GIRLS!

I dette innlegget vil jeg dele et kjempe kjekt DIY-tips med dere –  nemlig en BB/CC-cream. Dette har tatt skikkelig av i kosmetikk verden den siste tiden, og derfor tenkte jeg at dette kunne være en akutell idè. Jeg elsker å lære ulike tips og triks innen skjønnhet, og når jeg lærer noe gøy vil jeg selvsagt dele det med dere også. Det er absolutt ikke vanskelig – det er det beste med hele greia. I tillegg vil det ta deg ca. 1 min å gjennomføre det. Kan vel ikke få det bedre enn som så? 😉 Denne hjemmelagede BB/CC-creamen er perfekt for de som gjerne har dårlig tid om morgenen eller de som synes at vanlig foundation kan bli litt heavy. Kanskje til og med for de som synes at det er vanskelig å finne en foundation i riktig farge? Pssst… En kan også blande inn litt pudderfoundation inn i din vanlige foundation for å få bedre dekkevne!

                                                                                

                                                                                                   Din valgte dagkrem og et pudderfoundation

                                                                                                            

                                                                                                                   Pump ut ønsket mengde med krem

                                                                                                        

                                                                    Drys litt pudder over kremen. Jo mer pudder – jo tykkere og mer dekkende blir resultatet.

                                                                                                     

                                                                                                                                   Bland godt!