KORT HÅR 💇🏽

CHOP CHOP…?

OK folkens! VAD TYCKS??? Bare for å understreke før dere får panikk og tror jeg har blitt helt dum i huet; jeg har ikke klippet meg! Enda…. Jeg har bare sett hvor fine flere av de jeg følger på Instagram har blitt etter at de har klippet skulderlangt hår, og det har helt ærlig gjort at jeg har blitt litt fristet. For første gang i løpet av hele mitt liv, typ. Det viser virkelig hvilken “påvirkningskraft” andre influencere har på meg – haha. 

Jeg skal til frisøren før jeg reiser på ferie om knappe 9 dager, og jeg har faktisk fundert en del over om jeg skal våge å klippe av biiiittelitt i det minste. Ikke alt for mye, altså. Langt i fra så kort som på bildene. Men litt i lengden. Vi får se. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å våge å eksperimentere med håret mitt, så mest sannsynlig backer jeg nok ut lenge før jeg setter meg i frisørstolen haha.

Jeg synes selv jeg ser mye mer “sofistikert” og voksen ut med kort hår, på bildene her. 

Men hva synes dere, helt oppriktig?

På bildene her ser man jo typ hvordan jeg hadde sett ut med kort hår!

2020 = KARRIERE

2020 = KARRIERE

MEN OMG SÅ MOTIVERT JEG ER OM DAGEN!!! Heeeerregud, sist jeg følte meg SÅ motivert og inspirert var nok en god stund siden. Misforstå meg rett – jeg har alltid elsket det jeg driver med og har alltid vært motivert og jobbet hardt, men nå??? Nå har jeg fått et så sjukt DIGG KICK!! Jeg har takket nei til å være sosial med venner og familie en god del i det siste, til fordel for å heller sitte hjemme alene, i leiligheten og jobbe. Jeg ELSKER denne motivasjonen jeg har nå! Wow!!

2020 er definitivt året hvor det kommer til å skje mest for meg karrieremessig, og det merkes godt på både kropp og sinn! Alle prosjektene smitter skikkelig av på å ville levere enda bedre på sosiale medier, blogg OG gøyest av alt: YOUTUBE! 

Så i hele kveld har jeg klippet ferdig Stockholm vloggen som jeg poster klokken 15:00 på kanalen min her. Jeg ble så sjukt fornøyd med den videoen, så det føles ekstra gøy å vite at dere skal få se den i morgen. <3

På bildene ovenfor her ser dere hvordan de fleste kveldene ser ut for meg. Null sminke, håret i en dott, takeaway og klippe videoer. Jeg var invitert på et event i kveld som jeg ikke dro på, til fordel for å heller jobbe. Åh, dette kommer til å bli et bra år. Jeg kan føle det på hele kroppen!! <3 IHHHH!!!!

FORRIGE UKE I BILDER

Reklame | NELLY

GENSER HER

______

LAST WEEK

Dere likte denne type innlegg forrige uke, og ettersom at dere digget det kjører vi på med det samme igjen! 😍 Perfekt når jeg har tatt så mange bilder i løpet av en uke, som jeg ikke har rukket å poste enda. Da er det genialt med innlegg som dette, hvor jeg oppsummerer uken i bilder. <3

Sidra og venninnen hennes Mathilda kom over på besøk, så da bestilte vi pizza og snakket om livet. <3 Elsker å høre hvordan de har det og hva som skjer i hverdagen deres. Den alderen er seriøst SÅ spennende og jeg er obsessed med å være en del av livet deres på sidebenken haha!!

Bare meg som var skikkelig dressed for business i forkant av et møte, haha. Se på meg da, dere?? Så voksen???

BUKSER HER (perf for oss som er litt korte i bena!)

SOLBRILLER HER (129 kr!) ⎟ BOOTS HERKNIT HER ⎟ KÅPE HER

Hadde overnatting av denne elsklingen, og tok han med på jobbmøte mitt dagen etter! <3

Et av mange møter.. 👀

Outfit detaljer lenger opp.

Elsker denne fine veska! Funker til alt!

Du finner den HER.

Middag med Rami og Jasmine i mens mamma og Sidra var i København.

Elsker denne pastaen på Olivia! Husker aldri hva retten heter, men det er den pastaen de har som er med biffkjøtt. Helt nydelig! Eneste grunnen til hvorfor jeg spiser på Olivia for å være ærlig. Den er magisk!

*Find you someone who looks at you the way I look at him* 😂❤️

Interiør-shopping!

Jeg handlet så mye fint! Kommer en haul på YouTube med alle mine seneste innkjøp, både når det gjelder interiør, klær og vesker.

Snacks. Elsker nightsnacks samtidig som jeg jobber. Nå er jeg i en ordentlig jordbær-periode. Jeg er obsessed.

Så skjønn kafé på Løkka!

Hahaha, mammaaaen min. <3 Her var vi på kafé med hele fammen. Koooselig!

Må tipse dere om denne! Super god!! Hele leiligheten min dufter av denne. Ikke reklame altså, bare en anbefaling. <3 Elsker forøvrig typ alle duftpinnene til Rituals.

Avslapping i mellom slagene.

Jeg postet to YouTube-videoer på kanalen min i forrige uke, noe jeg er meget stolt over! Haha! ELSKER YouTube for tiden og satser for fullt der også nå. Husk å abonner på kanalen min her, for å få med dere når jeg poster neste video. <3 Vlogg fra Stockholm og Haul-video er de to neste som kommer denne uken!

Slik så min forrige uke ut, frem til jeg reise til Stockholm på torsdagen. Men det har dere fått se evig mange bilder fra, så det skal dere slippe å scrolle gjennom igjen. 😜 <3

TANKER FØR LEGGETID

TANKER

🦋 Jeg gjestet en podd i forrige uke hvor jeg pratet om singellivet og hvor mye jeg elsker det. Det var et så sinnsykt gøy tema å prate om, spesielt fordi det er noe jeg virkelig lever og ånder for (lol haha). Men seriøst, jeg nyter det så ekstremt og jeg elsker friheten man har når man kun har seg selv å ta hensyn til. Så klart kan selv jeg savne å ha en partner i blant, som for eksempel når jeg behøver hjelp til å bære opp kofferten til fjerde etasje, henge opp en ny lamper eeeller på en kjedelig søndag hvor jeg vil se på film og ha en som kan kose meg på armen. Dere vet. Ellers savner jeg det ikke overhodet. 💁🏽😂 (Oh my god innser nå at jeg kommer til å enten ende opp som en crazy dog woman eller som Samantha i Sex & singelliv).

🦋 Når vi var ute på Spybar i Stockholm å festet på fredagen, skjedde det noe som gjorde at jeg ble ganske oppgitt egentlig. Dessverre er dette noe som ofte skjer på byen – trist nok. Vi stod i hvert fall med noen venner på det ene området på klubben, og kjapt merket jeg hvordan tre jenter stod å hvisket og sendte meg mindre fine blikk – uten å forsøke å legge skjul på det. Jeg fikk vite av kompisen min at hun ene tydeligvis er med på PH Sverige ATM, og det merktes fort at hun ikke var begeistret over meg, av en eller annen grunn. Jeg valgte å heve meg over den ekle oppførselen og ignorerte bare hele greia, men det skulle tydeligvis ikke holde med hvisking og stygge blikk. Før jeg visste ordet av det, skulle da altså disse tre jentene gå forbi meg, og “tilfeldigvis” “falt” de så hardt inn i meg at jeg holdt på å falle over ende i det de gikk forbi. Er det mulig? Jeg skjønner oppriktig ikke hvorfor enkelte jenter er så ufine og direkte ekle mot hverandre, og jeg skjønner I HVERT FALL ikke når det dessuten handler om noen man aaabsolutt ikke kjenner eller har utvekslet et eneste ord med? Det gjør meg oppriktig trist.

🦋 Jeg må begynne å planlegge innflytningsfest OG bursdagsfest! Førstnevnte tenker jeg skal skje mot slutten av mars, og bursdagen min er jo 5 april. Det er jo fortsatt en god stund til, men jeg har sjukt mye jobb før jeg reiser bort om to uker, og da hadde det vært optimalt å hatt litt i boks før avreise. Så til alle mine venner som leser dette: forvent dere inv til to sjuke fester!!

🦋 Altså, nå kjenner jeg at jeg er rimelig lei av å feste på de samme klubbene hver eneste gang jeg drar ut i Oslo. Jeg vil teste litt nytt! Dere som er over 23 år – hvor liker dere best å feste her? Ikke 18-årssteder, altså! Derav over 23. 😁 Jeg har ikke testet andre enn Nox og Taket som er over 23 i byen, så alle tips tas i mot med stor takknemlighet.

🦋 Jeg sov seriøst over 11 timer i natt??? Skjønner ikke hvordan i alle dager jeg fikk til det?! Jeg antar jo at det er fordi jeg var super sliten etter en fartsfylt langhelg i Sthlm, så kroppen min behøvde definitivt å hvile. Men 11 timer??? Det var litt dramatisk. 

🦋 Jeg har fått toootalt dilla på denne låten: F.A.M.E (Ley Ley) – Dani M. Dere må høre den! Så sjukt fet! De spilte den over alt på klubbene i Stockholm, og endelig fant jeg låten etter å ha lett meg ihjel haha. Elsker!

UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame | NELLY

Når vil du bli gravid?

– Mellom 35 og 40 år er det jeg ser for meg. Vet at det for mange oppfattes som “gammelt”, men for meg har det alltid vært visjonen. Flere i familien min fikk barn når de var over 35 og barna er friske og raske, og mødrene i god form. Det er bare så mye jeg vil oppleve og gjøre før jeg stifter familie. Da mest på karriere-fronten, og da ønsker jeg å ha all fokus på det i årene som kommer.

Hva er dine beste tips til å komme seg over et heartbreak?

– Huff, kjære deg.. <3 Jeg føler med deg. Jeg har opplevd å få hjertet mitt knust to ganger, og den smerten man kjenner på er helt uutholdelig. Så tro meg – jeg skjønner at det gjør vondt og at alt virker håpløst akkurat nå. Men vet du? Det er så viktig å la seg selv føle på de følelsene. Aksepter dem. Gå gjennom den sorgen. Det er helt menneskelig å være lei seg akkurat nå. Det absolutt beste jeg kan si deg er at tiden leger alle sår. Jeg VET at den setningen SUGER å få høre i den tilstanden du er i nå, men tro meg – det er så forbanna sant!!! For hver dag som går, kommer du til å føle deg bedre og bedre. JEG LOVER!

Jeg fikk høre av en nær venn av meg, på den mørkeste tiden, at vi mennesker er vanedyr. Han sa: gi deg selv to uker. Etter to uker har vi mennesker en tendens til å venne oss til en ny situasjon og nye følelser. Så jeg gjorde som han sa. Jeg satte en “frist” på to uker, hvor jeg skulle få lov til å ligge hjemme, gråte, få ut følelsene, synes “synd på meg selv”, være deppa, savne han… Alt det der. 

Når de to ukene var gått, sminket jeg meg, dro ut å spiste med en vennegjeng og bestemte meg for at det nå var på tide å finne krona mi igjen og huske “who the fuck I am”. Rett og slett. Og det hjalp. De to ukene var helt forferdelige, og de kommende ukene var jeg selvsagt heller ikke på topp (jeg gråt fortsatt hver kveld når jeg gikk til sengs og jeg hadde konstant en vond klump i magen), men det gikk heldigvis gradvis bedre. For tiden leger alle sår. Og til slutt kommer du til å se tilbake på den tiden og være STOLT over at du kom deg gjennom det OG tenke “han var faen ikke verdt en eneste tåre”. YOU GO QUEEN!! Jeg heier på deg OG jeg sender deg MASSE kjærlighet!!!! <3

Hvor ofte spiser du godteri?

– Hver eneste dag! Jeg elsker godteri, og kostholdet mitt er langt i fra noe nazi eller “sunt”. Jeg spiser det jeg vil, når jeg vil. Det innebærer også gooodis! MÅ ha melkesjokolade hver eneste dag, hvis ikke blir jeg grinete. Haha. I tillegg er jeg ei skikkelig dessert-jente. Det kan vennene mine skrive under på. 😇 Og jeg mener – sjekk hvordan godteskuffen min ser ut her hjemme:

Hvorfor endte du ikke opp med å flytte til Stockholm?

– Nå var jo dette rundt tre år siden, med andre ord ikke noe jeg hadde vurdert i dag. Men grunnen til hvorfor var fordi jeg var “redd” for om det kom til å påvirke karrieren min negativt å flytte fra Norge. Er det en ting som ikke har endret seg på de alle disse årene, er det definitivt at karrieren min alltid har vært høyest prioritert.

Hva er det beste som har skjedd deg så langt i 2020?

– Det tror jeg må være at jeg virkelig har blitt obs på hva jeg velger å ofre min energi til, og prioritere min egen psyke. Det er en quote som jeg leste før jul, som gikk ut på at dersom det man har i livet sitt ikke tilfører deg god energi og glede, er det bare til å kutte det ut. Og det har jeg tatt til hjertet. Året 2020 skal være det året jeg har det aller best psykisk, ever.

Sparer du penger?

– Ja, absolutt! Jeg sparer så og si alt jeg tjener, bortsett fra en fast sum jeg tar ut til å leve på i måneden. Jeg prioriterer sparing over det meste! Nå unnet jeg meg for første gang på et år en ny designer-sak, og det forklarer nok ganske greit hvor flink jeg er på å spare haha. Dere vet jo jeg elsker vesker, men sparing har blitt en “fetish” for meg (uansett hvor merkelig akkurat det der lyder haha). Jeg får oppriktig et kick av å se pengene øke på konto.

Ikke for å være frekk eller noe, men når du går i så lite klær på byen, blir du ikke kald?

– Haha, skjønner absolutt at du lurer! Greia er at jeg alllltid har en svær, god og varm jakke utenpå når jeg drar ut, som jeg naturligvis henger i fra meg så fort jeg er innendørs. 🙂

Favoritt interiørbutikk?

– Jeg har flere! Zara Home, H&M Home (masse fine tallerkner og glass for eksempel!) Royaldesign (elsker!), Ellos ++.

Hva er din favoritt outfit for tiden?

– Garantert disse to:

CARGO PANTS HER ⎟ BODY HER ⎟ BOOTS UTSOLGT – LIGNENDE HER ⎟ BELTE HER

BUKSER HER ⎟ CROPPED BLAZER HER ⎟ NIKE AIR FORCE HER

BILDEDRYSS STHLM

Reklame | nelly

STHLM I BILDER

Hei elsklinger! Nå er jeg godt hjemme i leiligheten min i Oslo igjen, etter tidenes beste helg! Fy søren som jeg storkoste meg i Stockholm sammen med Golnaz. <3 Vi hr det seriøst alltid SÅ gøy sammen – spesielt når vi er ute å reiser. Elsker!! Det ble masse god mat og drinker, nye bekjentskap, treffe gamle venner, en deeel fest, shopping og utallige nye minner. 

Er det en ting som er sikkert, er det at det skal bli Stockholm-turer mye oftere! Jeg trives så vanvittig godt i den byen, altså! Menneskene er så herlige! Jeg reiser faktisk tilbake i starten av mars igjen allerede for jobb, men da skal jeg se til å bli igjen i et par dager slik at jeg får truffet venner og hengt med de også samtidig! 

En liten funfact dere kanskje ikke visste er at jeg sterkt vurderte å flytte til Stockholm for tre år siden. Jeg begynte til og med å se på leiligheter.

Jeg har vlogget hele turen, og den skal jeg klippe senere i kveld. Poster asap! I mellomtiden kan dere få kose dere med et realt bildedryss fra denne helgen i hvert fall! 😁

Brunch på STHLM Brunch club. OMG, dit MÅÅÅ dere!!

Drinner & drinks på Mr. French.

Mums!

 

Bakis-pizza… 😇

T-skjorte fra Zara. Note to self… Hahah!!

HVORFOR har vi ikke Zara Home i Norge???

Semla… Ahhhh, denne var så sinnsykt god! Den inneholdt vaniljekrem i midten, i tillegg til den vispa kremen. Altså – YUM!

Jeans fra A-Brand, topp fra Tigermist, heels fra Zara. <3

Shopping!

Nesten identisk bukse her ⎟ topp Missguided ⎟ sneakers her

______

Det var min Stockholm-helg i bilder.. <3 Vlogg kommer!

TOUCHDOWN STOCKHOLM

Reklame | NELLY & PLT

CARGO PANTS HER ⎟ BODY HER ⎟ BOOTS UTSOLGT – LIGNENDE HER ⎟ BELTE HER

_______

TOUCHDOWN STHLM

Back in one of my fave cities! Nå har vi vært i Stockholm i et døgn, og fy søren som jeg trives!! Vi landet rundt klokken 20:00 i går kveld. På flyplassen hentet min agent her i Stockholm oss, og tok oss med på en aldri så liten sightseeing tur i byen, før vi sjekket inn på hotellet. 

Etter innsjekk gjorde vi de siste touch upene på sminke og hår, skiftet til kveldens antrekk og kom oss ut døren relativt kjapt. Vi er jo ikke så altfor rutinerte her, så etter mye om og men endte vi opp på en restaurant & bar som heter Riche. Det var helt OK der, men kanskje ikke helt vår type av vibe. Musikken var noe merkelig og hele atmosfæren var ikke helt det vi vanligvis liker.

Videre dro vi til Spybar hvor vi møtte opp en venn av meg her i Stockholm, og noen venner av han. Det var super koselig!! <3 Vi var vel ikke hjemme før rundt 03, så det tyder på en vellykket kveld – til tross for at torsdager på byen her ikke er så mye å skryte over. Men med godt selskap og et par hot shots blir alt gøy likevel!! 😍

Slik så jeg ut i går!

VAAAKRE KONNY!!! <3

Slik så vår første kveld i Stockholm ut! <3

I DAG REISER JEG TIL …

OMG, endelig er dagen her! Jeg har lengtet etter denne langhelgen, dere! I dag reiser nemlig Golnaz og jeg til Stockholm på jentetur! Dette var bursdagsgaven jeg ha henne, og endelig fant vi en helg som passet oss begge. <3 Det skal bli så sjukt koselig å ta en real weekend-tur til en av favoritt byene mine!

Vi skal henge og feste med venner, shoppe, spise masse digg mat, feste enda litt mer og viktigst av alt: stooorkose oss! Wow, wow, wooow som jeg gleder meg!!! Jeg har det alltid gøyest med Konny på tur. Vi er jo litt av et team når Suzy og Konny get down på ferie – haha!! Alltid like komisk og actionfylt – det er det i hvert fall absolutt ingen tvil om. 😂

Vi flyr i kveld, og før det skal jeg få unnagjort et par timer med jobb her hjemme. To samarbeid skal spilles inn, litt for mange mail må besvares og en ny vlogg til YouTube skal påbegynnes! Jeg skal nemlig vlogge hele helgen, og starter allerede her hjemme i ettermiddag. Jeg skal filme hva jeg pakker med meg, interiør haul og litt diverse før jeg tar dere med videre på turen til Stockholm.

Jeg storgleder meg! Følg gjerne med på Instastory i løpet av de kommende dagene, for der er jeg ekstremt aktiv. Kanskje til og med litt i overkant aktiv til tider – haha. @IsabelSraad heter jeg der!

Sees i STHLM!! <3