ALT OM HÅRPRODUKTENE JEG ELSKER

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET´S TALK HAIR

Jeg har testet ut en ny hårpleieserie, dere! Da jeg ble introdusert for merket ByNoor fikk jeg vite at det er et 100% vegansk merke, og da ble jeg overlykkelig! Jeg har jo, som dere allerede vet, lyst til å bli mer obs på å ta mer og mer avstand fra merker som tester på dyr. Det er en grotesk og direkte ekkel affære som ihvertfall ikke jeg ønsker å være en del av.

Jeg har jo mine favoritter fra tidligere som jeg synes er vanskelig å kutte ut, men jeg er likevel på jakt etter ny hårpleie og blant annet sminke som kanskje kan være enda bedre, i tillegg til å ikke være dyretestet. Målet mitt er å bytte ut samtlige produkter som jeg sverger til per dags dato, med veganske og ikke dyretestet produkter. Jeg har allerede startet på journeyen, for nå har jeg som sagt testet ut en hel hårpleieserie fra ByNoor som inneholder 100% veganske ingredienser. Funfact: ByNoor blir produsert i Sverige!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY NEW OBSESSION

____

BY NOOR SHAMPOO & BALSAM PURE MOISTURE:  Først og fremst – både balsamen og shampooen lukter himmelsk godt. Selv er jeg veldig opptatt av at håret mitt får rikelig med fuktighet, og nettopp det leverer disse produktene. Begge to inneholder arganolje som ikke bare gir fuktighet, men også glans. Jeg elsker disse, og bruker dem hver gang jeg vasker håret.

BY NOOR SEA SALT SPRAY: Når jeg ikke orker å hverken rette ut eller krølle håret, foretrekker jeg likevel at håret ser volumiøst ut, samt at det har en fin tekstur. Denne salt-sprayen er helt super til å bruke til nettopp det!

BY NOOR HAIRSPRAY: Denne sprayen er en strong hold hårspray som holder frisyren på plass heeele dagen. Jeg brukte denne da jeg hadde sleek hestehale, og den gjorde at alt av babyhår lå på plass fra morgen til kveld. Det som også er bra med denne, er at den er helt fri for parabener og sulfater! Tommel opp.

BY NOOR HAIR OIL: Dette er den perfekte håroljen, sånn helt seriøst! Den har en mykgjørende og styrkende effekt på skadet og tørt hår, og derfor har jeg falt pladask for den. Jeg mener, håret mitt har sett bedre dager, for å si det mildt, så derfor gjør jeg alt i min makt for å bygge det opp igjen til den tykke og sterke manken det en gang var. Jeg påfører oljen i håndkletørt hår, før jeg føner det. Den gir en superfin glans, i tillegg til å pleie og beskytte håret. Denne oljen har jeg byttet ut mot min faste hårolje fra Morroccan Oil som jeg har brukt i flere år, så det sier sitt.

BY NOOR LEAVE-IN CREAM: Nå til min favoritt, nemlig denne leave-in kremen som både er fargebevarende (et must for meg), reparerer og gjennoppbygger skadet hår. Det første jeg la merke til etter at jeg hadde brukt denne, var at jeg fikk mye mindre splitte tupper enn jeg vanligvis bruker å ha. Dessuten blir håret super mykt og godt etter en runde med denne kremen. Og sist men ikke minst; den er varmebeskyttende! Dere må love meg å aldri hverken føne, rette eller krølle håret UTEN å ha et varmebeskyttende produkt i håret først. Det er så utrolig viktig å huske på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt vil jeg tipse dere om at Blivakker kjører på med siste runde av januarsalget, hvor du får hele 20-70% avslag på HELE nettbutikken! Med andre ord er alle produktene jeg har nevnt i dette innlegget også nedsatt i pris. Woho! Nå er det siste sjanse til å klikke hjem hva enn du måtte ønske, før salget er over. Jeg kjøper så og si alt av sminke hos Blivakker, da spesielt alt jeg eier av NYX (som forresten ikke tester på dyr!). De har et vanvittig bredt utvalg av alt innen hårpleie, sminke, hudpleie, parfymer.. You name it! Happy shopping.

ALT VAR EN LØGN

Søsteren min skrev dette innlegget på bloggen sin i dag, og da jeg leste det fikk jeg et ordentlig flashback til tiden før jeg satte meg på flyet på vei til Mexico for innspilling til PH. Det var egentlig veldig bra timeing av henne å publisere det nå, da den nye sesongen er godt i gang med innspillingen til sesongen som kommer ut i mars. Hvor spennende er ikke det? Selvfølgelig kjenner jeg noen som er med i år også, på lik linje som før. Haha. Det er nesten litt rart, men jeg antar at de jeg omgås med er samme type folk som meg selv, og dermed melder seg på et slik program.

Uansett! Det var ikke det jeg skulle prate om – jeg tenkte å fortelle dere om min lille løgn jeg var nødt til å fortelle familien min da jeg fikk beskjeden om at jeg var en av deltakerne som hadde blitt valgt ut. Jeg forstod med en gang at jeg ikke kunne fortelle om deltagelsen til familien min, av den enkle grunn at storesøsteren min haaatet PH av hele sitt hjerte. Hun var en av de fordomsfulle menneskene som avskydde alt som hadde med programmet å gjøre. Så, på grunn av at det i kontrakten stod at vi ikke hadde lov til å fortelle det til noen og at det ikke under noen omstendigheter kunne komme ut, var jeg nødt til å holde kjeft. For jeg visste at søsteren min hadde gjort alt i sin makt for å ødelegge for meg. Mamma var jeg ikke redd for, for hun har egentlig aldri brydd seg om hva jeg gjør. Haha. Så lenge det er noe jeg virkelig vil, har hun stolt på at jeg vet hva jeg holder på med, og at jeg vet mitt eget beste. Jeg mener, jeg var tross alt 20 år da.

Vel, avreise begynte å nærme seg med stormskritt og jeg var nødt til å komme på en ordenlig bra historie som jeg trodde Jasmine ville kjøpe. Gjett hva jeg kom frem til da? Fashionschool i New York. Fuckings fashionschool! Hahahaha. Altså, hva gir du meg??? Jeg tror nok at hun skjønte at det var ugler i mosen, men da jeg nektet og sverget på at det definitivt ikke var PH jeg skulle til, sluttet hun å grave. Hun fant det ut til slutt da, men da var det for sent. For da storkoste frøkna seg i Mexico i loungen mens hun nøt solen. Heheh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er nysgjerrig på hvilke dårlige historier årets deltakere har kommet med til vennene sine. Haha!

DET BLIR HVA MAN GJØR DET TIL

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg stod opp med null energi i morges, og trodde at jeg kom til å være superduper slapp hele dagen. Aldri i livet trodde jeg at jeg kom til å få ting gjort, men gjett hva? Jeg har vært SÅ produktiv! Ikke bare har jeg jobbet bra med bloggen og løpt ærender, men jeg har også spilt inn en challenge sammen med P til Youtubekanalen (som forresten kommer ut i morgen!). Ikke verst! Det blir ærlig talt hva man gjør det til selv. Selv om jeg var ordentlig demotivert de første timene av denne mandagen, bestemte jeg meg for å snu om på tankegangen å få fingen ut. Rett og slett! Og jammen funket det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cropped hoodie her / tights her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var blant annet en tur på postkontoret å hentet ut et par pakker, inkludert de to på bildet over. Det er kanskje noe av det gøyeste med å blogge – alle pakkene man mottar. Jeg elsker jo å teste ut nye produkter som sminke, hårpleie og alt der i mellom. Og så slipper jeg å bruke egne penger på nettopp slike ting. Det er digg, det! Derfor er det kanskje ikke så veldig vanskelig for meg å forholde meg til denne shoppe-stoppen, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er min utsikt as we speak. Min elsk på kjøkkenet! I dag skal han diske opp tidenes middag, nemlig wok med strimlet biffkjøtt. Yum! Jeg får vann i munnen bare av tanken. 😋  Mens jeg venter ser jeg på Øya som går på Tv2 akkurat nå, og de fanget og drepte akkurat en baby aligator. At de tørr! Herlighet, jeg får chills.. Jeg må si at det gjør vondt i hjertet å se de drepe så mange dyr i det programmet. Jeg hadde nok aldri klart å delta i et slik program. Da hadde jeg garantert dødd av sult, fremfor å drepe dyr. Kanskje litt dobbelmoralsk å si da jeg spiser kjøtt, men det å drepe dyret SELV blir så mye mer.. realistisk, om jeg kan si det sånn? Usch, nei. 

RABATTKODE PÅ HELE NELLY!

affiliateslenker

Hei babes! Jeg fikk akkurat beskjed om at Nelly kjører på med en rabattkode som gir hele -20% på HELE nettbutikken frem til i morgen! Hvor gøy er ikke det?! Vel, det er ikke så veldig gøy for meg da jeg som sagt har shoppe-stopp, men for dere som ikke har det… Vel, jeg misunner dere! Jeg har satt sammen mine favoritter nedenfor, ihvertfall! Kanskje noen av dere finner inspirasjon i det, hva vet jeg ☺️ 

______

· KLIKK DERE INN HER OG BRUK RABATTKODEN «CELEBRATE» ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her (denne har jeg!) / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

_____

HAPPY SHOPPING!
 

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes at det er fryktelig irriterende at det skal settes så mye fokus på det at ALLE som leser blogg er stakkarslige offer som lider av sosiale medier og oss bloggere. Jeg mener – kom igjen! Har ikke vi alle blitt begavet med en hjerne? Har ikke vi alle et valg om hvordan vi SELV vil være? Hva vi SELV vil la oss påvirkes av? Mer om dette kommer etterhvert, jeg blir bare så frustrert når jeg ser hvor fordummende hele dette opplegget har blitt. For ja, jeg mener faktisk at det har det. Fordummende.

UKENS INNKJØP

INGEEEENTING! Shit som jeg har ventet på å kunne skrive nettopp det i denne spalten, haha! Jeg er så stolt, vet dere! Herregud så flink jeg har vært. Tenk at jeg søren meg klarer å forholde meg til denne shoppe-stoppen? Crazy. MEN, jeg har derimot drevet med litt window shopping.. Det nedenfor her har jeg drømt at jeg har klikket hjem. Heh!

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

AKKURAT NÅ

For øyeblikket sitter jeg å skriver dette innlegget mens jeg prater i telefon med en venninne om helgens bravader. Haha, vi hadde det gøy så lenge det varte.. Så fort jeg er ferdig med denne posten skal jeg ut å shoote dagens antrekk. Tjohei!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / topp her / lignende hæler her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens nydeligste kjole her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her / genser her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her / klokke her / tøfler her / choker her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / genser her / skinnjakke her / sneakers her / lignende solbriller her

Jakken finner du her (til under 250,-) og toppen finner du her (til rett over 100,-).

UKENS NEDTUR

At tante rød har meldt sin ankomst. JADA, det er godt å se at alt fungerer som det skal, og JADA det er bra fordi at betyr at jeg kan får barn, men shiiiit som jeg hater det. Det kan da ikke være noen som faktisk nyter den uka? Jeg hadde lett vært foruten, ass. Det er den faktoren jeg misunner mest ved det å være gutt. Lucky bastards! Jeg forstår at jeg har hatt en ganske fin uke når det her er den største nedturen. Det er jeg takknemlig for! 😁

UKENS OPPTUR

Mandagen var en opptur i seg selv, da jeg hadde en ordentlig pamper-day. Det var så fantastisk deilig å bli dullet med igjen! Ellers var lørdagens vorspiel hos meg og byturen med jentene veldig gøy! Det er lenge siden jeg har festet, så det var faktisk gøy å komme seg litt ut igjen. Det skal sies at jeg ikke nyter av å drikke alkohol lengre. What happened to party-Bella?

UKENS HØYDEPUNKT

Peeeercy! I går kveld kom han på overnattingsbesøk igjen, til min store glede. Hehe! Altså, jeg elsker den hunden så høyt! I dag tidlig lå han liksom ved siden av meg i sengen og bare koste i over en time. Det der er genuin lykke, altså. Skjønningen!

UKENS VIDEO

 

UKENS CRAVING

Røde steinfrie druer fra Bama. YUM! Endelig en sunn craving, haha. Jeg har jo hatt hang up på pannekaker med nugatti og krem i gudene vet hvor lenge. Takk Gud for at det er over!

UKENS TANKE

Jeg har tenkt mye på mine sosiale medier i det siste. Jeg bruker både Instagram og Snapchat til å oppdatere om nye innlegg på bloggen for det meste, og det er gjerne ikke så veldig interessant for dere. Jeg skal derfor prøve å tenke mer på å oppdatere om annet også, slik at det blir mer spennende å følge meg på de nevnte appene. Høres det bra ut? 🙂

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HVA VIL HUN MEG?

FØLELSER, ANDRE BLOGGERE, KIM K ++

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

EN GANG UTRO, ALLTID UTRO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dere på det utsagnet? At dersom man har vært utro en gang, betyr det at man alltid vil kunne gjøre det igjen? Jeg synes at det er helt bak mål, for å være ærlig. Vi er alle mennesker, og vi gjør alle feil. Ikke sant? Noen feilsteg er verre enn andre. Så klart. Det å gå bak ryggen på en man holder på med, eller er i et forhold med, er ikke noe jeg personlig kunne gjort. Aldri. Men samtidig kan jeg forstå at det forekommer. Jeg tror det kommer an på hvor seriøse man er med hverandre. Hvor forelsket man er. Om kjærligheten er ekte. Misforstå meg ikke, for jeg mener absolutt ikke at det finnes greit overhode. Men samtidig kan jeg sette meg inn i situasjonen, og prøve å forstå. 

Jeg er ikke redd for at det skal skje i forholdet jeg er i i dag. Jeg merker at kjærligheten jeg har for han er gjensidig. Jeg merker at han er like forelsket i meg, som det jeg er i han. Jeg merker at han elsker meg. Jeg tror virkelig på det at vi alle lærer av våre feil – SÅ LENGE man selv synes at det vi gjorde faktisk var dumt. Så lenge vi er innforstått med at det vi gjorde ikke er okei. Da tror jeg ikke at vi vil gjenta det igjen. Vi lærer så lenge vi lever, ikke sant?

Personlig synes jeg at det er dumt at det er så mange som virkelig lever og ånder for utsagnet “en gang utro, alltid utro”, for det behøver ikke nødvendigvis å stemme. Så fort noen hører at kjæresten til venninna har vært utro, blir han med en gang stemplet som en cheater for alltid. Jeg har vært en av de venninnene selv, men så har jeg innsett at det ikke stemmer. På lik linje som å gjøre hvilket som helst annet feilsteg her i livet. Selv om du har gjort en feil, behøver det da å si at du kommer til å gjøre det samme om og om igjen, bare fordi at du har gjort det en gang? Neppe.

I DAG HATER JEG Å VÆRE KVINNE

Hvorfor er det vi kvinner som får mensen? Hvorfor er det vi kvinner som må gå gravide i ni måneder? Hvorfor er det vi kvinner som må gå gjennom en fødsel? Livet er urettferdig! Som dere kanskje forstår, har denne frøkna fått tante rød på besøk. HAPPY SUNDAAAY, GUYS! I går dro jeg ut med jentene. Vi startet å vorse hos meg, før vi dro videre på byen. Dagen derpå bruker jeg vanligvis å være bakfull, men ikke denne gangen. I dag våknet jeg opp med tidenes menssmerter. Jeg hadde valgt bakfylla fremfor mensen anyday! Heldigvis har jeg både sjokoladekake, sjokolade og is liggende her hjemme, så jeg antar at jeg overlever. Haha. Årh, jeg kjenner meg bare så oppblåst når jeg har uken. Skulle ønske jeg var mann akkurat nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiiiine jentene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, cheers Bella!

Hva gjør dere i dag? Selv skal jeg ha tidenes slappeste søndag med serie-titting og masse sjokolade. Og forresten, dere! Vi har lagt ut ny vlogg på YouTube-kanalen vår. Dere finner videoen her. Håper dere liker den! Så har dere i det minste noe å underholde dere med dersom dere chiller like mye som meg i dag. Hehe!

MIN NYE SAMBOER

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nike hoodie utsoligt, lignende her og her

_____

Jeg er helt forelsket i dette firbente vesenet. Percy har vært en del hos oss i det siste, og jeg håper at han kan besøke oss enda mer fremover. Han har blitt vår nye samboer føles det ut som, selv om han egentlig bor hjemme hos pappaen sin, Daniel. Med andre ord er han altså ikke vår (til dere som lurte på det på snapchat), men Pierres bror sin hund. Vi er så og si naboer da, så derfor er det veldig enkelt for oss å kunne passe han når vi ønsker. Percy er altså verdens søteste og mest sjarmerende chihuahua. Han har tidenes personlighet og er konstant glad, døgnet rundt. Åh, lille søtnosen! Han har virkelig sjarmert meg i senk, haha. 

Vi skal jo skaffe oss en Pomeranian selv en gang i fremtiden, men akkurat nå føler jeg at vi må få et litt mer stabilt liv før vi kan gjøre det. Vi er fortsatt litt for spontane når det kommer til reising, og da er det egoistisk å gå til anskaffelse av en hund, når vi på forhånd vet at vi blir å levere han på pass ofte i starten. Det er jo ikke bra for hunden, så derfor har vi lagt det ønske litt på is foreløpig. Vi tar til takke med Percy enn så lenge.. 

PANIKK BLANT FOLK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CITY STROLLING

____

Hvilken hyggelig formiddag min kjære og jeg hadde i byen her om dagen! Vi hadde jobbet fremfor hver vår mac i flere timer, før vi til slutt holdt på å krepere av å sitte i ro. Vi kledde godt på oss, og dro til byen for å få luftet sinnet litt. Vi tenkte å dra på en café, men da fikk vi oss en overaskelse. Jeg mener, vi har jo ingen oversikt over hverken restauranter eller caféer her i byen. Sååå.. Dere kan jo gjette dere frem til hvor vi endte opp? Haha. Det er jo nesten litt flaut, dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi vlogget selvsagt denne dagen! JUHU! Vloggen kommer ut på kanalen vår i morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Trommelvirveeeel!*. Vi endte opp på Fridays! Er det muuulig.. Vi er definitivt deres beste stamkunder, om jeg får si det selv. 😉 Vi satt med hver vår kaffe (kremt, varm sjokolade) og nøt en dessert mens vi brainstormet litt rundt fremtidige videoer vi planlegger å spille inn. Kortfattet: en date hvor både business og pleasure stod sentralt. Vårt forhold i et nøtteskall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en liten sak som hendte, som gjorde at jeg ble litt svett. Jeg vet ikke hva det er som skjer med meg for tiden, men jeg har begynt å smått få panikk når jeg er blant folk. Det er vanvittig frustrerende, for jeg vet ikke hva det er som utløser det eller hvordan jeg skal håndtere det. Jeg prøver febrilsk å late som ingenting, men sannheten er den at jeg får en stor, ekkel klump i magen og jeg begynner å stresse noe vanvittig innvendig. Gud.. Jeg har jo fortalt dere om dette tidligere, men det ser jo ikke ut til å bli noe bedre med tiden. Det skremmer meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere i dag? Jeg skal straks fikse håret, og så skal vi spille inn en challenge. Noen som klarer å gjette hvilken? Skrives senere, fininger. Klem!