Juicy stuff du ikke visste om Paradise Hotel


1. Vi så daglig delfiner og hvaler som hoppet i havet fremfor oss. Super herlig å nyte den utsikten mens vi lå og tænet. Ah, savn… Vondt i hjertet.

2. En av dagene var det full krig på hotellet. Fightwar. Alle pranket alle, uten om meg, Martine og Linn. Vi snakket taktikk. Audun fikk blant annet kjeften full av barberskum og Elin fikk seg en dusj med sneiper og ekkelt vann over seg.

3. De fleste av oss fikk fuglelopper av badedyrene i bassenget. Dere så de ofte på kameraet, men etter litt fikk vi ikke lov til å bruke dem på grunn av nettopp dette.

4. Dagsfylla er ikke så veldig “fyll” som de skal ha det til. Den består av 1-2 øl og kanskje en drink. Wuhu…. 

5. Strømmen i Mexico var så sinnsykt dårlig, at vi måtte planlegge skikkelig detaljert om vi skulle få tid til å føne ferdig håret. 

6. Crewet var utrolig snille med oss. Var vi tomme for shampo, kom de med det. Trang vi en saks, fikk vi det. 

7. Det beste med å dra på date og utflykter var selve bilturen dit. Da fikk vi nemlig høre på hva og hvor mye musikk vi ville!

8. En date varte i kanskje en time, mens selve rigginga og filminga tok gjerne 4-5 timer. Alt rundt tok veldig lang tid.

9. Alle starter jentene fløy fra Gardermoen til Mexico sammen. Under hele reisen (og de neste 3 døgnene) fikk vi ikke lov til å dele navn og informasjon om oss selv.

10. Vi kunne ikke gå i grønne plagg, da det ikke ser bra ut på TV-skjermen. Dessuten blir det vanskelig å redigere i greenroomet (der vi ble syncet).

20 kommentarer

Siste innlegg