UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟ lenker nelly

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER ⎟ VESKE GUCCI

_______

Hva er den viktigste egenskapen hos en partner, om du kun får velge én?

– Ærlighet, definitivt. Ærlighet er det viktigste for meg, både i forhold og i vennskap. Det er så viktig å kunne være ærlig med hverandre, uansett hva det gjelder. Jeg har veldig vansker med å stole på mennesker i utgangspunktet, så uærlighet er noe jeg velger bort veldig fort. Det funker ikke for meg. 

Er du 100% singel?

– Yes.

Har du pratet med noen kjendiser?

– Haha… I won’t spill that tea.

Hvordan takler du presset med å være en influencer?

– Jeg tror at key-en er å ikke sammenligne seg med alle andre. Fokuser på deg selv og ditt, og del det du selv vil dele. Jeg vet at det finnes mange bloggere der ute som er tusen ganger vakrere enn meg, mer inspirerende enn meg og mye mer underholdene, men igjen – ingen er som meg, og ingen er som deg. Jeg liker denne quoten, og den passer veldig bra her: no one is you and that is your power.

Ser du på deg selv som en kjendis?

– Mjaaa, jeg synes det er kleint å si at jeg selv er en kjendis. Det er vel opp til andre å bedømme, men jeg blir jo omtalt som en, så I guess I am. Å være Norges største blogger er vel kanskje litt kjendis, eller? *cringe*.

Hvordan tjener du så mye penger?

– Ved å være en hardtarbeidende business woman! Hehe. Jeg tjener pengene mine på bloggen, YouTube og andre prosjekter jeg driver med.

Hvor mye kjøpte du Gucci beltet for?

– Rundt 5.000 kroner, mener jeg? Det er en stund siden nå, så jeg er litt usikker på nøyaktig pris.

Fikk du lov til å være på sosiale medier når du var på Paradise i år?

– Ikke på sosiale medier, men jeg fikk tilgang til bloggen min i 30 minutter hver dag. 

Hvor fikser du vippene dine? De er så fine!

– Tusen takk. <3 Jeg fikser de alltid hos Lashes By Kasja. Beste dama i byen!

Hva er din største fobi?

– Jeg har alltid hatt en enormt stor fobi mot tær. Før var det så ille at dersom gutten kom borti meg med tærne sine under sexakten, måtte jeg avbryte. Jeg syntes det var så forbanna ekkelt å få de på meg, og slik er jeg fortsatt – bare ikke like ille haha. Det vil si at jeg ikke avbryter om jeg får tær på meg, men jeg hater tær noe ekstremt fortsatt. 

Har du ditt eget firma/AS?

– Jepp! Og det firmaet mitt gjør det faen meg bra ass, om jeg får si det selv. Ganske stolt over meg selv!

Hvem er ditt kjendis crush?

– Det er og har alltid vært Cristiano Ronaldo. ÅH, jeg var OBSESSED med han før. Hele rommet mitt bestod av plakater av han, jeg hadde x-antall fotballdrakter med navnet hans bakpå, en kopp med ansiktet hans, jeg så hver eneste fotballkamp, hver eneste intervju på nett.. ALT fikk jeg med meg. Jeg lever fortsatt i håpet om å gifte meg med han en vakker dag (og bitch, don’t kill my vibe).

Hva synes du om Ex On The Beach?

– Trash. Jeg elsker Malin, hun er venninna mi, og jeg må si at jeg får vondt av å se henne i det kaoset der inne ass. Hun passer ikke inn i mye av det søppelet som pågår der inne.

Hva står på tatoveringen på ryggen din?

– Shehed Jasmine, Rami, Sidra for alltid. <3 Altså, mine søskens navn. Jeg elsker dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER ⎟ LIGNENDE GULL BELTE HER

Er det sant at du lå med eksen din på Findings?

– Nei. Vi hilste på hverandre, slo av en prat (vi er som sagt venner), og så hang han med sine venner og jeg med mine. Jeg ser at mange liker å finne på rykter, spesielt etter den helgen, men det stemmer altså ikke. Det var veldig koselig å se han igjen, da! ☺️

Hvor mange søsken har du?

– Tre stykk. En storesøster på 26, en lillebror på 14 (snart 15) og en lillesøster på 12 (snart 13). 

Er du sjalu av deg?

– I forhold, tenker du på? Isåfall: jeg kan være. Det kommer helt an på gutten, egentlig. Har han gitt meg en grunn til å være usikker på han og han har vist meg at jeg ikke kan stole på han, kan jeg fort fremstå som “sjalu”, men det bunner jo mest i usikkerhet. Men vanligvis, med en trofast gutt, er jeg absolutt ikke det. Før var jeg veldig sjalu, men jeg føler at det forsvinner med årene? 

_________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der underveis!

37 kommentarer

Siste innlegg