INGEN SKAL FÅ HA DEN MAKTEN OVER MEG IGJEN

Jeg holdt på å si god fredag, men det er visst torsdag… *kremt*. Jadda! Er alt bra med dere, babes? Det håper jeg. 💘 Det var stille her i går og generelt over alt på mine sosiale medier. Årsaken til det regner jeg med at hele Norge har fått med seg, uten at jeg behøver å si noe om det. Jeg logget av, dro ut i parken alene en stund før jeg møtte familien. Jeg behøvde en dag der jeg fokuserte på alt annet enn det som skjer på nettet om dagen. Jeg har lært meg selv at jeg kun er nødt til å forsøke å ignorere enkelte saker så godt det lar seg gjøre. Så klart er det lettere sagt enn gjort, spesielt med tanke på alle kommentarene dere legger igjen for å påminne meg om det (de godkjennes forøvrig ikke, så det er ingen hensikt). Når jeg lar ting gå inn på meg, går jeg seriøst i kjelleren. Jeg orker ikke det en gang til. Vi alle så hvordan det gikk på bursdagen min, og en slik makt skal jeg aldri la noen andre ha over meg selv igjen. Jeg blir oppriktig trist av å bare tenke på hvordan jeg hadde det da.

On another note.. I dag skal jeg noe veldig gøy! Jeg skal nemlig på innspilling med God Kveld Norge. Vi skal prate om litt forskjellig, blant annet mitt store prosjekt! IIIHHH!!! Dette innslaget sendes ikke før til høsten, forresten. Jeg gleder meg til å være litt fremfor kameraet igjen – det er der jeg liker meg best, vet dere. Haha. 😉

Jeg har ikke hatt på meg sminke de siste dagene, det er jo så sjukt varmt. Nå må jeg derimot nesten kjøre på med litt glam ettersom at det er innspilling, men jeg har faktisk ikke så veldig lyst. Det er lite som er styggere enn rennende sminke i solsteken. Vel, vel. Jeg får kjøre på med minimalt på huden i hvert fall, tenker jeg. 

Vi avslutter med et spørsmål: skal jeg ha håret oppsatt i stram hale, eller løst? Jeg trenger deres hjelp! 

VI SKAL HA KLESSALG I OSLO!

annonse

YAY, nå har jeg en super gøy nyhet å meddele! På førstkommende søndag skal Sofie, Andrea og jeg ha klessalg her i Oslo. Jeg har jo så sjukt masse klær som dere allerede vet, og jeg pleier å ha klessalg på nett en gang i blandt. Dere har ønsket at jeg skal ha vanlig klessalg, slik at dere kan treffe meg og ikke minst kjøpe klærne i virkeligheten. Nå er ønskene deres oppfylt!! Jeg skal selge så og si ALT jeg eier, dere. Jeg er drit lei av alle klær og sko jeg har, så nå skal det kvittes med. Jeg bruker sjeldent klærne mine mer enn et par ganger (ofte kun en gang også) før jeg blir lei, så derfor er det ingen hensikt i å la alt ligge bakerst i skapet urørt. 

Åh, jeg gleder meg! Det kommer til å bli SÅ hyggelig å få hilse på dere. WOHO! Sees vi? 💕

_______

(jeg skriver som Andrea skrev:)

STED: Hendrix Hair Frogner (Oscars gate 32)

TID: Søndag 3/6 – klokken 13.00-17.00

HUSK: Ta med egne poser til å ha klær i og ha kontanter og/eller Vipps klar!

3 PRIVATE SAKER JEG EGENTLIG IKKE VIL FORTELLE OFFENTLIG

1. Jeg er sjeldent på stranden i Norge, og enda sjeldnere viser jeg meg i bikini i folkemengder her hjemme. Vi var på Huk for noen dager siden, og da merket jeg noe som gjorde meg veldig trist og skuffet over meg selv. Det har nemlig blitt slik at jeg blir ukomfortabel med å vise rumpen min blant folk, i en bikinitruse. Jeg har jo blitt latterliggjort for hvor stygg den er flere ganger. Ikke bare av anonyme troll, men også av kjente profiler. Jeg ville rett og slett ikke reise meg opp for å gå å bade, ei heller sole meg på mage. Faen at det har gått såpass inn på meg. Jeg kan allerede se for meg hvor mye det kommer til å tynge meg denne sommeren, spesielt nå som det er så fryktelig fint vær og alle vil dra på Sørenga eller Bygdøy for å sole og bade. Jeg har takket nei flere ganger, nettopp på grunn av usikkerheten min.

2. Jeg er den jenta som “glemmer” vennene sine når jeg er i et forhold. Det er ikke OK overhodet, og noe jeg definitivt er klar over og innstilt på å endre. Det er tross alt vennene våres som er der for alltid. Man kan kanskje bruke “det er jo i startfasen” som unnskyldning, men ikke i mitt tilfelle. Jeg mener, vi har vært sammen lenge. Skjerpings! Og til vennene mine: takk for at dere holder ut med meg, og takk for at dere sier i fra når jeg er long gone.

3. Kommentarene som blir lagt igjen til meg angående vekten min og hvor “sykelig tynn” jeg er for tiden, vekker anoreksi-monsteret i meg. Åh, jeg merker at det stritter i mot imens jeg skriver dette.. Greia er at jeg spiser, og jeg spiser akkurat det jeg vil. Det er ikke noe streng diett (ingen diett overhodet, for å være 100% konkret) her i gården, for jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg spiser akkurat det jeg har lyst på. Det skal derimot ikke legges skjul på at det har vært en stressende periode for meg i det siste, og det har kanskje til tider gått utover kostholdet. Jeg har rett og slett tatt meg selv i å glemme å spise, fordi at jeg har så mye å gjøre. Det er ingenting jeg gjør med vilje overhodet. Når jeg leser kommentarene om hvor tynn jeg er blitt, blir jeg veldig lei meg. Jeg har som dere vet slitt med alvorlige spiseforstyrrelser tidligere, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er frisk i dag. Likevel blir man aldri kvitt den forbanna, jævlige stemmen opp i hodet, og det er nettopp den stemmen dere gir mer og mer plass til når dere legger igjen disse kommentarene. Vær så snill og tenk dere om før dere skriver sånne ting om en annens kropp. Og husk: det er like ille å si til en person at h*n er feit, som å si at man er for tynn.

NEW HAIR

annonse ⎟ sponset behandling av MOODstudio

NEW HAIR, WHO DIS

På fredag var jeg en tur innom MOODstudio for å friske opp litt i reiret mitt! Jeg går dit hver sjette uke ca, for å heise tape extensions, farge ettervekst og stusse slitte tupper. Dette gjør jeg for å beholde glansen og for at håret mitt alltid skal være friskt og fint. Denne gangen gjorde vi det samme som alltid. Jeg elsker virkelig solen, men det gjør ikke håret mitt. Fargen blir helt falmet, og håret mitt blir generelt mye tørrere. Derfor er det ekstra viktig å ta vare på det nå på sommeren, og da spesielt bruke gode produkter som gir det næring og fuktighet. Jeg bruker forresten tape extensions av MOODstudio sitt eget merke. Det er av helt fantastisk kvalitet! Grunnen til at jeg begynte med det var fordi at håret mitt ble ganske mye tynnere da jeg var så dum som plutselig ville bli blond… Det er jo ikke en enkel prosess, spesielt ikke når du er helt mørkhåret. Jeg ga meg før jeg i det hele tatt rakk å bli blond, nettopp fordi at det tok såpass mye skade på håret mitt. Tape extensions er derfor noe jeg er sjeleglad for at finnes, slik at jeg kan få tilbake fylden jeg en gang hadde. Det er like langt som mitt naturlige hår, men jeg får som sagt mye mer tjukkelse på det.

Vanligvis pleier jeg å gå til min faste frisør Ann Beate, men hun kunne ikke i går. Derfor tok flinke Ida i mot meg, og hun var super flink! Se så de nydelige krøllene hun ga meg. Akkurat slik jeg liker det! Et tips: for å få krøllene til å holde i flere dager, burde du prøve å bruke klyper til å feste håret i rullet tilstand til det er helt avkjølt. Dette vil gjøre at krøllene setter seg bedre og holder lenger. 

Jeg har skrytt om Shu Uemura produktene flere ganger tidligere, og det med god grunn. Dette er med hånden på hjertet det beste merket jeg noensinne har vært borti, og tro meg – jeg har testet ut masse. Tidligere har jeg brukt den oransje serien, men nå fikk jeg med meg den grønne. Denne serien skal være bedre for håret mitt akkurat nå som det er litt ekstra tørt på grunn av solen. Produktene lukter døds godt forresten, noe som et et veldig viktig moment for meg når det kommer til hårprodukter. Jeg elsker når håret mitt lukter godt! I tillegg til hårkuren, balsam og shampoo, bruker jeg også håroljen fra samme merke. Den er amaaazing! Disse produktene fås kjøpt hos MOODstudio, så klart.

KLIKK HER FOR BOOKING AV TIME

UKEN SOM GIKK

annonse ⎟ annonselenker Nelly & PLT

TOPP HER ⎟ SHORTS UTSOLGT – LIGNENDE HER ⎟ SMYKKE HER

UKENS OPPTUR

Definitivt møtene jeg hadde på torsdag. Jeg elsker som sagt når det går bra på karriere-fronten, og begge de to møtene var milepæler for meg. Jeg er så giret og så stolt over meg selv, dere. Og det som gjør meg mest rørt, er at alt er takket være dere. Verdens lesere! 

UKENS NEDTUR

Jeg har hatt veldig lite tid til å pleie kjærligheten. Pierre er min livs kjærlighet, og jeg elsker å omgås med han. Vanligvis er vi veldig flinke til å dra på dater og finne på masse romantisk sammen, men denne uken har det blitt lite tid til overs på grunn av at jeg har jobbet så ekstremt mye. Neste uke er det heldigvis mye roligere, og da skal vi ha maaaasse kvalitetstid sammen! 

UKENS YOUTUBEVIDEO

UKENS INNKJØP

1. Jeg gjorde en fet bestilling på PLT med klær som jeg skal ha med meg til Los Angeles.

2. Et skopar fra Louis Vuitton.

3. Reise til LA!

UKENS MATRETT

Burgers & fries! Yum. I dag spiste vi det for andre gang denne uken. 

UKENS CRAVING

OK, det må LETT bli sushi (kylling maki) og Sandwich-is. Jeg kjøpte inn en 12-pakkers her om dagen. Det finnes ingenting bedre enn å la isen smelte en god stund før du spiser den. Altså, det er seriøst LIFE. Apropos det, nå ble jeg sjukt frista… Skal gå å ta meg en nå, haha. *BRB*!

UKENS ANTREKK

BUKSER HER ⎟ TOPP HER ⎟ SANDALER HER ⎟ VESKE HER

JUICY COUTURE JOGGEBUKSE HER ⎟ GENSER HER ⎟ TOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOOTS HER ⎟ KJOLE HER (finnes også i andre farger) ⎟ SMYKKE HER ⎟ VESKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER ⎟ VANS SNEAKERS HER ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ SMYKKE HER ⎟ RUMPEVESKE HER 

UKENS LÅT

Taste – Tyga. Den er SÅÅÅÅ fet!!! Jeg har den seriøst på repeat på anlegget her hjemme konstant. Blir aldri lei!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At jeg har fått ganske akutte, intense smerter i magen helt ut av det blå. Jeg har slitt med det av og på i en periode, men så har det forsvunnet helt inn i mellom, før det kommer tilbake igjen. I fjor sommer fikk jeg det ofte. Skummelt ofte. Dum som jeg er har jeg så klart ikke sjekket opp i det, men nå som det er tilbake igjen har jeg bestilt meg en legetime slik at jeg forhåpentligvis får svar på hva det er. Jeg blir ganske bekymret nemlig.. Jeg er så heldig som aldri sliter med helsen vanligvis, så når noe først skjer blir jeg ganske redd, spesielt i dette tilfelle. Det er skikkelig vond smerte som fører til at jeg må legge meg i fosterstilling. Usch, ubehagelig som bare det. Krysser fingrene for at jeg får svar neste mandag på legetimen!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG REISER TIL LOS ANGELES!

VI FORTELLER OM DRAMAET ⎟ VLOGG

DETTE KJØPTE JEG PÅ LOUIS VUITTON

FAMILIEDAG

annonse ⎟ lenker Nelly & PLT

BIKINI TRUSE HER ⎟ BIKINI TOPP HER

I går hadde jeg en super fin dag på stranden sammen med familien! Pierre og jeg tok med oss Rami og Sidra til Huk badeplass for å sole og bade. Etterhvert kom kusinen min Golnaz også! Vi spiste masse is, badet (eller… ja, vi prøvde i hvert fall haha), solet oss og bare nøt det amazing været. Det føles virkelig så rart å være på en strand i Norge. Jeg kan ærlig talt ikke minnes sist jeg solte meg på en strand her hjemme. Det var med andre ord på tide! Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familien min. De motiverer meg, gir meg stå på-vilje og fyller meg opp med kjærlighet. Åh, jeg er så heldig! ❤️

Min elsk! 💘

SKJØRT HER ⎟ BIKINI TRUSE HER ⎟ BIKINI TOPP HER ⎟ SOLBRILLER HER

I dag er det fullt kjør når det kommer til jobb. P og jeg skal spille inn to YouTubevideoer og jeg har en del å ta igjen på bloggen. Søndager ser som oftest slik ut for oss. Jobb, jobb, jobb!

Jeg håper at dere har hatt en nydelig helg, og at dere tar det skikkelig med ro i dag før det braker løs med en ny uke i morgen! Love you. 💕

UKENS SPØRSMÅL

Har du kontakt med Sara?

– Jeg antar at det er Stålesen du mener? Isåfall, ja! Vi ringes ofte og prater hull i huet på hverandre, haha. Savner henne utrolig masse! Hun skal være på Rhodos og jobbe hele sommeren, og dit skal ikke jeg sette min fot igjen haha. Vi prøver å få til en ferie sammen i nærmeste fremtid da, jeg håper virkelig at vi får det til! 

Hva er du mest fornøyd med med deg selv?

– At jeg er inkluderende, omsorgsfull og alltid veldig glad og positiv. Jeg er veldig opptatt av at de rundt meg skal ha det bra, og gjør alltid en skikkelig innsats for at de skal få en bedre dag dersom de er nedfor eller lignende! Utseendemessig må det være magen (og nei, jeg har aldri fettsugd den eller utført noen inngrep). Jeg har alltid hatt en veldig flat og markert mage.

Du har så utrolig fint hår. Hva gjør du med håret ditt? Og hvilke produkter bruker du? Som feks sjampo, balsam, hårkur osv?

– Takk, snille! Jeg går til frisøren hver sjette uke. Da stusser vi slitte tupper, kurer håret godt og gir det en liten oppfriskning. Mitt aller beste tips er å bruke gode produkter. Det finnes så utrolig mye tull ute på markedet, og mye av det fungerer ikke for fem flate øre. Visste du for eksempel at Batiste sin tørrshampoo er helt forferdelig for hår og hodebunn? Det visste ikke jeg før frisøren min, Ann Beate på MOODstudio, fortalte meg det. Jeg bruker shampoo, balsam og hårkur fra Shu Uemura. Det er helt FANTASTISKE produkter som jeg aldri kommer til å bytte ut. Jeg bruker forresten håroljen også! Jeg vet at du kan få kjøpt disse produktene på MOODstudio. Anbefales på det sterkeste, sånn helt seriøst. Beste jeg noensinne har prøvd, og jeg har prøvd mye.

Hva er det rareste spørsmålet du har fått på bloggen?

– Hmmm, den er tricky! Kanskje spørsmål om jeg vil selge brukte truser for flere tusen kroner? Det er meget spesielt, haha. Takket så klart nei. Usch!

Hva er det aller rareste med deg selv? 

– Det må være at jeg har skikkelig fobi mot tær. Det er seriøst det ekleste jeg vet om. Før var det helt katastrofe. Dersom noen kom borti meg med tærne sine, fikk jeg utbrudd. Haha! Nå er det heldigvis ikke like ille, men jeg hater det noe intenst fortsatt. Æsj. En annen ting er at jeg er sjuuuukt kresen på mat. Jeg spiser ikke salater, nesten ingen grønnsaker (kun brokkoli, asparges, gulrøtter og mais), hater dressinger og kan ikke fordra spicy mat (ikke bitte litt spicy heller). Det suger, for jeg føler meg alltid som en liten drittunge når jeg får servert mat. Tro meg, jeg prøver virkelig å like forskjellige ting, men det går ikke. Jeg brekker meg, sånn på ekte.

Hvor mye veier du og hvor høy er du?

– Hvor mye jeg veier vet jeg faktisk ikke da jeg ikke veier meg, men jeg er 159 cm høy (lav). Pleier å lyve å si at jeg er 160, for det høres så mye høyere ut. Haha.

Hvor mye ga du for de nye Louis Vuitton skoene?

– Jeg ga 9.000 kroner for de. Verdt hver eneste krone, jeg eeelsker disse skoene!

Hei! Hvor mange penger bruker du på å spise ute/spise på restauranter i måneden?

– Det er mye mindre i dag, kontra før. Jeg har blitt døds flink til å ikke spise ute! Det er jo så bortkasta penger. Nå bruker jeg kanskje maks 2500 kr på å spise ute i måneden.

Hvor mange ganger i uken har du og Pierre sex?

– Sex er tydeligvis veldig interessant for enkelte av mine lesere har jeg skjønt, haha. Vel, siden du spør (og siden jeg er skada og ikke har filter): vi har sex hver dag. Ofte mer enn en gang også. Jeg vet at det varierer veldig fra forhold til forhold – enkelte har sjeldent sex og andre har sex veldig ofte. Både P og jeg er veldig seksuelle mennesker (lol), så da blir det litt sånn haha. Skjønner ikke hvorfor jeg blir flau av å skrive dette, sex er jo den mest naturlige tingen i denne verden.

Lurer så fælt på en ting. Du har så mange fine bukser fra Nelly, og selv er jeg 165 cm og alle buksene jeg kjøper blir alltid for lang i beina. Slik som den hvite buksen du har på bilde over!! Hva gjør du for at den ikke skal bli for lang?

– I FEEEL U SISTER!!! Ta en kjøkkensaks og klipp rett av. Det er det jeg gjør med typ alle buksene jeg kjøper. Er selv 159, så alle bukser blir alt for lange for mine dverg ben 🙂 🙂 🙂

Hva slags redigeringsprogram bruker du til bildene dine?

– Jeg redigerer alle bildene mine i Lightroom!

Om du ikke blogga/drev med YouTube, hvordan ville livet ditt sett ut vis du tenker deg om? Når det gjelder penger og alt sammen….

– Jeg hadde mest sannsynlig studert for å bli barnevernspedagog, og jeg hadde nok hatt et typisk A4-liv (som alltid har vært mitt største mareritt).

Heter Pierre egentlig Marcus?

– Nei, Marcus er et av hans mellomnavn. Vil dere høre hele hans navn? Pierre Toni Marcus Louis Olsson. Haha, evig langt! 😄 Kall han for Toni, dere!!

__________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der underveis!

DETTE KJØPTE JEG PÅ LOUIS VUITTON

_________

OH MY GOD!!! Har dere sett noe kulere, eller? Jeg elsker disse bootsa! Jeg gleder meg til å bruke de masse fremover. De går til både shorts, kjole, shorts, jeans… Sommer, høst, vår. De er super fete! Welcome to the family. 😜