INNKJØPENE FRA OSLO

Aldeles nydelig kjole fra Kotoure. Stiv pris, men absolutt verdt det! Sitter som støpt på kroppen og gir dødsfin form i virkeligheten.

Deilig genser fra Zara

Søt blondetopp fra Bikbok

Treningstopp fra Casall

Cardigan og tights fra Zara

Skjerf fra Zara

Håper innkjøpene falt i smak! 🙂 

Beklager for at jeg glor i gulvet på hvert bilde, men jeg var sminkefri… Hehe! 

Utsikten hotell

– snaps –

Fininger!

I og med at denne bloggen er en slags dagbok for meg, synes jeg at det er litt hyggelig og kunne dele bilder som tas med iPhonen i løpet av hverdagen. De er litt mer personlige og gjennom de får dere et litt bedre innblikk i de travle dagene mine. Håper det er gøy for dere! 🙂 Tenker i så fall og lage slike innlegg inni mellom.

1. Lunsj date etter skolen / 2. Sola flyplass, ut på reis i forbindelse med jobb / 3. Jobb-frøken! / 4. Elixia, cardio zone. Har fått svettet en del der i det siste. / 5. Bytur uten cava er ingen bytur 😉 / 6. Lunsj igjen, etter en shoppingrunde på Kvadrat. / 7. To lite begeistrede jenter for skolearbeid / 8. En liten guilty pleasure før YSL kurs. / 9. Har dere smakt denne nye isteen? Herregud, så god!!

1. Sliten pike etter styrke på overkropp. / 2. Min form for lørdagsgodt ♥ / 3. Skolepike-antrekket, hehe! / 4. matmatmat / 5. Chanel kurs / 6. Paulina, eieren av Youngblood. FOR en kvinne! / 7. Det var helg… Wups. / 8. På hotellrommet i Oslo, tidlig på morgenen, fit for dagens mange kurs. / 9. mat igjen da, gitt.

Nikita, frisør besøk

Juuuhu!

På fredag var jeg hos frisøren og fikk freshet opp manken litt. Flinke Kristina gjorde jobben, og jammen ga hun meg et strålende resultat! Jeg er sååå fornøyd. Hun klippet det litt opp fremme ved ansiktet slik at det rammer det fint inn og gir det ellers lange håret mitt litt mer spill. Jeg fikk også stusset litt på tuppene. Klippet faktisk av liiiitt på lengden da jeg syntes at det var litt i det lengste laget. Jeg gikk jo faktisk aldri med håret løst, rett og slett fordi at jeg syntes at det ble så utrolig stress når det var så forbanna langt. Haha. Bedre nå! 😀 Hun brukte noen fantastiske produkter i håret mitt under prossesen, og jeg kødder faktisk ikke når jeg sier at jeg følte at jeg hadde et helt nytt hår etter endt behandling. Det var SÅ mykt, glansfylt og deilig. Hvem tror dere endte opp med produktene som ble brukt da…? Joda, selvsagt måtte denne frøkna dra kortet. Huff, jeg og den derre shoppingen ass. 

Utrolig fornøyd er jeg hvert fall – tusen takk Kristina! <3

Litt prosecco, så er jeg der

                          

                 

                 

                     


             

– KOZY FAMILIEKVELD –

– throwback til fredag. Koselig familiekveld med et deilig måltid på Fridays –

Heaven is for real

Hello lovers!

Lørdag, dere. Deilig!! Når dere leser dette så befinner jeg meg på jobb. Med andre ord er dette er forhåndsskrevet innlegg, da. Fint me litt jobbings, ikke verst og føle seg litt produktiv –  selv på en lørdag! Ikveld står det en tur ut på festiligheter på agendaen. Det blir gøøøy! 😀 _______________________________________________________________________________________________________________________________________

Uansett, det jeg egentlig tenkte og tipse dere om i dag er en kino jeg så her om dagen. Nemlig ‘Heaven is for real’. Har dere sett den? Hvis ikke – do it! En finere og mer rørende film skal man lete lenge etter. Jeg storkoste meg gjennom hele filmen og fikk gåsehud også til tider. Tårene trillet også hele to ganger, haha. Ikke at det skal så mye til da… Er så lettrørt når det kommer til filmer. Kort fortalt handler den om en liten gutt som holder på og dø, og mens han ligger på operasjonsbordet opplever han og forlate sin egen kropp og reise opp til himmelen. Filmen er basert på en sann historie. Dere må bare se den!

Den perfekte skjorte-kjolen

Sponset

Hei og god helg, dere! 

Altså, fredag… Allerede?! Fy søren, dagene fyker bokstavelig talt avgårde. Føler det nettop var helg, jeg. Jeg har det svært hektisk om dagen, så kanskje det ikke er så rart at jeg føler at tiden løper fra meg. Vi har en veldig rolig periode på skolen nå, og egentlig de neste to ukene også. Det er digg etter to innleveringer og to fremføringer 🙂 Denne frøkna ligger dermed sagt ikke på latsiden for det om – nei, her er det ekstra jobbing og masse trening. Jeg har trent litt i overkant mye i det siste, vi snakker både morgenøkter klokken 06:00 og kveldsøkter. Kjenner på kroppen at det tar på, men fy søren så digg det er og se resultater allerede nå. Hard work pays off! Jeg elsker trening og sunn livsstil, men har i grunn ikke brettet ut så mye om det her på bloggen. Det finnes nok av treningsblogger der ute, hehe. Men, jeg kan absolutt skrive et innlegg om mine trening – og matrutiner om det er ønskelig? Jeg har lagt om matplanen min hvor det ikke er akseptabelt med store menger karbohydrater og søte fristelser. Jeg var, og er for så vidt enda, en sucker for sjokolade. Det har jeg byttet ut med frukt og smoothies! Ellers har jeg også fått øynene opp for tørket frukt i form av ananas og mango. H-e-r-r-e-g-u-d – det er godt det!! Og at det er et sunnere alternativ til snacks gjør meg ikke akkurat vondt. 😉

_______________________________________________________________________________________________________________________

Huff, nå har jeg mast i vei om alt annet enn hva som var meningen med dette innlegget – nemlig antrekket på bildene. Jeg mottok nok en pakke fra Sheinside med nydelige skatter som jeg var så heldig og få klikke hjem. Er ikke kjolen nydelig?! Jeg er in love. Den kan både pyntes opp eller dresses ned til en mer casual, hverdagslig look. Skinnjakken er også fantastisk fin. Elsker detaljene som gjør at den skiller seg ut. 

PS: Jeg har kåret vinneren av give-awayen jeg hadde i samarbeid med Sheinside! Den heldige vinneren er Helene! Gratulere så masse!!  Du vil bli kontaktet på mail av Sheinside.

Håper dere likte antrekket! Nå må jeg hive meg rundt her og gjennomføre helgevasken før jeg løper avgårde på jobb! 

God helg fininger. x 

Kjole HER Jakke HER

Ti ting du ikke visste om meg


♥ Jeg har endelig startet på lappen i en alder av 20 år. Og jammen er det ikke lenge til oppkjøring heller! Jeg har rett og slett aldri fått fingen ut og bare startet. Altså, jeg har bodd mitt i smørøyet i sentrum av Bryne fra jeg var 17 år, hvor jeg har gåavstand til både jobb, tog, butikker og kjøpesenter. Jeg mener, togstasjonen ligger 5 minutters gange fra leiligheten min. Derfor har jeg ikke hatt det største behovet for bil og førerkort. Nå derimot føler jeg at det er på tide. Den største motivasjonen er vel at jeg har funnet en fiiiin bil jeg skal kjøpe, så da gjaldt det om og få ræva i gir!

♥ Jeg har aldri prøvd røyk. Det synes jeg er ganske sykt i seg selv, med tanke på alle de byturene og vorspielene jeg har blitt tilbydd et drag eller to. Uansett hvor mye jeg har hatt innabords (hehe), så har jeg alltid takket fint nei. Jeg hater røyk, skjønner rett og slett ikke hensikten med å innhalere noe giftig og skadelig frivillig.

♥ Jeg påstår litt for ofte at jeg ikke liker noe selv om jeg i teorien aldri har smakt. Salat, for eksempel. Slik salat som er blanding vet dere, med forskjellige grønnsaker, kanskje litt pasta og et par kyllingbiter? Aldri smakt. Hvis jeg får det servert sitter jeg som en 10-åring og plukker ut kyllingbitene og knasker i meg brødet som følger med. Skikkelig sært, men jeg syns rett og slett det ser lite delikat ut. Først og fremst så liker jeg ikke tomat (aldri smak, selvsagt… og kommer nok aldri til og smake heller, da det ikke ser veldig fristende ut), og ofte blir salatene servert dynket i en eller annen slags dressing med masse annet tull i. Jeg liker derimot salatblad, agurk og gulrøtter – men kun for seg selv og ikke til maten, men mer som en slags snacks. Veldig rart egentlig, i og med at jeg er veldig fanatisk på og spise sunt og få i meg lite fett og karbohydrater. Desverre utrolig kresen på matfronten, skjønner dere. Håper jeg kommer over den kneika en dag, for jeg har helt ærlig super lyst til og spise fancy salater. 

♥ Jeg er en perfeksjonist. Jeg har alltid vært av typen som stiller høye krav til seg selv. Dette gjelder når det kommer til mål jeg vil oppnå, utseendemessig, personlighet and so on… Jeg må så og si alltid være noen lunde fornøyd med hvordan jeg ser ut før jeg går ut døren. Det kan være utrolig slitsomt til tider, da jeg bruker minst en halvtime foran speilet før jeg skal noe. Til tross for det så har jeg heldigvis blitt litt flinkere til og gi litt F når jeg for eksempel kun skal på Sparen for og kjøpe en pakke med kjøttdeig. Da gidder jeg rett og slett ikke bry meg så fælt.

♥ Jeg bodde i fosterhjem i 6 år. Fra jeg var 11 til jeg var 17 år gammel. Før det bodde jeg i beredskapshjem i 13 mnder. 

♥ Jeg er av typen som hater og få ting spandert. Jeg mener – jeg får rett og slett dårlig samvittighet. Det kommer selvsagt an på hvem eventuelt spanderer, er det mamma så går det fint, men om det er venner eller en random på byen så funker det bare ikke.

♥ Som 11-åring satt jeg i avhør hos politiet i forbindelse med en anmeldelse mot en voksen person. Utrolig ekkelt og skummelt for et lite barn, men denne frøkna kom sterkt og helskinnet gjennom det også! 🙂

♥ Selv om trekkene mine tilsier noe annet, føler jeg meg 100% norsk. Jeg er født og oppvokst i Norge, og har faktisk aldri besøkt hjemlandet mitt. Jeg har også hatt norske foreldre, og bodd i et norskt hjem halve barndommen/ungdomstiden min. Det er kanskje litt rart og si, men jeg har et litt spesielt syn på utlendinger i Norge og kan skjønne hvorfor folk har sterke meninger om de som kommer og tar seg til rette her. Jeg mener… Er du fra Afrika, for eksempel, og kommer hit for og senere begynne og klage på at du ikke kan bruke burka dersom du vil bli politi, snylter på skatten og generelt ikke bidrar med noe i samfunnet og heller ikke aksepterer hvordan samfunnet faktisk er her, så synes jeg ikke at det er noe hensikt til og få lov til å bo her heller. Jeg synes at alle må kunne innfårstå seg med de norske lovene, normene og akseptere at Norge ikke er likt deres hjemland. Hvis jeg eksempelvis drar til Iran og kler meg slik som jeg hadde kledd meg når jeg skal en tur ut på byen, hadde det blitt bråk. Jeg kunne blitt arrestert. Jeg hadde blitt sett ned på. Jeg hadde blitt stemplet som hore. Jeg hadde ikke fått kommet inn på kjøpesentre. Bare for å sette det litt i perspektiv…


♥ Jeg har alltid ønsket og være 10-15 cm høyere enn hva jeg er. Denne frøkna er knappe 160 cm “høy”. Til tross for at jeg alltid har ønsket og strekke meg en del mer. Det må jeg nok bare innfinne meg i at aldri kommer til og skje… Til min store frustrasjon, haha. 

♥ … Derfor ser du meg som regel alltid i hæler. Jeg må nesten ta meg en tellerunde i skosamlingen, for den begynner jammen å utvide seg en stor del. Jeg har utallige par med høyhælte, og jeg får heller aldri nok. Er det èn ting jeg er en sucker for så må det være nettop sko. Sko med platform. Sko med tykk, og høy hæl.