DETTE GA JEG ALLE I JULESOKKEN SIN

HO HO HO …

DET ER JULAFTEN, FININGER!!! God jul til hver eneste en av dere. Håper denne dagen har behandlet dere supert så langt og at dere har hatt tidenes fineste start på julen. Det fortjener dere! <3 Selv har jeg hatt en nydelig morgen og formiddag, men det forteller jeg om litt senere. Jeg har så klart knipset bilder til dere underveis som jeg deler om en stund.

Nå titter jeg i grunn bare innom for å ønske dere en riktig god jul, i tillegg til at jeg ville vise dere hva jeg ga familien, Sara og Newa i julesokken! Jeg elsker jo å drive å fikse og trikse til de jeg er glad i, så derfor har jeg påtatt meg rollen som julenissen i år også. Jeg elsker det og blir seriøst som et lite barn når jeg får glede andre. Jeg klarte knapt å sove i natt fordi jeg gledet meg sånn til dagen i dag. Julegavene i kveld blir helt insane… Jeg sliter skikkelig med å holde meg fra å SKRIKE det ut for full hals. 😅 Heldigvis er det ikke lenge igjen til både middag og åpning av gaver. Jeg tror jeg er mer ivrig på sistnevnte enn det kidsa her i huset er, haha.

Tilbake til julesokkene! Jeg fylte de opp med masse godteri, i tillegg til at alle fikk en ansiktsmaske hver. Tanken der er at når kvelden er over og vi skal hoppe i pysjen, kan vi ta på ansiktsmaske og avslutte kvelden i sofaen med en skikkelig koselig julefilm. Høres ikke det ordentlig hyggelig ut? Det synes jeg. <3

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg