SPØRSMÅL & SVAR OM BALI

Er det dyrt der?

– Nei, det er generelt veldig billig! Det kommer så klart litt an på, men når det kommer til mat og taxi er det super billig. Det samme med utflukter! Om man går på fine restauranter blir prisene naturligvis noe stivere, men sånn generelt er det billig å feriere på Bali!

Hva anbefaler du å gjøre på Bali?

– Områder som er verdt å besøke: Canggu, Ubud, Seminyak, en øy litt utenfor som heter Nusa Penida (dagstur over med båt) og så klart Gili T som også er en øy utenfor Bali. Sistnevnte kom vi oss aldri til, da vi trivdes litt for godt på resorten den siste uken til å ville forlate det. Haha. Next time! Av aktiviteter anbefaler jeg sterkt å besøke ulike templer (Uluwatu temple og Gates of heaven er to must!), Bali swing, waterfalls og monkey forrest. Det er mye gøy å finne på der, så gjør god research og viktigst av alt: planlegg!

Dine beste restauranttips?

– KYND, Boy & Chow, The Bistrott, La Favela og Mexicola!

Hvor booket dere villaene dere bodde i?

– På AirBnb! Veldig enkelt. Husk å sjekk rewievs før dere booker, det er viktig!

Hvor mye brukte du på denne turen?

– Det vet jeg ikke. Jeg vet i det minste at jeg har brukt mindre enn jeg vanligvis gjør på ferier. Bali er som sagt billig!

Er det gode shoppingmuligheter der?

– Næh, ikke etter min mening. Det er veldig mange boder der, i tillegg til noen butikker så klart. Det er ikke helt min stil, men det er smak og behag!

Hvor lenge anbefaler du å være på Bali?

– Om man først skal reise dit, anbefaler jeg å bli værende i minst to uker. Reisen tar 18 timer en vei fra Oslo (med en mellomlanding), så det er en ganske heavy flyreise. Men totalt verdt det – det er det!

Liker du Bali eller Thailand best?

– Definitivt Bali! Det er så mye finere og mindre “rølpete”, om dere skjønner? Jeg virkelig ELSKER Bali, og jeg skal tilbake allerede til vinteren. J og jeg har også bestemt oss for å reise tilbake, vi storkoste oss der!

Hvilke flyselskap reiste dere med?

– Qatar ned og Emirates hjem! Mine to favoritter.

Hva het den resorten dere bodde på?

– The Seminyak Beach & Spa Resort. Sååå fint!!!

______

Noe mer dere lurer på? Jeg svarer i kommentarfeltet! <3

12 kommentarer

Siste innlegg