Nelly – 2 for 1

affiliate

Akkurat nå har Nelly en såkalt «Shoe Week». Dagens tilbud går ut på at du får to par sko, til prisen av en. Altså, to for en! Jeg er jo overlykkelig, jeg. Dere kan jo tenke dere selv, hehe. Shoppeguri herself. Dere finner kampanjen, og hele utvalget her! Jeg har faktisk alle skoene på den nederste collagen. Så fine!

· MY FAVOURITES ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

18 kommentarer
  1. Ahahah.. For deg var det en god nyhet, men ikkje for garderobeskapen din;) Ikke ment frekt, ville bare ha humor:)
   Kleeeem Bella min<333

  2. hei! Jeg vet at denne kommentaren ikke har noe med innlegget og gjøre, men tenkte at det var mest sjans for svar her så jeg våre det er greit at jeg spør her.
   Du har jo operert deg, og jeg vil starte med og si at jeg er ikke nødvendigvis imot operasjoner/plastisk kirurgi. Fordi, selvom man oppererer seg er man ikke dum, eller man har inke forandrert personlighet. Det kan være mange grunner for at folk velger operasjoner. Og når alt kommer til alt så er det jo vår egen kropp, som vi bestemmer helt og holdent over. Men, føler du ikke et lite snev av et ansvar for de unge leserne dine? De påvirkningene du skaper med og fortelle så mye om operasjoner i at du framstiller det litt som om at det er en veldig vanlig ting. Du kan ikke bruke argumentasjonen mot at deg ikke er ditt ansvar osv.. Fordi du må rett og slett bare innse at når du er en av Norges mest kjente fjes har du et viss ansvar for va du reklamerer for på bloggen og va du forteller/snakker om. Når du snakker så åpnet og positiv om opersjoner så garanterer jeg deg at en 14 åring blir påvirket av ditt valg. Det er kanskje kjipt for deg, men tro det eller ei så er kanskje det det enste ansvaret du faktisk må ta litt på alvor. Så jeg håper for din og dine unge lesere sin del at neste gang du skal operere deg så er du ikke like offentlig som før. Men ditt valg sefølgelig! Din blogg. Ha en fin kveld videre:)

  3. Hei, Isabel. Forferdelig å lese og høre om all hetsen og mobbingen du opplever. Ble bekymret for deg da jeg så TV-intervjuet i går, og vil si noe om det. Du sier at ca halvparten av kommentarene du får er stygge – og du har sikkert rett. Du tjener, som du sier mye penger på at alle disse folka som skriver stygge ting, klikker seg inn på bloggen din. Det de kritiserer mest er utseendet og operasjoner. Jeg håper inderlig at du ikke blir så avhengig av å tjene disse pengene/være på bloggtoppen at du fortsetter å operere deg! Selv om du åpenbart tjener godt på det! Du ser fin ut, ikke bli en sånn over-operert dame !

  4. Hei 😀
   Eg tør nesten ikkje kjøpe sko på nettet fordi sist gong eg fekk eg eit par sko som var 2 størrelsa for store :/ Korleis dette er på Nelly? Eg brukar 36 i str. 🙂

  5. Kjøpe du bare klær på nelly? Tippe du har alle klærna og skoene derfra nå ,eller kanskje du bare reklamere på dem hver uka?

  6. Anonym: Absolutt ikke. Jeg har gjort de inngrepene jeg har fordi jeg ønsker det for mitt eget speilbilde. Det hadde jeg gjort uansett om jeg ikke hadde hatt denne bloggen. Klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg