HALLOWEEN KOSTYMET MITT

Happy halloween

I går var første dagen jeg kledde meg ut på her nede. Jentene har jo allerede gjort det en gang tidligere, men da var jeg så syk at jeg ikke klarte å bli med ut. Derfor fikk jeg heller kledd meg ut for første gang i går. Jeg var ikke så veldig kreativ som dere kanskje kan se, haha. Meg og kostymer er liksom ikke det enkleste. Jeg skulle så inderlig ønske jeg var flink med kul og scary halloween sminke, da kan man gjøre så mye. Dessverre finnes ikke det et dugg av slike ferdigheter hos meg, så da fikk det bare bli et enkelt kostyme. Jeg har altså kledd meg ut som SWAT, altså politi. Jadda.

Vad tycks?

MEG MED PLATINABLONDT HÅR

Hva synes dere?

I GÅR SKAPTE VI MINNER

🚲 💕 👯

I går er en av de fineste dagene jeg har opplevd her i LA! Vi bestemte oss for å dra til Santa Monica for å leie sykler og sykle hele veien til Venice Beach. Herlighet så koselig det var! Vi storkoste oss der vi trøkka på og bare nøt alt som skjedde rundt oss. Det er noe helt spesielt ved Los Angeles som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Menneskene her virker bare så bekymringsfrie og veldig livsglade. Dere vet når man får det inntrykket av at folk bare tar en dag om gangen? Litt sånn følelse får jeg av menneskene her. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: LA er stedet jeg føler meg 100% hjemme. 

Jeg anbefaler dere på det sterkeste å dra til Santa Monica og leie sykler for et par timer. Det kostet rundt 8 dollar, mener jeg å huske. Det er skikkelig herlig og forfriskende å ta en runde rundt området her, mens man sykler langs stranda. Jeg kan love dere at dere blir å observere mye spesielt. I Venice sentrum er det en lang gågate der mange spesielle mennesker oppholder seg. Det danses, synges og Gudene vet hva annet som pågår der, haha. Det er ganske interessant å gå/sykle gjennom der i hvert fall!

Se så fint det er!

Cool outfit, eller? Jeg måtte løpe innom den første butikken jeg så for å kjøpe meg et varmt plagg, da det var mye kaldere enn jeg hadde forventet meg. Da får man legge fashioniasten i seg litt bort og heller prioritere å holde seg varm. Og jeg lurer på hvorfor jeg stadig er syk…

Sånn her happy var jeg i går! 😁

To stjerner right here! ☝🏽💘

💕💕💕

Dette er det kuleste med hele dagen i går. Jeg pekte meg ut den eneste rosa sykkelen som var å se, og hva tror dere står på den? BELLA!!! Det må være skjebnen. 💘⚡️🤓

DAGENS LISTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAGENS HUMØR

 Super happy! Jeg mener, hvordan kan man ikke være i godt humør når man befinner seg i Los Angeles? Come on! 😅

DAGENS FINESTE KOMMENTAR

“Du er rå! Og jeg digger at du tørr å gå litt ut av «boksen» med klesstilen din <3
Jeg må være ærlig og si at jeg har ikke alltid hatt sansen for dere toppbloggere og det presset dere legger på dagens ungdom!
Men den ærligheten du fremstiller, godheten du viser og det at du tørr å være deg selv til tross for alle de dårlige fordommene du har hatt/har… det er sterkt!
Jeg heier på deg<3″

DAGENS PLANER

Hente halloween kostymet mitt (fikk det custom made – er så spent!!), spise på Tao i kveld, før vi skal ut.

DAGENS SAVN

Savnet etter familien min blir større og større jo lenger jeg er her. Jeg stortrives jo kjempe mye i LA, men jeg merker at nå som jeg tilbringer ekstra mye tid med familien min savner jeg de veldig fort. Vi har på en måte blitt enda mer sammensveiset nå som jeg har holdt på med boken. Det har vært så fint! <3 Jeg gleder meg til å se de så fort jeg lander i Oslo.

DAGENS MERKELIGSTE DM

Haha! Sjukt random å bare sende meg denne meldingen uten noe mer, men jeg er helt enig med han. Begge søstrene mine er 10/10!! <3

DAGENS ANTREKK

Ikke bestemt meg enda! Akkurat nå sitter jeg i en svær hvit hoodie fra Tiger Of Sweden.

DAGENS OPPTUR

1. At jeg er i hakket bedre form enn i går. Jeg h.a.t.e.r å være syk.

2. En annen opptur er intervjuet jeg gjorde med 730.no. Du kan lese det her <3

3. Dette gjelder ikke kun for i dag da, men så langt denne ferien: at jeg har vært så flink til å oppdatere bloggen og jobbe effektivt til tross for at jeg er på ferie. I’ve been good this time!! Jeg har til og med postet et vlogg!

DAGENS NEDTUR

Jeg oppdaget at jeg har klart å glemme igjen favoritt buksene mine hjemme…. Fuck.

DAGENS CRAVING

Det har vært Taco Bell i flere dager, men så spiste vi det endelig for to dager siden. Det er sååå godt!!!

SVÆRT BILDEDRYSS FRA DE TO SISTE DAGENE

Liker dere slike bildedryss? Jeg har tatt med meg kameraet hvor enn jeg har dratt de siste to dagene, slik at jeg enkelt kan forevige noen minner med dere. Selv elsker jeg å se på andres feriebilder, jeg håper at dere også gjør det? Isåfall kan jeg fikse mange slike innlegg med masse bilder fra dagene her nede, om ønskelig. 💘

DERFOR BLE JEG IKKE MED DE ANDRE

Jeg vet ikke hva som er greia med meg på ferier for tiden. Hvem tror dere har klart å bli syk? *Trommevirveeeeel* MEEEEG! Wohoooo…. Jeg gir opp. Husker dere da jeg var i Dubai for 1,5 måneder siden? Da skjedde det samme, og det ble så ille at jeg måtte dra til legen for å få antibiotika. Det var helt forferdelig. Jeg håpet naturligvis at det samme ikke skulle skje denne reisen også, men der tok jeg rimelig feil. Jeg begynte å kjenne at halsen begynte å klø dagen før avreise, men tenkte at det helt sikkert kom til å gå over. Dessverre ble det bare verre, og i går var jeg så dårlig at jeg måtte sette helsen først. Jentene dro derfor ut uten meg. Det var skikkelig kjipt, for vi hadde vært ute å kjøpt kostymer til gårkveldens halloweenfest og jeg gledet meg masse til å kle meg ut og kose meg. Wiz Khalifa skulle dessuten opptre på klubben vi skulle på, og han digger jo jeg. Veldig typisk at formen min skulle forverre seg, men jeg er glad for at jeg tok en fornuftig beslutning i går kveld. 

Jeg var ganske dårlig når jeg våknet klokken 07 i morges, og jeg vil ikke en gang forestille meg hvor forferdelig jeg hadde vært dersom jeg hadde dratt ut i tillegg. Jeg hadde sikkert vært død. Takk og lov for at jeg var smart for en gangs skyld, haha. Jeg pleier alltid å presse meg til tross for at jeg ikke er i form. Jeg var bare veldig redd for at jeg skulle bli så dårlig at det hadde gått utover resten av ferien, så jeg turte rett og slett ikke å risikere noe.

Kvelden min var ikke så veldig spennende i går kveld, som dere kanskje forstår. Jeg la meg ganske tidlig og sov ordentlig ut. Det er viktig med søvn når man er syk, og det vil jeg si at jeg fikk nok av i natt. Jeg merket ikke en gang når jentene kom hjem, så jeg må jammen ha sovet tungt. Vanligvis våkner jeg av verdens minste lyd, liksom.

Så ja, det var ingen dramatisk grunn til at jeg ikke var å se på stories med jentene i går. Jeg lå syk hjemme, rett og slett!

VLOGG⎟ JEG ER I LOS ANGELES!

Hei fininger! Jeg dro frem kameraet og vlogget hele dagen i går. Jeg er jo som dere allerede vet i LA, og i den forbindelse kommer YouTubekanalen min til å bli spammet med mange vlogger fra ferien. Jeg elsker jo å vlogge når jeg er ute å reiser, det synes jeg er kjempe gøy! First up: vlogg fra gårsdagen som bestod av shopping (jeg viser dere alt jeg kjøpte i videoen) og horror night på Universal Studio. Håper dere liker den! <3

   HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!   

LA BY NIGHT

annonse ⎟ annonselenker nelly

HOODIE HER ⎟ SHORTS HER (nå på 20% off) ⎟ SNEAKERS BALENCIAGA

I love this city to bits.

DET ER TID FOR KRIG

annonse

Hei, dere!

Jeg postet et innlegg om neste Paradise Hotel sesong, altså sesong 11, i forrige uke. I år skal sesongen baseres på Team Isabel vs Team Erik. Vi skal konkurrere mot hverandre, slik som vi gjorde i sesong 10, bare at det nå er lag vs lag, og ikke én mot én. Jeg trenger derfor at de beste deltagerne melder seg på mitt lag, slik at vi kan gruse Erik og hans lag.

Jeg søker dere som ikke lar dere pille på nesa, folk med ryggrad og som ikke er redd for å ta makten og så klart spille spillet. Jeg savner i utgangspunktet jenter som er tøffe! Det har ikke vært mange jenter som virkelig har markert seg som skikkelig sterke spillere. Jeg vet at det finnes mange råe jenter der ute som hadde gjort meg stolt inne på hotellet. Jeg trenger jenter som vil vinne, og som gjør ALT for å oppnå nettopp det!

Erik og jeg var jo i krig i sesong 10. Han var en sterk spiller, og det samme var jeg. Begge har et enormt konkurranseinnstinkt og vi gikk inn for krig mot hverandre. Det samme blir å skje nå, bare at det nå er lagene våres som skal representere oss. Derfor er det enormt viktig for meg at jeg rekrutterer de sterkeste spillerne til mitt lag. Jeg skal knuuuuse Erik, og det trenger jeg hjelp til!

Dette ser jeg etter i den perfekte PH-deltageren:

1. Du skal IKKE være redd for å spille spillet. Dette er det absolutt viktigste jeg ser etter. Er du klar for å spille røft? Er du klar for å ta alle sjanser du får? Er du klar for å kjøre ditt eget race? Denne sesongen blir nemlig den tøffeste sesongen spillmessig gjennom tidene. I år skal det fokuseres på spill, spill, spill. Det vil si at det ikke finnes rom for folk som vil delta for å få seg en badeferie. Da kan du søke til Charterfeber. På Paradise skal det spilles, og i den kommende sesongen skal spillet spilles hardere enn noensinne! Det er der fokuset ligger i sesong 11.

2. Er du glad, sprudlende og en person som liker å by på seg selv? Plusspoeng!

3. Du trenger ikke være så forbanna booksmart for å være med på mitt lag. Så lenge du er streetsmart, holder det i massevis. 

4. Jeg søker deg som er kul, utadvendt og et skikkelig konkurransemenneske!

_____

JEG TRENGER STERKE JENTER!

Er du den jeg ser etter? Søk her!

UKENS SPØRSMÅL

Hvor mye kostet flybillettene til LA?

– Vi betalte 4600 tur-retur!

Hva er det beste med LA?

– Alt! Det er seriøst skikkelig vanskelig for meg å svare på. Jeg elsker viben, at menneskene her er så åpne og hyggelige, maten, gatene.. alt! 

Hvor mye penger skal du bruke på ferien?

– Det vet jeg ikke. Jeg har en ting jeg har ønsket meg lenge som jeg kan unne meg for å gratulere meg selv med boken. Bortsett fra det skal jeg ikke shoppe noe stort.

Hvor mange bøker skal du signere av de forhåndsbestilte?

– Det har vært helt sjuk interesse for boken min, noe jeg er utrolig rørt og takknemlig for. Dere slutter aldri å vise meg kjærlighet. Jeg er så forbanna heldig at jeg har ikke ord. For å svare på spørsmålet ditt: jeg skal signere 3.000 forhåndsbestilte bøker. Jeg får ikke signert alle som har forhåndsbestilt da det hadde vært umulig for meg å gjennomføre, men jeg har lovet å signere 3.000 i hvert fall. Om du ikke får din signert, kan dere komme på boksigneringene mine når jeg kommer til deres byer. Jeg skal jo på bokturnè i november og desember. Jeg publiseres planen etterhvert som jeg har fått alle datoer. 

Hvorfor pakker du alltid så mye med deg når du reiser? 

– Jeg jobber på å bli bedre. Jeg er og har alltid vært ubrukelig på å pakke. Jeg pakker alltid med meg hele leiligheten min, når jeg er fullstendig klar over at jeg ikke har bruk for over halvparten en gang. Det gir jo absolutt ingen mening, men jeg gjør det likevel hver gang…

Hva gjør deg glad?

– Vennene mine og familien min, så klart. Jobben min, DERE <3, å glede andre, jul, en skyfri himmel, duftlys, reising, frihet.. listen er lang. Det er mye som gjør meg glad!

Gruer eller gleder du deg til boken kommer ut?

– Begge deler, men jeg gleder meg mest! Jeg er bare fryktelig redd for at folk skal synes synd på meg, for det er alltid det jeg har blitt bemøtt med tidligere. Det er ikke synd i meg, for jeg står her i dag og klarer meg vanvittig fint. Jeg gleder meg derimot til at jeg forhåpentligvis skal kunne hjelpe andre barn og unge i lignende situasjon. Det er hovedgrunnen til at jeg turte å gå ut med historien min. Jeg vet så godt selv hvor håpløst og ensomt alt kan føles når man er liten og befinner seg i en vanskelig situasjon som er lignende min. Jeg vil være en inspirasjon for de og være et slags håp.

Hva er ditt livsmotto? 

– Enten går det bra, eller så går det over. Beste mottoet ever! 🙏🏽

Hvilke hårprodukter bruker du for å få så glansfullt hår?

– Jeg bruker hårprodukter fra Shu Eumura. Beste produktene! Det er et japansk merke faktisk. Det fås blant annet kjøpt på Mood Studio.

Når har du bursdag?

– 5. April! 

Er du venn med eksene dine?

– Ja, jeg er god venn med begge eksene mine. Jeg synes det er kjempe fint! Man har jo tross alt opplevd mye fint sammen og delt mange fine minner. Dessuten var begge eksene mine mer enn bare kjærester for meg. De var også mine bestevenner. Det vil jeg aldri miste for alt i verden. Av og til finner man ut at man ikke fungerer sammen som kjærester, og da er det så fint å fortsatt kunne bevare vennskapet i det minste. Jeg er evig takknemlig for det. Jeg kunne ikke sett for meg noe annet.

Hadde du en flørt i Dubai?

– Jeg vil ikke kalle det en flørt, egentlig. Mer en venn! 

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!