DETTE HAR JEG IKKE FORTALT DERE, FØR NÅ

reklame

❥ Jeg har aldri vært så forelsket som det jeg var i min siste kjæreste.

❥ Jeg liker ikke melk! Det smaker helt forferdelig. Det finnes unntak da, som for eksempel om jeg skal drikke varm oboy eller noe, men ikke ren melk. Usch! Hater det. Det samme gjaldt smør i alle år, men nå har jeg faktisk begynt å like det. 

Det å sitte å se på Beyoncé konserter på YouTube er min guilty pleasure. Jeg gjør det ofte, og i flere timer i strekk. Det er litt i det meste laget, men jeg blir seriøst SÅ fascinert av den dama. Snakk om å være boss bitch, da. Den kroppen, det håret, det ansiktet.. Den stemmen, den utstrålingen.. Hun er queen! 

Jeg sover alltid med håret over ørene. Jeg er livredd for at edderkopper skal krype ned i dem mens jeg sover og legge egg. Jeg ble helt traumatisert etter at jeg så en video på Facebook skjønner dere. Helt forferdelig! Visste dere forresten at vi fuckings SPISER edderkopper i søvne? ALTSÅÅÅ.. Fy faen. Skulle ønske jeg aldri fikk vite det.

Jeg tenker i overkant mye på døden. Den skremmer meg noe ekstremt og jeg vil kanskje tørre å påstå at jeg har litt angst for døden. Jeg blir helt stresset og i fra meg når jeg tenker på den dagen jeg skal dø, men likevel tenker jeg på det hele tiden. Hva skjer etter døden? Finnes det et liv etter? Finnes Gud? Råtner jeg bare bort, og that’s it? Svarene kommer jeg aldri til å få, og det driver meg til vanvidd.

(annonselenker) BODY HER // BUKSER HER // SMYKKE HER

Jeg suger noe ekstremt på å spare penger med mindre det er noe konkret jeg sparer til. Nå er jeg flink for eksempel, for nå skal jeg jo kjøpe meg leilighet. Etter det skal jeg ha en fet bil (om jeg består den forbanna lappen noen gang…), men etter det vet jeg ikke. Håper jeg finner på noe lurt å spare til da også, om ikke kaster jeg pengene rundt meg som om det skulle vært luft.

I vår hadde jeg en periode hvor jeg festet hver torsdag-lørdag. Det var ikke billig, jeg var nemlig veldig generøs med både meg selv og de rundt meg. Det gikk ikke en eneste bytur uten at jeg svidde av minst 5.000 kroner på alkohol. Snakk om å sløse penger. Jeg synes jo at det er SÅ teit med folk som skal sløse alle sine penger på byen, men jeg har vært en av dem selv. Skylder på at det var en merkelig periode i livet, haha.

Det er mange som reagerer på at jeg ikke har tusenvis av venner, i og med at jeg er den jeg er. Til det har jeg en ting å si: jeg blir bare kjent med falske mennesker. Slik har det vært de siste 2,5 årene jeg har bodd i Oslo. Det finnes så klart unntak som for eksempel beste Therese og Rebecka, men foruten om dem har jeg bare rotet meg borti mennesker som enten har utnyttet meg for å få “status” selv, eller at de rett og slett har vært for dårlige venner for min smak. Jeg er ikke en person som ser bort i fra om en venn snakker dritt om meg så fort jeg går på do, liksom. Da sier jeg i fra, og ber den personen dra til helvete. Iskaldt? Nei. Jeg orker bare ikke falske venner, og da kvitter jeg meg heller med den fremfor å “ordne opp” noe som ikke er verdt å waste sin tid på.

_____

Fortell meg noe ingen vet om deg! ❥

DETTE TRENGTE JEG SÅRT

YESTERDAY WAS A GOOD DAY

Datenight! I går kveld tok jeg meg en velfortjent pause fra all flyttekaos. Jeg sminket meg for andre gang denne uken (så deilig!!!), fikset meg og dro ut på en liten datenight med en venninne. Vi dro på Sumo, som jeg forøvrig aldri før har vært. Maten var fortreffelig, drinkene gode og servicen var seriøst upåklagelig. Beste servicen jeg har opplevd på en god stund! Tommel opp for det. Vi ble sittende i flere timer å skravle om alt og ingenting mens vi nøt drink etter drink. Om dere (over 18 år selvsagt) drar dit må dere bestille drinken Very Berry. Mmm! Den anbefaler jeg på det sterkeste. Jeg er så glad for at jeg tok meg litt tid til å bare kose meg i går, for det trengte jeg så utrolig mye. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg blir noe særlig livsglad av å sitte i denne leiligheten som er et fullstendig kaos. Haha. Heldigvis er det hele snart over. 

I dag derimot, blir ikke like gøy som i går. Jeg har løpt ærender i hele dag, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Om en times tid kommer mamma og skal hjelpe meg med siste innspurt, slik at alt er klart til i morgen. Tenk at i morgen er alt over? JAAAA! Jajajaja. Jeg gleder meg sånn til et nytt kapitel nå, dere. Wuhu! ✈️

JEG VIL BLI GRAVID

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det ikke merkelig hvor stor påvirkningskraft vi har på hverandre? Noen mener at jeg påvirker mine lesere i stor grad, noe som egentlig er helt fjernt for meg å tenke på til tross for at jeg vet at det er sant. For noen dager siden ble det annonsert at Kylie Jenner er gravid, og hele det o’store Internett tok helt av. Jeg har alltid sett på det å være en ung mamma som noe negativt, men jeg skal ærlig innrømme at til og med jeg tenkte i litt andre baner så fort jeg hørte om Kylie på 20 år sin graviditet. Jeg blir faktisk påvirket, som veldig mange andre. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke vil ha barn før om maaange år, men nå som Kylie blir det, er det nesten litt sånn at hun romantiserer tankene angående det å bli ung mamma. Jeg ble skikkelig flau over meg selv når jeg helt plutselig endret tankegangen min SÅ kjapt, bare fordi at hun har en bolle i ovnen. Jeg ser jo skikkelig opp til henne, både utseendemessig men også på grunn av hvilken boss bitch hun er. Nå gjenstår det å se da, men jeg er bombe sikker på at dette kommer til å føre til at det å bli gravid nå blir en trend. Haha, mark my words. Det kommer dog ikke til å skje her i gården, for jeg er ikke klar for å bli mamma enda, men jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg kanskje ser litt mer positivt på det. Haha, så teit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok graviditetsprat. Hva gjør dere i dag? Jeg har egentlig hatt verdens kjipeste dag med motgang etter motgang, men nå ser det ut som at livet er på vei i rett retning igjen. Jeg fikk nettopp hjerte i halsen, for jeg fant søren meg ikke det j*vla passet mitt. Dere forstår virkelig ikke hvor surrete jeg kan være til tider. Det er helt ekstremt. Det skjer også hver bidige gang før jeg skal reise, og denne gangen var ingen unntak. Heldigvis fant mamma det i den ene jakken min hjemme etter en times tid. PJUH! Gullhår i rævva. Anyhow! I kveld skal jeg ut å spise med godt selskap og drikke vin. Jeg trenger virkelig å koble litt av nå og bare kose meg. Det har vært  noen sinnsykt stressende dager med flytting og diverse, men heldigvis tar det snart slutt. Gleder meg så ubeskrivelig mye til alt er over på søndag!

Ps! Jeg vil bare påminne dere om klessalget som jeg har gående. Jeg selger masse fint fra garderoben min! I dag er siste dagen dere kan shoppe hos meg, så dersom dere finner noe som faller i smak må dere med andre ord slå til nå! SHOP HER

PENGER, SIVILSTATUS, SNAPCHAT

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL   

Er familie viktig for deg?

Det er uhørt viktig med familie for meg. Kanskje fordi at jeg ikke har hatt en normal oppvekst, i og med at jeg har vokst opp i fosterfamilie. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å få et godt forhold til søsknene mine, og selvfølgelig mamma. Jeg er SÅ glad i dem at jeg kan gråte bare av tanken på kjærligheten jeg har for dem. Jeg blir helt seriøst overveldet. Vi har gått gjennom så vanvittig mye som hvem som helst hadde fått bakoversveis av og ikke trodd på historien, men likevel står vi så utrolig sterkt sammen. Åh. Familien min er det kjæreste jeg har. ❤️

Hvor mye shopper du for i måneden?

Det varierer, men rundt 15.000-20.000 kroner? Det kommer an på, noen ganger er det mye mer, mens andre ganger er det mindre. Jeg er shopping gal da, det er det ingen tvil om. Dere kjenner meg jo allerede, hehe.

Er du ikke redd for hudkreft når du tar så mye sol?

Hmm.. Det er jo ikke slik at jeg tar så mye sol ofte eller over lengre perioder, nå gjør jeg det jo egentlig mest for at jeg reiser på ferie og derfor vil ha litt grunnlag. Jeg vil heller ikke tilbringe SÅ mye tid bare på å ligge på stranden/solsengen, men å oppleve mye istedenfor. Derfor jukser jeg litt mer fargen på forhånd!

Hvor er denne jakken i fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Den får du kjøpt HER! Jeg har den i størrelse 36. 

Hvordan har du tenkt å gjøre med bloggen når du er på ferie?

Åh, GLED DERE! Det er alt jeg har å si, og jeg lover at jeg kommer til å leve opp til det jeg gir dere forhåpninger om. Jeg skal blogge SÅ bra, vise dere mye av både Dubai og Bali, samt vlogge! Høres det bra ut? Det håper jeg! Jeg reiser jo sammen med bestevenninna mi Rebecka, og hun driver også med sosiale medier, og da blir det jo ikke annet enn bra. Vi begge kommer til å inspirere og ikke minst motivere hverandre. Vi skal selvfølgelig storkose oss å nyte reisen også, men shit som vi kommer til å dokumentere alt. Jeg gleder meg til å ta dere med på dette eventyret! 😻

Hva endte du opp med å gjøre med klærne du skulle gi til veldedighet?

Jeg har ringt å pratet med Fattighuset på Grønland, så der skal jeg levere alt. Det føles så godt å kunne hjelpe noen som virkelig trenger det. Tusen takk for alle fine tips, forresten. Dere er gode!

Hvor er jakka fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått så mange spørsmål om denne, noe jeg forstår godt! Jeg elskeeer den virkelig. Du finner jakken her. Jeg har den i størrelse 32 forresten. 

Hvilken rettetang bruker du? 🙂 en du vil anbefale?

Åh, det er SÅ viktig med gode stylingredskap. Jeg er veldig påpasselig med alt jeg utsetter håret mitt for, jeg vil jo ikke skade det unødvendig mye. Rettetangen jeg bruker er denne fra GHD, og jeg eeelsker den. Den er skånsom for håret, i tillegg til at den gjør jobben bedre enn alle andre rettetenger jeg har brukt (og det er mange…). Jeg retter og krøller håret med denne, og krøllene holder helt til neste hårvask. Kommer seriøst aldri til å bytte ut denne tangen. Min ride or die!

Er du singel?

Ja, det er jeg. Shit så nysgjerrige dere er på det hele tiden, haha. Jeg er siiiingel.

Hva heter du på Snapchat?

IsabelSraad heter jeg! Advarsel: jeg er litt “rett på sak” og kanskje litt provoserende på snap, just so you know. Der har jeg ikke så masse filter. Heh!

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

I DAG SKJEDDE DET

En stk sliten Bella..

Jeg vet ikke hva jeg skal føle, eller hva jeg skal tenke. Nå er i hvert fall alt av hva jeg eier ute av leiligheten min, og inne hos mamma. Flyttebilen kom med andre ord i dag for å kjøre flyttelasset avgårde. Jeg sitter igjen med blandede følelser. Jeg er på den ene siden veldig lettet og glad over å endelig flytte ut her i fra, og spesielt til å kunne omgås mer med familien min. På den andre siden derimot, føles det litt spesielt. Dette har jo vært min første skikkelige leilighet her i Oslo, og det har vært litt av et eventyr å bo her. Jeg har opplevd mye i løpet av tiden jeg har bodd i denne leiligheten. Krangler som har endt opp med hull i veggen, fine stunder hvor jeg har ledd til jeg har fått vondt i magen, romantiske kvelder hvor jeg virkelig har vært lykkelig på ekte, vorspiel hvor jeg dagen derpå har fått en lapp på døren hvor jeg fikk streng beskjed om at jeg måtte roe ned på festlighetene… Som dere skjønner har det skjedd litt av hvert her, og jeg hadde aldri byttet ut den tiden for noe som helst. De 1,5 årene jeg har bodd i denne cribben har bydd på mange oppturer og nedturer, men en ting er sikkert: mange minner er blitt skapt her.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Velfortjent pizza etter flyttelasset var vel over.. Jeg var SÅ sulten!

Kveldens snacks.. Dette er ikke det sunneste døgnet jeg har hatt i mitt liv, men fy faen. Jeg har fortjent det!

Jeg skal levere nøklene på søndag, så jeg har fortsatt noen få døgn igjen her. Den siste tiden skal jeg kose meg skikkelig og innstille meg ordentlig på å si farvel. Jeg takker for denne tiden, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg virkelig ser frem i mot et nytt kapitel. Og hey – de 18.000 kronene jeg nå kommer til å spare i måneden gjør meg ikke akkurat trist. Haha. NÅ skal det spares enda mer enn tidligere, og vipps så kjøper jeg meg noe eget så fort jeg finner noe som faller meg i smak. Det blir et enda mer spennende kapitel i livet mitt som jeg er klar for, men først må jeg få reist av meg litt de kommende månedene. Jeg er så eventyrlysten! ✈️

FEELIN’ LIKE KIM K

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) FAUX FUR JAKKE (IKKE EKTE PELS!) HER // JEANS HER // TOPP HER // PUMA SNEAKERS HER

_____

AH – elsk på dette antrekket! Så sykt kult, spesielt med jakken over. Eller, det er vel egentlig den store pelsen som utgjør hele antrekket haha. Jeg digger faux fur denne høsten, merker jeg. Denne jakken har jeg i svart også, og jeg venter på den i grønn. Og om du lurer på om den er varm, så er svaret et soleklart ja. Jeg svettet ihjel i dag, haha. Det er stor fare for at dere kommer til å bli lei av å se meg i store pelser (ikke ekte selvfølgelig) de kommende ukene/månedene. Har falt pladask for denne stilen! 

Jeg er forresten HELT sminkefri på disse bildene. Jeg har ikke ork til å sminke meg når jeg likevel bare skal holde på med flyttingen, så da fikk det bli en sminkefri antrekks-post. Jeg har jo vippeextensions da, men that’s it. ☺️

DETTE GJØR JEG ALDRI

annonse

Hei fra en “eventyrlysten” Isabel! Da jeg våknet i dag fikk jeg skikkelig lyst til å komme meg ut, sette meg på en café, spise lunsj og jobbe litt. Jeg har jo hjemmekontor hver eneste dag, og det blir jo naturligvis ganske ensformig og kjedelig i lengden. Jeg som er så heldig å faktisk ha den friheten at jeg kan jobbe fra hvor som helst, burde jo virkelig utnytte mulighetene mine. Det er deilig å sitte på kafé, se andre mennesker og få litt miljøskifte. Det har jeg bare godt av! Jeg merker hvor mye mer produktiv jeg blir også av det, så det er bare masse positivt som kommer ut av det. Jeg har kommet a jour med mailboksen, skrevet to innlegg til senere OG hatt et telefonmøte. I tillegg til det har jeg lagt ut mer for salg på nettbutikken min, som dere finner HER. Jeg flytter jo som sagt, og i den forbindelse har jeg funnet masse klær som jeg vil kvitte meg med. Det er helt sjukt hvor mye klær og sko jeg eier. Kommer seriøst ikke over det, haha. 

Nå skal jeg straks begi meg hjemover for å fortsette på pakkingen. I går kom jeg rimelig langt, jeg har kun boden og kjøkkenet igjen! Woho. Snakk om å være effektiv, dere. Jeg må få lov til å gi meg selv en klapp på skulderen, for i går var jeg så flink! Hehe. Mens jeg sitter her å sturer med flyttekaoset, prøver jeg å motivere meg selv ved å drømme meg til reisen jeg har i vente. Om nøyaktig en uke er jeg i Dubai! Ææææh. 😁

JEG OVERRASKET MAMMA!

reklame

SNAPCHAT: ISABELSRAAD 💋

IKEA, du IKEA. Det er litt av et eventyr det der haha. Vi var faktisk nokså kjappe i går – møbler og pynt fant vi rimelig fort. Jeg tok med mamma for å freshe opp leiligheten hennes, og hun ble så glad! Som dere ser har jeg også kjøpt litt grønne planter, jeg elsker jo nemlig det (til tross for at jeg ikke eier mer enn én her hjemme). Det er så fint, spesielt når man har bronse/gull potter til. Det skal jeg jakte på neste uke, når jeg har litt bedre tid. Vi handlet inn masse som ble kjørt hjem til mamma på ettermiddagen i dag, og nå er de i full sving med å montere skap. Jeg derimot, pakker ned alt jeg eier her i leiligheten min. Jeg startet så vidt i går kveld, og jeg har allerede fylt opp tre store søppelsekker til veldedighet, i tillegg til alt som er nede i boden. Altså, mengden med klær og sko som jeg skal gi bort er helt latterlig. DET ER SÅ MYE! Hvordan kan jeg eie så utrolig mye greier? Nå får jeg det virkelig bevist, ass. Shit.

(annonselenker) TWO PIECE SET UTSOLGT – LIGNENDE HER // PUMA SNEKERS HER // JAKKE HER

Og her kjære lesere, viser jeg stolt frem antrekket jeg spradet rundt i på IKEA. Mange reagerte, men hallo.. Hvem faen bryr seg? Sånn helt seriøst? Kan ikke jeg få kle meg i det jeg vil, og du i det du vil? Jeg driter veldig i hva andre skal mene om min bekledning, så lenge jeg selv synes at det er fint/kult/stilig. Det oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre. Kom igjen, det finnes viktigere ting å henge seg opp i enn hva Kari går på Rema 1000 i, ikke sant. Selv synes jeg ikke at dette antrekket er ille overhodet? Jeg skjønner faktisk ikke hva folk klager over, for å være ærlig.

UKENS PLANER

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET’S KICK SOME ASS

Som vanlig er jeg super giret på en ny uke! Til tross for at jeg føler at tiden viiiirkelig flyr avgårde, er det samtidig deilig at vi nærmer oss mer og mer til julaften for eksempel. Dessuten kjenner jeg at det er på tide med årskifte snart – jeg har fått litt nok av dette året. Herregud så opp og ned livet mitt har vært i 2017. Det er jo helt krise, haha. Jaja! Her kommer mine planer for denne uken. Så glad for at dere liker denne nye spalten så godt! Denne uken er forøvrig ikke den mest spennende jeg har hatt i vente, det r jo tross alt nå flytten står på for fullt. Bare with me! ❥ Håper likevel at det er interessant å se hva annet jeg skal foruten om å flytte, flytte og atter flytte..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) JAKKE HER // JEANS HER // PUMA SNEAKERS HER

_____

Mandag: IKEA + begynne smått på nedpakkingen av leiligheten. 

Tirsdag: Spise frokost på en hyggelig kafé med en venn, legetime og sortere klær og sko.

Onsdag: Pakke, pakke, pakke. Jeg har tatt fri fra alt og blant annet avlyst et møte for å virkelig ha heeele dagen til å få alt i boks. 

Torsdag: Ta med Sidra på frisørtimen hennes før flyttebilen kommer! Dagen blir vel å gå til å flytte alt og komme på plass hos mamma.

Fredag: Lanseringsfest til Anna Rasmussen for hennes nye bok! Flinkingen. ❥

Lørdag: Feire!!! Flyttingen er endelig over, og jeg kan endelig puste lettet ut (forhåpentligvis). Herregud som jeg lengter til denne dagen, haha. Jeg skal ut å spise og drikke vin! Wuhu.

Søndag: Trene, ta sol OG levere nøklene. Kapitelet i denne leiligheten er offisielt over. 

KARMA IS A BITCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dere på karma? Det gjør jeg. Skikkelig også. Ikke bare når det gjelder andre, men når det gjelder meg selv og. Jeg elsker å se karma utspille seg. Det høres kanskje litt brutalt ut, men ærlig talt. Ingen kan påstå at det å se noen som virkelig fortjener å få tilbake, ikke er gøy? Isåfall lyver du. Haha. Grunnen til at jeg tror så sterkt på det er fordi at jeg har fått det bevist gang på gang. Personer som har vært fæle mot meg har virkelig fått gjennomgå i etterkant. Enten så har livet deres mildt sagt gått til helvete, eller så har for eksempel alle andre rundt dem også innsett hvor grusomt det menneske er. La oss ta et eksempel. En person på Rhodos var fryktelig fæl mot meg, og jeg kuttet kontakten. I går ringte en venninne fra Sverige meg og fortalte blant annet at denne personen ble skjelt ut av sjefen fremfor absolutt alle da han også endelig hadde fått nok av personens spydige og arrogante oppførsel. Skjønner dere tegninga? Det gjør faktisk godt i meg at folk forstod til slutt, og at andre enn meg også fikk nok. Det høres kanskje litt bittert ut fra min side, men herlighet.. Når noen er fæle mot deg og sprer løgner, er det deilig å vitne til at karmaen utspiller seg. Bitter eller ei! 😚

Jeg og venninnene mine bruker ofte å prate om karma faktisk. Det er sykt interessant. Jeg har også fått karma for saker jeg har gjort. Det har jeg definitivt. Og vet dere? Noen ganger fortjener man rett og slett å få en knyttneve i fleisen av Mr. Karma. Kanskje man lærer av sine feil til neste gang. Jeg vet hvert fall at jeg har lært av flere av mine feil ved at jeg har fått svi for det jeg har gjort. 

Religion og slik er ikke noe jeg tror på, men karma derimot. Oh yes!