BLACK FRIDAY + VINN EN iPhone 6!

Annonse

I dag skal det handles på nett, dere! Regner med at jeg ikke er alene om den tanken. Det er Black Friday og alle nettbutikkene har salg! Så i dag sparer du masse penger dersom du handler julegaver og klær.

StartShop.no har du en god oversikt over de beste Black Friday tilbudene. Du finner den her og den oppdateres etter hvert som tilbudene blir live i nettbutikkene. De har blant annet en kode som gir hele 20% rabatt på alt hos Nelly. Går du via StartShop.no når du handler, får du faktisk betalt penger av StartShop.no. Bedre blir det ikke!

Jeg har jo tipset dere om StartShop før, så jeg regner med at dere allerede vet hva det går ut på. Men om ikke så skal jeg fortelle det kort og enkelt! StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av de 250 nettbutikkene som de har avtale med. De beholder en liten andel, og gir resten tilbake til medlemmene sine, som blant annet meg. 

For å bli medlem trenger du kun å oppgi e-postadresse og et selvvalgt passord, eller du kan registrere deg med Facebook. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i. Du handler på vanlig måte. Eneste forskjellen er at du får bonus som du kan overføre til din bankkonto. Genialt? I think so. Registrer deg her!

Black Friday er årets råeste handledag og alle nettbutikkene sloss om å gi deg de beste tilbudene. StartShop sier at de forventer at medlemmene deres kommer til å omsette for 10 ganger så mye som på en vanlig dag. I dag sparer du faktisk 20% på alt hos Nelly. StartShop har også opprettet en egen Black Friday event på Facebook hvor de legger ut alle de beste tilbudene. 


 

– OVER TIL KONKURRANSEN – 

Vinn en iPhone 6s 64GB i dag. Har du lyst på en iPhone 6s 64GB? Hadde ikke det vært tidenes førjulspresang?

Det er helt gratis å delta. Eneste du trenger å gjøre er:

1. Registrer deg hos StartShop HER.

2. Trykk «Skal» på StartShops Black Friday event på Facebook HER.

Deretter skriver du i kommentarfeltet på eventen hvilken farge du ønsker deg på iPhonen. Vinneren trekkes ut allerede i dag kl 20, så du må registrere deg kjapt! 🙂

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

8 kommentarer

Siste innlegg