NELLY-INNKJØP TIL DUBAI + RABATTKODE

annonse ⎟ nelly

VACAY MODE

Nå nærmer Dubai-turen seg med stormskritt og jeg er mer enn klar for avreise! Tidligere i uken klikket jeg hjem en svær bestilling fra Nelly med masse fine klær, sko og tilbehør til turen. Jeg elsker å ha helt nye klær på ferier! Det har faktisk ganske stor betydning for meg, uansett hvor materialistisk det høres ut. Jeg elsker klær, det vet dere jo allerede. Jeg mottok bestillingen i dag, og det første jeg gjorde var å teste alt på, samt å knipse bilder av mye av det til dere. Jeg vet jo at dere finner innkjøpene mine veldig interessante, så jeg visste med andre ord at det var ønskelig. Hehe!

Forresten! Jeg har jo en rabattkode til dere som gjelder ALT fra NLYbrands. Det er forøvrig Nelly sine egne merker jeg alltid shopper mest av, da jeg synes de har sjukt mye fint! Rabattkoden varer frem til søndag, klokken 23:59, så dere har fortsatt litt tid igjen. Hurry, hurry!

⚡️ FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ DITT KJØP: KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL20» I KASSEN! ⚡️

BIKINI HER

KJOLE HER

(er så sjukt forelsket i denne – så utrolig fin!!)

KJOLE HER

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER

ØRERINGER HER ⎟ TOPP HER

TOPP HER

TOPP HER

TOPP HER ⎟ LEVIS SHORTS HER

KJOLE HER

KJOLE HER

SANDALER HER

HEELS HER

SOLBRILLER MED LILLA GLASS HER

SOLBRILLER HER

BEAUTYBLENDER RENS HER ⎟ BEAUTYBLENDERS HER

SANDALER HER

AFTERSUN HER

SOLKREM HER

(skal ikke brenne meg, for en gangs skyld!)

SOLBRILLER HER

____

Nå er jeg mer enn klar for Dubai!

TV3 HØSTLANSERING

annonse ⎟ lenke nelly

FREDAG! Woho! Er dere like klar for helg som det jeg er? 😄Jeg følte i grunn at jeg kickstartet helgen i går, da jeg var på høstlanseringen til TV3 og NENTgroup. Det var spennende å se hvilke programmer som blir sendt til høsten. Jeg gleder meg masse til å bli underholdt de neste månedene! Det så ut som at det var mye bra og lovende underholdning. Jeg begynte å tenke over hvor glad jeg er for å ha såpass mange venner i samme bransje. Tenk så kjedelig å dra på slike eventer alene, uten å ha din clique der? I går storkoste jeg meg med både Newa, Sofie og Morten. Fine mennesker som jeg er super glad i! Vi fikk servert nydelig tapas, det var åpen bar (jeg utnyttet forøvrig ikke det haha) og det var generelt bare god stemning. Kvelden endte ganske tidlig for min del ettersom jeg måtte hjem å få unnagjort litt jobb som jeg har deadline på, men det var veldig hyggelig så lenge det varte!

BODY PLT ⎟ BUKSER HER ⎟ BOOTS LOUIS VUITTON ⎟ VESKE GUCCI

Det er sjeldent jeg faktisk drar på eventer, men akkurat dette kunne jeg ikke gå glipp av. Jeg mener, TV3 made me, så jeg elsker naturligvis dem – haha. ❤️

SVAR PÅ SPØRSMÅL JEG EGENTLIG IKKE VIL SVARE PÅ

Jeg spurte dere på Instagram om dere ville stille meg spørsmål jeg vanligvis bruker å unngå/ikke vil svare på, og jeg kan love dere at det kom mye saftig inn haha. Jeg angret fort på at jeg hadde postet det, men så kunne jeg jo ikke akkurat være en pingle og backe ut. Så, here we go!

Kan du fortelle hvordan Dan Dilzerian tok kontakt med deg?

– DM på Instagram (og nei – jeg skal IKKE treffe han, bare så det er sagt. Jeg har litt mer selvrespekt enn som så).

Holder du på med noen? Helt ærlig?

– Helt ærlig, nei.

Angrer du på operasjonene dine?

– Ja, med tanke på hvor ødelagt jeg ble mentalt av de. Man blir ikke lykkeligere av å ta inngrep, for meg var det tvert i mot. Jo mer jeg gjorde, jo flere feil fant jeg.

Har du Tinder?

– Hell no, og jeg kommer aldri til å skaffe meg det heller. Og om noen prater med “meg” der, så skal dere vite at det IKKE er meg.

Betaler du reisen til Dubai for Newa?

– Nei, Newa betaler selv. Hun er en utrolig hardtarbeidende jente som er på jobb heeele tiden, så den dama tjener mer enn nok av penger og har derfor ikke problemer med å ta seg en ferie. 

Har du noensinne hatt en sugardaddy?

– Absolutt ikke. Jeg hadde helt seriøst heller levd på gaten enn å fått meg en sugardaddy. Det finnes ingenting kvalmere og pinligere enn å være en “sugarbabe” eller å ha en sugardaddy. Usch.

Har du hatt sex med over 40 stykk?

– Nei, det har jeg ikke.

Lyver du når du sier at du trives best som singel?

– Nei. Jeg gjør oppriktig det. Jeg er mye mer meg selv når jeg er helt selvstendig og ikke er avhengig av et annet menneske på den måten. Jeg tror jeg trenger noen år nå der jeg vokser som person på egenhånd. 

Er det mange gutter som prøver seg på deg nå som du er singel?

– Haha, dette er sååå cringe. Hva svarer man på noe som dette, liksom..

Hadde du blitt sur om eksen din hadde funnet seg en ny kjæreste nå?

– Jeg hadde ikke blitt sur, nei. Jeg ønsker han alt det beste, både med og uten meg. Om han finner en jente som gjør han lykkelig, er jeg glad på hans vegner. Jeg lyver om jeg sier at det ikke hadde stukket litt om han gikk inn i et nytt forhold allerede ettersom at det ikke er såååå lenge siden vi gikk hver vår vei, men jeg hadde ikke blitt sur. Jeg ønsker han som sagt kun det beste. 

RABATTKODE PÅ NELLY + INNKJØP

annonse ⎟ lenker nelly

GENSER HER

Hei, dere! Jeg lovet å vise frem innkjøpet fra Nelly til dere, så her kommer det. Jeg har ikke rukket å ta bilder av alt da jeg bestilte veldig mye, men jeg har planer om å vise resten i fremtidige antrekksposter. Jeg pleier også å vise frem på instastory, IsabelSraad heter jeg der. Her er i hvert fall første delen. Jeg måtte oppgradere garderoben med høstklær da jeg helt seriøst ikke eide en eneste varm genser, haha. På tide å bytte ut crop tops med strikk.

OOOG DERE? Jeg har fikset en eksklusiv rabattkode til leserne mine! WOHO 💘 Det fortjener dere mer enn nok! Oppgi rabattkoden «ISABEL20» for å få 20% rabatt på ALT fra NLY brands (her). Det vil si alt fra Nelly sitt eget merke. Det er forøvrig det jeg handler mest av når jeg shopper på Nelly. De har så sykt mye kult! Rabattkoden varer frem til søndag 2/9, kl 23.59. HAPPY SHOPPING!

SNEAKERS HER

SKJORTE HER

KÅPE HER ⎟ JEANS HER

JAKKE HER

JAKKE HER

JAKKE HER

CARDIGAN HER

CARGO PANTS HER

GENSER HER

GENSER HER

GENSER HER

KJOLE HER

JUMPSUIT HER

GHD KRØLLTANG (verdens beste!!) HER

GHD HÅRFØNER HER

KLOKKE HER

MARC JACOBS SEKK HER

ADIDAS SEKK HER

SKO HER

_______

Håper dere likte innkjøpet!

JEG BETALER IKKE FOR VENNENE MINE

annonse ⎟ lenker nelly

Hei, fininger! Håper denne uken har hatt en fin start for dere? Selv har jeg tilbrakt masse tid med familien min, ettersom jeg reiser om ikke så altfor lenge. Dessuten trenger jo mamma all hjelp hun kan få nå som de akkurat har flyttet. I morgen kommer mest sannsynlig den siste leveringen av møbler, og det gleder vi oss alle til! Enn så lenge venter vi på garderobeskap til mammas soverom, spisebord + stoler og stuebordet. Snart er vi i mål, nå krysser vi bare fingrene for at alt blir levert i morgen som planlagt. Vi skal straks komme oss ut døren her for å kjøpe en taklampe og noen plugger til veggen. Spennende shopping, ikke sant? 💁🏽

SKJØRT HER ⎟ TOPP HER ⎟ VESKE & SKO GUCCI

Foruten om denne lille oppdateringen på hva som skjer om dagen, er det en liten sak jeg er nødt til å ta opp. Av en eller annen merkelig grunn har mange fått for seg at jeg betaler alt for vennene mine? Så fort jeg er ute å spiser med en venninne, strømmer det inn kommentarer om at jeg “alltid spanderer på vennene mine”. Jeg bruker jo vanligvis ikke bry meg noe særlig om det, men nå som jeg har blogget om reisen til Dubai sammen med Newa, har det blitt tatt til et helt nytt nivå. Enkelte påstår at jeg betaler reisen for henne og at vennene mine “bruker” meg for å få reiser påspandert. Jeg vet ikke helt med dere, men i min vennekrets er det helt normalt å ha en jobb, som man tjener penger på. Dermed har de fleste vennene mine råd til å ta seg en ferie og til og med kunne betale for den selv. Jeg mener, før jeg ble en blogger reiste jeg også på ferier for penger som var oppsparte fordi jeg jobbet? Er ikke det ganske normalt?

Newa er en utrolig hardtarbeidende jente som står på og jobber nesten hele tiden. Det er nok den venninna jeg har som jobber aller mest. En reise til Dubai behøver for så vidt ikke koste deg en formue heller. Vi to reiser på en jentetur sammen, der hun betaler for sin flybillett og sitt hotellopphold, og jeg for mitt. Slik er det alltid når jeg reiser med noen. Da Sofie, Ine og jeg reiste til LA i sommer påstod også veldig mange at Sofie og jeg hadde betalt for Ine. Det stemmer ikke heller, for Ine har, på lik linje som Newa, en jobb. 

Jeg kjøper ikke vennene mine på noe som helst vis. Jeg har ekstremt flinke og hardtarbeidende venninner som tjener sine egne gryn og som forøvrig heller aldri hadde tillat meg å betale for seg. 

SLIK TJENER DU PENGER PÅ SHOPPINGEN DIN

annonse

Liker du å shoppe? Lyst på et Nelly-gavekort på 5.000 kr? Da bør du lese dette, det vil du garantert tjene på! 😁 Jeg har skrevet et par ganger om Nettbonus.no som faktisk gir deg penger tilbake når du handler i 200 nettbutikker, blant annet mine favorittbutikker Nelly 7%, Bik Bok 4%, NA-KD 6%, Hotels.com 6% og ASOS 7%. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg og klikke deg videre til nettbutikken du skal handle i. Det koster ingenting og du får penger tilbake på ting du likevel skal kjøpe. Det er jo helt oppriktig døds genialt!

Du lurer kanskje på hvordan du kan få penger på varer du likevel skal handle? Nettbonus.no har inngått avtale med nærmere 200 nettbutikker som gir Nettbonus.no en provisjon når de sender en kunde til nettbutikken. Nettbonus beholder en liten andel for å kunne drifte tjenesten og gir mesteparten tilbake til medlemmet som gjennomførte handelen. Inne på Nettbonus.no finner du en oversikt over alle nettbutikkene de har avtale med og hvor mye du får tilbake. De har blant annet avtale med disse nettbutikkene: Nelly 7%, Hotels.com 6%, Bik Bok, Cubus, 5%, NA-KD 6% og Vita 5%. Dersom du også handler i disse nettbutikkene bør du også registrere deg og tjene penger på ting du likevel skal kjøpe. 

For at handelen skal bli registrert må du huske å klikke deg via Nettbonus.no til nettbutikken du skal handle i. Du vil da automatisk få nettbonus. Hver gang du gjennomfører en handel på denne måten vil du få en bekreftelse på epost. Du finner oversikt over alle handler og hvor mye du har tjent inne på «Min side» på Nettbonus.no, og straks du har tjent 200 kr kan du overføre dem til din bankkonto. 

Jeg skal i samarbeid med Nettbonus.no gi et Nelly-gavekort på 5000 kr til en av dere. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg hos Nettbonus.no og skrive en kommentar i bloggen min at du deltar.  

Jeg vil trekke ut en vinner neste mandag. Vinneren vil bli kontaktet av Nettbonus.no pr epost, så sørg for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover! Masse lykke til alle sammen. 💕⚡️

VI HAR OPPGRADERT DUBAI TUREN VÅR

I går fikk Newa og jeg et lite innfall. Vi har jo allerede booket alt av hotell og fly til Dubai turen våres, så egentlig er vi jo good to go. Men, i går fant vi ut at vi så klart er nødt til å bo på det verdenskjente hotellet Atlantis The Palm. Dere vet det gigantiske, rosa hotellet som Kim Kardashian bodde på i den ene sesongen av KUWTK? Dit skal vi. Vi har booket oss inn der også, slik at vi får bodd der under oppholdet. Vi er nødt til å gjøre det, selv om vi nå waster penger i og med at vi allerede har betalt for det andre hotellet vi i utganspunktet skulle bo på hele ferien. Haha, veeel vel! Det blir garantert verdt det. Det hotellet er jo seriøst en opplevelse i seg selv. Og hvem vet? Plutselig dukker Kim K opp, akkurat slik som hun gjorde da jeg så henne i LA. Det er lov å håpe!!

Dere er nødt til å google Atlantis, The Palm og se bilder av hvor sjukt det ser ut. Og ikke minst hvor gigantisk det er!

Nå gleder jeg meg ENDA mer til reisen, om det i det hele tatt er mulig. Vi har så sjukt mye gøy å se frem i mot! Jeg vil bare at avreisedatoen skal være her nåååå. Jeg krysser fingrene for at de kommende dagene skal fly avgårde, slik at det plutselig er på tide å pakke koffertene, komme oss til Gardermoen og hoppe på direkteflyet til Dubai. Woho!!!

MITT BESTE TIPS TIL Å BEVARE BRUNFARGEN

annonse

Hei dere! Tenk at sommeren nå er over? Vi kan ikke klage da, for vi har virkelig hatt den fineste norske sommeren ever. Solen har skint så og si hver eneste dag, noe som ikke akkurat er hverdagskost for oss nordmenn haha. Jeg har solt meg masse i sommer og fått en veldig dyp og fin brunfarge, synes jeg selv i hvert fall. Jeg er livredd for å miste fargen nå som høsten er her og solen ikke titter like ofte frem, og jeg antar at jeg ikke er den eneste som vil at fargen skal vare? Jeg har et genialt tips å dele med dere, som jeg selv benytter meg av.

Betakaroten er jo noe jeg har skrevet om tidligere her på bloggen, og det er noe jeg benytter meg av så og si året rundt. Ikke bare gjør tilskuddet at man får en dypere og finere brunfarge, men den gjør også slik at fargen varer mye lenger. Sistnevnte kan jeg skrive under på at stemmer, for jeg merker stor forskjell på hvor fort fargen forsvinner når jeg bruker Betakaroten, kontra når jeg ikke gjør det. Mitt aller beste tips er å benytte seg av Betakaroten, selv når sommeren er over. 

Kort fortalt til de av dere som ikke vet: Betakaroten er et kosttilskudd som gjør at man kan få dypere, mer gylden og mer varig brunfarge.

Det er også genialt å klikke seg hjem en eske eller to dersom du skal på en ferie snart? Selv reiser jeg jo til Dubai om ikke mange dagene, og jeg har selvfølgelig pakket med meg en eske til både meg og en til venninnen min som jeg reiser med. Betakaroten er seriøst det mest geniale produktet som finnes, spesielt for oss som er glad i å være tan.

KLIKK HER OG FÅ 50% RABATT PÅ BETAKAROTEN! 

DET KOMMER TIL Å BLI ET HELVETE

Nå er det ikke lenge til avreise til Dubai, og i den forbindelse klikket jeg meg inn på Yr for å sjekke værmeldingene. Da slo det meg plutselig… Det er uutholdelig varmt der på denne tiden av året. Jeg mener, temperaturen viser ikke noe mindre enn 40 grader i SKYGGEN. Kan dere skjønne hvor varmt det er, eller? Herreguuud, jeg angrer litt nå haha. Jeg har jo vært der to ganger tidligere, en gang i oktober i fjor og andre gangen var rundt nov/des, tror jeg. Når Rebecka og jeg var der i oktober holdt vi på å stryke med av heteslag. Det var dødsvarmt, akkurat slik som det kommer til å være når Newa og jeg reiser ned neste uke. Æh… Jeg vet i hvert fall en sak som er klinkende klart, og det er at vi kommer til å tilbringe store deler av dagene i enten en pool eller i havet. Haha. Sminke kan man i hvert fall glemme, den renner av fortere enn svint. Rebecka og jeg skulle feste en kveld når vi var der, og sminken så helt seriøst forferdelig ut i det vi gikk utenfor døren. Når det er såpass varmt, blir det automatisk utrolig fuktig i luften, spesielt på kveldstid. Det var ingen hit akkurat. 

Selv om temperaturen er latterlig høy, er jeg helt sikker på at vi kommer til å ha the time of our lives. En jentetur slår aldri feil, spesielt ikke med en så energisk og utadvendt jente som Newa. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å bli kjent med mange kule, nye mennesker på denne turen. Vi er begge innstilt på at denne ferien skal være noe av det sjukeste vi har opplevd, så det gjelder å holde seg fast haha. Vi skal selvfølgelig være forsiktige også, da det tross alt er Dubai vi snakker om. Ikke bekymre dere for det! 😊Jeg har som sagt vært der to ganger tidligere, så jeg vet hvordan det funker der nede med tanke på hva man burde og ikke burde gjøre. 

Konklusjon: temperaturen blir et rent helvete, men jeg gleder meg til et nytt eventyr med bestie! 💕✈️🍸

UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟ lenker nelly

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER ⎟ VESKE GUCCI

_______

Hva er den viktigste egenskapen hos en partner, om du kun får velge én?

– Ærlighet, definitivt. Ærlighet er det viktigste for meg, både i forhold og i vennskap. Det er så viktig å kunne være ærlig med hverandre, uansett hva det gjelder. Jeg har veldig vansker med å stole på mennesker i utgangspunktet, så uærlighet er noe jeg velger bort veldig fort. Det funker ikke for meg. 

Er du 100% singel?

– Yes.

Har du pratet med noen kjendiser?

– Haha… I won’t spill that tea.

Hvordan takler du presset med å være en influencer?

– Jeg tror at key-en er å ikke sammenligne seg med alle andre. Fokuser på deg selv og ditt, og del det du selv vil dele. Jeg vet at det finnes mange bloggere der ute som er tusen ganger vakrere enn meg, mer inspirerende enn meg og mye mer underholdene, men igjen – ingen er som meg, og ingen er som deg. Jeg liker denne quoten, og den passer veldig bra her: no one is you and that is your power.

Ser du på deg selv som en kjendis?

– Mjaaa, jeg synes det er kleint å si at jeg selv er en kjendis. Det er vel opp til andre å bedømme, men jeg blir jo omtalt som en, så I guess I am. Å være Norges største blogger er vel kanskje litt kjendis, eller? *cringe*.

Hvordan tjener du så mye penger?

– Ved å være en hardtarbeidende business woman! Hehe. Jeg tjener pengene mine på bloggen, YouTube og andre prosjekter jeg driver med.

Hvor mye kjøpte du Gucci beltet for?

– Rundt 5.000 kroner, mener jeg? Det er en stund siden nå, så jeg er litt usikker på nøyaktig pris.

Fikk du lov til å være på sosiale medier når du var på Paradise i år?

– Ikke på sosiale medier, men jeg fikk tilgang til bloggen min i 30 minutter hver dag. 

Hvor fikser du vippene dine? De er så fine!

– Tusen takk. <3 Jeg fikser de alltid hos Lashes By Kasja. Beste dama i byen!

Hva er din største fobi?

– Jeg har alltid hatt en enormt stor fobi mot tær. Før var det så ille at dersom gutten kom borti meg med tærne sine under sexakten, måtte jeg avbryte. Jeg syntes det var så forbanna ekkelt å få de på meg, og slik er jeg fortsatt – bare ikke like ille haha. Det vil si at jeg ikke avbryter om jeg får tær på meg, men jeg hater tær noe ekstremt fortsatt. 

Har du ditt eget firma/AS?

– Jepp! Og det firmaet mitt gjør det faen meg bra ass, om jeg får si det selv. Ganske stolt over meg selv!

Hvem er ditt kjendis crush?

– Det er og har alltid vært Cristiano Ronaldo. ÅH, jeg var OBSESSED med han før. Hele rommet mitt bestod av plakater av han, jeg hadde x-antall fotballdrakter med navnet hans bakpå, en kopp med ansiktet hans, jeg så hver eneste fotballkamp, hver eneste intervju på nett.. ALT fikk jeg med meg. Jeg lever fortsatt i håpet om å gifte meg med han en vakker dag (og bitch, don’t kill my vibe).

Hva synes du om Ex On The Beach?

– Trash. Jeg elsker Malin, hun er venninna mi, og jeg må si at jeg får vondt av å se henne i det kaoset der inne ass. Hun passer ikke inn i mye av det søppelet som pågår der inne.

Hva står på tatoveringen på ryggen din?

– Shehed Jasmine, Rami, Sidra for alltid. <3 Altså, mine søskens navn. Jeg elsker dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER ⎟ LIGNENDE GULL BELTE HER

Er det sant at du lå med eksen din på Findings?

– Nei. Vi hilste på hverandre, slo av en prat (vi er som sagt venner), og så hang han med sine venner og jeg med mine. Jeg ser at mange liker å finne på rykter, spesielt etter den helgen, men det stemmer altså ikke. Det var veldig koselig å se han igjen, da! ☺️

Hvor mange søsken har du?

– Tre stykk. En storesøster på 26, en lillebror på 14 (snart 15) og en lillesøster på 12 (snart 13). 

Er du sjalu av deg?

– I forhold, tenker du på? Isåfall: jeg kan være. Det kommer helt an på gutten, egentlig. Har han gitt meg en grunn til å være usikker på han og han har vist meg at jeg ikke kan stole på han, kan jeg fort fremstå som “sjalu”, men det bunner jo mest i usikkerhet. Men vanligvis, med en trofast gutt, er jeg absolutt ikke det. Før var jeg veldig sjalu, men jeg føler at det forsvinner med årene? 

_________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der underveis!