Artikkelen om oss er den mest leste

Etter at vi gikk ut med at vi dater har telefonene våres eksplodert. Se&hør vil skrive sak, Side2 har skrevet to artikler, facebook-chatten er fullstappet. Ja, you name it. Dette er visstnok veldig interessant. På Side2 er faktisk artikkelen om oss den mest leste på hele nettavisen deres. Haha, det er litt rart å se hva folk faktisk finner interessant. En artikkel om oss to overgår alle andre nyttige og viktigere artikler. Vel! Haha. Så til dere som sier at ingen bryr seg? Well, clearly they do.

Jeg kan ikke tro det!

GOOD MORNING FROM PARADISE 


 JEG KAN IKKE TRO DET! Tenk at i går var det første søndag i advent?! Allerede? Altså, det er bare skummelt. Hvor i alle dager har tiden blitt av… Det er skremmende. Jeg føler at jeg nettopp var på Rhodos og at det nettopp var sommer. Hva skjedde? Haha, så sykt mindfuck. Aja! Nå er det tydeligvis snart jul. Denne frøkna har 0,000% julestemning innabords. Kanskje ikke så rart da jeg faktisk er omringet av palmer, sand og strand. Jeg mener.. Se på bildene her da. Tenker du på jul? Haha. Men dere der hjemme da, er dere klare for julaften? Jeg gruer meg. For dette er den første julaften på lenge jeg ikke får feiret med familien min. Da spesielt småsøskna mine. Jeg er den i familien som alltid har stelt i stand med julestrømper, stemningen generelt og passet på at det skal bli en fin og ordentlig feiring. Og om jeg får si det selv, så er det mine gaver som alltid har vært finest. Haha. I år blir det annerledes. Jeg har allerede pønsket ut julegavene, og noen blir jeg å sende hjem herfra. Jeg skal sitte klistret fremfor face-time hele kvelden, det er hvertfall sikkert. Haha! 

155 kommentarer

Dere er fantastiske! Jeg må bare starte med å takke for alle de fine tilbakemeldingene dere har gitt meg. Jeg håper dere vet hvor stor pris jeg setter på hver og en av dere. Gull! ♥ Jeg synes det er litt rart da.. At så mange finner oss og vårt forhold så interessant. I løpet av 55 minutter hadde jeg fått 155 kommentarer på Instagram. Folk engasjerer seg virkelig, – kommenterer og tagger vennene sine i hytt og pine. Det er ganske fascinerende for meg. Men, hvorfor er det så interessant, sånn egentlig? Hehe, jeg er bare nysgjerrig! Det er rart for oss å sitte her å føle at dette ikke er all verden, men for mange er det virkelig en super big deal. Det er koselig og.. ja, rart. Hehe. Dere er hvertfall herlige, og vi takker nok en gang for alle fine kommentarer. Masse kjærlighet til dere!

Topp HER, 120 kroner.

Jeg er forelsket i Pierre

Åh, hvor jeg skal jeg starte… Helt siden Pierre kom til Rhodos og vi hang mye sammen har vi daglig fått det samme spørsmålet, “er dere sammen?”. Jeg skjønner at dere har lurt på det da vi var mye sammen. Da han kom til Rhodos var vi bare venner. Vi hadde faktisk et utmerket bestevenn-forhold. Jeg var hans wingman (en sjelden gang, haha men det tells fordet!), han ga med tips om gutter. Det hadde seg faktisk slik at jeg holdt på med en annen da han kom til Rhodos. Det var veldig opp og ned, og Pierre var den jeg vendte meg til når jeg trang å få råd eller bare ha noen å snakke med. Etterhvert utviklet det seg litt etter litt… Da oppholdet i Rhodos tok slutt, og vi reiste til villaene i Lindos merket jeg at ting hadde forandret seg. De hadde kanskje det tidligere, men da tror jeg at jeg egentlig bare valgte å “overse” det. For det å være betatt av Pierre Louis er farlig. Det kunne jeg ikke bli. Han og jeg kunne ikke være noe annet enn venner. For hva vil folk si? Og hvordan i alle dager skal jeg kunne stole på han? Han har jo vært utro mot sin kjæreste før. Hvorfor skulle han da ikke være det mot meg også? Det var faktisk ikke lett. Hver gang vi kom hverandre nære eller samtaleemne begynte å vri seg inn på oss, stoppet jeg det. Det er for skummelt. Det går ikke. 

Vi reiste hjem i den anledning at vi skulle på intervju med Big Brother Sverige. Begge vi ble kontaktet. Å reise sammen fristet mye mer enn å være innestengt i et hus fult med mennesker vi ikke kjenner. Kastet inn i et spill. Vi takket nei. Pierre sov hos meg ofte. Vi tilbringte veldig mye tid sammen etter Rhodos. Det hele startet egentlig med at vi bare skulle drite i følelser og bare.. ja. You know the drill. Det kom da ikke til å bli komplisert det, tenkte vi. Tiden gikk, og vi var i grunn bare med hverandre. Etterhvert løsnet det seg litt opp.. Sakte men sikkert. Jeg kunne endelig innrømme at jeg ble sjalu når han var med andre jenter. Jeg kunne innrømme at jeg ville ha han for meg selv. Jeg kunne endelig innrømme at jeg kjente mer for han enn bare vennskap. Endelig. 

Vi er ikke sammen i dag. Vi tar det rolig og ser hvor dette går. Jeg stoler ikke på Pierre. Og jeg tror ikke at han stoler 100% på meg heller. Akkurat nå mens jeg skriver dette innlegget er han faktisk ute på byen, mens jeg ligger i hotellsenga og skriver. Jeg er drit nervøs. Jævlig nervøs. Jeg er 50% sikker på at han kommer inn døren og har gjort noe med en annen. Uten å si det til meg. Hver gang han drar ut uten meg er jeg helt sikker på at han er med en annen jente. Ikke at han nødvendigvis hooker up med noen, men at det er noe shady der. Jeg går å venter på at dette skal gå til helvette. Jeg sier det til han hele tiden. Hver gang vi krangler er jeg sikker på at nå? Nå er det over. Nå gidder han ikke mer. Men jeg er livredd for akkurat det. At det skal gå til helvette. For Pierre er noe av det fineste jeg har. Han er.. ord kan faktisk ikke beskrive hvor bra han er. Jeg må bare gi slipp på det som har skjedd tidligere. Alle har gjort misstak før. Det har du, og det har jeg. Nå handler det om vi er villige til å gi det en sjanse. Og det er vi. 

Jeg vet at det kommer til å bli mye snakkis om dette nå. Men vet dere hva? Jeg gir så blanke F. Så lenge vi har det bra og så lenge vi vet hvor vi har hverandre så kan alle andre mene hva de vil. Ingen andre har noe de skulle sagt. Er dette ditt liv? Nei. Påvirker dette deg? Nei. Så please, har dere noe stygt å si – la være. Jeg følte bare for å endelig være oppriktig og ærlig med dere. For dere som følger meg og alltid støtter meg? Dere fortjener ærlighet fra meg. Tidligere var jeg veldig redd for hva andre skulle mene. Jeg var redd for å såre Martine enda mer. Selvom det ikke ble noe mellom oss før det hadde vært slutt mellom de i to måneder, vet jeg at det kunne svi for henne. Og det ønsket jeg ikke. Dessuten ville jeg vente til at jeg visste at dette kunne bli noe seriøst. Og dere? Nå har jeg endelig kommet til det punktet hvor jeg ikke lenger bryr meg om hva andre folk sier og mener. People will always talk! Martine har det veldig fint og hun har gått videre selv etter hva jeg har hørt. Nå var det på tide å ikke lenger holde tilbake. 

Jeg er forelsket i Pierre. Og jeg gleder meg til fremtiden med min favorittgutt. Han får meg alltid i godt humør på to sekund. Han får meg til å føle meg spesiell. Han får meg til å føle meg som den fineste jenta i verden. Men viktigst av alt, han får meg til å kjenne meg fin uten sminke. Haha! Det skal godt gjøres for denne frøkna. Så Pierre? Den skal du få 10 poeng for. Jeg kan ikke helt forstå at han har valgt meg, men gud så glad jeg er for nettopp det. For Pierre kan få hvem enn han vil. Han er drømmegutten som jentene sikler etter. Men han? Han er min. 

skybar & sunset

– BREATHTAKING –

– GODT SELSKAP –

– BEAUTIFUL SUNSET –

– COCKTAILS –

– VIEW –

Jumpsuit: here, 112 kroner.

it’s time

– BUBBLEBATH & RED WINE –

Nå er det på tide å slappe litt av. Jeg har hatt det super hektisk den siste tiden. Alt fra nettbutikk, reising og flytting hit til Thailand. I går var jeg rimelig utslitt, og hva er vel bedre enn å sige ned i et boblebad? Med en flaske rødt? Ah. Som jeg nøt. Det blir lange kvelder her fremover da vi begynner å jobbe om tre dager, derfor prøver jeg å bruke tiden godt. Slappe av og stresse ned. 

Jeg må bare få legge til hvor utrolig glad jeg er i hver og en av dere. Dere er så fantastiske! Jeg blir like glad hver gang jeg leser deres kommentarer – dere er så snille. Kjærlighet til dere alle. 

I love you.

MEG I EN BADEDRAKT FOR FØRSTE GANG

– IN MY NEW BATHINGSUIT –


Jeg elsker denne badedrakten. I grunn er jeg ingen fan av one-pieces, men denne elsker jeg. Så fresh og cool! Dere finner den HER (klikk!) til kun 136 kroner. Den gir superfin form også. Gøy med noe anderledes. 

 

I WOKE UP TO THIS

– BREATHTAKING

Jeg er helt målløs. Har dere sett så nydelig? Dette er virkelig et tropisk paradis. Bildene sier mer enn ord, hehe. Morgenen startet med deilig champagnefrokost. Lux! I dag står golf og soa på agendaen. Oppdaterer dere mer siden – nå må jeg fikse meg og løpe avgårde! Ha en nydelig fredag alle fine. Det er jo helg! 😀

BLACK FRIDAY + VINN EN iPhone 6!

Annonse

I dag skal det handles på nett, dere! Regner med at jeg ikke er alene om den tanken. Det er Black Friday og alle nettbutikkene har salg! Så i dag sparer du masse penger dersom du handler julegaver og klær.

StartShop.no har du en god oversikt over de beste Black Friday tilbudene. Du finner den her og den oppdateres etter hvert som tilbudene blir live i nettbutikkene. De har blant annet en kode som gir hele 20% rabatt på alt hos Nelly. Går du via StartShop.no når du handler, får du faktisk betalt penger av StartShop.no. Bedre blir det ikke!

Jeg har jo tipset dere om StartShop før, så jeg regner med at dere allerede vet hva det går ut på. Men om ikke så skal jeg fortelle det kort og enkelt! StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av de 250 nettbutikkene som de har avtale med. De beholder en liten andel, og gir resten tilbake til medlemmene sine, som blant annet meg. 

For å bli medlem trenger du kun å oppgi e-postadresse og et selvvalgt passord, eller du kan registrere deg med Facebook. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i. Du handler på vanlig måte. Eneste forskjellen er at du får bonus som du kan overføre til din bankkonto. Genialt? I think so. Registrer deg her!

Black Friday er årets råeste handledag og alle nettbutikkene sloss om å gi deg de beste tilbudene. StartShop sier at de forventer at medlemmene deres kommer til å omsette for 10 ganger så mye som på en vanlig dag. I dag sparer du faktisk 20% på alt hos Nelly. StartShop har også opprettet en egen Black Friday event på Facebook hvor de legger ut alle de beste tilbudene. 


 

– OVER TIL KONKURRANSEN – 

Vinn en iPhone 6s 64GB i dag. Har du lyst på en iPhone 6s 64GB? Hadde ikke det vært tidenes førjulspresang?

Det er helt gratis å delta. Eneste du trenger å gjøre er:

1. Registrer deg hos StartShop HER.

2. Trykk «Skal» på StartShops Black Friday event på Facebook HER.

Deretter skriver du i kommentarfeltet på eventen hvilken farge du ønsker deg på iPhonen. Vinneren trekkes ut allerede i dag kl 20, så du må registrere deg kjapt! 🙂

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

Jeg lever luksuslivet

Jeg elsker luksuslivet. Og jeg lever luksuslivet. I dag sjekket vi inn på en dødsfint resort i utkanten av Phuket. Jeg er helt målløs. Det er klart at vi visste at det var nydelig her, men SÅ nydelig forventet vi oss ikke at det skulle være. Vi har egen privat suite med eget basseng og boblebad. Så sykt deilig! Betaler heller litt mer or å bo skikkelig fint. Er det en ting jeg elsker så er det å bo fint, så derfor bruker jeg å svi av litt ekstra cash på det feltet. Jeg har alltid drømt om å kunne hoppe uti en pool naken når jeg enn vil (haha, ja jeg vet det er jævlig rart) og endelig kan jeg det! Haha. Så nå er vi altså sjekket inn og klare for avslapping og en fab tid. Her kan vi bo, for å si det sånn.