EN JUICY VERSJON AV «UKENS SPØRSMÅL»

Reklame | nelly & egen bok

Tips mot kjærlighetssorg?

Åh, det er så vanskelig å svare på med tanke på at det er skikkelig ulikt ettersom hvordan bruddet er. Er bruddet stygt:  blokker hans nummer, blokker på messenger og over alt på sosiale medier slik at vedkommende ikke har mulighet til å kontakte deg. Slett alle bilder. Fokuser på deg selv og vit at du fortjener fem tusen ganger bedre. Et annet tips (som forøvrig også er mitt beste), er å ikke være mye alene. Sosialiser deg, selv om det ikke frister overhodet. Det behøver ikke nødvendigvis bety at du må ut å feste, dra på middager osv, men bare det å kanskje dra til en venninne og bare være i noen som bryr seg om deg sitt nærvær. Når jeg gikk gjennom et forferdelig brudd var jeg aldri alene. Jeg var rundt familie og venner 24/7 i to-tre uker før det begynte å gå bra igjen.

En venninne fortalte meg noe ganske interessant når jeg hadde det som verst, og det var at vi mennesker er vanedyr. Det tar oss ca. 2 uker før vi blir vandt med en ny situasjon. Hun sa at jeg skulle la meg selv “sørge” og “synes synd på meg selv” i 14 dager, før jeg kom til å føle meg mye bedre. Og vet dere? Hun hadde helt rett.

De fleste gutter er ikke verdt å gråte over. Så klart finnes det unntak, men som oftest fortjener man så vanvittig mye bedre enn oppførselen til den man ender opp med. OK, det hørtes ganske iskaldt ut, men jeg tror mange av dere kan kjenne dere igjen i det.

Hva er planene dine i dag, på nyttårsaften?

Kveldens planer er å spise middag med en fin jentegjeng, før det blir fyrverkeri og ut med en gjeng etterpå. Gleder meg veldig! Jeg vet dog ikke hva jeg skal ha på meg, ei heller hvordan jeg skal ha håret. Hvilken frisyre synes dere jeg er finest i? Please help! 💕

Hvem får ditt nyttårskyss?

Hehe. Det gjenstår å se. <3

Hvordan er det å være singel på nyttårsaften igjen?

Det er GØY! Jeg har ikke vært singel de siste tre nyttårsaftene, så det å være det i år passer meg utmerket. Jeg skal kooose meg med jentene, også blir det full fest over midnatt. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til i kveld!

Hvem synes du er den kjekkeste PH-deltageren gjennom tidene?

Audun.

Hva er du mest stolt over som du har gjort i 2018?

Boken, helt klart. Jeg er så stolt over meg selv som turte å fortelle historien min. Eksene mine, bestevenninnene mine og de i min omgangskrets vet ikke halvparten av historien min en gang, for det er noe jeg aldri prater om. Så det at jeg våget å hoppe ut i det, og dele alt med “hele” Norge føles mektig. Jeg vet at historien min kan hjelpe, inspirere og motivere mange andre barn og unge der ute som opplever noe lignende som det jeg har gjort. Det er hele motivasjonen min til hvorfor jeg valgte å skrive bok.

Jeg har fått beskjed om at boken min er utsolgt flere steder, så dersom dere ikke får kjøpt den der dere bok, kan dere bestille den på nett HER. <3

Skal du vlogge i Dubai?

Everyday!

Hvilke låter hørte du mest på i 2018?

Taste – Tyga

Unforgettable – Swae Lee ft. French Montana

Jeg bruker ikke kondom – MARS, Arif, Karpe

The Ocean – Mike Perry

Er du klar for et nytt forhold i 2019?

Man skal aldri si aldri. Jeg utelukker ikke kjærligheten, men jeg stresser ikke heller med det. Jeg trives veldig godt som singel, men dersom drømmemannen dukker opp kommer jeg ikke til å løpe andre veien. Kriteriene er høye da, så vi får se om han finnes. Hvem vet, kanskje jeg kjenner han allerede? Hehe!

Hva angrer du mest på i 2018?

At jeg wastet så mye tid på mennesker som ikke var verdt det. Jeg har vært dumsnill, og det har jeg blitt utnyttet for. Man lærer heldigvis etterhvert som man går gjennom ting, og det har jeg definitivt gjort. Man skal alltid lytte til magefølelsen, dere. Det er min største lærdom fra dette året. Magefølelsen har alltid rett. Alltid.

Hvor er ditt neste reisemål?

Dubai, om 6 dager. Det var jo det jeg ga hele familien til julegaver i år, og jeg gleder meg sååååå mye til å ta de med på tidenes beste familieferie! Jeg klarer knapt å vente. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe, haha.

Rydder du bort juletreet før eller etter nyttår?

Hehe, morsomt spørsmål! Jeg rydder det alltid bort etter nyttår. Synes jo det er så koselig med juletre!

Hvor lenge har du levd av bare bloggen?

Siden 2015. Jeg er så glad for at jeg våget å si opp jobben min etter PH for å satse 100% på bloggen og gå for drømmene mine. Det var skummelt i starten, for jeg hadde ingen aning om hvordan det kom til å gå, men dersom man ikke våger å ta sjanser, kommer man heller aldri til å oppnå noe. Det er jeg et levende bevis på.

Tror du du kommer til å vinne noe på Vixen?

Jeg tørr ikke å håpe for mye, men det hadde så klart vært utrolig gøy! Bare det å være semifinalist i to kategorier (folkets favoritt og årets business) var utrolig stort for meg. Jeg fikk vite det når jeg satt på en restaurant, og reaksjonen min var gledestårer. Dersom dere ikke har stemt på deres favoritter på Vixen Influencer Awards enda, kan dere gjøre det her. <3

Har du rabattkode på Nelly?

Dette får jeg alltid spørsmål om. Jeg kan gledelig meddele at i dag (31.12) frem til klokken 23.59 i natt, får dere hele 31% rabatt på ALT fra NLY Brand. Det er her typ hele min garderobe er kjøpt, så med andre ord finnes det mye fint. Happy shopping!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL RABATTEN!

 

VERDENS BESTE LILLEBROR ER 15 ÅR

RAMI 15 ÅR

I dag er ingen vanlig dag, for i dag har nemlig verdens fineste, mest omtenksomme, snilleste, morsomste og smarteste Rami bursdag! Jeg får mer og mer panikk for hvert år som går, for jeg mener.. NÅR ble han så stor??? Jeg orker ikke! 😭 Det er ingen tvil om at han vokser til å bli en veldig reflektert, moden og smart ungdom. Jeg kunne skrevet en hel bibel om hvor stolt jeg er over å få lov til å være akkurat hans storesøster, men jeg tror jeg lar være slik at jeg unngår at han blir dødsklein av storesøsteren sin. Hehe!

Vi feiret stort i dag med å dra på favorittrestauranten hans, nemlig Sumo. Der ble det både forrett, hovedrett og dessert. Jeg kan skrive under på at vi alle sammen rullet ut derfra etter et par timer, haha. Maten der er jo så forbanna god at det ikke skulle vært lov. YUM!

Edamame, så klart. Anyone shocked? 😂

Rami og Hassan. Flotte guttene!

Jasmine og mamma. <3

Bao buns. Mamma og Ramis favoritt!

Noe av det han fikk til bursdagen sin. Av meg fikk han penger. Det er ganske enkelt med disse guttaboys – det er som regel bare penger de ønsker seg. Jeg skulle egentlig kjøpe han Air Pods også, men det missionet mislyktes ettersom at det er utsolgt i hele Norge for øyeblikket. Vi får håpe de har flere på lager i Dubai, så kan han bruke noe av pengene sine på det der. Tenk at vi reiser om eksakt en uke?!?!

Cheesecake balls!

Min all time favoritt: pannacotta. <333

Beklager at det ble et sent innlegg fra meg i dag, men jeg har vært opptatt med å feire Rami og bruke tid på familien i dag. Og dere? Jeg har akkurat filmet “what I got for christmas” video til YouTubekanalen min! Poster i morgen. Hold utkikk på kanalen i mellomtiden. Klem!

AKKURAT NÅ

HUMØR

Jeg er i veldig godt humør i dag, som vanlig. Hehe! Jeg har lite å klage på om dagen, noe som gjenspeiler seg skikkelig på humøret mitt. Det er så deilig å føle seg tilfreds med alt.. Jeg er takknemlig for at jeg er på et så godt sted i livet akkurat nå. Det har jo tross alt ikke alltid vært slik. Jeg tror det er grunnen til at jeg setter ekstra stor pris på at jeg har det så bra i dag, og at jeg er super opptatt av å alltid være positiv og fokusere på alt det gode.

DAGENS PLANER

Nå er det jo tross alt på ettermiddagen, og så langt i dag har jeg brukt denne dagen til å jobbe for det meste. I tillegg har jeg pratet i over en time med en venninne i telefonen, vi hadde litt for mye å oppdatere hverandre på. Det blir fort sånn når man ikke bor i samme by og ikke møtes så ofte som man hadde ønsket. Resten av dagen skjer det ikke så mye heller egentlig, bortsett fra at jeg skal på vippetime. Jeg vurderte å dra ut en tur, men det fristet bare mindre og mindre utover dagen.

DAGENS HØYDEPUNKT

At jeg har rundet 148.000 følgere på Instagram! Haha OK, det hørtes litt teit ut kanskje men jeg satser skikkelig hardt på Instagramprofilen min for tiden, og derfor er det ekstra gøy når man ser at følgerantallet stiger. Woho!

Jeg heter forøvrig @IsabelSraad *hint hint*…. 😂

DAGENS SKUFF

Det er ikke bare dagens skuff, men på et generelt basis. Dere som har sett instastoryen min i dag, har fått med dere at en jeg “datet” i LA har dame og tydeligvis har hatt det imens vi har pratet sammen. Jeg klarte ikke å dy meg med å ikke legge ut samtalen, så for dere som er nysgjerrige, finnes den fortsatt på storyen min. Utroskap er det absolutt verste som finnes, jeg forstår ikke hvorfor så mange idioter har behov for å gå bak ryggen på den man er sammen med!? Jeg mener, dersom du har interesse for å snakke med andre gutter eller jenter når du er i et forhold, burde du revurdere deg selv og dine prioriteringer. Enten er man singel og kan gjøre hva søren man vil, eller så er man i forhold og respekterer partneren sin såpass mye at man ikke gir oppmerksomhet til andre. HVA er det som er så vanskelig med det?! Jeg blir helt oppgitt jeg. Jeg klarte ikke å la være å sette han på plass ass, det ble for dumt for min del. Usch.

Mange av dere lurer kanskje på hvorfor jeg reagerer så sterkt på dette, og det er fordi jeg selv har opplevd utroskap i tidligere forhold. Både når jeg har vært i et forhold og når jeg har holdt på med en. Jeg er usikker på om jeg har fortalt dere dette før.. Det er noe av det vondeste man kan bli utsatt for av den man elsker, og derfor blir jeg så forbanna når ting som dette skjer.

DAGENS “GLEDINGS”

Jeg klarer faktisk ikke å tenke på noe annet enn Dubai-turen, jeg! Det er åtte dager til avreise, og herregud som jeg gleder meg! Det er det eneste samtaleemne som finnes i familien for tiden, haha. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til en ferie. Men dette er den første ordentlige familieturen vi har hatt. Sist har jeg jo bare tatt med meg småsøsknene mine på sommerferier, men nå er det hele crewet. Fy søren, JEG GLEDER MEG SÅNN!!!

SISTE PERSONEN JEG PRATET MED I TELEFON

Newa. <3

SISTE SMS

“De er utsolgt over alt i hele Oslo….”.

ÅRET SOM HAR GÅTT ⎟ JAN – JUNI

Tiden er inne for et tilbakeblikk på året som har gått. Fy søren så mye som har skjedd dette året… Jeg har reist utrolig mange steder, jeg har deltatt på Paradise for andre gang, jeg har gått inn i et forhold og gått gjennom et brudd… Jeg har gitt ut bok. Jeg har tenkt å skrive et eget innlegg, detaljert og langt innlegg om personlige saker som har skjedd og hvordan alt egentlig har vært. Nå tar vi for oss alle opplevelsene, reisene og minnene! I første omgang tar vi for oss første halvår, altså januar til mars. Del to kommer, fra juli-desember.

JANUAR

Januarmåned tilbrakte jeg i Mexico, på innspilling til jubileumssesongen av PH. Jeg ble spurt av produksjonen om jeg ville delta som en av “legendene”, noe jeg ville. Jeg hadde det veldig gøy på innspilling, men jeg merket fort at det langt i fra var det samme som min første sesong. Jeg er takknemlig for at jeg hadde Mathias der med meg i hvert fall. Jeg husker at vi pratet om hvor sykt det var at vi fikk lov til å gjøre dette en andre gang sammen. Det er ganske fint å tenke på. <3 Jeg er superglad for at jeg deltok i år, for der møtte jeg to av mine nærmeste venninner i dag. Behøver jeg å si at det er Ine og Newa? Hehe.

Vi sparte ikke på noe når det kom til utkledning i hvert fall… Kremt.

FEBRUAR 

(Jeg husker hvor fornøyd jeg var med dette bildet haha…)

I slutten av februar kom jeg endelig hjem. Jeg hadde savnet friheten, telefonen min, venner og familie noe enormt. Jeg minnes at jeg til og med savnet kulden, etter nesten to måneder i Mexico.

… Men, i kjent Isabel-stil ble jeg fort rastløs og cravet å komme meg bort igjen. Spontant fant jeg en leilighet i Marbella som jeg reiste ned for å dra på visning på, og vipps så fikk jeg den. En uke senere pakket jeg med meg et par kofferter og var klar for en flytt til Marbs på ubestemt tid.

I Marbella stortrivdes jeg. Dette var en periode hvor jeg følte meg ganske “lost”, egentlig. Jeg visste ikke helt hva jeg ville med generelt alt og det meste føltes bare veldig ustabilt.

Jeg tok min aller første tatovering!

MARS

Når mars kom, flydde jeg hjem til Oslo for å gjøre litt TV. Det var godt å komme hjem å se familie og venner etter nok en måned borte fra dem. Nå som jeg skriver dette innlegget legger jeg merke til hvor mye jeg var borte fra de jeg var glad i i starten av 2018. Først Mexico i nærmere to måneder, så Marbella i en måned.. Og det stoppet ikke der…

… fordi etter knapt en uke hjemme i Oslo, sa jeg opp leiligheten i Marbella og booket enveis flybilletter til Thailand.

First stop: Bangkok.

Jeg husker jeg hadde skikkelig høye forventninger til byen, men den skuffet faktisk.. Overraskende nok. Jeg har vært i Thailand tre ganger, men aldri i Bangkok. Jeg lærte meg at Thailand er nice når det kommer til det tropiske, og ikke bylivet. Men jeg er glad for at jeg reiste dit likevel, så har man liksom opplevd det også.

Etter Bangkok hoppet jeg på neste fly til Phuket! Åh, mitt kjære Phuket. <3

Der fikk jeg møtt ville aper for aller første gang. De har meg så utrolig mye kjærlighet at det finnes ikke ord. De stjal oppriktig hjertet mitt. Jeg leide båt og sjåfør sikkert 8 ganger i løpet av oppholdet mitt, for å kjøre ut til de øyene der de ville apene bodde. Det var så fint å se de i sitt naturlige habitat, kunne observere de og gi de mat (frukt). Det var så kult at de faktisk turte å hoppe oppi båten til meg, men hva gjør man vel ikke når et menneske står å frister med litt mango… Hehe! Apene er favorittminnet mitt fra Thailand.

Seeee! <3

Jeg ble ikke bare i Phuket. Det ble øyhopping! Fra Phuket dro jeg både til Phi Phi Island, Koh Lanta (elsker), Koh Tao (tror jeg) og Koh Lipe.

Her har turisten akkurat ankommet resorten på Koh Lanta. Her stortrives jeg!

Jeg mener, se så fint!?

Her sa noen mest sannsynlig “nei” til meg… 😂

APRIL

April måned kom, og da øyhoppet vi videre til Koh Lipe som skulle være Thailands “Maldivene”. Deeet skjønner jeg ikke helt hvor folk har fått fra, for det så virkelig ikke ut som Maldivene haha. Men men!

5. April hadde jeg bursdag. Det er den verste bursdagen jeg noensinne har hatt. Jeg ble hånet og latterliggjort av en “influencer” med over 200.000 følgere, på min egen bursdag.  Det var det jeg våknet til. Skal vi være politisk korrekte var det vel på grunn av operasjonene mine som det så fint ble forsvart med, men det hjelper lite når det er slik jeg ser ut i dag. Huff, jeg vil ikke tenke tilbake på den dagen. Det var helt forferdelig og det gjør vondt å se tilbake på 24-årsdagen min. La oss prate om noe annet..

Det ble enda mer båtturer og enda fler ape-besøk.

Snorkling ble det også! Jeg er egentlig livredd for djupt hav, men det gikk fint ettersom at det var krystallklart hav. Jeg holdt ikke ut lenge da, det skal sies.

Omsider ble øyhopping nokså slitsomt, så da reiste jeg tilbake til Phuket hvor jeg booket oss inn på en enorm suite med blant annet egen pool/jacuzzi på terrassen. Her kan dere tro jeg trivdes!

Gud, jeg merker nå hvor mye som skjedde i April! I starten av April, etter å ha tilbrakt 5-6 uker  i Thailand, vendte jeg snuten hjem til Oslo igjen. Da hadde jeg nemlig mye i vente. Jeg husker at jeg egentlig skulle reise videre til Bali, det var det som var planen, men på grunn av all hets og negativitet som jeg ble utsatt for på nett, lengtet jeg hjem til de jeg er glad i. Jeg behøvde all støtte og kjærlighet jeg bare kunne få akkurat da..

Bikini ble byttet ut med langbukser..

JEG BEGYNTE PÅ BOKEN!!! 

Jeg tror ikke jeg har fortalt dere dette før, men det hele startet med et annet forlag enn Egmont tok kontakt med meg og viste interesse for å høre om jeg ville gi ut bok med dem. Jeg var i flere møter med de, men da jeg fikk et bedre tilbud av Egmont, signerte jeg med de. Det er jeg evig takknemlig for i dag, for herregud for et fantastisk team jeg har hatt i ryggen gjennom hele denne nokså tunge, følelsesladde, nervepirrende, skumle og fantastiske reisen.

I kjent Isabel-stil, haha..

WIHOOO – JEG FLYTTET INN I VERDENS FINESTE LEILIGHET!!!

Jeg husker fortsatt hvor glad jeg var når jeg fikk beskjed om at den var min. Lykkerus til tusen! Er enda trist for at den har blitt solgt og jeg flyttet ut… 🙁

I slutten av måneden fikk jeg vite at søsteren min hadde det litt tøft, så da booket jeg flybilletter samme kveld og overrasket henne i Tromsø. Reaksjonen hennes da hun så med bankene på døren var priceless. Hun hyperventilerte, gråt og lo på en og samme gang. Åh, det var et fint øyeblikk. <3

Tromsø er veldig fint, da!

MAI

Jeg feiret så klart 17. mai. Denne dagen var egentlig ræva for min del, da det var mye drama i kjærlighetslivet mitt. Usch, jeg gråt mer enn jeg var glad, noe som er ekstremt synd på en så gøy dag. Heldigvis klarte jentene å få meg til å glemme det utover kvelden. <3

Det toppet seg virkelig når Rebecka overrasket meg med å dukke opp på klubben. Vi hadde så mye å prate om, og det var så utrolig godt å se henne igjen! Denne kvelden fikk jeg også hilse på hennes kjæreste, og herregud så fine de er sammen. Skikkelig goals!

Jeg unnet meg et par boots fra Louis Vuitton som jeg hadde siklet etter lenge.

Solen tittet frem og temperaturen tok seg opp, så da ble det naturligvis både is og…

… masse soling og bading på Bygdøy!

Selv om sommeren hadde meldt sin ankomst, stoppet ikke det meg fra å fylle opp godteskuffen til randen. Sommerkroppen kunne gå å ta seg en bolle, som vanlig. 😎

Jeg dro til Cannes i forbindelse med Nelly.com!

Flotte Julia. <3

… Der bodde jeg på verdens fineste hotell!

Nelly slo på stortromma og hadde leid et helt eget fly til alle oss heldige som var invitert på denne turen. Fy søren så gøy det var, til tross for at denne frøkna fikk i seg liiiiitt (mye) for mye alko….

I mai fikk jeg dilla på denne tøymykneren som dufter kokos. Den obsessionen har ikke forsvunnet, bare for å understreke det. Jeg stinker kokos, alltid. 😇

Jeg hadde mange fine dager på brygga sammen med jentene. Vi drakk drinker, spiste god mat, solte oss, oppdaterte hverandre på livene våres og nøt at sommeren endelig var her. Åh, jeg savner de dagene. Jeg hadde det så utrolig koselig!

Dette bildet var jeg veeeldig fornøyd med. 💁🏽 Jeg tror jeg takket Ine 15 ganger for å ha klart å “capture the best pic ever”. Hahaha!

Ikke bare fikk jeg dilla på tøymykneren, men også Powershaken fra Joe & The Juice. Og nei, ingen av delene er reklame. Hehe!

Jeg avsluttet mai-måned med å ta en graviditetstest, da jeg var hysterisk redd for å ha blitt gravid ettersom at jeg ikke hadde fått tante rød på besøk i tide. Heldigvis var det falsk alarm.

JUNI 

Juni startet med en heidundanes Paradise Hotel-finalefest.

Videre stod feiring av verdens beste Golnaz på planen! <3

Til min store glede ble det en dag på havet med gode venner. Denne dagen var super koselig!

Jeg inviterte familien hjem til meg på x-antall familiemiddager!

Vi leide en svær villa i Chania og reiste dit for å feire min daværende “svigermors” bursdag.

Chania er nydelig, men det som dro ned på min trivsel var å se alle de stakkars løskattene som var tynne som en pinne. Det knuste hjertet mitt. Derfor dro vi til en butikk, hamstret inn tre svære bæreposer med så mye katt og hundemat som vi bare klarte, for og så kjøre rundt i gatene og mate de. Dette gjør jeg alltid når jeg er på ferie, og det oppfordrer jeg alle dere til å gjøre også. <3

Den ene dagen ble det roadtrip. Se så nydelig det var her, dere!! Kunne neppe tro mine egne øyner når vi ankom dette stedet. Så utrolig vakkert!

Så klart måtte det bli tidenes photshoot…

Ikke bare et sted…

… så klart et sted til. Heeeh!

  

_______

Da var del en overstått! Del to kommer. <3 

j

TANKER OG UTROSKAP

Reklame | nelly

BODY HER

TANKER FØR LEGGETID

💭 Jeg føler meg vanvittig heldig og takknemlig om dagen. Det er noe med julen i år som har fylt meg med så mye kjærlighet at det nesten er litt merkelig. Jeg er i konstant godt humør, og jeg kjenner bare at jeg oppriktig er lykkelig. Jeg er lykkelig for å ha en så fin, støttende og varm familie rundt meg. Jeg er takknemlig for at jeg har så mange flotte venner som tar vare på meg, stiller opp om det er noe og som alltid kommer med støttende ord når det behøves. Hva jeg har gjort for å fortjene alle disse fantastiske menneskene aner jeg ikke.

💭 Jeg tror mange har en oppfatning av at det alltid skjer noe spennende i livet mitt, men fy søren så “kjedelig” jeg har vært i det siste. Og det verste (eller beste…) av alt er at jeg elsker å ha det litt slik nå. På nyåret bråker det nok løs igjen med reising, mer jobb og festligheter, men akkurat nå før nyttår foretrekker jeg å ligge på sofaen med familien eller venner og se på serier imens vi trykker i trynet på alt søtt som finnes. Hehe! Jeg har kommet i skikkelig chille mood. Jeg er vel ikke alene om det? Jeg blir egentlig alltid sånn i romjula, jeg.

💭 For første gang på mange år har jeg ikke hatt behov for å feste 1. og 2. juledag. Det har ikke fristet et dugg! Jeg husker hvordan det var et av høydepunktene ved julen før. Vel, ting endrer seg for sure.

💭 Jeg kommer fortsatt ikke over hvor rørende det var å se reaksjonene til familien min var da de åpnet julegavene fra meg på julaften. Jeg begynner nesten å gråte bare jeg tenker på det, haha. Gledestårer, altså. Må bare påpeke det. Jeg vlogget jo hele julaften, og Newa vlogget reaksjonene deres for meg når jeg ga de gavene. Jeg satt å klippet vloggen med mamma ved min side, og begge to satt å gråt når vi kom til den delen der gavene åpnes. Åh, jeg elsker de så høyt at det ikke er mulig å beskrive med ord.

💭 Mange har lurt på hvor mye penger jeg har brukt på julegaver i år, og nok en gang merker jeg selv at jeg har modnet ganske mye og fått ting litt mer i perspektiv. Jeg har nemlig ikke behov for å fortelle det, fordi jeg synes det er urelevant. Det er ikke summen som teller, men tanken. Med det sagt vil jeg bare gjøre en sak klart og tydelig, og det er at Dubai-reisen ikke er sponset med et eneste øre. Det er tydeligvis et rykte som går rundt, som ikke stemmer.

💭 Jeg ble nettopp skikkelig oppgitt. Det er en fyr som jeg traff i LA som har drevet å skrevet masse til meg, og i dag fant jeg ut at han har dame. Jeg postet hele samtalen mellom oss på Instastory (IsabelSraad), og det er faktisk helt ubegripelig hvor shady enkelte kan være. Dere ser jo samtalen selv. Hva er greia med å ikke klare å være trofast når man er i et forhold? Det er så sykt tragisk! Og det verste av alt er at gutter ikke skjønner hvorfor vi er så “psycho” som har behov for å snoke på kjærestens telefon. Hadde kjæresten til denne fyren sjekket telefonen hans hadde hun funnet ut hvor ekstremt shady og ekkel han er. Dette kan så klart gjelde jenter også, ikke bare gutter så klart.

Dere får se hele samtalen mellom oss på min Instastory: @IsabelSraad.

 

JEG HAR BLITT OVERRASKET MED TUR TIL PARIS PÅ VALENTINES (!!!)

Jeg har ikke ord for hvor rørt jeg ble i går kveld. Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene en så fantastisk fin, omtenksom, støttende og døds skjønn venninne som Newa. OK, er dere klar? Hold dere fast!

I går kveld spurte hun meg om hva e-post adressen min er, og etter en liten stund tikket det inn en ny mail fra henne:

HAR DERE SETT NOE SÅ SKJØNT???? Jeg dør!!! Da jeg leste mailen i går begynte jeg å gråte, uten å overdrive. Jeg ble så utrolig rørt av hvor utrolig fint gjort dette er! Herregud, jeg kjenner jeg blir helt tårevåt nok en gang i skrivende stund. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en så vanvittig fin venninne som er så omtenksom.

Jeg hater jo i grunn at folk rundt meg bruker penger på meg, og derfor protesterer jeg ALLTID, så jeg antar at det er grunnen til at Newa gjorde dette uten å høre med meg først haha. Hun er for skjønn!

Nå blir det søren meg valentines i selveste PARIS med bestevenninnen min! Kan man be om noe bedre? Vi skal storkose oss! Både Newa og jeg har lovet hverandre at vi ikke kan finne oss kjærester frem til da, haha. Jeg trooor det skal gå veldig fint.

Jeg gleder meg vanvittig mye til å oppleve Paris igjen. Jeg har riktignok vært der en gang før, men da var jeg rundt 14-15 år, sammen med fosterfamilien min. Vi reiste dit i hovedsak for å se på Tour De France, så jeg har ikke akkurat opplevd så mye av det Paris har å by på.

ÆÆHHHH JEG ER SÅ TAKKNEMLIG OG GLAD!!! Tusen millioner takk igjen, Newa! Man skal virkelig lete lenge etter en så fin sjel som du. Love you! <3

Har dere noen gode tips til hvor å feste, shoppe og spise? Vi tar i mot alle anbefalinger med stort takk! <3

VLOGG: JULEN 2018

Her kommer vloggen fra julaften! Dette er trolig den fineste, morsomste og mest rørende videoen jeg noensinne har postet. Jeg både gråt og lo meg ihjel når jeg klippet den. Dere får virkelig være med på vår julefeiring, til og med det som egentlig er for personlig. Jo, og dere får se reaksjonene til familiemedlemmene mine når de får vite hva de får i julegave fra meg i år. DET fikk meg til å gråte, haha… Håper dere liker den! <3

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!

ÅRETS JULEGAVER TIL FAMILIEN

VERDENS BESTE JULAFTEN

Jeg tror ikke dere aner hvor ekstremt vanskelig det har vært for meg å holde årets julegave til familien hemmelig. For to måneder siden bestemte jeg meg nemlig for å booke tidenes gøyeste reise til Dubai med direktefly og opphold på et 5-stjerners hotell. Alt ble booket i slutten av oktober, og herregud som jeg har hatt lyst til å skrike det ut for full hals. Er det noen som jeg elsker over alt på jord og som jeg har lyst til å sette ekstra stor pris på, er det ingen andre enn familien min.

Jeg er så ydmyk, stolt, takknemlig og glad for at jeg har mulighet til å gjøre dette for familien min. Når vi vokste opp hadde vi ikke mye. Dere som har lest boken min vet hvordan jeg vokste opp og hvordan livet vårt alltid har vært, så det at jeg endelig kan bidra, hjelpe og spandere på alle sammen betyr mer for meg enn du kan forestille deg.

I hele dag har jeg sittet med nerver. Jeg har vært så spent og ikke minst utålmodig på å få røpe julegavene deres. Herregud, jeg ble så emosjonell ved et øyeblikk at jeg måtte gjemme meg på rommet fordi jeg ikke klarte å holde gledestårene tilbake.

Mamma og resten av familien har alltid drømt om å reise dit, og de har vært skikkelig misunnelig de gangene jeg har reist på ferie dit uten dem. At jeg endelig kunne realisere en drøm for de gjør denne julaften til verdens beste!!! JEG ER SÅ GLAD!!! 😭❤️

Vi reiser 6. januar og blir i en uke. Jeg har planlagt hele oppholdet med kjempe morsomme planer hver eneste dag, fra morgen til kveld. Vi skal blant annet hoppe i fallskjerm (søsteren min og jeg), ha en dag ute på havet på en Yacht, spise nydelige middager, besøke Burj Khalifa, se fonteneshowet på Dubai Mall, spasere rundt på Marinaen, shoppe på verdens største kjøpesenter, gå på arabisk marked.. And the list goes on. JEG GLEDER MEG SÅNN!!!

PS!!

Jeg har vlogget hele dagen i dag, så der får dere se reaksjonene til familiemedlemmene mine. Dere kommer til å dø! 😭

BILDEDRYSS FRA VÅR JULEMORGEN

🎅🏽 MERRY CHRISTMAS 🎅🏽

ELSKER JULEMORGEN!!! Vi hadde en skikkelig fin lillejulaften i går hvor vi blant annet løp x antall ærender i byen, og på kvelden samlet hele gjengen seg for pepperkakebaking. Det var forøvrig Newa sitt initiativ, noe som viste seg å være en glimrende idé. Det var jo så koselig!! <3 I morges stod vi opp etter knappe 4 timer med søvn, for å spise julefrokost og se på Tre Nøtter Til Askepott. Det er jo et must hvert eneste år, til tross for at man kan hele handlingen utenatt. Jeg må faktisk si at den filmen gir meg ordentlig julestemning. Ingen jul uten Askepott på morgenkvisten!

Gjengen + Golnaz og mamma som ikke er med på bildet. PS!! Ikke se på lakenet og dynene på sofaen… Newa og jeg sov nemlig på sofaen i natt, det er jo fullt hus her i leiligheten og vi satt oppe til langt ut på natt for å pakke inn siste rest av gavene. Elsker at vi er så mange på jul i år. Jeg føler meg så utrolig heldig som får lov til å feire med både venner og familie i år. Jeg håper at Newa og Sara vil feire med oss hvert eneste år fremover!! Hehe. Nå har dere ingen valg neste år, jenter. 💁🏽 <3

Mmmmh! 🍫

🍫 🎅🏽 🍪

The calm before the storm…

Og her har vi et aldri så “lite” bildedryss fra gårdagens pepperkakebakingen. Som vi koste oss der vi satt og formet, pyntet og hørte på julemusikk. Åh, det er så trist at det snart er et helt år til neste jul… Jeg elsker jo julen!! ❤️

Her er mine mesterverk! Vad tycks? 💁🏽

OK, hvor mye julestemning får man ikke av dette innlegget? Hehehe! 🎅🏽

GOD JUL, DERE!           

DETTE GA JEG ALLE I JULESOKKEN SIN

HO HO HO …

DET ER JULAFTEN, FININGER!!! God jul til hver eneste en av dere. Håper denne dagen har behandlet dere supert så langt og at dere har hatt tidenes fineste start på julen. Det fortjener dere! <3 Selv har jeg hatt en nydelig morgen og formiddag, men det forteller jeg om litt senere. Jeg har så klart knipset bilder til dere underveis som jeg deler om en stund.

Nå titter jeg i grunn bare innom for å ønske dere en riktig god jul, i tillegg til at jeg ville vise dere hva jeg ga familien, Sara og Newa i julesokken! Jeg elsker jo å drive å fikse og trikse til de jeg er glad i, så derfor har jeg påtatt meg rollen som julenissen i år også. Jeg elsker det og blir seriøst som et lite barn når jeg får glede andre. Jeg klarte knapt å sove i natt fordi jeg gledet meg sånn til dagen i dag. Julegavene i kveld blir helt insane… Jeg sliter skikkelig med å holde meg fra å SKRIKE det ut for full hals. 😅 Heldigvis er det ikke lenge igjen til både middag og åpning av gaver. Jeg tror jeg er mer ivrig på sistnevnte enn det kidsa her i huset er, haha.

Tilbake til julesokkene! Jeg fylte de opp med masse godteri, i tillegg til at alle fikk en ansiktsmaske hver. Tanken der er at når kvelden er over og vi skal hoppe i pysjen, kan vi ta på ansiktsmaske og avslutte kvelden i sofaen med en skikkelig koselig julefilm. Høres ikke det ordentlig hyggelig ut? Det synes jeg. <3