UKENS SPØRSMÅL

Hvor mye kostet flybillettene til LA?

– Vi betalte 4600 tur-retur!

Hva er det beste med LA?

– Alt! Det er seriøst skikkelig vanskelig for meg å svare på. Jeg elsker viben, at menneskene her er så åpne og hyggelige, maten, gatene.. alt! 

Hvor mye penger skal du bruke på ferien?

– Det vet jeg ikke. Jeg har en ting jeg har ønsket meg lenge som jeg kan unne meg for å gratulere meg selv med boken. Bortsett fra det skal jeg ikke shoppe noe stort.

Hvor mange bøker skal du signere av de forhåndsbestilte?

– Det har vært helt sjuk interesse for boken min, noe jeg er utrolig rørt og takknemlig for. Dere slutter aldri å vise meg kjærlighet. Jeg er så forbanna heldig at jeg har ikke ord. For å svare på spørsmålet ditt: jeg skal signere 3.000 forhåndsbestilte bøker. Jeg får ikke signert alle som har forhåndsbestilt da det hadde vært umulig for meg å gjennomføre, men jeg har lovet å signere 3.000 i hvert fall. Om du ikke får din signert, kan dere komme på boksigneringene mine når jeg kommer til deres byer. Jeg skal jo på bokturnè i november og desember. Jeg publiseres planen etterhvert som jeg har fått alle datoer. 

Hvorfor pakker du alltid så mye med deg når du reiser? 

– Jeg jobber på å bli bedre. Jeg er og har alltid vært ubrukelig på å pakke. Jeg pakker alltid med meg hele leiligheten min, når jeg er fullstendig klar over at jeg ikke har bruk for over halvparten en gang. Det gir jo absolutt ingen mening, men jeg gjør det likevel hver gang…

Hva gjør deg glad?

– Vennene mine og familien min, så klart. Jobben min, DERE <3, å glede andre, jul, en skyfri himmel, duftlys, reising, frihet.. listen er lang. Det er mye som gjør meg glad!

Gruer eller gleder du deg til boken kommer ut?

– Begge deler, men jeg gleder meg mest! Jeg er bare fryktelig redd for at folk skal synes synd på meg, for det er alltid det jeg har blitt bemøtt med tidligere. Det er ikke synd i meg, for jeg står her i dag og klarer meg vanvittig fint. Jeg gleder meg derimot til at jeg forhåpentligvis skal kunne hjelpe andre barn og unge i lignende situasjon. Det er hovedgrunnen til at jeg turte å gå ut med historien min. Jeg vet så godt selv hvor håpløst og ensomt alt kan føles når man er liten og befinner seg i en vanskelig situasjon som er lignende min. Jeg vil være en inspirasjon for de og være et slags håp.

Hva er ditt livsmotto? 

– Enten går det bra, eller så går det over. Beste mottoet ever! 🙏🏽

Hvilke hårprodukter bruker du for å få så glansfullt hår?

– Jeg bruker hårprodukter fra Shu Eumura. Beste produktene! Det er et japansk merke faktisk. Det fås blant annet kjøpt på Mood Studio.

Når har du bursdag?

– 5. April! 

Er du venn med eksene dine?

– Ja, jeg er god venn med begge eksene mine. Jeg synes det er kjempe fint! Man har jo tross alt opplevd mye fint sammen og delt mange fine minner. Dessuten var begge eksene mine mer enn bare kjærester for meg. De var også mine bestevenner. Det vil jeg aldri miste for alt i verden. Av og til finner man ut at man ikke fungerer sammen som kjærester, og da er det så fint å fortsatt kunne bevare vennskapet i det minste. Jeg er evig takknemlig for det. Jeg kunne ikke sett for meg noe annet.

Hadde du en flørt i Dubai?

– Jeg vil ikke kalle det en flørt, egentlig. Mer en venn! 

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!

31 kommentarer

Siste innlegg