JEG HAR FLYTTET

Reklame | nelly

Hei fininger! Jeg føler at det er evigheter siden jeg har oppdatert dere på hva som foregår i livet mitt, men sånn har det bare blitt ettersom jeg har gått gjennom en veldig tung tid. Jeg prøver å se fremover og komme tilbake til normale rutiner, selv om jeg har flere episoder i løpet av en dag hvor jeg er nødt til å virkelig gjøre alt for å klare å i det hele tatt tenke på noe annet, og ikke løpe inn på badet hvor jeg lar tårene renne. Alt jeg vet er at savnet aldri noensinne kommer til å bli borte, men at man lærer seg å leve med det på et eller annet vis. Det er for meg ganske vanskelig å tro på akkurat nå da jeg konstant har en stor klump i magen som hele tiden påminner meg om det som har skjedd. Jeg tror jeg på mange vis fortsatt prøver å overbevise meg selv om at det hele bare er et mareritt som jeg snart skal våkne opp i fra. Det er så vanskelig å blogge som “normalt”, da jeg ikke føler meg som den livsglade Isabel som jeg vanligvis er. Men jeg skal likevel være her og dele alt fra livet mitt, på både godt og vondt. Vit bare at jeg setter uendelig stor pris på dere. Sånn virkelig. <3

I går flyttet jeg. Leiligheten jeg bodde i på Majorstuen har vært super fin å bo i, men det har helt ærlig vært så mye styr. Komfyren har ikke fungert, kjøleskapet var det noe feil med, lysbryterne fungerte ikke.. Det har vært en on going struggle siden jeg flyttet inn dit, noe som har vært utrolig slitsomt og irriterende med tanke på at jeg betalte 28.000 kroner i husleie hver eneste måned. Da skulle man jo trodd at man fikk det man betalte for, eller i det minste at ovnen ble fikset da den tydeligvis manglet en del. Jeg “sa opp” leiligheten allerede en måned etter jeg flyttet inn (så fort ble jeg lei alt styret), med tanke på at det var tre måneders oppsigelsestid som jeg ikke kom meg unna. Derfor har jeg lenge visst at jeg skulle flytte ut i dag, og den dagen har jeg egentlig bare gått å ventet på. Endelig er den kommet, og nøklene ble levert i dag tidlig!

Det er litt trist å forlate leiligheten også, jeg har tross alt skapt mange fine minner der i løpet av de fire månedene jeg har bodd der. Alt fra jentekvelder typ hver eneste dag (haha), vorspiels og narspiel med gode venner, latter og glede. I denne leiligheten kom også J å besøkte meg for første gang. Det er ganske koselig å tenke tilbake på alle minner vi har skapt der. Det må jeg virkelig si. <3 I tillegg var jo leiligheten i seg selv helt utrolig fiiiin!

Søsteren min lo godt når hun så hvordan jeg hadde pakket… Fryst mat i en forbanna Louis Vuitton pose… 😂 Jepp, Isabel Raad i et nøtteskall, haha. 

GENSER HER

Jeg følte meg så ufresh og ekkel etter utflytt i går. Altså, jeg bodde i 4. etasje – UTEN HEIS!!! Blææææh… Jeg vet IKKE hva jeg hadde gjort uten beste Newa og Golnaz sin hjelp i går. De var noen helter som stilte opp, nok en gang. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men fy faen så forbanna heldig jeg er som har så ekstremt fantastiske venner. LOVE YOOUUUU!!! <3 

Dette er også meg i et nøtteskall… Normale, oppegående mennesker har kanskje leid seg en varebil eller lignende når de skal flytte, mens jeg? Jeg bestiller en stor maxitaxi og smadrer alt jeg eier og har inn i den stakkars bilen. Gud, jeg er ikke frisk. Stakkars taximann, sier bare jeg. Han fikk seg en liten (mindre) hyggelig overraskelse. 😅 Unnskyld…. 

SLIK BLIR JEG SÅ BRUN!

Reklame | sunny bears

Elsklinger!!! Sommeren er ENDELIG her nå! 🌴☀️😄 Dere vet alle hvor mye jeg elsker sommersesongen, og jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste. Finnes det noe bedre enn å skape minner i løpet av sommermånedene? Ahhh, som jeg lengter! Hva er ditt beste sommerminne?

Mitt må faktisk være da jeg overrasket Rami og Sidra med en reise til Kypros i fjor sommer. Husker dere det? Åh, det var så fint! Jeg husker at jeg planla alt til den minste detalj med mamma og Jasmine, slik at alt skulle gå etter planen. Mamma pakket koffertene deres i mens Jasmine tok kidsa med ut på cafe. Golnaz og jeg hoppet i en taxi til mamma, hentet koffertene, for og så kjøre videre til kaféen de satt på. Der tutet vi som noen galninger utenfor, og før vi visste ordet av det kom Jasmine ut med Rami og Sidra. De skjønte absolutt ingenting der jeg satt i taxien og var i fyr og flamme av glede, haha. I neste sekund fikk de beskjed om å hoppe i inn i bilen, for nå skulle vi på feeeerie! 😍 Herregud, jeg kjenner hvordan jeg ikke klarer å la være å smile som en gærning i mens jeg skriver dette. Det var skikkelig good times.

Apropos sommer! Jeg elsker å holde meg brun, og aller helst vil jeg jo være tan året rundt. Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør for å holde meg så brun og ikke minst hvordan jeg klarer å bevare brunfargen og gløden såpass lenge. Svaret er betakaroten! I det siste har jeg spist Sunny Bears, som dessuten smaker som godteri! Altså, de er så sjuuukt gode at jeg sliter skikkelig med å ikke gafle i meg hele boksen. Ikke bare smaker de godt, men man blir også brun samtidig! Kan det egentlig bli noe bedre enn det?

Grunnen til at jeg liker Sunny Bears bedre enn andre betakaroten merker er fordi disse er tyggepastiller og derfor skal de spises og ikke svelges. Jeg synes at betakaroten piller ofte kan være ganske store og vonde å svelge, noe jeg ikke er så fan av da jeg ikke er så glad i å svelge tabletter. Derfor elsker jeg Sunny Bears, for disse er som sagt akkurat som å spise godteri. Yum!

Jeg er så glad for å få kunne dele et helt ekstremt godt tilbud med dere her via bloggen min!

Klikk her for hele 50% rabatt på Sunny Bears akkurat nå!

SPØRSMÅL & SVAR OM BALI

Er det dyrt der?

– Nei, det er generelt veldig billig! Det kommer så klart litt an på, men når det kommer til mat og taxi er det super billig. Det samme med utflukter! Om man går på fine restauranter blir prisene naturligvis noe stivere, men sånn generelt er det billig å feriere på Bali!

Hva anbefaler du å gjøre på Bali?

– Områder som er verdt å besøke: Canggu, Ubud, Seminyak, en øy litt utenfor som heter Nusa Penida (dagstur over med båt) og så klart Gili T som også er en øy utenfor Bali. Sistnevnte kom vi oss aldri til, da vi trivdes litt for godt på resorten den siste uken til å ville forlate det. Haha. Next time! Av aktiviteter anbefaler jeg sterkt å besøke ulike templer (Uluwatu temple og Gates of heaven er to must!), Bali swing, waterfalls og monkey forrest. Det er mye gøy å finne på der, så gjør god research og viktigst av alt: planlegg!

Dine beste restauranttips?

– KYND, Boy & Chow, The Bistrott, La Favela og Mexicola!

Hvor booket dere villaene dere bodde i?

– På AirBnb! Veldig enkelt. Husk å sjekk rewievs før dere booker, det er viktig!

Hvor mye brukte du på denne turen?

– Det vet jeg ikke. Jeg vet i det minste at jeg har brukt mindre enn jeg vanligvis gjør på ferier. Bali er som sagt billig!

Er det gode shoppingmuligheter der?

– Næh, ikke etter min mening. Det er veldig mange boder der, i tillegg til noen butikker så klart. Det er ikke helt min stil, men det er smak og behag!

Hvor lenge anbefaler du å være på Bali?

– Om man først skal reise dit, anbefaler jeg å bli værende i minst to uker. Reisen tar 18 timer en vei fra Oslo (med en mellomlanding), så det er en ganske heavy flyreise. Men totalt verdt det – det er det!

Liker du Bali eller Thailand best?

– Definitivt Bali! Det er så mye finere og mindre “rølpete”, om dere skjønner? Jeg virkelig ELSKER Bali, og jeg skal tilbake allerede til vinteren. J og jeg har også bestemt oss for å reise tilbake, vi storkoste oss der!

Hvilke flyselskap reiste dere med?

– Qatar ned og Emirates hjem! Mine to favoritter.

Hva het den resorten dere bodde på?

– The Seminyak Beach & Spa Resort. Sååå fint!!!

______

Noe mer dere lurer på? Jeg svarer i kommentarfeltet! <3

DEN SISTE UKEN

Reklame | nelly

JEANS HER ⎟ SKJORTE HER ⎟ VESKE HER ⎟ SNEAKERS GUCCI

PS! Klikk her for å få 20% rabatt på Nelly, alt fra NLY Brands. <3

Hei verdens beste lesere. Dere er så fantastiske, tusen takk for at dere er tålmodige med meg. Jeg har vært borte fra sosiale medier og blogg i over en uke nå, men nå kjenner jeg at jeg savner dere veldig. Jobben min og dere er noe av det som gjør meg mest glad her i livet, og derfor føles det riktig å prøve å smått komme tilbake igjen. Jeg tar en dag om gangen, men jeg vet at det å jobbe får meg til å tenke på annet så derfor skal jeg forsøke å gå tilbake til normale rutiner.

Denne uken (eller ja, forrige uke blir det vel nå) har jeg vært rundt Newa og Golnaz døgnet rundt. De to jentene er så fantastiske mot meg at jeg har ikke ord. De har så og si flyttet inn til meg i en uke nå og vært ved min side hele tiden. Det har føltes så trygt å ha så støttende venninner rundt meg som gjør alt de kan for å få meg til å smile og tenke på annet. Jeg aner ikke hva jeg har gjort for å fortjene så vanvittig flotte venninner som de to. Jeg er alt for heldig.

På lørdag prøvde jeg å dra på en bursdagsfeiring av en venn, men jeg merket fort at jeg ville dra hjem tidlig. So I did. Det var godt å få sosialisert seg litt igjen i det minste og fått sett kjente ansikt igjen. Det var koselig så lenge det varte, men leiligheten min fristet mest. Jentene og jeg dro på 7 Eleven, kjøpte med oss nattmat og dro hjem. 

I går dro jeg på en visning på en leilighet men den levde dessverre ikke helt opp til forventningene. Derfra dro Golnaz og jeg direkte til Solli for å møte Newa. Vi dro å spiste, før vi prøvde oss på kino med en gjeng men det endte opp med at vi dro typ 5 minutter ut i filmen. Å kose oss ute i solen fristet faktisk mer, når solen endelig tittet frem. Jeg tok masse bilder i går, de deler jeg i neste innlegg senere i dag. 

Åh, det var godt å få skrevet til dere igjen. Igjen, tusen takk for at dere er så gode. Verdens beste mennesker! <3

ET LIVSTEGN

Hei, dere. Beklager for at jeg har vært borte fra både blogg og sosiale medier i snart en uke, men det har vært noen forferdelige dager. En person som står meg vanvittig nært har gått bort, og derfor har verden rast sammen. Jeg deler mer når det føles rett, akkurat nå er det alt for vondt og sensitivt. 

På søndag satte jeg meg på første fly til Stavanger og tilbrakte litt tid der, men nå er jeg tilbake i Oslo for et par dager før jeg flyr tilbake. Siden dette skjedde har jeg blitt tatt så godt vare på av mennesker som betyr alt for meg at jeg blir helt tårevåt av å skrive dette. Det er i perioder som dette man virkelig ser hvor gode venner man har. Søsteren min, Michelle, Elias, Newa og Golnaz: dette hadde vært så mye tøffere uten dere. Tusen takk for at dere er her. Jeg tror ikke dere aner hvor mye det betyr for meg.

Jeg har tatt pause fra jobb og avlyst alt av avtaler og innspillinger siden jeg fikk beskjeden, og dagene har gått til å være rundt mennesker som står meg nært. De har holdt meg opptatt og fått meg til å prøve å tenke på andre ting, så godt det lar seg gjøre. Dette er den vondeste smerten jeg har måttet kjenne på, og jeg vet det kommer til å ta lang tid før jeg klarer å innse hva som har skjedd.

Jeg ville bare titte innom her med en forklaring på hvorfor jeg har vært borte i det minste. Jeg vet mange av dere har lurt på hvor jeg har tatt veien. Det er ulikt meg å være å ikke blogge, og jeg tror faktisk ikke jeg har gått så lenge uten å oppdatere. Jeg savner dere, og jeg finner mye glede i det å jobbe. Jeg kan ikke love at det blir like hyppige oppdateringer som normalt, men jeg skal prøve så godt jeg kan. 

Håper dere har det fint, og ta vare på dere selv og de dere er glad i. Stor klem fra meg.

DAGENS ANTREKK

Reklame | NELLY

 

SHORTS HER ⎟ SKO HER ⎟ TOPP HER ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ VESKE LOUIS VUITTON

KOSTTILSKUDDET JEG ELSKER FOR HUD OG HÅR!

Reklame | Skinflirt

 Hei queens! Håper dere har hatt en helt fantastisk onsdag enn så lenge. Selv har jeg vært veldig produktiv i dag og fått unnagjort mye av det som stod på to do-lista. Før jeg fortsetter med denne jobb-kvelden min har jeg lyst til å dele et supert tips med dere som ønsker dere finere hud og finere hår. Oh yes, I got you babes!

Jeg tror jeg er en av de bloggerne som har minst reklame på bloggen min når det kommer til produkter, og det er rett og slett fordi jeg som oftest ikke er så fornøyd med det jeg tester ut. Jeg ser på dere som mine bestevenner, og regelen jeg har satt meg er at jeg ikke skal anbefale noe til dere dersom jeg ikke kunne anbefalt det til mine aller nærmeste. Så dere kan altså stole hundre prosent på meg når jeg først har en annonse om noe her inne.

Btw, hvor fin er ikke denne boksen?! <3

Med det sagt: jeg er veldig opptatt av å ta vare på både hud og hår. De to viktigste tingene å pleie ved seg selv, etter min mening. Derfor ble jeg veldig interessert når jeg fikk vite om et helt nytt kosttilskudd som heter Skinflirt! Dette har jeg startet på nå, og jeg elsker dette kosttilskuddet! 

Skinflirt inneholder en rekke virkestoffer som er nøye kombinert for å gi din hud optimale forutsetninger for å holde seg glødene og vakker, samt gi deg sunnere og mer glansfullt hår. Skinflirt inneholder vitamin A, vitamin B3, sink og biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. 

Det absolutt beste med Skinflirt er at det er i typ smågodt form, og de smaker på ekte godteri med jordbærsmak! Jeg sliter med å holde meg til anbefalt daglig dose da det er så sykt godt, haha. Gleder meg alltid til å kunne starte morgenen med å spise to stk. Yum! Jeg føler ikke at jeg spiser kosttilskudd, men godteri. Det er et stooort pluss for meg! 

3 GRUNNER TIL Å ELSKE SKINFLIRT

💕 Det er 100% vegansk.

💕 Funker for både hud OG hår!

💕 Det er gratis frakt og pakken sendes rett i postkassen.

Og dere? Akkurat nå får dere et sinnsykt godt tilbud via min blogg!

TILBUDET FINNER DU HER!

GYNEKOLOG, MØTER & REUNITING

Reklame | nelly & perfect hair

KJOLE HER (min favoritt for tiden) ⎟ CROPPED DENIMJAKKE HER ⎟ SNEAKERS YEEZYS ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ VESKE CHANEL

Heiii! Håper alt er bra med dere, babes! Å være hjemme i Oslo igjen føles ganske deilig, selv om jeg så klart savner Bali allerede. Jeg har så mye som skjer her hjemme akkurat nå, så jeg har egentlig vært veldig stresset av å være bortreist. Derfor er det digg å være tilbake nå, slik at jeg kan være produktiv og gjøre alt jeg skal. Dagen i dag har vært utrolig hektisk. Jeg har mildt sagt ikke tid til å være jet lagged, så her er det bare til å henge med i svingene. Heldigvis går det veldig fint, for det som skjer i livet mitt nå er helt sinnsykt. Jeg har drømt om flere av disse “hemmelighetene” i veldig lang tid, og at det nå er realitet er for meg helt absurd å tenke på. Gleder meg så jæææævlig (sorry) mye til dere får vite alt!!! <3 I hvert fall! Jeg har knipset bilder av alt jeg har gjort i dag, så her kommer et “dagen min i bilder”-innlegg. 

Dagen startet med to møter. Det siste møtet var på Hotel Bristol i byen, og det hotellet var sykt kult innvendig! Jeg hadde aldri vært der tidligere, faktisk. Føler jeg har vært overalt på hoteller i Oslo, men den gang ei. Begge møtene gikk forresten super bra! Jeg forlot begge møtene med følelser av spenning, nervøsitet, glede og stolthet. Jeg er overlykkelig! Endelig føler jeg at det er skikkelig fart på sakene og at karrieren min skyter fart på ekte. Det finnes ingen bedre følelse! Virkelig. 

Sånn her forlot jeg møtet! ☝🏽 Hahaha!

Etter møtene var overstått møtte jeg verdens beste Newa for en liten catch up. Endelig reunited med bestie! Har savnet både henne og Konny så sykt mye når jeg var borte. Vår lille trekløver som jeg verdsetter så ekstremt høyt! Vi ble sittende å oppdatere hverandre på det som har skjedd de siste to ukene. Jeg om Bali og hun om alt hjemme. 

Vi møttes på Pascal for å spise en liten dessert. Det på bildet er hjemmelaget softis med knuste makroner og salted caramel saus. Altså, GUD så godt det var!! Et godt tips her i Oslo. Yum! 🍦

   

Jeg spaserte videre fra Solli til Frogner, og på veien så jeg denne nyyydelige leilighetsblokka! Altså, HVOR nydelig??? Som jeg sa på IG-story; kan noen som bor der plz selge leiligheten sin til meg? 💕😂 (Ps. jeg er seriøs). Der vil jeg bo!!!

Hahaha, så nydelig atte…

Etter å ha hengt med Newa var det tid for en liten tur innom Elin for å freshe opp bryna. Hun er THE brow-queen. Dere kjenner nok allerede til henne da jeg har gått til henne i 2-3 år nå, og alltid skrytt like mye av jobben hennes. Hun er den beste! Hun holder til på Perfect Hair på Frogner, og du kan booke time hos henne HER. Ps! Book i god tid i forkant, hun er jo så flink at hun ofte er fullbooka. ✨

Siste planen for dagen var en tur innom gynekologen. “HAHA KLAMYDIA” tenker du kanskje, men den gang ei! 😂 gøy er jeg ikke for tida, haha! Det jeg derimot gjorde var å dra tilbake for å sjekke meg for HPV-infeksjon og livmorhalskreft. Det oppfordrer jeg alle kvinner på rundt og over 25 år (jeg sjekket meg før jeg fylte 25)  til å sjekke seg for. Dere har vel alle fått med dere Sjekk deg-kampanjen? Den kampanjen tar jeg på alvor og går derfor og sjekker meg.

Pjuh! Det var dagen min så langt. Det har virkelig gått slag i slag i hele dag (lol det rimte), og egentlig skulle jeg dratt ut å møtt en venn på en drink nå. Dessverre måtte jeg avlyse da jeg har altfor mye jobb jeg må få unnagjort, og da kommer jeg ikke til å klare å være psykisk tilstede. Jeg blir så stresset av å ha så mye jeg vet jeg må få gjort, så jeg må være fornuftig å ha en ordentlig jobbkveld. Jeg kan heller kose meg i morgen. <3

Håper denne onsdagen har behandlet dere bra, babes! Nå skal jeg styrte en Red Bull og sette i gang med mer jobbing. Titt gjerne innom her litt senere i kveld, for jeg skal nemlig dele tidenes beste tips med dere. Klem enn så lenge!

denne ferien har ikke vært som alle andre

BALI, I LOVE YOU

Noe uvanlig har skjedd denne reisen. Dere vet jo hvordan jeg fungerer og hva jeg liker å bedrive tiden med på ferie. Jeg mener – jeg liker å ligge på beach clubs, drikke fargerike drinker, sole meg, spise god mat og feste. Kanskje shoppe i blant også, om jeg er på et kult sted med gode shoppingmuligheter. Samme gamle regla. Men denne turen… Denne turen har virkelig ikke vært som alle andre. Jeg har opplevd så utrolig mye! Det er kult å tenke tilbake på alt vi har fått sett og gjort. Jeg har virkelig fått oppleve kulturen her i Bali. Jeg har vært på sinnsykt fete steder som er et must å besøke her, jeg har blitt kjent med lokale, jeg har vært på utflukter og jeg har til og med vært på x antall templer. Vi har stått opp kl 07 på morgenen for å bli hentet for å dra på heldags turer som har vart fra tidlig på morgenkvisten til sent på natt. Det har vært helt fantastisk å få oppleve Bali på denne måten. Fy søren for et heftig sted!

Joss og jeg hadde et mål for denne turen, og det var å skape minner sammen da det var vår første ordentlige reise sammen – bare oss to. Å ligge på en beach club er absolutt gøy det også (og noe vi begge elsker), så derfor har vi så klart gjort det i blant, men det viktigste er at vi har fått oppleve så mye gøy sammen her nede. Jeg kommer til å minnes denne reisen for alltid og alle minnene vi har skapt sammen. For en tur. <3

OSS TO PÅ EVENTYR

En av våres siste dager i Bali leide vi en sjåfør for en hel dag med aktiviteter! Vi ville dra til en av de populære “Bali swings”, se bird nests, se hvordan de lager Bali kaffe og sist men ikke minst: dra til Gates Of Heaven. Vi ble hentet klokken 08 på morgenkvisten og kom ikke hjem før rundt 19.000 på kvelden. Vi storkoste oss denne dagen, til tross for mange timer i bil. Vi kjørte nemlig til andre siden av øya, og det er jo et godt stykke. Det var tre timer hver vei til Gates Of Heaven, om jeg ikke minnes helt feil.

 

Hahaha, vi skulle prøve oss på et kult bilde sammen. La oss ta et sekund å hylle spensten min, dere… Jeg gir opp! 😂

På vei til tempelet! Man får slike “sarronger” til å dekke seg til med før man entrer templer i Bali, for der skal man ikke vise for mye hud. Derfor ser jeg altså sånn ut, hehe!