GIVEAWAY

Innlegg i sammarbeid med Sheinside

Hei fine!

Iiih, i dag har jeg gleden til å kjøre i gang en giveaway til dere, mine fine og trofaste lesere. Selv om jeg er litt så som så på bloggfronten for tiden, ser jeg at mange av dere fortsatt klikker dere inn hver dag. Da får jeg litt dårlig samvittighet, for jeg føler ikke at jeg leverer bra nok for tiden. Det skyldes en super travel og stressfull periode med fullstappet plan hver uke. Jeg går både på skole, har to jobber, trener og prøver og presse inn litt tid til det sosiale livet også. Den siste tiden har jeg også vært ute på reis og ellers vært på en del kurs, som også har tatt opp masse tid. MEN – nå dere, nå skal dere rett og slett få muligheten til og vinne en av genserene nedenfor. Er ikke det gøy?? I hope so!

Det du må gjøre er:

♥ Følge meg på Instagram (isabelsraad)

♥ Registrere deg på Sheinside publisher program HER

♥ Dele denne linken på en av dine sosiale medier (facebook, insta, twitter)

♥ Legge igjen mail adressen din i kommentarfeltet

GENSERENE DERE KAN VELGE MELLOM:

1. HER / 2. HER / 3. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER

MASSE LYKKE TIL! Jeg trekker vinneren om 14 dager. 

FREDRIK & LOUISA 30 ÅR

ET GIGANTISK BILDEDRYSS FRA EN FANTASTISK HELG PÅ SAMLING MED DE BESTE SJEFENE OG KOLLEGAENE!

Bilder lånt fra Fredrik & Louisa. Jeg knipset litt bilder selv også, de poster jeg i et senere innlegg. Da kommer jeg også til og skrive litt om opplegget og opplevelsene vi fikk på rekke og rad.

– Bussene som hentet oss på Gardemoen. Ikke verst! –

– Pauline herself, hun som startet opp Youngblood. Starstruck? Oh yes. For en ambisiøs kvinne! –

– Dj-boothen –

– her ble vi freshet opp til kveldens red carpet –

– Middag og full fest –

– Jan Thomas og Kristoffer. Wuuuhu!! –

– Mekking av dessert –

– Heeelt OK dessert, servert i gullkrukken fra Declare –

– Moren til John Henrik (sjefen vår), hun som startet opp hele parfymeriet for 30 år siden. –

– make-up artisten fra YSL, han som sminker Cara Delivigne!!! –

– Eieren av Bjøn Axen, super kul fyr! –

sweater weather

 

Annonselenker

Hellu fininger!

I og med at høsten sniker seg sakte men sikkert på, tenkte jeg at jeg kunne dele mine favoritt gensere til og holde varmen i med dere. Som sagt; frakten er på 30,- kr og dere vil ikke få toll og mva dersom dere bestiller for under 200 kr. Så og si alle plaggene jeg har linket til i dette innlegget er billigere enn toll-grensa, så det er bare til å shoppe jenter! Super fine plagg til kalde høstdager. 

Stor klem ♥ 

Supersøt genser med fin ruffle-kant HER, 120,- kr     ♥   Deilig, lang genser HER, 168 kr.

Vinrød genser (nydelig til hvit jeans) HER, 108,- kr       ♥      Genser i fresh rosafarge HER, 132,-

Hvit crop-genser HER, 120,- kr       ♥    Hvit genser med slakk turtleneck HER, 120,-

Deilig, kosette cardigan HER, 162,- kr      ♥     Stor og god strikket cardigan HER, 168,- kr

new in: del 2

Halla, dere! Søndag – aaah… Eller… Ikke egentlig så “aaah” denne uken kjenner jeg. Jeg har hatt typisk søndag hver dag fra onsdag av på grunn av denne kjedelige halsen. Nå kjenner jeg meg heldigvis en del bedre, selv om jeg ikke er 100%. I dag står hvertfall trening på agendaen, og jeg krysser fingrene for at det blir en god økt! 

Jeg har endelig fått surret meg til å knipse bilder av det resterende som har fått blitt med meg hjem den siste tiden. Det tok sin tid, heh…. Håper dere liker det!

xx 

– En drøm på foten – ZARA –

– ENDELIG har de kommet i butikk!!! – DNA

– Sminkefjerner og toalettmappe Fredrik & Louisa

– Tørrshampooen til Jan Thomas, nattkrem og kremskygge fra Clarins –

Fra venstre: nye våtlineren til Dior (denne er helt super!) – nye glossleppestiften til Dior – to liplinere fra Dior – den nye Star foundationen til Dior (amazing!) – primer fra YSL – kajal fra Chanel – beautyblender fra Dior – øyenbrynskit fra Clarins – 

Se så smart denne lille dingsen er. Alt i ett! Utrolig lettvindt. I love it!

Alltid nødvendig og ha i backup ettersom jeg mister enten den ene, – eller begge to hver bidige bytur (…) – Glitter

Denne jeansen kjøpte jeg to av, den ene lagte jeg hull i knærne på – Gina Tricot

– Trengte litt påfyll med basic topper i garderoben – Bikbok

forrige uke

Hei!

I og med at jeg ligger død i sengen som jeg delte med dere tidligere, så har kameraet rukket og støve ned allerede. Jeg har ikke rørt det på en veldig god stund ass… MEN – forrige uke var jeg faktisk ganske flink til å knipse litt snaps med iphonen. Jeg tenkte at jeg like gjerne kunne meddele hva dagene mine inneholdt sist uke, så får dere litt innblikk i hverdagen min med litt bilder. Liker dere slike innlegg? 🙂

TORSDAG 

jobb etterfulgt av quiz på Fritz.

LØRDAG

jobb etterfulgt av shopping, vorspiel og byen


Hehe, litt av noen blinkskudd. Slik blir man seende ut etter en drink eller to for mye…

en spennende update

Hei! Nå ligger jeg som et slakt i sengen her i leiligheten min. Igår da jeg våknet var jeg bokstavelig helt jævlig i halsen, hode og hadde feber. Derfor måtte både synstest og kjøretime avlyses til fordel for legebesøk. Jeg har da altså klart å få halsbetennelse, og går på antibiotika og den må jeg faktisk gå på i hele ti dager. Håper jeg blir bedre før det, da! Herlighet så kjedelig det er og være syk – det er hvertfall sikkert. Med andre ord vil oppdateringene på bloggen bli så som så de neste dagene i og med at det ikke er så mye spennende som skjer når jeg ligger i sengen, ser på serier og synes synd på meg selv. Hehe.

Håper dere får en fin uke videre, så skrives vi så fort jeg er oppe og går igjen! xx


innkjøp del 1

River Island

Nelly. De mest behagelige heelsa jeg eier. Kan gå ut på byen med disse uten og døøø av beina mine i slutten av kvelden. Thumbs up! 😉

DNA. Jeg trang virkelig et par med skikkelige høstboots med hæl som jeg kan bruke til hverdags. Som kjent så er jeg ikke den høyeste frøknen, så derfor er det good med et skopar som både er casual, komfortable, varme, vanntette (ekte skinn) og som gir meg høyde. Selvom de kostet litt, er de absolutt verdt det. En god investering til kalde høstdager!

Mac, i fargen “fleshpot”. Sååå fin!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hei beauties!

Jeg lovet dere og dele innkjøpene og innholdet i goodiebagen idag. Nå har det seg sånn at kameraet mitt ligger på jobb, og jeg rakk bare og ta bilder av noen få av innkjøpene tidligere i uken. Derfor deler jeg bare de med dere nå, så kommer resten enten ikveld eller i morgen. Jeg må se om jeg rekker det ikveld ettersom jeg både skal på jobb og trene. Håper det går fint for dere! Nå må jeg dra meg opp fra den gode, varme sengen og få malt trynet før det bærer avgårde.

Ha en super dag! xx

hektet

Hei fininger! ♥ Dette har jammen vært en fin og avslappende dag. I og med at vi ikke har nærværsplikt på skolen denne uken, studerer jeg heller hjemme. Det er så deilig og kunne ligge i sengen, i joggisen med en varm kopp med kakao mens jeg leser det jeg må gjennomgå. Litt diggere det, enn å sitte på en hard stol på skolen klokken ni på morgenen… Hehe, jeg er ingen morgenfugl må dere vite! I morgen har vi studiedag, så da har vi fri uansett. Derfor blir det jobbings på meg, og pugging til teorien. Ellers må jeg få unnagjort en del ærend og ikke minst skvise inn en treningsøkt mellom slagene. Det kjenner jeg trengs. Anyways… Jo! Jeg var på Clarins kurs i Stavanger i dag hvor vi fikk informasjon om de nye lanseringene. Gøy og lærerikt! Også fikk vi en diiiigg goodiebag også. Viser dere både innholdet i den, – og mine seneste innkjøp i morgen. Høres det bra ut?

Nå begynner klokken og bli mye. Jeg er helt hektet på X factor UK forresten, så jeg driver og ser på gamle sessonger. Det er jo så gøy!! Jeg får runde av her og se en episode til før jeg stuper til sengs. Vi skrives i morgen! Håper dere har hatt en fin dag. ♥ ♥  xx

pretty pastel

Hei mandag! ♥ 

Jeg kan ikke akkurat si at jeg har fått ladet opp batteriene i løpet av helgen – snarest tvert i mot. Haha! Det var absolutt verdt det da, jeg storkoste meg selv om jeg kjenner at kroppen er nedbrutt og full av avfallsstoffer etter en helg med så mye alkohol og mat. En skikkelig detox må til for at denne frøkna skal føle seg på topp igjen, det er hvertfall sikkert. Vurderer og kjøpe meg en juicer i og med at jeg blir veldig fristet av de deilige juicene Kristina Andersen og Eirin Kristiansen mekker støtt og stadig. Det er jo super sunt og en kjempe fin måte og få i seg grønt på. Sistnevnte er jeg desverre veldig dårlig på med tanke på at jeg ikke liker salat og noe grønt i det hele tatt, så og si… Gulrøtter og brokkoli liker jeg, da. Haha, 6-åring much?! Oh yes. Alltid like flaut når jeg spiser med andre, og jeg sitter og pirker bort halve retten. Heh. Har noen av dere erfaring med juicing, og evt gode reciepies? Denne uken blir travel for meg med både jobb, trening, skole og kjøretimer på planen. Jeg kan helt ærlig si at 24 timer i døgnet ikke funker for meg ass. Jeg trenger fler!! Føler ikke at jeg får tid til å få unnagjort alt på planen hver dag. Skittentøyskurven min må bare finne seg i og være full litt lenger… Men, – jeg liker det i grunn litt hektisk – da fyker jo dagene av gårde, og vips så er det helg og tid for festligheter igjen. Hvem liker vel ikke det?

Håper dere får en fantastisk start på uken! Make it a good one 😉 xx

Kvinesdal i bilder

– Hotell “Utsikten”. Super fint og ny oppusset. –

– Glad-gjeng med litt innabords igår kveld –

– Mmm… Dødsgod dessert. –

– Lørdagens. Kjørte safe med “den lille sorte” og piffet opp det hele med røde lepper. –

– En glad Morgan Salte! –

– Live musikk –

– En redusert gjeng på vei hjem –

iPhone bilder

– høyre: vinnerne av fotballen –


– Ble en del alkohol konsumert. –

– Selfie-sesh, selvsagt. Hehe, oss jenter aaaaltså –


– Tusen takk for meg! Koste meg super masse med godt selskap, mange morsomme øyeblikk, god mat og en hel del latter. –