En idiot fra fortiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas jakke: junkyard her

Sneakers: junkyard her

Jeans: junkyard utsolgt

Topp: Zara


Er det ikke morsomt hvordan folk bruker hverandre? Jeg blir så pinlig berørt av enkelte. Plutselig ringte mobilen min, og det var et ukjent nummer. Jeg har skjult nr da jeg ikke ønsker å bli spammet 24/7 som de fleste ble etter PH, så derfor skjulte jeg nummeret mitt. Jeg bruker ikke å svare når ukjente nummer ringer, men denne gangen ringte jeg opp igjen. “Hallo, det er… (la oss kalle han for Jarle)”. Han her har jeg altså ikke snakket med på kanskje 1,5 år? Og vi har aldri hatt noe spesielt godt forhold til hverandre heller. Det han ringte og lurte på var om jeg hadde et ledig rom til han og hans gravide kjæreste da de skulle reise til Oslo?! Altså… Er det mulig. Sist han skrev til meg var i oktober da han lurte på om det hadde klikket for meg. For jeg var jo sååå jævlig flau og latterlig på mine mystories på snapchat. Jeg vil spy av slike folk, helt seriøst. Hvordan får sånne mennesker seg til å helt ærlig spørre når de har vært oppriktig kvalme mot en tidligere? Jeg forstår meg aldri på slik. Man er ikke god nok før noen trenger noe av en. Jeg la på, og da sendte han melding og trodde at det “brøyt”. Nei, kjære Jarle. Det brøyt ikke. Jeg la på. 

Meg i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans: junkyard / utsolgt

Sneakers: junkyard her

Topp: Zara


Har dere sett en så fin sunset? Det var så mye finere irl enn hva jeg klarte å knipse opp på kameraet. Jeg ble helt målløs. Det er bare fint her, jeg får virkelig ikke sagt det nok. I går kveld tok jeg og Pierre på oss sneakersene og la ut på exploreing. Vi måtte jo gjøre oss litt kjent med byen! Vi ligger så sentralt som det går an å få det, det er vi veldig fornøyde med. Nå vet vi hvor vi skal legge oss for å tæne topless på stranden, hihi! Det sliter jeg alltid med, men legger ut på jakt like hardt hver eneste ferie. Jeg hater skille på puppene… Lite flatterende. Vi la merke til hvor fint det er her, og det preger mye av at det er en vulkanøy. Det er ganske cool! Mange fine restauranter og shoppingsenter rett borti hugget – med andre ord har vi mye å ta oss til denne uken.

Hvordan går det med dere, da? Håper dere har det fint og har hatt en super helg selv om været kanskje ikke er like fint. Hehe! Klem! 

 

VINN TUR TIL NEW YORK!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg regner med at dere alle har hørt om det jeg skal dele med dere i dag. Nemlig barberhøvelen Shai. Den har florert på flere toppblogger i lang tid nå, noe som ikke er så rart. Jeg husker at jeg så den på en blogg for noen få år tilbake, og da jeg så at man kunne bestille hjem en gratis prøvepakke, gjorde jeg det med en gang. Og siden da har jeg vært frelst! Og nå, dere? Nå har jeg samme dealen til dere! Nå kan du teste ikke bare barberhøvelen, men også hele toalettmappen som inneholder bodyscrub, ekstra barberblader og wash&shave helt gratis. Det eneste du må betale for er frakten som kommer på 49,- kroner. Om du bestiller hjem prøvepakken er du automatisk med i konkurransen om å vinne tur til New York for både deg og din plus one. Hvor rått hadde ikke det vært? The city that never sleeps… Vinneren trekkes i slutten av mars, så pass på å klikk hjem prøve kitet før den tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor elsker jeg Shai, og ønsker at du også skal teste det ut:

♥ Den barberer helt utmerket og er skånsom mot huden. Jeg synes at den er bedre enn alle andre høvler jeg har prøvd, sånn helt ærlig! Den har faktisk blitt testet av over 100 000 kvinner i Norge, og det med god grunn. 

♥ De gir ut gratis prøve-kit, så uansett taper man ingenting på det. Man får en gratis toalettmappe med alt du har behov for ved barbering.

♥ Man får det levert rett hjem i postkassa. Enkelt og greit! I tillegg er den mye rimeligere enn alle andre høvler i butikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med det! Jeg er så heldig å få lov til å trekke to vinnere som får et helt årsforbruk med Shaihøvelen. Det dere må gjøre for å være med i trekningen er å klikke hjem gratis kitet HER og kommentere i kommentarfeltet her. Ps! Gamle kunder er også velkommen på dette tilbudet.

Lykke til, superstars! 

Vi har det bra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idyll. Fy søren, som vi nyter livet her. Dagen har vært helt fantastisk. Solen har stekt fra tidlig, og den står fortsatt høyt oppe på den skyfrie himmelen. I dag har vi jobbet litt, vært ved bassenget og nå sitter vi på restauranten vi spiste middag på i går. Det var så nydelig mat at vi bare måtte tilbake i dag også. Åh, dere aner ikke hvor deilig det er nå. Jeg sitter i en liten topp, nyter en iste, har min fine mann som utsikt mens solen steker. Palmer over alt, og stranden to meter unna. Life is great.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan det egentlig er å være sammen med en blogger!

Det er ikke barebare å være sammen med en blogger, spesielt ikke om det er snakk om Isabel. Heh! Denne bloggen har jo blitt min baby, mitt hjerte, min hobby, min jobb… Ja, pretty much everything! Det fører med seg litt, det å være i bloggmode døgnet rundt. Tenkte å dele med dere noe av hva Pierre må gjennomgå hver dag.

Slik er det å være sammen med blogge-Bella:

♥ – “Kan du pleaseeee ta bilder?”. Den setningen er mest sannsynlig den setningen Pierre hører mest fra meg. Og det holder jo ikke med bare en photosession, men gjerne flere. Og om 10 bilder holder? Absolutt ikke. Helst 130. Og nei, jeg overdriver ikke.

♥ Jeg sitter klistret foran mac-en flere timer daglig. Om P skal fortelle meg noe, ber jeg han ofte vente i to min for jeg må gjøre meg ferdig med det jeg er midt oppi. Det er nok ikke så altfor gøy alltid.

♥ – “Neiii, hallo! Jeg har ikke tatt bilder av maten enda”. Vi kan jo selvsagt ikke starte å spise før jeg har fått de perfekte bildene. Og det kan ta sin tid… Pierre sitter alltid med det tålmodige ansiktsuttrykket sitt og venter. 

♥ Om vi skal legge planer ønsker jeg alltid at vi skal gjøre noe som gir meg bra bloggmaterial. 

♥ Jeg svarer på mail hele dagen, og avbryter alltid det vi holder på med for å sjekke den nye mailen som akkurat tikket inn. Jeg kan ikke vente, da jeg synes det er viktig å alltid være tilgjengelig og gi raskt svar.

♥ Statistikken. Jepp, jeg glor på statistikken veldig ofte. Av og til når jeg sitter ved Mac-en svarer jeg med “jeg jobber” når Pierre spør meg om noe, men da får jeg ofte at “du må slutte å nerde statistikken” til svar. Haha!

♥ Godene! Jeg deler ofte med meg av godene jeg får via bloggen. Alt fra produkter til turer. Det er nok den gøyeste delen, det å kunne ta med den du elsker på gøyale ting.

Bilder fra før jeg tok silikon, hehe. Badedrakt HER 136 kr

VI ER I…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag! Det er en ganske så sliten og trøtt, men happy Isabel som oppdaterer dere nå. Jeg og Pierre døgnet igår, da vi måtte begi oss mot Gardermoen allerede 05:30 i dag tidlig. Vi har ikke sovet siden, bare noen få timer på flyet. Nå er vi hvertfall fremme! Vi er i SPANIAAA! Nærmere bestemt Lanzarote. Det skal bli så deilig med 8 avlappende dager med min fine mann. Vi skal bare nyyyte! Sol, palmer og strand er ikke så aller verst, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kom vi akkurat hjem etter et nydelig biff-måltid på en restaurant rett nedi hugget her. Vi har hatt en fin første dag her i Spania, og nå er det nok ikke lenge til vi stuper i seng. Vi er sååå trøtte! I morgen tidlig er planen å hoppe opp og tilbringe flere timer ved bassenget eller på stranden. Iiih, blir så deilig å tre på seg bikini igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Yummi!

Vi skrives i morgen, hjerter. Da skal jeg friste litt med strandbilder, hehe! <3 Ha en fin kveld videre. Klem!

 

 

GOOD BYE NORWAY! HELLO…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Well, hello hair! Haha..

GOD MORGEN! Jeg har døgnet, for nå er vi på vei til varmere strøk. Shit, så deilig det blir! Gleder meg til å oppdatere dere fra den nye locationen vår. Sol, varme og strand med min mann. Det blir jo ikke bedre! Hvor tror jeg og Pierre skal? ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body: her

Sneakers: Junkyard her

Skinnjakke: Romwe

Halve lønna mi går til skatt

Jeg skrev litt kort om at jeg var på skattekontoret i dag. Hva tenker egentlig dere om skatt? Jeg synes at det er helt fantastisk at vi er en velferdsstat som gir oss mange goder. Det er utmerket! Jeg synes at det er helt greit at vi skatter. Helt til i dag. I dag fikk jeg vite hvor mye jeg er nødt til å skatte fra nå av. Jeg har jo inngått ny avtale med bloggen, og dermed er også lønningen selvfølgelig høyere. Tidligere har jeg skattet “normal” prosent, mens nå må jeg faktisk skatte nesten halve lønna mi. Det synes jeg er ganske sykt… Jeg føler at det er litt sånn at dersom man er suksessfull og tjener gode penger, blir man “straffet” av staten. For da må man plutselig skatte svimlende høye summer. Jeg skjønner jo selvsagt at det er forskjell på folk, og at ikke alle kan skatte samme prosent, og det har jeg full forståelse over. Men er det virkelig rimelig å la noen skatte 40-50%? Greit nok at dersom man tjener bra så skal man også skatte mer, men halvparten synes jeg blir overdrevent. 

Hva mener dere? Jeg synes det er ganske interessant å ha diskusjoner som dette 🙂

I dag var jeg i Drammen

Inneholder en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter! Nå har jeg akkurat kræsjet i sofaen hos mamma. Dagen i dag har jeg og Pierre tilbringt i Drammen. Vi måtte fikse noen greier, og innom skattekontoret der. Altså, shit så mye krøll det er med dette skatteopplegget. Nå som jeg har annen lønning fra Side2 blir det anderledes, for nå må jeg skatte selv. Det blir ikke trukket automatisk som før lenger, så nå må dette mattehodet ordne alt på egenhånd. Med andre ord kommer jeg til å ansette en regnskapsfører, haha. Jeg har nuuull peiling når det kommer til økonomi og skatting. Jeg fikk vite hvor mange prosent jeg faktisk må skatte hver eneste måned, og det er helt galskap! Det er sykt at opplegget faktisk er sånn at om du tjener godt må du skatte mer. Jo høyere inntekter du har, jo mer skatt må du betale til staten. Det suger! Men men.. Nå skal jeg kose meg videre med familien! Jeg reiser nemlig bort, og derfor vil jeg bruke masse tid med dem før jeg reiser ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jakke: her 288 kroner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fine ♥

Min fantastiske sjokoladefondant!


              

Til 8 porsjoner trenger du:

♥ 8 egg

♥ 2 dl sukker (jeg valgte sukrin for et litt sunnere resultat)

♥ 2 dl mel

♥ 200 gr mørk kokesjokolade

♥ 200 gr margarin

– Start med å smelte margarinen –

– Knus sjokoladen i små biter mens margarinen smelter –

– Putt sjokoladebitene ned i den smelta margarinen og vent til at sjokoladen har smeltet – 

 

♥ Pssst! Sukrin smaker og ser ut som sukker, forskjellen er at det er mye sunnere..

 

– Pisk sukrin og egg lett –


 

– Bland deretter smør – og sjokoladeblandingen sammen med eggedosisen –

– Sikt mel og rør godt. Prøv å ikke få klumper i røren –

– Hell røren over i ønsket form og stek på 180 grader i rundt 7-8 minutt. –


 – YOU ARE DONE! –

 


Håper dere tester den ut! Den er helt nydelig. Det er kun en eneste ting jeg duger til på kjøkkenet, og det er nettopp denne fondanten. And I love it! Den er perfekt til å servere i alle anledninger – jentekveld, bursdag eller kanskje filmkveld? Lag den og nyyyt! Min absolutt favoritt dessert ♥