it’s baaack!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg så at denne etterspurte bodyen var tilbake i sortimentet på Nelly, tenkte jeg på dere med en gang! Den har vært utsolgt helt siden dagen jeg klikket den hjem, og dere har mast og mast om hvor jeg kjøpte den. Vel, gladnyheeeet! It’s back! Du finner den her. Jeg ser jo nå at jeg har gått med den strengen foran, istedenfor bak. Altså, hva gir du meg? Hahaha! Meg i et nøtteskall…

Hva har dere gjort i dag? Det er ikke så mye spennende som skjer i mitt liv akkurat nå, da jeg ikke kan bevege meg noe særlig, og ligger for det meste utstrekt i sengen. Føler meg som en diva når jeg får hva enn jeg måtte ønske i form av mat servert på senga. Det å ha Michelle ved min side er forresten helt fantastisk! Hun er så sinnsykt god og omsorgsfull at halvparten kunne vært nok. Tenk at vi begge to begynte på vernepleier-studiet, og vi begge endte opp med å hoppe av. Haha! Hun hadde passet i yrke da, det har hun bevist disse dagene. <3 I forkant forberedte jeg henne på at jeg kom til å være et hjelpesløst vrak som kom til å behøve hjelp med absolutt alt, men der tok jeg grundig feil. Vi storkoser oss, selv om det begynner å bli litt kjedelig å stirre inn i disse fire veggene. Da er det fint at det er bestevenninna jeg tilbringer denne tiden sammen med – vi kjeder oss jo ikke i hverandres selskap. <3 

Nå skal jeg spise kylling og ris, og se på Pitch Perfect 2! Ha en super kveld videre, fininger. Klem! 

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her / jeans her / klokke her

AKKURAT NÅ

Jeg ligger i sengen, og kjenner bare hvor mer og mer rastløs jeg blir for hvert minutt som går. Blæh! Jeg har ikke så mye annet til valg enn å ligge her, så jeg får prøve å smøre meg med tålmodighet så godt det lar seg gjøre. Michelle ligger ved siden av meg å leser i boka si, mens jeg skriver dette innlegget. Nå må jeg faktisk tisse litt, så det skal jeg gjøre før jeg forsetter på de neste punktene haha. Her holder vi ikke tilbake på detaljene 😉

UKENS OPPTUR

Istanbuuuul of course! Kvalitetstid med min bestie, shopping, spise god mat, oppleve byen.. Det har vært en bra uke så langt! 🙂 Det er alltid deilig å komme seg bort litt fra den hektiske hverdagen hjemme.

UKENS HØYDEPUNKT

Trenger jeg virkelig utdype dette? CHANEL-VESKEN SELVSAGT! Jeg dør fortsatt litt innvendig hver gang jeg ser på den. Er det mulig å bli forelsket i en gjenstand? Ja. Jeg tror det. Den er virkelig en drøm. <3

UKENS CRAVING

Seigmenn og fries! Litt av en kombinasjon, haha. Jeg har spist fries fire dager i strekk nå. Jeg er så sær ass.. Seigmenn hamstret vi med oss på taxfree’n, noe jeg er overlykkelig over akkurat nå. Tror du jeg har tre stykk i munnen i skrivende stund? Yes, I do.

UKENS VIDEO

Zz4J-oTiIug

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Vel.. All den blesten som oppstod da jeg delte mitt Chanel-kjøp her på bloggen har vært veldig irriterende. Jeg kan ikke skjønne eller begripe hvordan en enkel veske kan skape så latterlig mange reaksjoner. Ja, jeg skrev prisen. Hva så? Som om ikke de aller fleste vet hva en Chanel-veske koster i utgangspunktet? Jeg fikk utallige spørsmål allerede FØR jeg postet bilder av den, hva prisen lå på. Derfor skrev jeg det i innlegget, slik at de som bryr seg og lurer på det, finner svaret smidig og enkelt. Ingenting større enn det, men tydeligvis er det ulovlig å prate om penger og dyre kjøp i offentlighet. Fuck janteloven, det er alt jeg har å si.

UKENS NEDTUR

Savnet jeg kjenner for Pierre er så og si uutholdelig. Jeg lengter såååå! Heldigvis er det ikke så altfor lenge til vi ses igjen, og gud som jeg gleder meg til å kysse han fem millioner ganger etter hverandre. Dette er den lengste perioden vi har vært foruten hverandre faktisk.. 

UKENS INNKJØP

Selvsagt Chanel-vesken! Foruten om den kjøpte jeg litt diverse klær og sko også, som jeg kan vise dere senere om ønskelig? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TANKE

Jeg dagdrømmer til dagen jeg endelig kan bli utskrevet, og kan reise tilbake til mitt kjære Oslo igjen. Nå er jeg lei av å bare ligge her og ikke kunne gjøre noe. Jeg vil være i aktivitet.. Jeg liker jo dovendyr-livet til en viss grad, men nå har vi gått over den kneiken for leeeengs, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ISTANBUL

MITT DYRESTE KJØP

LENGE LEVE JANTELOVEN

NÅR LIVET BRÅTT TAR UVENTEDE VENDINGER

 

Jeg kan ikke tro at jeg tillot det

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / klokke her

Jeg er helt overveldet. Dagen i går startet ganske kjipt etter at jeg slapp dette innlegget. Det kom så mye negative kommentarer, noe som virkelig fikk humøret mitt til å gå fra super glad og lykkelig, til nedstemt. Det å vise frem noe som er så stort for meg, og det å ville dele gleden min med dere lesere trodde jeg skulle bli en fin ting. Dessverre var jeg veldig naiv. I frustrasjon skrev jeg et oppfølgings-innlegg hvor jeg forklarte situasjonen, og hvordan jeg følte det. Da snudde det brått. Jeg møtte forståelse og godhet fra samtlige, og det setter jeg så uendelig stor pris på! Dere aner virkelig ikke hvor godt det var å lese deres oppmuntrende ord. Jeg ville så gjerne takke og svare på hver eneste kommentar, men da det til slutt ble over fire hundre kommentarer, velger jeg å takke dere alle i plenum. Smilet kom lurende tilbake, og jeg ble den glade Bella som jeg bruker å være. Tenk at jeg tillot alle disse negative menneskene å dra meg ned? Jeg blir så skuffet over meg selv.

Det er rart med det der, hvordan dere lesere kan styre humøret mitt. På både godt og vondt – selv om jeg aller helst skulle ønske dere kun kunne styre det på et positivt sett. Hehe! Nå er jeg hvert fall såpass heldig som har så utrolig godhjertede og oppløftende lesere, som gjør at alt det negative oppgulpet enkelte kommer med, forsvinner helt fra minnet. Jeg vet at jeg sier det ofte – men fy f*en så gode dere er! Og fy f*en så glad jeg er i dere! Tusen takk for at dere støtter meg og heier på meg. Dere er grunnen til at jeg har et åpent kommentarfelt. Dere er grunnen til at jeg har motivasjon til å blogge hver eneste dag. Dere er grunnen for at jeg er her jeg er per dags dato. TUSEN TAKK! ♥

money talks

affiliateslinker

Nå ligger jeg her da, strak ut i sengen og scroller på ulike nettbutikker. Nå skal jeg forøvrig ikke shoppe mer på en stund, men det er lov å drømme seg litt bort. Ikke minst får jeg inspirasjon, noe jeg aldri kan få nok av! Jeg skal være flink å spare fremover, spesielt når det kommer til klær (og Chanel-vesker, haha!). 

_____

· Mine favoritter ATM ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 
 

lenge leve janteloven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg aldri, aldri, aldri vil eller kommer til å forstå meg på, er disse dømmende menneskene, som støtt og stadig skal peke finger på alt og alle. HVA er det med dere? Hva får dere ut av det? Jeg blir så provosert. Etter at jeg la ut innlegget hvor jeg stolt viser frem Chanel-vesken jeg kjøpte, haglet det inn med krenkende kommentarer. La meg presentere de verste:

«Folk som har Chanel vesker bør ha classic stil. Derfor burde ikke du hatt en. Du er bare suuuuper Harry.»

«Den var faen meg stygg.»

«Lenge leve idioti 🙂 den prisen kan du få helt for deg selv.»

«Seriøst er du ikke lei av å alltid måtte bevise for folk hva du driver med?? Hvorfor må du leve for andre, kan du ikke bare begynne å leve for deg selv! Hva så om du brukte 50 000 jævla kroner på en veske, men ikke sitt her og si du synes synd på fattige du møter som sitter langs gatene senere. Du er ikke den eneste her som har penger! Slutt å tøff deg foran 14-15 åringer, du har ikke en eneste utdanning eller noe talent. Eneste du får penger for er fordi vi lesere elsker å se at du driter deg ut og opererer hele kroppen din! Vi elsker å se hvor falsk du blir for hver dag som går. Hadde du sittet i en saklig diskusjon med 2 mennesker så hadde du nok følt og sett hvor dum du egentlig er. Blir så oppgitt over at du alltid må bevise ditten og datten. Du er hele Norges skam og vi trenger heldigvis ikke å latterliggjøre deg for det gjør du fint selv. Du er flink i dobbelmoral :).»

«Altså hva faen!? Du bruker 50k på en jævla veske når folk sulter i verden??? Dessuten var den stygg… Herregud for et ballonghue du er.»

«fyfaen. folk å barn sulter ihel, å du mener du fortjener en veske til 50 fuckings tusen kroner. DU ER SPY MATERIALE..»

Jeg finner ikke ord… Dette er, som jeg har sagt tusen ganger før, min blogg. En blogg som omhandler mitt liv, mine meninger, mine handlinger og mine interesser. Jeg har stått på, og hatt så lyst på denne vesken i så lang tid nå, og det at jeg endelig har fått mulighet til å kunne unne meg denne vesken, er utrolig stort for meg. DETTE gjør meg glad! Jeg tjener mine egne penger, jeg jobber og står på hver bidige dag, så hvorfor i all verden er det egoistisk av meg å kunne skjemme bort meg selv en gang i blandt? Vi alle tjener penger, men betyr det da at hvert eneste menneske skal donere hver bidige krone til mindre heldige mennesker? Unner ikke du deg noe du har ønsket deg lenge, en gang i blant? Det er som om at flere ønsker at jeg skal leve opp til kriterier som ikke er oppnåelige (ikke engang for dem selv). Det handler ikke om hvor mye penger en tjener i løpet av en måned, men selvfølgelig blir lyset satt på meg da jeg tjener over gjennomsnittet. Før jeg ble toppblogger donerte jeg også penger, noe som jeg gjør i mye større grad nå som inntekten også er høyere. På samme måte unner jeg meg selv også mer luksuriøse gjenstander. Det er mange fler enn meg som sprader rundt med Chanel-vesker, men får de drit kastet etter seg? Neppe. Selv om jeg kjøper meg en dyr veske, betyr det ikke at jeg ikke donerer til veldedighet også! Jeg donerer hver måned til Unicef og til Kreftforeningen. Dette har jeg også skrevet om tidligere, men slik blir selvsagt fort glemt.

Se deg selv i speilet. Hva gjør du for at verden skal bli rettferdig?

Det er mange av dere som leser denne bloggen som åpenbart ikke er noe fan av meg, og det er helt ok. Spørsmålet jeg da ønsker å stille dere er: hvorfor i helvete klikker dere dere inn her for da? Hva får dere ut av å spy ut stygge og nedlatende kommentarer i mitt kommentarfelt? Om dere nå synes at jeg er et så latterlig dårlig menneske, hvorfor i alle dager følger dere med på hvert eneste steg jeg tar? Please, gjør dere selv en tjeneste og få dere et liv. Vær så snill.

mitt dyreste kjøp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· because I deserve it ·

Hyl! Endelig unnet jeg meg vesken jeg har siklet etter i en god stund nå. Dette er definitivt mitt dyreste materialistiske kjøp noensinne. Jeg har vært veldig frem og tilbake på om det virkelig var verdt å svi at 50.000 kroner på en veske, men det konkluderte jeg med at det definitivt var. Jeg vokter om den som om den skulle vært min lille baby, hihi. Jeg er så forelsket! Nå er det stor fare for at Pierre må leve med at denne vakre skapelsen må få dele seng med oss i god tid fremover. Haha! I am in love.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

video: girlfriend/boyfriend tag!

Ny video er ute på YouTube-kanalen vår! Etter ønsker fra dere, har vi spilt inn girlfriend/boyfriend tag’en. Det var latterlig gøy å se hvor godt Pierre kjenner meg, og omvendt. Hvem tror du vant? Jeg kan røpe så mye som at taperen er en veldig, veldig dårlig taper. Haha!

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·

Husk å abonner gratis på kanalen vår her for fler videoer! Xx.
 

jeg er ikke klar

 affiliateslink

“Hva gjør du i Istanbul?”

“Når skal du fortelle hva du skal operere?”

“Hvorfor svarer du ikke når vi stiller spørsmål angående denne reisen?”

_________

Jeg synes det er vanskelig. Vanskelig å vite hva og hvor mye jeg skal, og ikke minst ønsker, å dele med dere. Jeg er obviously i Istanbul, og de fleste forbinder det med inngrep, noe som for så vidt er forståelig. Jeg er her sammen med bestevenninnen min hvor vi både skal kose oss slik som de aller fleste gjør på en vanlig tur, men i tillegg skal det skje litt andre saker også. Jeg ønsker ikke å hverken svare eller prate om så mye rundt denne reisen helt enda, da jeg selv ikke kjenner meg klar for det. Jeg startet med å fortelle dere at vi skulle til Tyrkia, ikke en gang hvor  i Tyrkia. Det gjorde jeg rett og slett fordi at jeg ikke ønsker å bli stilt mot veggen og få kastet tusenvis med spekulasjoner mot meg. Jeg er ikke helt der enda, jeg tar dette i mitt eget tempo denne gang. Nå vet jeg at jeg prater veldig i koder, men ah.. Det er slike situasjoner som denne hvor jeg skulle ønske at jeg ikke hadde en blogg hvor andre mennesker forventer at jeg skal dele privat og sensitiv informasjon med. Det er ikke barebare, dere.. Samtidig er jeg jo så utrolig takknemlig over å ha så mange fantastisk fine lesere, og jeg lover at jeg skal fortsette å være like åpen og ærlig som det jeg har vært tidligere. Bare gi meg litt tid.. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende kjole her / lignende caps her

Jeg vil avslutte med å takke dere alle sammen for å alltid vise meg en slik støtte og kjærlighet. Jeg har ikke ord, dere.. Helt fantastisk! Fy søren for en heldig frøken jeg er, med en så snill og god gjeng som heier på meg. Jeg elsker dere, og husk at jeg setter uendelig stor pris på hver eneste positiv respons som kommer min vei. Dere er gull! <3

bilkjøp og spa

Har noen av dere testet tyrkisk bad før? Det hadde nemlig ikke vi, men etter å få det anbefalt fra x antall personer, skjønte vi at dette var noe vi definitivt måtte få med oss. Vel, vi angrer ikke! Jeg skjønner hva all denne hypen handler om nå, hehe. Det er altså en spabehandling hvor du blir skrubbet fra topp til tå, etterfulgt av en “såpemasasje”. Det var så sinnsykt avslappende og deilig! Vi har nok aldri følt oss så rene før, haha. Vi går rundt her å skinner som to diamanter, begge to 😉 


Det var dagens aktivitet, og nå er vi godt plasserte i sengen med hver vår mac i fanget. Michelle driver å ser etter drømmebilen som hun skal gå til innkjøp av, mens jeg oppdaterer dere. Hun bestod nylig sertifikatet! Gjett om vi begge har strevd like lenge, da? Haha, jeg er sååå misunnelig. Flinke jenta mi!! 🙂 Nå gleder jeg meg til hun får gjennomført bilkjøpet, og kan komme kjørende opp til Oslo for besøk. Det spørs jo om jeg tørr å sitte på, haha. Neeeida!

jeg er herved verdens lykkeligste jente

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CHANEL IS ALWAYS A GOOD IDEA

I går shoppet vi hele dagen, hvor mitt mål var å endelig unne meg noe jeg har siklet etter i så lang tid fra Chanel. Jeg fikk adrenalin når jeg endelig skulle dra kortet. Jeg er fortsatt i lykkerus, dere aner virkelig ikke gleden jeg kjenner på nå! Det er kanskje veldig overfladisk å si, for et er tross alt materialistisk lykke… Men vet dere, det er helt greit! Dette har jeg fortjent, og jeg er så forbanna stolt over meg selv som har jobbet og stått på, slik at jeg har muligheten til å kunne gjøre dette. Åh, lykke.. ♥ Området vi shoppet i heter forresten Istinye Park til dere som lurer. Her finnes alle designerbutikkene man kan tenke seg, i tillegg til et gigantisk kjøpesenter. Jeg viser dere skatten min senere, jeg er nødt til å løpe avgårde. Michelle og jeg skal nemlig på spa! Jippiiiii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / støvletter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA