SHIROG, 11 ÅR

Reklame | egen bok

Wow. Jeg er fortsatt helt overveldet av all kjærlighet jeg har mottatt etter sendingen på lørdag. Forrige uke var en veldig emosjonell uke for min del, og det var veldig tøft å måtte grave i dype sår. Jeg valgte likevel å gjøre det, av samme grunn som jeg valgte å dele historien min i boka.

Hvorfor, tenker du? Svaret er enkelt. Det er så viktig for meg å prate høyt om barndommen min. Ingen gjorde det da jeg var liten. Jeg følte så mye skam over det å være et fosterbarn, og det å være i barnevernet.

Jeg trengte noen som pratet høyt om det da jeg var liten. Jeg behøvde noen å se opp til. Jeg behøvde noen jeg kunne få en slags motivasjon av. En motivasjon om at livet mitt kunne få en lykkelig slutt, til tross for at alt tilsa det motsatte.

Jeg vil fortsette å være en stemme for de barna og unge som kan kjenne seg igjen i historien min. Jeg vil sette lys på hvor viktig det er at gode, trygge og omsorgsfulle familier melder seg til å være fosterhjem. For det er det er så enormt stort behov for.

Lørdagens sending var så viktig for meg. Jeg hadde gruet meg en del til å ha familien i salen, for da ble det så mye sterkere.

Før jeg skulle gå på parketten føltes det ut som jeg skulle svime av. Jeg kjente hvor nervøs jeg ble og hvordan følelsene strømmet på. Denne dansen skulle jeg tross alt danse for Shirog på 11 år, og alle andre barn som kan kjenne seg igjen i historien min. Det betydde så mye for meg at jeg ble helt overveldet.

Da jeg satte meg på trappen på parketten så jeg opp på familien min, og da klarte jeg ikke holde tilbake på tårene lenger. Det var så sterkt, vondt og samtidig så fint.

Takk til alle som har gitt meg kjærlighet og støtte. Dere er helt fantastiske, og jeg er helt overveldet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, for å være ærlig. Jeg blir helt målløs. Etter sendingen ble jeg sittende på det ene bakrommet i studio og lese gjennom alle kommentarene på Instagram og alle DM’s, med evig takknemlighet. Dere er ubeskrivelig gode. Håper dere vet hvor mye det betyr for meg.

Nå fortsetter eventyret på Skal Vi Danse. Uke 6 går vi inn i nå, som betyr at vi er halvveis ut i sesongen. Det er helt sykt at jeg fortsatt får lov til å være en del av denne fantastiske reisen, som har vist seg å bety langt mye mer enn jeg noensinne kunne forestilt meg. SVD har gjort meg så mye mer trygg på meg selv, det har gjort at jeg har fått en helt ny livsglød og en helt annen energi. Jeg er ikke lenger redd for å kaste meg ut i enorme utfordringer som er langt utenfor min komfortsone. Skal Vi Danse, ass.. verdens beste eventyr som jeg så inderlig håper aldri vil ta slutt. <3

Til slutt må jeg også få hedre Benjamin for å ha laget en så sterk og vakker koreografi! Fy søren, han traff meg på alle mulige måter via den dansen. Er det noe han er ekstremt flink til, så er det å formidle følelser gjennom dansen. Han er helt fantastisk, og nok en gang fikk jeg bevist hvor heldig jeg er som har han som dansepartner. Takk for en så vakker dans, Benjamin. <3

Ps! Dere får nå kjøpt boken min “SHIROG” hvor jeg har fortalt historien min, til halvpris. Klikk den hjem til 189 kroner HER. <3

JEG AVKREFTER OG BEKREFTER RYKTER

Reklame | nelly

JAKKE HER

🖤

NELLY RABATTKODE:

Rabattkoden gir dere hele 30% rabatt (!!!) og gjelder alt fra NLY by Nelly HER. Den gjelder frem til på søndag (29.09). Btw: gjelder også på jakken på bildet over.

⚡️ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL30» FOR 30% RABATT! ⚡️

______

Stemmer det at det var klein stemning på All Star-sendingen?

– Ikke for min del i hvert fall. Da kan jeg naturligvis kun snakke på mine egne vegner, og da er svaret nei. Jeg hadde ingen grunn til å ha noe klein stemning. ☺️

Er det sant at du tjener mindre i år, kontra i fjor?

– Jeg tjener meg i år, enn det jeg gjorde i fjor. Det ble faktisk skrevet en artikkel om det i E24, som du kan lese her. Det er jeg super stolt over, for det gjenspeiler det faktumet at jeg jobber enda hardere og ikke ligger på latsiden til tross for at inntekten har vært bra. Jeg nøyer meg aldri, og vil alltid bare prestere bedre og bedre. Heldigvis har det gått bra hittil, og jeg håper at det vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Jeg skal i hvert fall jobbe og stå på enda hardere!

Stemmer det at det er romanse og/eller sex på SVD?

– Det er vel et rykte som angår en helt cast, så det blir umulig for meg å vite svaret på.

At du har kjæreste.

– Jeg har ikke kjæreste, nei.

Stemmer det at du skal i fengsel?

– Nei, overhodet ikke. Jeg har hverken blitt anmeldt, vært i rettsak eller blitt dømt for noe som helst. Den saken gjelder med andre ord ikke meg.

Stemmer det at du har personlig assistent?

– Jeg hadde tidligere i år, men kom frem til at jeg kanskje ikke hadde like stort behov for den hjelpen som jeg trodde. For øyeblikket har jeg ikke en, men kanskje det endrer seg i fremtiden. Enn så lenge klarer jeg meg i hvert fall!

Et rykte: at du leser på Jodel.

– Jeg er inne å kikker i blant, ja. Det tror jeg de fleste av oss bloggere er, om man velger å innrømme det eller ei. Jeg gjorde dog ikke det før, men jeg gjør det nå.

At det begynner å bli dårlig stemning mellom deltakerne på Skal Vi Danse. Sant/usant?

– Så usant som man kan få det. Det er så mye kjærlighet mellom oss deltagere og dansepartnere at jeg blir helt trist av tanken på at en og en ryker for hver sending som går. Vi har virkelig blitt en familie som tar vare på hverandre, løfter hverandre opp og gir hverandre kjærlighet. Åh, gjengen ass! Blitt så glad i alle sammen! <3

EKSKLUSIV RABATTKODE: -30% PÅ NELLY

Reklame | NELLY

TOPP HER

Hei elsklinger! Håper dere har det fint. Nå er det en stund siden jeg fikset en eksklusiv rabattkode kun til dere, så nå har jeg fått ordnet det! <3 Wihuuu! Jeg elsker jo å kunne fikse eksklusive greier, som kun gjelder mine lesere. Det er skikkelig stas!

Rabattkoden gir dere hele 30% rabatt (!!!) og gjelder alt fra NLY by Nelly HER. Den gjelder frem til på søndag (29.09). 

⚡️ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL30» FOR 30% RABATT! ⚡️

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

PRIVATE BILDER FRA LØRDAGENS SENDING

Happy kid, på vei til butikken for å kjøpe litt snacks.

Lørdagene starter alltid med oppmøte i studio på Nydalen tidlig på formiddagen. Jeg hadde oppmøte rundt kl 11:00, og da hadde vi ca 45 minutter på å varme opp og forberede oss til tre stykk parkettprøver. Dette for å få kjenne litt på følelsen av å danse i studio, i tillegg til å få muligheten til å kjøre gjennom dansen et par ganger slik at man føler seg enda litt tryggere.

Jeg har begynt å få plager i kneet, helt ut av det blå. Det skjedde for så vidt etter forrige ukens dans, som var jive. Det krevde mye hopping og merkelige bevegelser i bena, så det mistenkes at jeg har blitt overbelastet i menisken. Heldige som vi er, får vi alltid besøk av Klinikk For Alle i studio på sendingsdagene. De tar alltid så godt vare på oss! Her fikk jeg teipet opp kneet, for å avbelaste litt.

Gjengen i heisen opp til fjerde etasje, hvor det var duket for middag. En kyllinggryte stod på menyen på lørdag!

En selfie for å sjekke om sminken fortsatt så OK ut. Jeg sminker meg forresten selv på sendingene!

På vei til kostyme!

<3 <3

Og der var antrekket for kvelden på! Martine og jeg skulle jo tross alt være Beyoncé. 😍

Generalprøver i studio!

⚡️ ⚡️ ⚡️

TANKER FØR LEGGETID

⚡️ Jeg smått gruer meg til sendingen på lørdag. Ukens tema er «øyeblikket som endret alt», og da har jeg valgt å dele noe veldig tøft og vondt. Det var umulig å velge et annet øyeblikk, da det definitivt er det øyeblikket som virkelig forandret alt for meg. Det blir veldig tøft å danse på lørdag, men det kommer til å bli veldig fint og sterkt. Jeg vet hvor viktig det er å dele ting som dette, og jeg tenker på alle som kan kjenne seg igjen i det jeg skal dele. Jeg merker dog at denne ukens treninger er veldig annerledes i forhold til alle andre hittil, for jeg har allerede grått og blitt veldig emosjonell på trening. Det blir i hvert fall ikke vanskelig å virkelig vise følelser i denne dansen, til forskjell fra tidligere danser.

⚡️ Det er jo tydeligvis en del spekulasjoner rundt temaet om at det skal være drama i blogg-Norge. Personlig kjenner jeg ingenting på det og det er i hvert fall ingenting jeg er delaktig i.

⚡️ I morgen skal jeg til frisøren, og det gleder jeg meg skikkelig til! Det er ganske spesielt hvor mye et frisørbesøk kan påvirke en. Jeg er vel ikke den eneste som føler seg skikkelig fresh etter å ha fått en skikkelig oppfriskning? Ahhh, det skal bli nydelig! Jeg setter nok ekstra stor pris på det nå, ettersom jeg har så lite tid til å ha disse «pamper» dagene mine. Utseendet er absolutt ikke blant de øverste prioriteringene om dagen, der har dansingen tatt første plass! Tro det eller ei, haha!

⚡️ Jeg føler skikkelig på kroppen at jeg er mye i aktivitet for tiden. Jeg blir nemlig skikkelig trøtt i både kropp og sinn så fort ettermiddagen kommer. Det er veldig uvanlig til meg å være, for det er på kvelden jeg har mest energi. Det er da jeg et mest kreativ og mest produktiv. Slik er det ikke lenger, for å si det mildt. Så fort klokken er rundt 21-22, vil jeg helst bare legge meg kontra det å være sosial. Men det et vel egentlig bare positivt, for jeg har bare skikkelig godt av å trene masse og bevege på kroppen!

⚡️ Det er veldig spesielt å tenke over hvor mye man går inn i en boble når man er med på en TV-innspilling. Det samme gjaldt når jeg var med på PH, og jeg føler på akkurat det samme nå på SVD. Alt dreier seg om Skal Vi Danse, og jeg elsker det! Det første jeg tenker på når jeg våkner er dansing, og det samme gjelder når jeg legger meg. Det er det siste jeg tenker på før jeg sovner. Jeg blir helt trist av tanken på at denne boblen skal sprekke en dag, for det er så fryktelig hyggelig og fint å være i denne boblen omringet av så mange fantastiske mennesker. Både proff danserne, deltakerne og alle som jobber i produksjonen. Alle er så fine, og jeg vil fortsette å få klemt på de dag inn og dag ut. <3

DENNE UKENS PLANER

Reklame | nelly

JAKKE HER ⎟ T-SHIRT HER ⎟ BUKSER HER

______

MANDAG:

12.00 – 13.00: Lunsj med Benji!

14.00 – 16.00: Filming.

16.00 – 21.00: Dansetrening.

21.30 – 22.30: Jobbe med bloggen.

 

TIRSDAG:

11.00: Jeg skal faktisk på besøk på Stortinget!

11.00 – 13.00: Filme.

13.00 – 14.30: Kostymeprøver til lørdagens sending.

16.00 – 21.00: Dansetrening.

 

ONSDAG:

09.00 – 10.30: Gjøre klart et samarbeid.

10.30: Frisøren! Jeg må få freshet opp manken. Finnes ingen bedre følelse, ass!

15.00 – 20.00: Dansetrening

20.00 – 23.00: Jobbe med bloggen + gjøre klart et samarbeid.

 

TORSDAG:

09.00 – 11.00: Jobbe med bloggen.

11.00: Brynstime hos beste Elin.

13.00 – 16.00: Dansetrening.

16.00: Parkettprøver i studio.

18.00: Poste et samarbeid.

19.00 – 22.00: Dansetrening igjen.

 

FREDAG:

11.00: Møte.

13.00 – utover dagen og kvelden: Dansetrening. Siste innspurt før lørdagens sending.

 

LØRDAG:

Hele dagen + kvelden: SKAL VI DANSE SENDING!

 

SØNDAG:

Hele dagen: jobbe med blogg, samarbeid og mail. Forberede til neste uke!

16.00 og utover kvelden: Dansetrening + innspilling!

ALL THE SINGLE LADIES

Hei fine! Beklager for null oppdatering her inne i går, men tiden strakk rett og slett ikke til ettersom at jeg tilbrakte hele dagen og kvelden på dansesenteret.

Jeg er så takknemlig og lykkelig over å være videre til neste uke av Skal Vi Danse. Jeg må også få takke dere enormt mye for at dere stemte på meg på lørdag! Tusen millioner takk! <3 Jeg tror ikke dere er klar over hvor mye det betyr for meg, for dette eventyret betyr som sagt mer for meg enn jeg noensinne kunne forestilt meg. At jeg ikke var blant de som stod i fare gjorde meg også veldig lettet. Det viser kanskje at det harde arbeidet mitt skinner igjennom. 

Sendingen på lørdag var i hvert fall helt fantastisk! Den overgikk alle forventninger! Jeg hadde det SÅ gøy på parketten sammen med Benjamin og Martine. Det er litt trist at All Star-uken er over, for jeg hadde det virkelig så koselig med Martine med på laget. Takk for at du gjorde en så fantastisk jobb, Martine!! <3 Du er så BRA! Det var jo så morsomt å få danse til Single Ladies av Beyoncé! Nå er jeg dog veldig lei av den sangen etter å ha hørt den på repeat i en uke, så nå blir det nok en stund til jeg setter den på igjen.. Haha!

Vi endte opp med å få hele 30 poeng av dommerne, noe som resulterte i delt tredje plass! DET var stas, det!! Jeg jobbet virkelig steinhardt forrige uke, og derfor var det ekstra viktig for meg å gjøre det bra på parketten også. Jeg lot endelig ikke nervene ta overhånd, og det tror jeg hadde mye å si.

Ahh, alt i alt er jeg super stolt og glad over hvordan lørdagens sending endte opp. Selvfølgelig var det veldig trist og kjipt at Adrian og Lillian røyk ut, for de har betydd mye for meg under dette eventyret. Vi har vært en firkløver, og det merkes at to personer savnes på dansesenteret… 

Nå er det i hvert fall ny uke, og den har vi startet på for fullt. Det blir en veldig tøff og emosjonell uke for meg, for denne ukens tema er “øyeblikket som forandret alt”. Mer enn det tror jeg kanskje ikke jeg behøver å si, for at dere skal skjønne hvorfor dette blir en spesiell uke. Men alt jeg vet er at denne uken kommer til å være den absolutt viktigste for meg.

I MORGEN DANSER VI…

Wæh, i morgen er det ny sending! Hele uken har gått til å så og si bo på dansesenteret, som vanlig. Denne uken har vært ekstra spesiell ettersom at sendingen i morgen er en All Star-sending. Det vil si at vi alle deltagere har fått med oss en kjendis som har deltatt på SVD tidligere. Som jeg allerede har fortalt dere, fikk Benjamin og jeg Martine! Det er jeg super glad for! <3 Hun er jo så herlig, flink og sprudlende! Det har vært skikkelig gøy å hatt henne med på laget denne uken.

Men dere… Er dere klar for å få vite hvilken sang vi skal danse til? *Trommevirvel*…. SINGLE LADIES AV BEYONCÈ!!! Altsåååå! Er dere klar for tidenes show?! Fy søren så gøy det kommer til å bli! Dansen er egentlig samba, men det blir jo mest show og Beyonce-moves. Dere kan tro jeg har slitt en del med å virkelig få frem den der typiske attituden som behøves for å naile hennes moves, men jeg tror jammen meg vi kom oss i mål omsider. Benjamin var i hvert fall veldig fornøyd med oss etter at vi var ferdig på treningen i dag, og det kan jeg love dere at han ikke hadde blitt dersom vi faktisk ikke hadde gjort en god jobb. Haha!

Jeg gleder meg skikkelig til å bare storkose meg på parketten i morgen! Dette har vært en dødsgøy uke, hvor fokuset mest har ligget på å nyte hvert sekund og virkelig ha det gøy! Det er jo tross alt det som er viktigst, i tillegg til at vi så klart også har jobbet steinhardt for å gjøre Queen B stolt.

Jeg må jo innrømme at jeg er litt smånervøs for morgendagens sending, spesielt siden jeg var blant de tre som stod i fare i forrige uke. Jeg håper dere vil stemme på meg i morgen og hjelpe meg med å få lov til å fortsette dette fantastiske eventyret. Skal Vi Danse er virkelig noe helt spesielt for meg, og noe jeg lever og ånder for akkurat nå. Jeg vil så inderlig ikke at det skal ta slutt. <3 

Hva skal dere i helgen, forresten? Selv blir det jo åpenbart sending i morgen, mens i kveld har jeg feiret Sidras 14-årsdag. Tenk at prinsessa mi har fylt 14 år? Nå er hun offisielt fjortis! 😅💕 Det var ikke lenge siden jeg kom hjem, og da var det første jeg gjorde å stupe i dusjen. Nå er jeg i grunn klar for å sove om ikke så alt for lenge, ettersom at det er en lang dag i morgen. Da vil jeg være uthvilt og fit for fight! 

Jeg gleder meg til å vise dere hva vi har jobbet på hele uken i morgen! Jeg tar med meg mac-en til studio, slik at jeg får oppdatert dere med bilder backstage før sendingen. Ha det best enn så lenge, så blogges vi plutselig igjen! Natta. <3 Klem!

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

Kunne du vært med på Farmen Kjendis?

– Åh, det hadde nok vært fryktelig tøft å deltatt på det, men jeg er helt sikker på at det hadde vært en utfordring jeg kun hadde hatt godt av. Så ja, kanskje?

Har du kjæreste?

– Nei, det har jeg ikke. 

Har du noe kontakt med eksene dine?

– Null. 

Gleder du deg til neste sending av Skal Vi Danse?

– Jeg gleder meg alltid til ny sending, men jeg er også alltid like nervøs. Haha! Men det er noe helt magisk ved lørdagssendingene. Det er alltid så god stemning og jeg har det seriøst SÅ gøy! Skal Vi Danse, ass. <3

Hvordan har du det?

– Jeg har det veldig bra! Livet mitt består jo så og si kun av dansingen og jobb om dagen, så jeg føler vel kanskje at jeg mest går på autopilot i disse tider. Litt kjipt at jeg har så lite tid til å være med venner og familie, men heldigvis har de full forståelse og dessuten så er det jo bare såpass travelt i en periode, før alt går tilbake til normalen når programmet er over.

Har du opplevd utroskap?

– Ja, dessverre.

TOPP HER

Hvordan er det å gå fra lite trening til MYE på så kort tid?

– Du, det er veldig tøft altså! Jeg hadde ikke trodd at dansing var såpass slitsomt som det det faktisk er. Det er ikke bare krevende fysisk, men også psykisk da man er så fokusert når man er på trening. Fokuserer man ikke, får man det jo heller ikke til. Jeg avslutter alltid hver trening med å fortelle Benji at jeg er helt svidd i hodet – haha.

Fikk dere velge hvilken kjendis dere ville danse med denne uken selv?

– Nei, det bestemmer produksjonen. 😁

Hva synes du om det som ble sagt om deg i en podcast?

– Jeg synes vel helt ærlig at det er litt spesielt å sitte å diskutere hvem man tror jeg har hatt sex med og ikke, åpent i en podcast. Det er personlig ikke noe jeg selv ville gjort om andre. 😅

Er du redd for å være blant de mest færrest stemmer igjen på lørdag, ettersom det skjedde på forrige sending?

– Ja, jeg er veldig urolig for det. Jeg håper ikke at det skjer igjen, for jeg vil jo så gjerne få lov til å fortsette å lære meg å danse og bli med på dette fantastiske eventyret! Det jeg kan gjøre er å levere enda bedre og stå på enda mer, noe jeg virkelig har gjort. Til syvende og sist er det jo opp til dere seere og dommerne, så det er jo viktig at dere liker det jeg gjør. <3 Jeg trenger i hvert fall all hjelp jeg kan få av dere på lørdag. <3

Er du fornøyd med All Star-en du fikk?

– Super fornøyd!! Martine er jo verdens herligste! <3 I tillegg er hun jo super flink, hun kom tross alt på tredje plass i fjor!

____

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også! <3

UPDATE PÅ OPPUSSINGA AV LEILIGHETEN MIN

Hei, dere! <3 Fy søren, uka bare flyyyyr avgårde. Tenk at det kun er to dager til vi har ny sending, med enda en ny dans? Tiden går så fort! Skulle ønske vi hadde to uker på hver dans, haha. Uansett! Snakk om dansing er kanskje ikke så interessant i hvert blogginnlegg, så jeg har rett og slett tatt sakene i egne hender og knipset bilder i leiligheten! Den pusses jo opp for fullt as we speak, og faktisk er det ikke så aaalt for lenge til den er innflyttningsklar! Tenk det?! Det føles helt surrealistisk å tenke på at jeg snart skal flytte inn i min KJØPTE leilighet!! Herregud, jeg må innrømme at jeg sprekker av stolthet! Haha! Det er vel lov?

Det aller siste som skal komme i boks er nytt gulv, som er spesial bestilt. Det som er i leiligheten nå er jo fint det også, men jeg skal ha fiskebensparkett. OMGGG – altså, det kommer til å bli så sinnsykt fint! Badet er på god vei til å ferdigstilles om litt, det samme med kjøkkenet.

Det som mangler mest er vel egentlig deler av møblene, samt walk in closetet som skal være i det ene soverommet. Sofa, seng og TV har jeg ikke på plass enda. Hvor kjøper man de beste sengene? Kom gjerne med tips om dere vet om noen bra merker. Det samme med steder de selger flotte sofaer. Jeg vil ikke ha en plain, enkel én. Den må være noe særeget og ikke en “vanlig” sofa, om dere skjønner?

Slik ser deler av leiligheten min ut akkurat nå:

Jeg gleder meg så vanvittig mye til alt er klart! Jeg lengter sånn etter å få flytte inn og virkelig skape mitt eget hjem. Åh, jeg får sommerfugler i magen av tanken… <3 Jeg håper på å få flyttet inn i midten av oktober, dersom alt går etter planen. Det er jammen ikke lenge til, dere!