ukens spørsmål

affiliateslink

Hvordan klarte du å stole på Pierre? Har du noen tips? Jeg holdt på med en gutt, men han sliter veldig med å stole på jenter etter at eksen hans var utro, selv om vi vil være sammen. Hvordan kan få han til å stole på meg?

– Dette spørsmålet var ganske bra, så jeg tenker å skrive et helt innlegg om hvordan vinne tilliten. Jeg har fått med meg at mange synes det er spennende med tips og triks om hvordan å beholde gnisten, ta vare på forholdet osv. Et innlegg kommer! 🙂

Hva savner du mest fra paradise hotel?

– Det begynner å bli en stund siden vi spilte inn, så minnet mitt er ikke lenger ferskt. Jeg savner vel det å være på hotellet, sånn generelt. Det var veldig spennende og ikke minst gøy! Absolutt en super opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Tenk om jeg ikke hadde deltatt, da? Jeg hadde jo ikke truffet Pierre. Wæh!

Hvor mye koster leiligheten deres i mnd? Skal flytte til Oslo neste år så bare ren nysgjerrighet.

– Vi betaler 18.000 kroner i måneden. Veldig dyrt, men det er jo bare kortvarig frem til vi kjøper eget på nyåret. 🙂 Gleder oss veldig!

Hei, lurer på hvor jeansen med hull er fra? Den du nylig sendte på snapchat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Den finner du her.

Lurer litt på hvilke interesser du har utenom utseende, sminke, klær, shopping? Eller er det alt liksom?

– Vel, det er vel mine største interesser, kanskje? Jeg elsker alt som er overfladisk, hehe. Ellers liker jeg å lese bøker (når jeg er på ferie vel og merke), jobbe og tilbringe tid med mine nære og kjære.

5 år frem i tid, hvordan er livet ditt da?

– Da har jeg og Pierre bygget og flyttet inn i drømmehuset, to pomeranians, fete biler og et liv fylt med mye reising, lykke og kjærlighet. Jeg synes sånne spørsmål er veldig vanskelige å svare på, da man virkelig ikke kan forutse hva fremtiden vil bringe. Det er vel i grunn det som gjør livet så spennende også.

Er Pierre sjalu?

– Vel, han er jo beskyttende om jeg kan si det slik. Jeg gir han dog ikke grunner til å bli sjalu, så det er ikke et problem her i hus. Men vi er jo kjærester, så sjalusi forekommer jo i blant, fra begges parter. Slik er det jo i alle forhold vil jeg tro. Og det er bare sunt! Hadde han aldri blitt det, hadde jeg nok begynt å lure. Hehe. 

Hva heter du på snapchat?

– IsabelSraad heter jeg!

Synes du at andre bloggere kopierer deg litt?

– Nei, det har jeg ikke tenkt noe over. Hva tenker du på da?

Hvordan kan du tjene 200 K i mnd, men gå i så mye tacky klær?

– Vet du, smaken er som baken. Selv om jeg tjener godt, betyr det ikke at jeg trenger bruke alle mine penger på dyre merkeklær. Det interesserer meg ikke. Jeg syes at jeg kler meg fint, og det er det viktigste. Du trenger ikke nødvendigvis si deg enig i det, men heldigvis kjøper jeg klær til meg selv, og ikke til deg. 🙂

Hva er favoritt antrekket ditt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke utsolgt, lignende her og her / solbriller her / topp her / choker her / sandaler her / bukser lignende her / klokke her

____________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

fall attire

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / genser utsolgt – lignende her / støvletter her / bukser her / veske her

stor forandring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIME FOR A CHANGE

LET´S DO THIS

Da er frøkna tilbake i frisørstolen igjen, gitt! Jeg klarer jo aldri bestemme meg, vet dere. Helt krise, haha. Jeg elsker forandringer, spesielt når det kommer til utseendet (som dere garantert har merket). I dag gjør Ann Beate en stor forandring på meg – jeg er så spent! Det er en stooor forandring, og det elsker jeg. Lets do this! Viser dere selvsagt senere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens møte gikk over all forventning, forresten! Elsker når jeg ser fremgang, og ikke minst når arbeidet jeg gjør for samarbeidspartnerne mine blir sett, og fremfor alt blir satt pris på. Det gjør jeg veldig glad, og ikke minst motivert. Jeg har sagt det før,  og jeg sier det igjen – jeg ELSKER jobben min.

dårlig stemning

affiliateslink

Fredag! Velkommen skal du være. Har dere hatt en fin dag så langt? Det håper jeg. Jeg vil starte dagen med å takke for all støtte og kjærlighet dere viste meg i går etter dette innlegget. Jeg er så vanvittig heldig som har så godhjertede og snille lesere! Dere skal vite at jeg leser hver eneste ord dere legger igjen til meg, og jeg setter SÅ stor pris på hver og en av dere. Det ønsker jeg at dere skal vite ♥ Når det er sagt, vil jeg også unnskylde for litt dårlig stemning her i går, men det er tross alt viktig å sette lys på netthets. Det er aldri OK å trykke et annet menneske ned – uansett hvem man er. Basta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

Her er dagen i full sving, lunsjen er inntatt og jeg er fikset og klar for dagens planer. Jeg skal straks i et møte, og etter det blir det cafédate i byen. Det skjer så masse spennende om dagen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Livet er fantastisk for tiden! Hvem skulle trodd at høsten skulle bli årets høydepunkt? Ikke jeg, det er sikkert og visst. 

Nelly – 2 for 1

affiliate

Akkurat nå har Nelly en såkalt «Shoe Week». Dagens tilbud går ut på at du får to par sko, til prisen av en. Altså, to for en! Jeg er jo overlykkelig, jeg. Dere kan jo tenke dere selv, hehe. Shoppeguri herself. Dere finner kampanjen, og hele utvalget her! Jeg har faktisk alle skoene på den nederste collagen. Så fine!

· MY FAVOURITES ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

jeg blir mobbet på daglig basis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har blogget i 1,5 år nå. Det er mye positivt med denne bloggen, men det er også en del negativt. Jeg blir mobbet på daglig basis. Hver eneste dag blir jeg fortalt hvor stygg jeg er, hvor udugelig jeg er, hvordan Pierre kommer til å være utro og forlate med, hvor elendig menneske jeg er..  Ja, jeg kunne fortsatt i det uendelig, listen er lang. “Du må tåle det, du er en offentlig person!”. Den kommentaren der, er noe de fleste nettmobbere “unnskylder” seg med. På grunnlag av hva? Hvorfor må jeg regne med, og tåle å bli mobbet? Fordi jeg er et kjent ansikt? Fordi flere vet hvem jeg er, enn hvem du er? Betyr det at det er greit for andre å mobbe meg? Å være nedlatende? Å være direkte hatfull?

Konstruktiv kritikk, sier de. For det er jo ikke mobbing? “Jeg sier jo bare min mening, jeg er bare ærlig”. 

Dessverre har det blitt slik at jeg har blitt “herdet” mot disse nettmobberne. De fleste fæle kommentarer klarer jeg å bare riste av meg – så sant jeg har en god dag. På dårlige dager er det vanskelig – det skal jeg ærlig innrømme. Det kan fort gå innpå meg, og få meg til å føle meg verdiløs, og som en eneste stor fiasko av et menneske. Heldigvis har jeg innsett at disse menneskene ikke har noe betydning for meg, i mitt liv. Kjenner de meg? Har det noensinne truffet meg? Har de rett til å si så mye stygt om meg, eller til meg? Nei. Ikke i følge meg. Jeg synes det er trist at det er blitt slik. For vet dere? Det er typ blitt slik at det er akseptert å skrive hatfulle kommentarer til andre på nett. Det er et utbredt problem, som bare ser ut til å bli verre, og verre. Og det skremmer meg. Det skremmer meg noe så innmari. For tenk alle som blir utsatt for dette? Jeg klarer meg så og si fint, fordi at jeg vil påstå at jeg er nokså psykisk sterk. I tillegg til det, er jeg veldig sikker på meg selv, og tørr å stå opp for meg selv. Men vet dere? Ikke alle er slik. Du vet ikke hva folk rundt deg går gjennom. En annen person som får dette hatet rettet mot seg, kan få et ekstremt trist og vanskelig liv. Det kan føre til at denne personen virkelig går i kjelleren. Vi har alle hørt historiene om ungdommer som har tatt sitt eget liv, grunnet mobbing. Ikke sant? Hvor ille er ikke det? Det starter med slike nettmobbere, og så utvikler seg det til det verre. Er det virkelig noe dere vil bidra til? 

Den største hetsen jeg blir utsatt for, er i mitt eget kommentarfelt, i andre bloggeres kommentarfelt og i ulike forum. Sjekk dette og dette kommentarfeltet. Se så mye stygt som blir skrevet, alt på grunn av at jeg skriver at jeg ønsker å fortsette med blogging i mange, og planene mine for høsten. Utifra kommentarene skulle man jo trodd jeg hadde skrevet om et ran, eller et drap jeg hadde utført.  

Er det en sak jeg aldri kommer til å forstå meg på, må det være netthat. Jeg har ingen forståelse for hvorfor enkelte mennesker velger å trykke andre ned, hverken på nett eller IRL. Jeg tror at det kun er triste, bitre og stakkarslige mennesker som gjør dette. 

· Kommentarer som har tikket inn de seneste dagene ·

Jeg tror nok tallene dine øker fordi flere vil inn å le litt av deg :p En mer uinteressant blogg skal man lete lenge etter.

– helt ærlig isabell, ikke for å være frekk så tror jeg folk leser bloggen din for å le. Du skriver så utrolig dårlig og kjedelig at det blir morsomt. Vi sitter å ler av deg liksom.

– Håper du skal fikse den neseoperasjonen som gikk galt..

– Hva ER det med panna di? Aldri lagt merke til hvor lav den er før nå. Ser jo ut som en neandertaler. LOL. Nen det er jo ikke så langt unna sannheten, når jeg tenker meg om.

– Ekle ekle ekle jævla kjerring! Håper så inderlig du får en eller annen sykdom. De pengang du kaster i hytt og pine fortjener du ikke. Jeg blir direkte kvalm av hele deg, egoistiske pakkis faen! Håper valpen pierre er utro, han fortjener ei med mer i mellom ørene. EKLE JÆVLA KJERRING.

– Til Pierre: Du er gull verdt, hva faen gjør du med plastikk? Du fortjener bedre.

– Du er så jævlig stygg, håper du vet det selv.


Dette innlegget skriver jeg ikke uten grunn. I dag er jeg nemlig med i dokumentaren “Hatet på nett” som går på NRK 3 klokken 21:00 i kveld. Der prater jeg ut om hvordan det å leve med nettmobbing er, og forteller om alt som hører til. Jeg synes det er helt fantastisk av NRK og NRK P3 å sette fokus på netthets, for det er absolutt ikke greit med slik oppførsel på nett. Jeg håper dere ser på i kveld, og kanskje får ting litt i perspektiv. 

reunited

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se hvem som er her, da! Mathias er endelig i byen igjen, noe både jeg og Pierre er glade for. Det er lenge siden vi har hengt sammen nå, så det var på tide. Når han melder sin ankomst, er det bare til å forberede seg på at ølen skal sprettes – uansett klokkeslett. Haha! Det er super godt å se han igjen, en større gledespreder skal man lete lenge etter. Det skjønner dere nok etter å ha sett han på TV-skjermen, tenker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har akkurat inntatt en sen lunsj bestående av både omelett og bacon. SÅ godt. Det er klart at juicen ble byttet ut med vin og øl. Er det mulig, haha. Når Mathias er i byen, så er Mathias i byen. Sånn er det bare! 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planene resten av dagen er enda litt uklare. Først og fremst skal vi til Creperiet og spise crepes (obviously), og etter det skal det shoppes litt. I kveld blir det muuuligens en tur på byen – vi får se. Jeg er forresten å se på NRK 21:00 i kveld. Jeg forteller mer om det senere. Klem enn så lenge. <3

HE IS HOME!

//affiliate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… FINALLY

HYYYYL! Endelig er min kjære hjemme! Herregud, jeg er helt i hundre. Det er ikke ofte vi er borte fra hverandre så lenge. Dere kan tro jeg har savnet han. De hadde en super vellykket tur hvor de opplevde, og koste seg masse. Jeg har så lyst til å oppleve Barcelona selv, så neste gang reiser vi dit sammen, så får han være min private guide. Ah nei, dere. Nå er jeg lykkelig, ass! Resten av kvelden skal vi hygge oss i hverandres selskap, og spise god mat. Vi var akkurat på en siste promenade med lille Percy, før Daniel hentet han.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / hoodie – lik i Adidas her / sneakers her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, denne kjærligheten, dere. 

planer de neste månedene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I T S  O F F I C I A L

Denne måneden begynner å gå mot slutten, og høsten å bli mer og mer.. ekte. Tegnene på at vi beveger oss inn mot høst blir til stadighet forsterket. Jeg vil påstå at høsten offisielt er her. Bladene har falt ned fra trærne, og fargene har endret seg. Jeg klager dog ikke – jeg liker høsten. Eller, nå skal jeg ikke ta for hardt i her. Jeg liker høsten den første måneden, og så går jeg lei. Det å lengte etter sommeren er noe jeg gjør året rundt, haha. Nå som det er ny årstid, har jeg satt opp en liste med mål og ønsker for høstmånedene. Jeg elsker å skrive lister på alt – spesielt det å på en måte planlegge hva de kommende månedene delvis skal bestå av. Lets go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L E T S  M A K E  T H I S  A U T U M N  T H E  B E S T  O N E  Y E T

1. Drikke masse te! Vanligvis er jeg ingen te-elsker, men nå som jeg har oppdaget to fantastisk nyttige teer fra Pukka, tenker jeg å bli flink til å faktisk innta en av hver, hver eneste dag. Spesielt detox teen! Den gjør godt for både kropp og sjel. Jeg spiser jo ikke alltid så veldig sunt (…), så det å få en real omgang med detox tror jeg er lurt for mine indre organer. 

2. Jeg vil reise. Nye destinasjoner jeg aldri før har vært. Jeg vil oppleve mer, se mer. Helst ønsker jeg å unngå typisk charterreiser, for det har vi jo gjort mye av den siste tiden. Det gir meg ikke så mye. Visst – det er avslappende med sol og bad, deilige middager og drinker. Men det stopper liksom der. Vi har opplevd det nå – jeg vil ha noe nytt. Det krever at jeg planlegger nøye i forkant, slik at det ikke blir en haste ferie, slik som det har vært i flere av de tidligere tilfellene. Los Angeles, Turks and Caicos, Thailand (igjen), Bahamas, New York… Listen er lang. Where to first?

3. Nå som sommerferien er over for lengs, er det fullt kjør på jobbfronten igjen. Samarbeidspartnere er tilbake fra ferie, møtene planlegges hyppig og det er generelt mye å gjøre. I sommermånedene ble jeg veldig rastløs i og med at det var såpass rolig på dette feltet, at jeg holdt på å gå på veggen en liten periode. Fellesferien var som verst. Det at vi endelig er tilbake 100% gjør meg SÅ lykkelig. Jeg er klar for å kicke ass, og gi jernet. Motivasjonen har aldri vært så bra!

4. Hjemmet vårt er veldig hvitt, lyst og enkelt for øyeblikket. Nå som det er mørkere tider, ønsker jeg å gjøre det mer lunt og mysig. Det innebærer å gå til innkjøp av nye duftlys, kubbelys, telys, stearinlys (jeg elsker å tenne lys). Puter, varme pledd og litt mørkere dekorasjon sånn generelt trengs også.

5. Kvalitetstid med venner og familie skal bli enda mer prioritert. Dra på caféer, kino, gå turer i parken mens løvet faller.. Lage middag her hjemme og invitere de næreste på kosekveld. Å tilbringe tid med de som står meg nært, er noe av det beste jeg vet. Det er så uhørt viktig å vise at man setter pris på hverandre, og aldri ta den andre for gitt. Nettopp det skal jeg bli ekstra flink på.

6. Pleie kjærligheten! I likhet med kvalitetstid med familie og venner, er dette minst like viktig. P og jeg er veldig flinke på å finne på ulike ting sammen, og ja.. Faktisk ta vare på forholdet. Med det sagt – det kan aldri bli FOR bra. Man må hele tiden se til å ta vare på hverandre, og ikke minst sette pris på sin partner. Pierre er veldig flink på å for eksempel overraske meg med roser, mens jeg er en knupp på å vekke han med kaffe på sengen hver morgen. Ikke verst, hæ? Allerede i gang med tradisjonene, gitt.

7. Selge ut garderoben min. Det er ingen hemmelighet at det flyter over med klær her hjemme, som jeg ikke tar i bruk lenger. Det fører til at det blir et kaos i garderoben, for det er jo ikke plass til det nye jeg kjøper med meg hjem. Det er på tide å få renset opp! Dessuten skal alt av sommerklær pakkes bort for i år. Out with the old, in with the new. 

8. Jeg har nevnt at jeg har en planlagt operasjon i vente, og den blir å ta sted i løpet av de kommende månedene. Jeg skal sørge for å ta vare på meg selv frem til da, og forberede meg psykisk. Det er ingen hemmelighet at det å legge seg under kniven ikke er en lek, og det er klart at det tar på. Likevel er dette noe jeg sårt ønsker å utføre, så da gjelder det å faktisk være uthvilt og stressfri når tiden er inne. Gruer meg!

9. Planlegge årets julefeiring. Ja – det er kanskje i det tidligste laget, men dersom det blir slik som vi tenker, behøver vi å få planene spikret i god tid. Pierre, jeg og hans familie har såvidt luftet tanken om å feire jul i eksotiske Thailand i år. Tenk hvor fantastisk det hadde vært, da? Herre, jeg håper inderlig at det blir noe av. Isåfall blir jeg å feire jul to ganger – en på forskudd her hjemme med min egen familie, og en i Thailand. Vi får se hva det blir til! 

10. Skaffe oss en liten firbent gullunge. Jeg kan ikke vente med å bli mamma til en liten pomeranian baby. Ntååå, jeg dåner. De er så latterlig skjønne! Nå som jeg har passet Percy i en uke, har jeg bare fått enda mer lyst til å skaffe meg en selv. Det er lite som slår gleden en hund sprer rundt seg, altså. Det er jo helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, er jeg mer enn klar for de neste månedene. Nå har jeg spikret fast noen planer og ønsker også – bedre blir det jo ikke! Nei, vet dere.. Jeg er klar for alt høsten har å by på. Hit me!
 

flau over meg selv

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ingen hemmelighet at jeg er udugelig på kjøkkenet. Jeg bruker å stå for frokosten (koke egg, sette frem pålegg og kaffe på bordet), og P for middagen. Det er en veldig god løsning vi har kommet frem til, som funker ypperlig hjemme hos oss. Han er jo en masterchef, så dere kan jo tro jeg jubler hver gang jeg får servert middag disket frem av han. Og hey.. Er jeg den eneste som synes at menn på kjøkkenet er det mest sexy som finnes? Og helst i bar overkropp. Jeg dåner! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cardigan her / topp her

Jeg visste på forhånd at nå som jeg skulle bo alene denne uken, ville matbudsjettet øke betraktelig. Nettopp det viste seg å være korrekt. Hvem skulle trodd? Jo, alle! Jeg har bestilt mat fra Foodora hver eneste dag, i seks dager nå. Jeg blir faktisk ekstremt flau over meg selv. Jeg er jo tross alt en voksen dame på 22 år. Skulle jo tro at jeg hadde lært meg et triks eller to på kjøkkenet, men den gang ei. Det har nok noe med både latskap og ikke minst – manglende interesse å gjøre. I skrivende stund har jeg akkurat bestilt rett nummer to fra Foodora for dagen. De siste dagene har jeg prestert å tredoblet matbudsjettet for uken, liksom. Det er jo helt krise, vet du. Jeg har faktisk lyst til å bli flinkere til å lage mat. Kanskje jeg skal spørre P om han ønsker å lære meg litt? Det vet jeg jo allerede at han ønsker. Det er nok på tide å få fingen ut, og slutte å være lat på matfronten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel vel, det var dagens pep talk til meg selv. Håper så inderlig jeg ikke er alene om være sånn, haha. Please, si jeg ikke er alene! Jeg håper ikke det. Hvordan har deres dag vært? Min har vært veldig produktiv. Jeg har tilbrakt x antall timer bak pc-skjermen med forskjellig jobbrelaterte saker. Godt å få orden i alt. Nå skal jeg fortsette å se på Dr. Phil og vente på Foodora leveringen kommer. Jeg er så teit. KYSS!