EN DÅRLIG NYHET, MEN ET BEDRE HUMØR

Hei fininger!

Hvordan har dere det om dagen? Selv er jeg faktisk i bedre humør i dag, enn jeg har vært på en god stund. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, for med tanke på beskjeden jeg fikk i går, burde humøret vært enda verre. Men jeg får sette pris på at jeg klarer å fokusere på det lille som er positivt i disse tider, istedenfor å la det negative ta over. Sistnevnte har jeg dessverre latt skje litt for ofte den siste tiden, og det kjenner jeg at jeg må minimere. Jeg er i grunn en veldig positiv person med mye glede, ikke minst livsglede, men det er jo ikke til å stikke under en stol at er vanskelig å være konstant nå. Jeg lengter sånn etter et normalt liv igjen. Et liv med frihet. 

Anyway!

Dagen i dag startet med et besøk hos flinkeste Elin for å ordne brynene. Mamma lo godt av meg da jeg stakk, for hun skjønner nemlig ikke hvem jeg skal ordne meg for. Haha. Hun har et godt poeng – det skal sies. Likevel er det godt å ta vare på seg selv og unne seg litt “me-time” når alt annet er ellers så grått. Lol, det hørtes sjukt overfladisk ut men helt ærlig – jeg tar det jeg kan få akkurat nå. Jeg driter i hva som er overfladisk og ikke, for akkurat nå gjør jeg alle de småtingene som jeg gjør til vanlig og som derfor føles normalt.

Slik ser min frokost ut hver dag, btw. Så yummy!

Etter brynstimen hoppet jeg i en taxi hjem til leiligheten min for å ta i mot noen pakker som skulle leveres. Gud som jeg nettshoppet i karantene…. Det fikk jeg gjort, samt hentet kameraet. Denne helgen skal jeg nemlig vlogge igjen til YouTube! Jeg har ikke filmet noe som helst siden jeg kom hjem, så det er absolutt på tide igjen. En real life update vlogg, da jeg har fått med meg at dere lurer på veldig mye. Apropos det: still gjerne spørsmål eller kom meg ønsker om hva dere vil høre om/se i vloggen. 

I skrivende stund sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma. Jeg hadde et zoom-møte sammen med familien og et team vi jobber med fremover nå. Så gøy å kunne involvere familien min i jobben min! Det har alltid vært drømmen min – at vi kan gjøre mer ting sammen. Beste følelsen! <3

Min lille elskling!!!! <3

Jeg skal bare njuuute denne helgen her hos familien og bare koble av, gjøre koselige familieting, spise mammas digge mat og bare.. være. Det skal bli så herlig! Det vlogges også, som sagt!! <3

God helg fininger. Håper dere alle tar vare på dere selv i disse tider. Det er så viktig!

Stor klem fra meg!

11 TANKER PÅ EN TIRSDAG

Yes, frøkna har stått opp fra de døde og er klar for å servere et rykende ferskt blogginnlegg… <3

_______

🐻 I morgen (onsdag) er jeg endelig ute av karantene! Jeg savner familien sjukt mye, og ikke minst å kunne ferdes utendørs uten at folk blir vettskremt av å se meg lol. Jeg tror mange tror at det å være i karantene og det å være i isolasjon er det samme, men det er det altså ikke. I karantene har man lov til å gå tur ute og lufte seg. Jeg går tur med hunden min, men det er tydeligvis skikkelig sjokkerende for mange. Good times.

🐻 Det er så enkelt å se når en annen influencer har uttalt seg om meg, for når jeg logget inn her, ble jeg bemøtt av et overflommet kommentarfelt med “hyggelige” meldinger som er super “saklige” og “konstruktive”. Den ene kommentaren bestod blant annet av dette: “Kom deg tilbake til Irak med innvandrerfamilien din, dere er en skam for Norge”. Denne tiden får virkelig det beste ut av folk. Gooood times, yet again. 

🐻 Selv om jeg straks er ute av karantene, er det jo ikke mye å se frem i mot likevel. Denne tiden vi lever i atm er så sjukt merkelig. Det er liksom ikke noe som helst å se frem i mot. Eller jo: se familien, få fikset vipper, hår, bryn og negler… Ja, det stoppet i grunn opp der lol. 

🐻 Jeg har fått meg kjæreste, dere!! <3 Det har dere garantert fått med dere allerede haha, men jeg må jo bare nevne det ettersom at jeg har vært lite aktiv her inne i det siste. Apropos kjæreste: det føles selvfølgelig HELT fantastisk, men også veldig uvant! Jeg føler jeg i utgangspunktet er definisjonen på SINGLE LADY, men ikke nå lenger gitt! 2021 byr visst på et nytt kapitel i livet, og det føles virkelig med tanke på antall sommerfugler som flakser rundt i magen min. Finnes det noe finere enn kjærleik, dere?

🐻 Tips!! Se Bling Empire på Netflix! Jeg har sett gjennom alt på en dag, så det sier sitt. Ganske hjernedød underholdning, men det får i det minste tiden til å gå. Liker du reality-tv, kommer du til å elske denne serien!

🐻 Jeg har ikke vært så aktiv på sosiale medier de siste dagene, og for å være ærlig har det vært fantastisk deilig. Jeg tror alle har godt av en liten timeout i blant, spesielt dersom man jobber med some. Det kan bli ganske intenst til tider, og da er det ekstremt viktig for meg å vite når jeg bør ta en break og ikke. Vi får se når jeg er tilbake igjen for fullt, men helt ærlig nyter jeg dette akkurat nå.

🐻 Jeg aner seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten Gucci i denne karantenen. HERREGUD så mye glede og kjærlighet det finnes i disse firbente bestevennene våres! Han er dog ekstreeeemt oppmerksomhetssyk og krever at man ser han KONSTANT, så det kan vi kanskje jobbe biiiittelitt på haha. Sånn som nå for eksempel: han sitter ved siden av meg og små-bjeffer for at jeg skal gi han oppmerksomhet. Vanskelig å bli irritert, for han er jo virkelig verdens skjønneste!! 😩💕

🐻 Jeg tror jeg skal pakke en bag og “flytte” inn til familien fra i morgen av. Jeg vil ikke sitte å glo alene i leiligheten min et sekund til. Kanskje bli der i en ukes tid, før jeg helt sikkert trenger å være alene igjen. Hehe! Jeg savner mammas mat og Rami & Sidras irriterende mas (🙃).

🐻 Er det normalt å snakke med noen i over 5 timer i strekk på telefon? Jeg har aldri vært en sånn person før, men nå? Myyy god! Savnet er stort, for å si det mildt…

🐻 Jeg har så lyst til å bruke denne nye lockdownen til å få en ny hobby, men jeg aner ikke hva? Har dere noen tips? Jeg har vært innom tanken på å begynne å lese igjen, men det tror jeg ikke kommer til å vare. Jeg blir så fort rastløst… Jeg må finne noe å bedrive tiden med, før jeg smeller i veggen.

🐻 Jeg føler alt er så uvisst for tiden. Jeg aner ikke hva som skjer i livet mitt fremover, og det stresser skiten ut av en kontrollfreak som meg. Jeg sliter skikkelig. Det er to prosjekter jeg jobber med i år som er grunnen til at jeg reiste hjem fra Dubai, men nå med ny lockdown som vi ikke aner hvor lenge kommer til å vare, er det også uvisst om hvor mye vi får gjort akkurat nå. Jeg har så sjukt lyst til å flytte til et varmt land og leie meg en leilighet til verden roer seg litt ned. Jeg vil heller jobbe fra solen og bo et annet sted disse månedene, kjenner jeg. Vi får se hvordan den neste måneden kommer til å se ut, før jeg endelig kan ta en avgjørelse.