NEW IN FRA NELLY & 25% RABATTKODE

Reklame | NELLY

MITT FAVE SETT: TOPP HER & BUKSER HER

Mine elsklinger! Nå er jeg innom her for å dele noe av mitt nyeste innkjøp fra Nelly, samt dele en rabattkode med dere. Det har mange av dere etterspurt den siste tiden, så here we go!! <3 Koden gjelder på alt fra NLY Brands HER, og varer ut førstkommende søndag.

Jeg elsker btw alt jeg har klikket hjem. Alt fra litt partywear, til varme høst/vinterjakker. Jeg har klikket hjem mye mer også, men det tenker jeg at jeg kan vise i et nytt innlegg i løpet av helgen. Høres det bra ut? 

– KLIKK HER & OPPGI KODEN “ISABEL25” FOR 25% RABATT –

VELVET BODY HER

JAKKE HER

Denne har jeg i alle farger – jeg eeelsker den!

CARDIGAN HER

TOPP HER & BUKSER HER

JAKKE HER

TEDDY JAKKE HER

HOODIE HER

KÅPE HER

KÅPE HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

Hvorfor er du så mye mer åpen i podcasten, kontra IG og blogg?

– Du, hele visjonen til Konny og meg med podden var at den skulle være så privat og ufiltrert som overhodet mulig. Den heter jo tross alt “Suzy & Konny – ALT ELLER INGENTING“. Det må vi jo virkelig leve opp til! Jeg føler også at den plattformen er mye mer “chill”, som resulterer i at jeg automatisk blir mye mer komfortabel med å åpne meg om typ.. alt. Der er det jo kun mennesker som virkelig vil høre på oss som tuner inn, og derav vil jeg tro at det også er folk som oppriktig liker oss og det vi gjør. På IG og blogg finnes det veldig mye mer hat og ukonstruktive tilbakemeldinger som gjør det litt mer skremmende å ville åpne seg så mye, synes jeg.

Skulle du ikke få deg samboer, som du nevnte i en vlogg?

– Jo, jeg har jo det! Gucciiii <3 <3 Haha!

Har du noen piercinger?

– Nope, men jeg hadde i navlen når jeg var fjortis. Kroppen min likte det dog ikke og “dyttet” den ut, så til slutt hang den fast i super lite hud. Derav har jeg et stygt arr over navlen…

Har du Nelly-rabattkode?

⚡️ KLIKK HER & OPPGI KODEN “ISABEL25” FOR 25% RABATT ⚡️ 

Koden gjelder på alt fra NLY Brands!

Hva synes du om 2020?

– Businessmessig: mitt aller beste år!

Privat: kjedeligste året på lenge. Jeg savner et corona-fritt liv.

Skal du ha vlogmas i år?

– Vil dere det?? 😍❤️

Hvor mange tattoos har du?

– En. Den som går nedover ryggraden min. Jeg hater den dessverre, da den ble ekstremt mye tykkere i skriften enn hva jeg ønsket. Jeg skal uten tvil fjerne den, men jeg har bare avventet med det da jeg har hørt så mye om hvor smertefullt det er. But it will happen! Må bare manne meg opp først. 🙃

Hvem fikk du blomster på døra av?

– Hemmeliiiig… 💕

Har du noen gang vært uten vipper og negler?

– Ja, sist det skjedde var da jeg skulle shoote til coveret av boken min. Jeg holdt ikke ut i mer enn 24 timer før alt var på plass igjen, haha.

Hvorfor kommer det ikke nye episoder ut av serien din?

– Sesong én er over! Den bestod av 15 episoder, hvor de siste tre episodene ble vist forrige for to uker siden. <3

Hvor mye penger har du på kortet ditt akkurat nå?

– På kortet som jeg bruker privat har jeg litt over 20.000 kr akkurat nå.

Hvor gammel er Gucci?

– Han er 4 måneder. Min lille elskling er bare en liten baby. <3

Hvilken bursdagsfeiring har vært din favoritt så langt i livet?

– I fjor, uten tvil! Da feiret jeg 25-årsdagen min i ingenting ringere enn Las Vegas. Det var sjukt!! Veldig stor kontrast på den feiringen og årets feiring. Bursdagen min er 5. april, og i år var jo det midt i lockdownen og fullt corona-hysteri. Feiringen min ble i joggeklær hjemme hos mamma med familien. Det var veldig koselig, men jeg skulle så klart ønske at det kunne blitt litt mer spektakulært enn det haha. Planen var å ha en svær fest og leie et fett lokal og virkelig kjøre all in. Kanskje neste år?

Hvem var ditt første “forbilde” i bloggbransjen?

– Caroline Berg Eriksen! Jeg begynte å lese bloggen hennes helt fra starten, som er maaaange år siden. Hun er så gjennomført, hardtarbeidende, vakker og virker som en skikkelig fin person og en amazing mor. <3

Har du kjæreste?

– Nei. <3

HELGENS PLANER

Reklame | nelly

MIN FAVORITT JAKKE ER ENDELIG TILBAKE PÅ LAGER I ALLE STØRRELSER: 20% RABATT HER

_____

FÅ 20% RABATT PÅ ABSOLUTT HELE NELLY HER

Hei og god fredag babes!

Jeg er omsider hjemme fra Stockholm. Jeg har vært i karantene siden, og for å være helt ærlig synes jeg faktisk det er ganske digg? Er det lov å si? Jeg er bare veldig sliten etter reise og mye jobb, så derfor har jeg ingenting i mot å låse meg inne her hjemme i eget selskap med Gucci. Jeg er uten tvil en introvert (med en liiiten dose ekstrovert til tider).

Så som dere kanskje skjønner, er ikke helgens planer særlig spektakulære. Jeg har likevel en liten slagplan om hva jeg skal finne på, for det er jo tross alt helg – karantene eller ei.

I helgen skal jeg:

⚡️ Se på julefilmer! Nå er det virkelig ikke for tidlig, eller? Gud som jeg lengter etter desember! Finnes ingenting koseligere. Jeg har til og med handlet inn Juleskum (på taxfree, vel og merke).

⚡️ Drikke varm sjokolade! Her går det i julestemning igjen, dere… ho ho ho!

⚡️ Kose masse med Gucci og gå turer med han. Jeg har forøvrig fått en del spørsmål om hvem som lufter han nå som jeg er i karantene, og svarer er meg. Jeg er i karantene, ikke i isolasjon. Å lufte seg selv/hunden din er helt lov!

⚡️ Jobbe. I morgen kommer blant annet en ny VLOGG ut på kanalen. Ellers har jeg brukt store deler av dagen i dag på å få unnagjort Mail, er zoommøte og planlegging av den kommende uken. Jo, og i går spilte Golnaz og jeg inn ny podcast episode som kommer ut på onsdag. Andre episoden vi spiller inn uten av begge sitter i studio, men jeg synes vi løser det bra!

⚡️ Se på Skal Vi Danse i kveld! Heia Benjamin & Marte!

⚡️ FaceTime med familien. I går facetimet Jasmine og jeg i over 1,5 timer liksom. Sånn er det når vi begge må være hjemme og tråkke i hver vår karantene.

⚡️ Lage laks til middag! Cravings!

⚡️ Kjøpe ny vinterjakke til Sidra.

⚡️ Få maaaasse søvn. Jeg har fått en nokså god døgnrytme etter Dubai. Nå legger jeg meg rundt midnatt og våkner senest 09:30. Ikke at jeg har så mye å våkne til, men det er likevel digg å stå opp tidlig.

⚡️ Filme & poste samarbeid.

⚡️ Filme to YouTube-videoer. Den ene vil bli en Life update da det er ekstremt mye som har skjedd i privatlivet mitt den siste tiden..

____

Hva skal du i helgen? <3

20% RABATT PÅ HELE NELLY

Reklame | nelly

ELSKLINGER!

Her kommer en etterspurt rabatt på Nelly. Denne gangen gjelder 20% rabatt på heeeele* Nelly!!! Så nå gjelder det med andre ord å slå til dersom du vil freshe opp garderoben til høsten og vinteren. <3 De har fått inn så mange fine boots, jakker, strikka gensere.. Ahh, drømmen!

KLIKK HER FOR 20% RABATT PÅ HELE NELLY

(gyldig frem til 26. oktober!)

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER  

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

VET IKKE HVA JEG SKAL SI

Reklame | NELLY & PLT

TOPP HER (20% rabatt nå) ⎟ JOGGEBUKSER HER

⚡️  20% RABATT PÅ HEEELE NELLY HER NÅ!! ⚡️

Her er det lenge siden jeg har orket å logge meg inn… Etter all hat jeg fikk på min nyeste vlogg på Youtube har jeg oppriktig ikke hatt noe lyst til å logge meg inn hverken der eller her. For så vidt ikke Instagram heller. Jeg tenker at jeg ikke orker å forklare meg nok en gang her, men hvis dere er nysgjerrige på hva jeg har å si, har jeg uttalt meg på story tidligere i dag. @IsabelSraad, heter jeg på Instagram. Det kommer også en ny podcast episode ut i morgen (her), hvor jeg går inn på detaljer (den spilte jeg inn fra Dubai). 

Jeg er lei av å måtte forsvare meg hele jævla tiden, så det orker jeg ikke gjøre enda en gang her. Jeg vil bare fortsette å oppdatere som vanlig og dele hva som skjer i livet mitt. Jeg merker at jeg har holdt tilbake de siste ukene, og det må jeg egentlig si har vært både deilig og… rart. Det er ikke helt meg å ikke ville dele alt med dere, for det er tross alt det jeg har gjort i over fem år. Jeg er tilbake igjen nå i hvert fall. Savner dere masse – det skal dere vite. <3

Akkurat nå befinner jeg meg faktisk i Stockholm. Jeg kom hit i går, og skal tilbringe de neste to dagene her i forbindelse med to store prosjekter jeg jobber med. Det ene med en merkevare (!!!!) og det andre med managementet mitt her i Sverige. Jeg har jo et management i Norge, og et her. Elsker begge ekstra-familiene jeg har!! <3

Det er herlig å være tilbake i favorittbyen min. Det er noe helt spesielt ved Stockholm, ass. Elsker å være her! Jeg husker hvordan jeg for 2-3 år siden satt og så på leiligheter her, for jeg var faktisk skikkelig inne på tanken på å flytte hit for en periode. Det skjedde åpenbart ikke, da. 

Det blir i hovedsak bare masse jobbing når jeg er her (i morgen starter dagen min fra klokken 07:00, hvor jeg blir hentet til set!!), og deretter er det rett på kontoret til managementet mitt for workshop og diverse. Jeg klør så innmari i fingrene etter å få dele alt med dere, men den som venter på noe godt… 😇💕

Jeg har jo også mange venner som bor her, så jeg hååååper jeg får tid til å møte de før jeg reiser hjem torsdagskveld. Det er jo ikke ofte man får sees nå for tiden, så da får man bare prøve å skvise inn den tiden man kan!

Planen er å vlogge denne turen. Det gleder jeg meg til, til tross for verdens kritikk på den forrige vloggen jeg postet. Livet fortsetter, og det samme gjør publiseringen på YouTube!

I’m back!! <3

DERFOR BETALTE JEG 6.000 KR FOR CORONATEST

Reklame | NELLY

Denne dagen, dere…. den vil jeg helst glemme. La meg bare si at disse corona-tider er meget spesielle, ikke at det er noe sjokk sånn egentlig – men akkurat i dag har jeg nok fått en ordentlig «reality CHECK».

Kort fortalt: jeg har punget ut med 6000 kr for tre hurtig koronatester. En for mamma, en for Jasmine og en for meg. Sjuuuukt dyrt! Nå betalte vi jo for litt ekstra greier som for eksempel å få svar allerede i løpet av morgendagen, samt at vi gjorde det på en privatklinikk. Da koster det jo, og tydeligvis kostet det ikke akkurat lite…. 

Vil bare tillegge at det vanligvis er gratis å sjekke seg, men ettersom at vi tok det på en privatklinikk kostet det.

Jada, god start på helgen kan man si! Haha.

JAKKE HER / I BEIGE HER

I dag skal jeg bare slappe av hos mamma og overnatte her. God middag, kos med familien og Gucci, ostekake til dessert (Jasmine bakte i går) ooog bare nyte helgen.

Jeg skal sette av et par to-tre timer hver dag fremover nå til å pugge til teorien også. Det er alt jeg mangler nå for å kunne ta ny oppkjøring, så her er det full fres! Enn så lenge ser det ikke så lyst ut (22 feil…), men så var det tross alt første forsøk på 3-4 år, så jeg stresser ikke. Øvelse gjør mester!

Hva skal dere denne helgen? Jeg skulle egentlig ikke befunnet meg i Oslo akkurat nå, så denne helgen kom litt uforventet på. Vi får se hva jeg gjør, men jeg er uten tvil i skikkelig chille-mood. Spesielt etter denne dagen, ass.. blæh. Jeg har vlogget i dag, så alt som har skjedd deler jeg i en ny YouTubevideo som kommer ut til uken.

Apropos YouTube.. Jeg dro å kjøpte meg et nytt kamera i går! Mitt andre er på fiks, og det tar tydeligvis evigheter. Jeg har ikke tålmodighet til å vente med å filme til YouTube mer, så derfor kjøpte jeg meg et kamera til. Det er jo egentlig kjipe penger, for det som er på fiks kjøpte jeg jo akkurat. Dessverre var det helt fucka fra dagen jeg mottok det, så det måtte uten tvil repareres. Det er kanskje lurt å ha to kameraer uansett, slik at jeg har et i reserve dersom noe skulle skjedd igjen.

Anyway! Jeg er tilbake på YouTube fra søndag – med tre videoer i uken igjen, som vanlig. Gleder meg sånn!!

God helg, fininger

Klem,

I ❤️

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

JAKKE HER & BUKSER PLT

_______

Hva fikk du av Louis Vuitton?

– Jeg fikk blomster på døra, som gratulasjon av serien min på premieredagen. Det var SÅ hyggelig, og herreguuuud så overrasket og glad jeg ble haha. Jeg mener, LV?!?!?

Vil du noensinne “slå deg til ro”, ved å gifte deg og få barn?

– Absolutt, men ikke nå. Jeg er 26 år, og føler meg langt i fra klar for å settle down. Jeg har så mye jeg vil gjøre før jeg vil slå meg til ro. Nå fokuserer jeg først og fremst 100% på karriere og jobb.

Er du ikke på 71 Grader Nord Kjendis innspilling?

– Jeg var. Den er over for en stund siden. Innspillingsperioden varer ikke sånn super lenge, i hvert fall ikke sammenlignet med andre programmer jeg har deltatt i.

Er det noen i bransjen du misliker?

– Ja. Jeg kan jo tippe at alle dere som for eksempel går på skole eller jobber på en arbeidsplass, har en eller annen kollega eller medelev som dere kanskje ikke digger like mye som dere digger visse andre. You know?

Hvor får man den beste pizzaen i Oslo?

– Villa Paradiso! Det er den jeg alltid bestiller på Foodora, btw. Mange har lurt på hvilken pizza det er, og det er altså Parma-pizzaen på Villa. <3

Hvor ofte vasker du håret?

– To-tre ganger i uken!

Har du noen gang opplevd å bli mobbet av andre influencere (bortsett fra Mads Hansen)?

– Ikke mobbet akkurat, men det var en periode der to bloggere hele tiden hadde behov for å komme med spydige stikk til meg. Spesielt hun ene. Det var såpass åpenbart at leserne mine sendte meg linker til blogginnleggene hennes ofte, hvor disse stikkene da kom med gode mellomrom. Jeg husker jeg ble oppriktig lei meg, for jeg hadde følgt denne jentas blogg i flere år og syntes hun virka så god og snill. Men ja, bortsett fra det – nei. <3

Beste og verste med å være araber/perser?

– Verste: HÅÅÅÅRVEKSTEN!!!! Giiiirl ikke en gang la meg starte!

Beste: OGSÅ hårveksten, men nå snakker jeg om håret på huet. Hahah!

Hvordan komme seg gjennom et heartbreak?

– ÅH, finis… <3 Sender deg masse klemmer og kjærlighet! Vel, jeg har hatt to dype kjærlighetssorg, hvor den ene var mye verre enn den andre. Jeg husker hvor langt nede jeg var og hvor lite livsgnist jeg hadde. Kjærlighetssorg kan virkelig stikke dypt og nærmest ødelegge en person. Jeg forstår deg så godt dersom du synes det er tungt, håpløst og tøft, men tro meg – det kommer til å gå over! Jeg LOVER!

Det som hjalp meg var å få høre av en venn at vi mennesker er vanedyr. Vi behøver ca 2 uker på å tilvenne oss en ny situasjon. Jeg bestemte meg for å gi meg selv to uker til å ligge hjemme i senga og “pause” livet mitt, bare synes synd på meg selv, gråte, lese deprimerende quotes og høre på deppa musikk. Men etter disse to ukene var over, tok jeg tak i meg selv. Litt og litt. Jeg begynte å være rundt venner & familie døgnet rundt. Jeg fikset meg. Jeg prøvde å gjøre ting jeg synes er gøy, som shopping, ut å spise med jentene, henge med familien min, jobbe, se på serie og ha jentekvelder.

Jo lenger tid som går, jo mer vil sårene leges. Jeg vet at det svaret er super irriterende å høre, for når man først er i den situasjonen, føles alt så håpløst ut. Men jeg lover deg, alt du trenger å stole på er at med tiden vil du komme deg over det/han. Du vil bli lykkelig igjen, og du vil finne kjærligheten på nytt. Bare gi deg selv tid. <3 Heier masse på deg babe – YOU GOT THIS!!

Hvordan redigerer du YouTubevideoene dine?

– Det er ikke jeg som klipper dem. Jeg har to fantastisk flinke klippere som klipper alle videoene mine. Jeg er SÅ glad for at jeg bestemte meg for å få hjelp, for herregud, nå er nivået på kanalen min mye høyere og mer gjennomført. Beste jentene som jeg er så takknemlig for! <3

Vil du ha en hund til?

– Nei, ikke nå. Kanskje noen år frem i tid. <3

DAGENS LISTE

Reklame | nelly

VERDENS DIGGESTE CARDIGAN HER 

______

DAGENS PLANER

– Tømme mailen.

– Planlegge møte med en fabrikk i utlandet…. *iiiiih*.

– Dra til dyreklinikken med Gucci. Han skal til veterinær-venninnen min Tine for å ta en vaksine. Jeg får vondt langt inn i mammahjertet, men jeg er jo klar over at det må gjøres og at det uansett vil gå bra. Jeg avskyr bare vaksiner og sprøyter selv, så det at han skal utsettes for det i dag er ikke noe gøy. Jeg håper alt går bra og at han ikke blir sint på meg… 🙁

– Kvelden skal gå til å få unnagjort regnskap. Jeg har helt glemt av å sende inn alt jeg må til regnskapsføreren min Geir, så det ,å jeg få gjort!

DAGENS FROKOST:

Polarbrød (jeg elsker polarbrød) med krydret kalkunskinke, Norvegia og Brelett. I tillegg spiste eggerøre til. Slik ser min frokost ut så og si hver eneste dag. Pluss en shot med ingefær + en kopp varm sjokolade eller en latte. Yumsiii!!

DAGENS ANTREKK

Strikket genser, hvite jeans & Nike Air Force.

DAGENS INNKJØP

1. HER / 2. HER / 3. HER

DAGENS SAVN

Sommer, sol og varme. Jeg savner å våkne opp til solskinn og deilig temperatur. Jeg savner å våkne opp til å kunne løpe ned til bassenget og slappe av der hele dagen – bade, sole meg, drikke rosé og bare nyyyyte varmen. Tenk at jeg tok reising for gitt før… Åh, som jeg lengter.

DAGENS HUMØR

Jeg er i et litt sånn bob-bob humør, egentlig. Glad, men jeg kjeder meg. You know the feeling? Jeg savner at det skjer spontane greier og at ting bare.. skjer. Corona suger.

SETT MED TOPP & BUSKER HER

DAGENS BEKYMRING

Jeg var i podcaststudio og spilte inn ny episode som kommer ut i morgen. Der snakker Golnaz og jeg om toxic forhold vi har vært i – del to. (Del 1 ligger allerede ute – du finner den her). Jeg forteller om et forhold som jeg vet mange har tenkt sitt om, som har vært mest blest om i media og drama rundt. Jeg forteller ekstremt mye privat og personlig som jeg aldri trodde jeg kom til å snakke høyt om. Jeg er litt bekymret for at personen jeg forteller om skal bli lei seg/sur, da jeg tross alt utleverer mye privat om oss to. Jeg håper det går bra, men jeg er ganske stresset..

HELGEN MIN I BILDER

Reklame | nelly

KOSE-SETT HER

Denne helgen har altså vært deilig! Jeg har virkelig lagt Suzy på hylla, og slik har det vært nokså lenge nå. Jeg savner på en måte litt å dra ut, feste og ha det gøy, men samtidig er det sjuuukt digg å bare slappe av, og mest av alt: slippe bakfylla. Finnes det noe verre enn å våkne på søndagen med full hodebank og kvalme? DET savner jeg riktignok IKKE.

Siden jeg fikk Gucci har jeg bare kost meg hjemme så mye jeg har kunnet. Vi har det skikkelig hyggelig her sammen, og tritt som det går, ramler det inn besøk etter besøk. Eller, ja.. Besøk til Gucci, ikke til meg. Jeg er ikke akkurat midtpunktet, for å si det sånn. Hehe! Jeg lager masse god mat (prøver i hvert fall), snackser, ser på serier, rydder litt, kjører hjemmespa, koser og leker med Gucci. You know. Bare tar det helt med ro. 

De siste dagene har vært fine. Jeg har hatt jentene over på jentekveld her hos meg, for serietitting (Isabel på TV2 Livsstil og TV2 Sumo, så klart), kjøttkaker, gossip og masse digg snacks. Beste kveldene jeg vet om! 💕

Helgehandelen!

💕💕💕💕