DENNE UKENS PLANER

Reklame | NELLY

BUKSER HER & TOPP (20% RABATT) HER

_____

Mandag:

blogge (som jeg gjør nå… hejjj)

filme og poste et samarbeid på Instagram.

komme a jour med mailen (jeg ligger skikkelig bakpå).

få noen til å handle mat til Gucci. Det er alt for lite igjen, og jeg er fortsatt i karantene.

bruke kvelden til å forberede meg til i morgen!

 

Tirsdag:

–  UT AV KARANTENE!!!!

–  kjøpe nytt kamera!

–  poste & filme et nytt samarbeid til Instagram.

VLOGGE!!! Jeg kløøør i fingrene etter å få komme tilbake på YouTube. <3

–  vippetime & pedikyr. Fy søren så etterlengtet dette er, ass! Jeg trenger litt me-time. 😩😂

rense i walk in closetet mitt. Det er overfylt der inne nå, så mye må jeg kvitte meg med!

høre gjennom og godkjenne onsdagens podcast episode.

 

Onsdag:

VLOGGE!

– storhandle!

hente pakker.

–  poste & filme to samarbeid.

– to møter med samarbeidspartnere.

–  poste nye episoden av podcasten vår! Denne episoden er veldig privat, da vi snakker om toxic forhold vi har vært i..

–  familiekveld… <3 Til tross for at jeg og familien har vært mye sammen, har jeg ikke fått nok av dem. Enda. Heh!

 

Torsdag:

–  filme & poste samarbeid!

–  Time på ansiktsbehandling.

–  poste ny YouTubevideo etter alt for lang tid borte…

–  invitere venner hjem til meg på middag og for å se nye episoder av serien min «ISABEL», så klart!! 20:00 på TV2 sumo & TV2 livsstil! 💕

 

Fredag:

–  forberedelser og jobb i forkant av møtet senere på kvelden.

hele kvelden er satt av til workshop med managementet mitt. De kommer til meg på litt take away og masse jobb! Gleder meg sååånn til dette! Jeg er så motivert om dagen – fyyy søren så gøy det er!!! 😍

 

Lørdag – søndag:

ingen planer enn så lenge, bortsett fra at jeg skal filme til YouTube.

GÅRSDAGENS DRAMA & JEG ER DRITT LEI

Reklame | nelly

hei fra denne lille skjønningen & meg.. <3

KLIKK HER FOR 20% RABATT PÅ NELLY

Nå er jeg på dag 7 av denne karantenen og jeg er så sjuuuukt lei nå atte hjelp! Jeg er jo heldigvis sammen med familien, så det har jo uten tvil hjulpet mye. Hadde jeg vært helt alene, slik som sist, hadde jeg slitt skikkelig. Det er bare noe med det der at man ikke kan gå ut, treffe venner og faktisk leve et normalt liv som gjør at jeg føler at jeg sitter i fengsel. De eneste lufteturene jeg har hatt denne uken har vært turene med Gucci for å gi han mosjon og lufting. Jeg kjenner jeg er rimelig lei av å sitte inne nå, for å si det mildt. Herregud som jeg gleder meg til å tirsdag – da er jeg freeee! Det kommer til å bli så digg!!!

Denne uken har gått til å ta igjen en del kvalitetstid sammen med flokken min. 💕 Vi har spist masse digg mat som mamma har kokkelert frem, glodd på film etter film på Disney +, jeg har jobbet en del (denne karantenen har i det minste gjort meg produktiv på den fronten), telefon & zoom møter har det blitt litt av, Gucci har fått masse kjærlighet, lek og kos.. Vi har renset i garderobene hos mamma, trøkka i trynet på godteri, is og snacks ooog Jasmine har endelig bakt verdens beste gulrotkake til oss (mast i 1,5 år – men ikke tenk på det 😂)…

Med andre ord har denne uken vært veldig rolig og avslappende, og jeg har egentlig kost meg sånn sett. Jeg elsker jo å henge med familien min over alt annet i verden, og denne tiden har fått meg til å sette enda mer pris på hvor tett bånd vi alle har til hverandre, og ikke minst hvor mye jeg ler og koser meg ihjel når jeg er med dem. Ah, jeg elsker dem så forbanna høyt at det gjør voooondt.

I går ble det dog ikke like “tranquilo” som de andre dagene har vært. Dere som følger meg på Insta har allerede fått med dere det jeg postet på story, hvor jeg står opp for Pierre. Det ligger i min natur å stå opp for mennesker, spesielt de jeg er glad i. Når jeg ser at mennesker blir dårlig behandlet ser jeg oppriktig svart.

Det disse to jentene utsatte han for er så sinnsykt kvalmt og feil på alle mulige måter at jeg kjenner blodet mitt koke over.

Det gjør meg så sjokkert at voksne “kvinner” som det der er kapable til å sitte å slenge noe så nedverdigende og krenkende offentlig om en manns kjønnsorgan? Det hele er så tragisk at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er i hvert fall evig glad for at jeg stod opp for han i går, og at han fikk såpass mye kjærlighet og støtte av så sjukt mange mennesker var rørende å se. Og igjen: jeg kan avkrefte at det stemmer (😅) – ikke for at det har noe å si.

Jeg blir bare så oppgitt av at noen i det hele tatt synes at det er GREIT å sitte å slenge slike kommentarer om det mest intime ved et menneske? Har vi ikke kommet lengre i 2020? Tenk om det hadde vært omvendt – at to menn hadde sittet på en podcast å snakket om hvor “løs” eller “vid” en jente en av dem hadde ligget med hadde vært, for og så at den andre skal si “da vet dere det folkens, hold dere unna X, for hun har for løs vagina!”? Det hadde blitt KAAAAOS! Det er AKKURAT like ille når kvinner gjør det, som når menn gjør det!

Jeg trodde virkelig at alle oppegående mennesker var innforstått med at å si slike ting ikke er OK, men der tok jeg tydeligvis kraftig feil. Ikke bare er det jævlig shame on disse to jentene, men også de som står bak selve podcasten. Altså de som produserer den. Det er tross alt de som klipper episodene og står for det redaksjonelle, og selv de klarte ikke å forstå at noe så idiotisk som det som ble sagt var, i det minste burde blitt klippet bort?! Det er mange ledd her som virkelig har klart å drite seg kraftig ut. 

Jeg skulle faktisk gjeste en podcast som blir produsert av samme folkene som denne podden hvor disse jentene var ufyselige blir produsert, og det kan jeg trygt si at jeg ikke lenger kommer til å gjøre. Takk, men nei takk.

20% RABATT PÅ NELLY

Reklame | nelly

Babes! Jeg har en gladnyhet å komme med. 💕 Jeg la inn en bestilling på Nelly her om dagen, da de har fått masse fint høst tøy inn! Jeg så nå at de har 20% rabatt på alt fra NLY Brands akkurat nå! Jeg må jo dele det med dere, da flere har etterspurt ny rabattkode i det siste. Happy shopping, fiinger!

KLIKK HER FOR 20% RABATT PÅ NELLY

– varer frem til 27. september –

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

SLIK FÅR DU DE HVITESTE TENNENE

Reklame | PREMIUM WHITE

Babes! Hvordan går det med dere? Selv har jeg hatt nok en dag her hjemme med familien, og vi har egentlig bare tatt det med ro og kost oss sammen. Det blir mye mat og film i disse tider for å si det mildt haha. Det gjorde faktisk ingenting at det høøøljet ned fra åpen himmel i dag. Det gjorde dagen ekstra cozy!

Jeg har lyst til å komme med en anbefaling til dere i dag. <3 Jeg har sverget til Premium White for å få hvite tenner i over 5 år nå. Premium White var faktisk en av de første annonsørene jeg begynte å jobbe med da bloggen begynte å skyte fart. Det er så gøy at jeg fortsatt jobber med dem, for herregud så bra tannblekingen deres er! Jeg har prøvd så mange forskjellige på markedet i løpet av årene, men absolutt INGEN har kunnet måle seg med denne. Hands down! Den er så sjukt bra!

Denne tannblekingen er skånsom, effektiv og veldig enkel i bruk! Det følger med en bruksanvisning som forklarer steg for steg. Jeg sliter veldig med sensitive tenner og tannkjøtt, som gjør at jeg ofte iser av forskjellige ting. Spesielt tannblekinger. Men med Premium White har jeg aldri opplevd det, som også er en av hovedgrunnen til hvorfor jeg sverger til nettopp denne behandlingen.

SLIK FUNGERER PREMIUM WHITE:

Det følger med blekeskinner i kit-et som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Deretter påføres blekegelen i skinnene før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) OG plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. Prosessen varer i 30 minutter, og den tiden pleier jeg alltid å vie til å se en episode av en eller annen serie (helst “ISABEL” haha 😋). Og taaada, du er ferdig! 

Jeg har veldig hvite tenner selv, og det kan jeg takke Premium White for. Jeg bruker det rundt 1-2 ganger i måneden, mest for å opprettholde hvitfargen. Det er opp til deg hvor ofte du vil behandle, men jeg kan love dere at at det ikke tar lang tid før du ser stor forskjell. Jeg har gitt bort kit til både mamma og storesøsteren min, som begge to har vært like glad i produktet i alle år.

🦋 KJØP PREMIUM WHITE PÅ 50% RABATT NÅ! 🦋

RESULTATET AV KORONATESTEN ER…

HERREGUUUUD VI ER OVERLYKKELIGE!

Familien og jeg måtte ta koronatest i går, ettersom at vi har vært i kontakt med en person som fikk påvist korona. Vi ble nokså stresset, og fikk derfor bestilt test til hele gjengen i går formiddag. Vi fikk akkurat svar på prøvene, og hele familien er friske og raske! Ingen påvist korona!!!! 😍😍😍😍 Vi er dog fortsatt i karantene da reglene er 10 dager fra siste dagen man har vært i kontakt med en som har fått viruset påvist. Jeg er i karantene frem til tirsdag, og familien frem til søndag.

Det er så fantastisk å vite at vi er smittefrie i hvert fall. Og er det en ting som er sikkert, er det at denne situasjonen har satt en liten “støkk” i oss, og påminnet oss om hvor ekstremt viktig det er med smittevern og det å fortsatt ta alle forholdsregler på fulleste alvor. Det lover jeg at i hvert fall jeg skal bli ENDA flinkere på! 

Jeg vet at det har vært snakk om brudd på smittevern på premierefesten (egentlig på middagen, før festen), og det uttaler jeg meg om i dagens nye episode av vår podcast. Du kan høre den her. Jeg har blitt nedringt i to døgn nå av pressen og journalister, men jeg valgte å uttale meg på egen plattform istedenfor. Slik unngår jeg at ordene mine blir vridd og vendt på. Håper dere vil høre episoden. Der snakker vi om blant annet kritikken fra Mads Hansen, hvorfor jeg ikke inviterte visse influencere, juice om premierefesten +++.

Nå skal vi feire her hjemme med tomatsuppe (😂), film og familiekos!! Dette var en fiiin beskjed å få! Nå kan vi puste lettet ut. <3

MEG I DAG, FOR 4 ÅR SIDEN

Herregud, se på meg! Det er så gøy med de tilbakeblikkene på Snapchat, hvor man kan se hva man posta samme dato, for flere år siden. Disse bildene dukket opp i dag, som er fra nøyaktig fire år siden. Jeg husker denne tiden veldig godt. Jeg hadde flyttet inn i en ny leilighet på Alexander Kiellands plass med P. Den perioden var veldig preget av mye stress og ekstremt mye jobb. Jeg husker hvordan alle dagene mine så og si kun bestod av blogging. Jeg var obsessed med å oppdatere her – helst tre ganger daglig. 

Jeg er glad for at jeg la såpass mye tid og jobb i bloggen på den tiden, for det var en stor del av at bloggen ble såpass stor og at jeg fortsatt den dag i dag kan leve av dette. Det er ingen nyhet at blogging ikke er like stort som det var den gang, men jeg er her fortsatt og jeg elsker den enda like høyt! 💕

Jeg var litt søt med brunt hår – var jeg ikke? Leppene var ikke så alt for velykket her, det må kommenteres. De var så sjukt overfylte at det faktisk ikke så ut. Jeg er glad jeg innså det etterhvert. 😩😅 På den tiden hadde jeg ikke begynt med vippeextentions heller, ser jeg!

Leste dere bloggen min på den tiden? Det er alltid så gøy å høre hvor lenge dere har følgt meg og reisen min. <3

SVÆÆÆR MATHANDEL

FOODIE

Mathandel er noe av det beste i verden! Jeg elsker å se andres handel, så derfor pleier jeg å dele mine også med dere. Ahhhh, jeg er faen meg en foodie ass!! Jeg kan gå rundt i matbutikken i evigheter å bare loke rundt, haha. Spesielt matnyheter – finnes det noe mer interessant?? Herre!! Jeg pleier alltid å gå inn på Meny.no og sjekke deres matnyheter hver uke. Er det litt nørd av meg?? Hah!!

Her er min siste storhandel, som forøvrig ble gjort for en liten stund siden. Jeg har bare glemt å dele det med dere, så derfor kommer dette innlegget litt på etterskudd. Håper det går fint! 💕

Og btw, som dere kanskje ser gikk jeg loooco. Jeg er dritt lei av take away og å spise ute. Jeg har min lyst på hjemmelaget mat. Derfor har jeg handlet inn til flere middager – til en forskjell fra tidligere.

  

MIN HELG I BILDER

Reklame | PUMA & NELLY

WEEKEND

Åh, jeg har virkelig hatt en så avslappende helg som jeg hadde planer om å ha. Det har vært så digg at dere aner ikke! På bildet over her ser dere meg helt usminka, og slik har jeg sett ut konstant de siste dagene. Huden har fått pusta. Jeg går faktisk veldig sjeldent med sminke for tiden. Før premierefesten og pressedagen dagen før, tror jeg oppriktig at det var over to uker siden jeg hadde noe som helst sminke i ansiktet. Jeg synes det er så deilig å kunne gå uten!

Helgen har som sagt vært veldig avslappende, og under her ser dere nøyaktig hva dagene har gått til. 💕

Mamma kom en tur på besøk for å kose med Gucci. Slik har det blitt haha – jeg får ikke besøk, men G får. 😂💕

Hun hadde med hjemmelaga middag til meg. Ingenting slår mammas mat!

Jeg fikk masse nytt og herlig tøy, samt to par sneakers fra Puma! Så utrolig gøy! 

Tusen takk! 💕

I går hadde jeg cravings på både barn, giftermål og mccern. Det fikk holde med sistnevnte, konkluderte jeg med. 😋

SETT HER

Vi har gått lange, fine turer i parkene rundt ved meg. Han elsker å gå tur, men aldri de første minuttene utendørs. Da slår han seg vrang og står på bakbena, men så fort han får “varmt opp” elsker han det!

Disney + er uten tvil min nye obsession!

Laks. <3 <3< 3 Elsker!! Denne gangen la vi laksen i teriyaki marinade (kjøpes ferdig på butikken, i hyllene ved woksauser), og herregud så godt det ble! Jeg pleide å gjøre det før, men har helt glemt av det lille trikset. Anbefales!

Vi har bada! Har dere sett så liiiiten og nusselig har er når han er våt??? Smelter!!! 😭💕

_____

Slik så min helg ut! Hvordan var din? 😍

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

JEANS HER & TOPP (NÅ 20% RABATT) HER

______

Har du kjæreste?

– Nei, jeg er ikke i et forhold.

Angrer du på at du har med mennesker i serien din som du ikke har i livet ditt i dag?

– Nei, absolutt ikke. Det var slik livet mitt så ut i den perioden jeg filmet. For å kunne dele livet mitt i en serie, må jeg regne med at enkelte situasjoner ikke ser like ut fra man filmer, til det blir sendt på TV. Slik er jo bare livet. Livet ditt ser nok ikke heeelt likt ut for et halvt år siden, som det gjør i dag? Du datet kanskje en fyr for 6 måneder siden, som du ikke lenger dater, for eksempel? That’s life.

Hva er det beste og verste med Gucci?

– Beste: at han har så stor personlighet, at han er verdens skjønneste og at han gir meg så mye kjærlighet.

Verste: at han biter på absolutt aaaalt. Det varer dog ikke for alltid, men nå klør han jo veldig i tennene ettersom at han skal miste sine melketenner og gro ut nye.

Har du lyst til å gi ut en bok nummer to?

– Ja, veldig! Jeg savner det å være på bokturné og møte mange av dere, samt det å gi ut bok har vært noe av det fineste jeg har gjort. Dere skal nok ikke se bort i fra en bok nummer to etterhvert… <3

Hvor kan man høre på podcasten din?

– Podden til meg og Golnaz heter “Suzy & Konny – alt eller ingenting”. Dere finner den over alt som podcaster kan høres – blant annet HER, på Spotify. Det kommer ny episode ut hver onsdag!

Hvis du hadde fått barn, hadde du ønsket å skjerme han/hun for sosiale medier?

– Definitivt. Denne offentlige verdenen kan være ekstremt grusom og fylt med hat til tider, og det ville jeg aldri eksponert barnet mitt for. Bare tanken får meg til å få en klump i magen. Jeg synes dog at det er opp til hver enkelt hva de velger å gjøre. Det er jo mange influencere som deler mye av hverdagen sin med bilder og videoer av barna sine, og jeg dømmer ingen. Jeg hadde bare ikke gjort det selv, tror jeg. Nå har jeg jo ikke barn heller da, så den situasjonen har jeg enda ikke blitt satt i.

Over hvilken periode filmet du til serien din?

– Fra november i fjor (akkurat i det jeg røk ut av Skal Vi Danse), frem til april i år.

Ville du gått tilbake i tid, eller fremover?

– Fremover. Jeg hadde som dere vet ikke en bra oppvekst, og derfor ville jeg så klart ikke gått tilbake i tid til det. Det er nå som jeg er voksen jeg først har fått det ordentlig bra. Spesielt de siste årene, hvor jeg dessuten har blitt veldig mye mer trygg i meg selv og endelig skjønt hvem jeg vil være.

Når kommer det nye episoder ut av serien din?

– Hver torsdag klokken 20:00 på Tv2 Livsstil og Tv2 Sumo. Tre nye episoder på rappen, hver torsdag!

Når kommer det ny video ut på Youtube?

– Så utrolig hyggelig at du etterspør! Jeg ELSKER jo virkelig YouTube, og før jeg dro på innspillingen til 71 grader nord, var jeg i full fres med tre videoer i uken. Nå har jeg dessverre måttet levere inn mitt nye kamera på service, da det er helt ubrukelig. Det er utrolig irriterende, for jeg kjøpte det jo seriøst akkurat. Så fort jeg får det tilbake, er jeg back on track på YouTube igjen med tre videoer i uken. Den første videoen jeg skal filme er definitivt en Life Update. Det har skjedd så mye i livet mitt i det siste, som jeg vil oppdatere dere på.

Hva er din favoritt parfyme?

– Akkurat nå bruker jeg denne konstaaant. Takk meg senere! Denne er også en all time favoritt!

HELGENS PLANER

Reklame | nelly

TOPP HER ⎟ BH HER ⎟ JEANS HER

Hei fineste dere! Er det bare jeg som føler meg litt rar om dagen? Eller, det begynte vel på fredag, etter en veldig hektisk uke. Det er kanskje ikke rart at jeg følte meg tom i går og føler meg tom i dag, for det har tross alt skjedd utrolig mye i det siste. 71* Nord innspilling, premiere på serien min, premierefest, podcast release og valpekjøp for å nevne noe. Nå har jeg heldigvis en litt roligere periode i vente, selv om det ikke kommer til å vare så lenge. Men jeg nyter av det å ha mye å gjøre, spesielt nå som det er corona. Så mange bransjer har virkelig slitt på grunn av viruset, så jeg føler meg ekstremt heldig og ydmyk over at firmaet mitt fortsatt tuter og går. 

Denne helgen har jeg bestemt meg for å ta det heeeelt med ro. Jeg trenger det. Puste ut. Samle opp ny energi. Lade batteriene. Bare være. Jeg liker egentlig slike rolige helger aller best. Det er så herlig å bare kunne labbe rundt her hjemme i koseklær, se på serier, spise god mat og kose seg i eget selskap. Jeg elsker det, jeg!

PLANENE MINE DENNE HELGEN

🦋 Kose masse med Gucci. Gå turer i finværet, kose oss her hjemme og ha litt valpetrening. Jeg hadde jo valpekurs her hjemme tidligere i uken, og der lærte jeg litt ulike triks jeg skal øve på med lille bassen.

🦋 Lage masse god mat! I går ble det laksemiddag, som er en av mine favoritt retter. Det er så digg det, spesielt med mandelpoteter til. Eeelsker!

🦋 Ha hjemmespa! Dere kjenner meg – jeg elsker jo det. Jeg har kjøpt mange nye ansiktsmasker i det siste, det er så digg å ha mange å velge i mellom. Dessuten elsker jeg jo å teste ut nye produkter. Jeg har også kjøpt meg en del ny hårpleie, der i blant en hårmaske som jeg har hørt sjukt mye bra om. Dersom jeg er fornøyd med produktene kan jeg selvsagt tipse dere videre om de senere. <3

🦋 Se på Disney+. Jeg lastet det ned i går og begynte å se på Pochahontas. Så koselig! Jeg får skikkelig nostalgi feeling av å se på alle de ulike seriene og filmene som finnes på appen. Jeg føler meg plutselig som et barn igjen – haha.

🦋 Betale regninger. Kanskje ikke fullt like gøy, men jeg pleier å gjøre det på søndager. Greit å få unnagjort før ny ukestart!

🦋 Planlegge den kommende uken. Jeg reiser faktisk bort for et døgn i neste uke, for tiiiidenes shoot. Gleder meg skiiiikkelig mye! Dette har oppriktig vært en drøm for meg i alle år, så at det endelig skjer er SÅ gøy!!!

🦋 Tenne masse lys, spise de to Ben & Jerry isene jeg har i frysen og kooose meg til ny Skal Vi Danse sending!

_____

Hva skal du i helgen? Klem!