back on track

sponset

Hallo! Endelig lyd fra denne frøkna… Kremt. Lenge siden sist! Det skyldes rett og slett ferie, etterfulgt av sykdom og en hel del jobbing. Da jeg kom hjem fra Rhodos lå jeg strak ut i en uke med feber, forskjølelse og hoste. Ikke bra, men hva kan en forvente etter å ha brutt ned alt av imunforsvar med et alkoholinntak fra morgen til kveld i en hel uke. Har kun meg selv å takke, men uken i Rhodos var absolutt verdt det ass. Jeg koste meg masse, og det er ikke et spørsmål engang om jeg skal tilbake. Virkelig en fantastisk plass med sykt god partystemning! Vi bodde i smørøyet og hadde gåavstand til både strand og barstreet, samt restauranter og andre fasiliteter. Jeg hadde pakket med både mac-en og kameraet i håp om å blogge og ta masse fine bilder der nede – men den gang ei. Det ble fort nedprioritert og glemt da jeg koste meg så masse med festing, bli kjendt med nye folk og strandlivet. Jeg tok litt bilder med iPhonen da som jeg kan dele med dere i et annet innlegg om det er ønske for det.

I dag har jeg faktisk en deilig fridag, og den skal nytes altså! Jeg jobber hver dag sånn ellers, og har en del mer å gjøre på jobb ettersom jeg har fått sjefsrollen disse tre ukene. Det er stas vet dere! Dagen i dag har sålangt bestått av å løpe et par ærend, og nå er jeg godt plassert i sofaen hvor jeg skal befinne meg en god stund til. Frem til elixia kaller da, selvsagt. Nå må jeg virkelig komme tilbake til treningsrutinene igjen kjenner jeg. Det har definitivt blitt litt for mye av det gode de siste to ukene, haha. 

Jeg har forresten bestilt meg tur til Oslo, så dit drar jeg 14-17 aug. Som jeg gleder meg til å se fammen igjen! Iiih! Ellers har jeg hørt at utelivet som 20-åring er fantastisk i hovedstaten, så det har jeg også planer om å få med meg. 

Nei, nå må jeg runde av her å få kastet i meg noe mat før jeg kreperer. Vi skrives fininger!

 

                                                                                    genser sheinside her (sponset) / skjørt eBay / heels nelly / veske gucci

Update

Hei! Long time, no see. Jeg befinner meg på Rhodos for øyeblikket, og det er vel en grunn i seg selv for den dårlige bloggingen. Jeg reiser hjem igjen på Lørdag – da er alt tilbake til normalen. Håper det går fint med dere, godinger!

oh, the jumpsuit

adlinks

           

Min største favoritt innen klær nå i sommer er definitivt jumpsuiter. De er så deilige å gå i, en slipper å tenke på at den skal skli opp slik som kjoler og skjørt gjør, det er komfortabelt og fashionabelt. Jeg har mange selv, og fler skal det bli. Jeg tar meg selv i å velge deg fremfor alt annet uansett annledning da de er så lette og bekledelige. Under her finner dere noen av mine favoritter akkurat nå hos Sheinside. Det er kun 30,- kr i frakt og du slipper toll og MVA dersom du handler for under 200-lappen. Alle plaggene jeg har linket til er billigere enn det, så her snakker vi skikkelig kupp! Håper dere liker dem! 

1. HER 102 kr!! / 2. HER 174 kr / 3. HER 180 kr

4. HER 132 kr ( denne må jeg bare ha selv!!) / 5. HER 162 kr / 6. HER 90 kr!! Denne har jeg selv og den er suuuperfin på!

dagens og Peppes date

For et fin vær!!! Herlighet. Jeg har så og si smeltet bort i sola i hele dag. Da Johannes kom hjem fra jobb koste vi oss med vannmelon (my fave) i solen før vi tok turen til Peppes for en date med Elias og Michelle. jeg bestilte calzone og trodde at det var en liten, passelig porsjon for meg men neida… Altså, den var drit svær! Haha. Tror jeg klarte å klemme sånn ca. 1/3 i meg. En koselig dag har det hvertfall vært! Har dere også fint vær? Det er så digg!! 😀

Jeg knipset et par bilder fra daten foresten:


new in

– Kremskygge fra Bare Minerals (super fin!!!), ny favoritt mascara fra YSL, linerpen fra Youngblood (super å lage “winged-liner” med!), lipglosser fra Elisabeth Arden som jeg var så heldig å få på jobb, øyesminke-fjerner fra Lancome, supersøt bebirosa lakk fra OPI. –

Haha, jaaaa – igjen!! Bare begynn jobb på parfymeri å føl de samme abstinensene for ny make-up… DA vil du forstå! Hehe…. Neida! Joda. Vi fikk jo, som jeg nevnte tidligere, inn Bare Minerals i butikk for ikke så lenge siden og da jeg gransket i hyllene fant jeg en nydelig skygge som er sånn champagne-lyyyyslysgammelrosa-ish (haha oki?). Den var dødsfin, så derfor måtte den selvsagt få bli med hjem! Ellers trang jeg ny liner og sminkefjerner ettersom jeg reiser til Hellas og vil bruke vannfast mascara for det meste. Jeg har foresten funnet en ny favoritt kombo innen mascaraer! Kan godt vise dere i et eget innlegg, men det er hvertfall denne jeg kjøpte fra YSL og en fra Dior som nylig ble lansert. De to er heaven made! En får suuuper lange dådyr vipper med masse volum. Akkurat slik jeg liker det! 😉 Bare skrik i fra dersom det er ønske om et innlegg.

                                                                                                                                               – se så skjønn – 

12 FANTASTISKE KUPP

adlinks    

  

Hellu! I og med at salget fortsatt er i fult kjør på Sheinside tenkte jeg at jeg like så godt kunne dele mine favoritter med dere. Som sagt; frakten er på usle 30,- kr og dere vil ikke få toll og mva dersom dere bestiller for under 200 kr. Absolutt alle plaggene jeg har linket til i dette innlegget er billigere enn toll-grensa = null toll-regning! Her det er bare til å shoppe jenter! Super fine klær til sommeren 😀

1. HER  87,- kr / 2. HER 132,- kr / 3. HER  132,- kr

4. HER 108,- kr for hele settet!! / 5. HER 126,- kr / 6. HER 120,- kr 

7. HER 150,- kr / 8. HER 108,- kr!! / 9. HER 108,- kr

10. HER 114,- kr for settet!! / 11. HER 150,- kr / 12. HER 54,- kr!!

sent ute

Huff, dette ble en sen oppdatering gitt! Beklage så mye. Jeg har vært på jobb og ordnet litt småting sånn ellers i hele dag, så jeg har rett og slett ikke fått tid til å sette meg ned med mac-en før nå. Jeg fikk hvertfall lurt inn en liten “shoot” av dagens antrekk 🙂 Og dere…? Jeg har ferieeeee!! Wuhu! Endelig er det min tur 😀 De siste to dagene hjemme skal nytes til det fulle sammen med kjæresten. Det at det er meldt 26 grader og full sol i morgen gjør ikke akkurat vondt! Gleder meg til å grille og finne på gøye ting ute hele morgendagen. Ellers må jeg også få løpt et par ærend som jeg har hengende over meg… Nye linser må hentes, Gucci-solbrillene mine må fikses hos optikeren da den ene skruen plutselig falt ut, hente pakker på posten og sjekke om passet har kommet. Puuuh… Hektisk dag i morgen, men det er jo for så vidt slik jeg liker det. Da føler jeg meg så produktiv! Nå klemmer jeg i meg litt mat og skal snurre den nyeste pll-episoden. Iiih, det er så spennende!!

Vi skrives fininger. 

white and simple

                                                                                     – Jeans, cardigan og topp fra Gina Tricot / sko HM / sunnies eBay – 

Hei og god tirsdag, fine leserne mine! Denne dagen har vært fin sålangt – jeg har fått trent, grillet og mekt i stand et deilig festmåltid med kjæresten og nå koser jeg meg med litt serie-titting. Planen var å løpe et par ærend, men da jeg var ferdig fiksa åpnet himmelen seg og det høljet ned. Ikke så kult! Derfor forskyver jeg det til i morgen heller – i dag er det inne vær. Hihi! Jeg tok foresten bilder av det nammi måltidet fra idag, så det poster jeg i morgen. Jeg stod for den røde risen, har dere smakt det?!?! DRIT GODT! Mamma laget alltid det da vi var små, og endelig har jeg lært meg hvordan jeg skal få den til å smake like godt som hennes. Dere kan tro jeg har slitt… Haha! I dag derimot hadde jeg henne på Face-Time slik at hun kunne vise og forklare meg steg for steg. Jammen ble den god, også! Nammis. Nå skal jeg kose meg videre med de klissete seriene mine. Ha en fin kveld videre! xx 

you’ll love this

Hellu lovelies!

Jeg gikk til innkjøp av dette acne-drepende produktet her om dagen. Ettersom at jeg har fått testet det ut et par dager nå føler jeg at jeg bare må tipse dere om dette fantastiske produktet. Min hudtype er forholdsvis normal og jeg er veldig heldig som har ren og klar hud til vanlig. MEN – av og til får jeg en kvise her og der og da kan jeg love dere at det er full panikk. Haha, så dramatisk men oh so true. Jeg har derfor vært på jakt etter det perfekte produktet som healer/demper kvisen i en brennende fart, men som også har dekkevne. Jeg hater når jeg påfører et produkt og må klæsje på med concealer over. Da kaker det seg lett opp og dèt ser ikke bra ut. En annen viktig faktor for meg er at produktet ikke skal tørke ut huden. Det er så slitsomt!

Dette pudderet, dere… FANTASTISK! Det gjør alt jeg ønsker. Den kan brukes som en slags concealer under/over sminken ettersom den har en grei dekkevne. Spesielt god er den på å fjerne rødheten umiddelbart. Den er veldig effektiv på å redusere størrelsen/hevelsen på kvisen også, og dèt fort! Dette produktet får jobben unnagjort, altså. Ellers tørker den ikke ut huden, som er et veldig stort pluss for meg. Personlig liker jeg å bruke denne døgnet rundt. Jeg har den med i kveldrutinen samt i morgenrutinen min. I løpet av dagen toucher jeg gjerne opp litt dersom jeg føler at rødheten begynner å komme frem igjen. Jeg tyr til denne når jeg er bekymret for et område som jeg føler at det er en del urenheter og er redd for å få breakouts, eller når jeg allerede har eksisterende kviser. Det er bare til å dabbe litt av pudderet der du skulle ønske for å forminske urenhetene. Det tar et par dager før kvisen(e) går bort, men den gjør definitivt prosessen mye kjappere. For dere som er litt ekstra interreserte; dere kan lese rewievs av produktet på Sephora sin nettside her.

Et definitivt must-have i min sminkepung!

                                             – Slik ser pakningen ut. Den koster 279,- kr og kan blant annet fås kjøpt hos Fredrik & Louisa parfymerier 🙂 – 

ukestart

Mandag! Blanke ark! Ukestart! Jeg er klar 😉 Det er noe med mandagene som får meg til å sette meg mål, få motivasjons-boost og rett og slett føle at jeg kan starte “på nytt”. Denne ukens mål: trene 4 ganger denne uka, spise sunt, gjør det bra på bloggen, få unnagjort alle ærendene, gi leiligheten en skikkelig shining, yte mitt beste på jobb og være mye med venner og kjæreste før avreise lørdags morgen. Iiih, tenk at jeg reiser om 4 dager!! Herlighet, så tiden flyr. Værmeldingene viser 30 grader i skyggen og full sol hver dag. Kan jammen ikke få det bedre enn det, ass! I dag er det jobbings på agendaen, etterfulgt at en treningsøkt. Usikker på om det blir styrkeøkt på Elixia eller en joggetur i skogen. Vi får se hva som frister mest! Nå må jeg hive meg rundt her å få malt trynet, hehe. Vi skrives fininger