HELGEN MIN I BILDER

Reklame | nelly

KOSE-SETT HER

Denne helgen har altså vært deilig! Jeg har virkelig lagt Suzy på hylla, og slik har det vært nokså lenge nå. Jeg savner på en måte litt å dra ut, feste og ha det gøy, men samtidig er det sjuuukt digg å bare slappe av, og mest av alt: slippe bakfylla. Finnes det noe verre enn å våkne på søndagen med full hodebank og kvalme? DET savner jeg riktignok IKKE.

Siden jeg fikk Gucci har jeg bare kost meg hjemme så mye jeg har kunnet. Vi har det skikkelig hyggelig her sammen, og tritt som det går, ramler det inn besøk etter besøk. Eller, ja.. Besøk til Gucci, ikke til meg. Jeg er ikke akkurat midtpunktet, for å si det sånn. Hehe! Jeg lager masse god mat (prøver i hvert fall), snackser, ser på serier, rydder litt, kjører hjemmespa, koser og leker med Gucci. You know. Bare tar det helt med ro. 

De siste dagene har vært fine. Jeg har hatt jentene over på jentekveld her hos meg, for serietitting (Isabel på TV2 Livsstil og TV2 Sumo, så klart), kjøttkaker, gossip og masse digg snacks. Beste kveldene jeg vet om! 💕

Helgehandelen!

💕💕💕💕

3 kommentarer
  1. Forrige ukes episoder av “Isabel”, var sykt rørende og viktig!❤️ Tårene trillet.. Du er viktig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg