lenge leve janteloven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg aldri, aldri, aldri vil eller kommer til å forstå meg på, er disse dømmende menneskene, som støtt og stadig skal peke finger på alt og alle. HVA er det med dere? Hva får dere ut av det? Jeg blir så provosert. Etter at jeg la ut innlegget hvor jeg stolt viser frem Chanel-vesken jeg kjøpte, haglet det inn med krenkende kommentarer. La meg presentere de verste:

«Folk som har Chanel vesker bør ha classic stil. Derfor burde ikke du hatt en. Du er bare suuuuper Harry.»

«Den var faen meg stygg.»

«Lenge leve idioti 🙂 den prisen kan du få helt for deg selv.»

«Seriøst er du ikke lei av å alltid måtte bevise for folk hva du driver med?? Hvorfor må du leve for andre, kan du ikke bare begynne å leve for deg selv! Hva så om du brukte 50 000 jævla kroner på en veske, men ikke sitt her og si du synes synd på fattige du møter som sitter langs gatene senere. Du er ikke den eneste her som har penger! Slutt å tøff deg foran 14-15 åringer, du har ikke en eneste utdanning eller noe talent. Eneste du får penger for er fordi vi lesere elsker å se at du driter deg ut og opererer hele kroppen din! Vi elsker å se hvor falsk du blir for hver dag som går. Hadde du sittet i en saklig diskusjon med 2 mennesker så hadde du nok følt og sett hvor dum du egentlig er. Blir så oppgitt over at du alltid må bevise ditten og datten. Du er hele Norges skam og vi trenger heldigvis ikke å latterliggjøre deg for det gjør du fint selv. Du er flink i dobbelmoral :).»

«Altså hva faen!? Du bruker 50k på en jævla veske når folk sulter i verden??? Dessuten var den stygg… Herregud for et ballonghue du er.»

«fyfaen. folk å barn sulter ihel, å du mener du fortjener en veske til 50 fuckings tusen kroner. DU ER SPY MATERIALE..»

Jeg finner ikke ord… Dette er, som jeg har sagt tusen ganger før, min blogg. En blogg som omhandler mitt liv, mine meninger, mine handlinger og mine interesser. Jeg har stått på, og hatt så lyst på denne vesken i så lang tid nå, og det at jeg endelig har fått mulighet til å kunne unne meg denne vesken, er utrolig stort for meg. DETTE gjør meg glad! Jeg tjener mine egne penger, jeg jobber og står på hver bidige dag, så hvorfor i all verden er det egoistisk av meg å kunne skjemme bort meg selv en gang i blandt? Vi alle tjener penger, men betyr det da at hvert eneste menneske skal donere hver bidige krone til mindre heldige mennesker? Unner ikke du deg noe du har ønsket deg lenge, en gang i blant? Det er som om at flere ønsker at jeg skal leve opp til kriterier som ikke er oppnåelige (ikke engang for dem selv). Det handler ikke om hvor mye penger en tjener i løpet av en måned, men selvfølgelig blir lyset satt på meg da jeg tjener over gjennomsnittet. Før jeg ble toppblogger donerte jeg også penger, noe som jeg gjør i mye større grad nå som inntekten også er høyere. På samme måte unner jeg meg selv også mer luksuriøse gjenstander. Det er mange fler enn meg som sprader rundt med Chanel-vesker, men får de drit kastet etter seg? Neppe. Selv om jeg kjøper meg en dyr veske, betyr det ikke at jeg ikke donerer til veldedighet også! Jeg donerer hver måned til Unicef og til Kreftforeningen. Dette har jeg også skrevet om tidligere, men slik blir selvsagt fort glemt.

Se deg selv i speilet. Hva gjør du for at verden skal bli rettferdig?

Det er mange av dere som leser denne bloggen som åpenbart ikke er noe fan av meg, og det er helt ok. Spørsmålet jeg da ønsker å stille dere er: hvorfor i helvete klikker dere dere inn her for da? Hva får dere ut av å spy ut stygge og nedlatende kommentarer i mitt kommentarfelt? Om dere nå synes at jeg er et så latterlig dårlig menneske, hvorfor i alle dager følger dere med på hvert eneste steg jeg tar? Please, gjør dere selv en tjeneste og få dere et liv. Vær så snill.

246 kommentarer
  1. Dette her var bra innlegg Isabel! Om haterne fortsatt skal drive å slenge hatkommentarer, så har de ikke et hjerte, for jeg ser poenget i det du gjør! Love you!

  2. vet du hva? drit i dem.
   du har penger. du har jobbet jævlig hardt for de pengene. du har startet en blogg, og lyktes med det. det er ikke mange som kan si det. de færreste lykkes i denne bransjen, og du har klart det og det er det mye respekt av. det er DINE penger! du kan gjøre hva faen du vil med de! du viser oss gang på gang hvor generøs og omtenksom du er. du behandler familien din som gull og du verdsetter virkelig det du har. hvorfor kan ikke du bruke DINE penger, som du har tjent på ærlig vis, til de du har lyst til? hvis man har pengene til det, så hvorfor ikke?
   det blir akkurat det samme som når vi var små, og sparte i ukesvis til det dataspillet eller de øredobbene. du har spart til denne vesken. du fortjener det!
   jeg er veldig for å ikke dømme noen før jeg kjenner dem. jeg kjenner deg ikke, men på en måte er du en av mine beste venner. rart ikke sant? jeg ønsker deg alt godt, og husk at folk som ikke kjenner deg ikke kan dømme deg!!!!

  3. Så nettopp et innlegg i gruppen “Hønehjørnet” om veskekjøpet. Herregud folk har lite å bekymre seg over. Jeg ville gjerne unnet meg en slik veske om jeg hadde økonomi til det. Du har jobbet for å være der du er idag og synes du skal sprade stolt rundt med veska på skulderen og vise den frem!
   Stor klem

  4. Altså hvorfor sammenligne noe man ønsker seg, med at noen alltid må dra inn de fattige! Hvor mye gir du som selv driver å hater på isabel til veldedigheten? Tror ikke en shit tror jeg! Hvis man skal tenke på all klærne dere haterne har på dere, hvor fikk dere de klærne fra? Dere kunne heller ha spart de pengene og gi til veldedigheten og heller gått naken, men det ække det som er poenget! Du hater: hadde sikkert også ønsker, og valgte å kjøpe deg det klesplagget! Og det er jo fuckings det Isabel også gjør! Hvordan i helvete ble plutselig isabel et dårligere menneske når du gjør det samme? Isabel valgte å gi oss et innlegg som vi ønsket oss lenge, og det er det her hun får fra dere haterne?? Isabel, klem!!!!

  5. Dette fortjener du ! Du fortjener den veske for alt i verden! Drit i dessa som skriver dritt! E har akk starta å lese bloggen din og e har blitt en fast leser:) å e digger bloggen din 🙂 <3 så kos deg på tur, kos deg med den nye veska di som du fortjener!
   Klem en ny fast leser 😉

  6. Jeg mener det skal være riktig og si sine meninger, men det fins en måte på da. Jeg og syns det var vell dyrt med en sånn veske. Men det fins en så mye bedre måte på å si det på den måten. Det er som du sier det er dine penger
   Unn deg det du vil det betyr ikke at du ikke bryr deg heller. Var utrolig usaklige kommentarer du fikk der. Blir oppgitt

  7. Hva synes du om kostymet til Sophie Elise? Hun gjør narr plastiske operasjoner samtidig som du ligger i sykesenga. Føler du deg truffet? Og synes du at hun også burde vært ærlig om rumpeinngrepet?

  8. Jeg er ingen hater, men jeg skjønner ikke hvorfor du legger ut bildet av kontoutskriften din for å vise hvor mye du har betalt for vesken. jeg har en del designervesker, men syns det er superharry å påpeke flere ganger hvor mye du har brukt på de. Virker som du har en trang for å vise. jeg bruker en del penger på designervesker og klær selv, men jeg går aldri rundt og skryter av hvor mye den koster. Det virker som du er veldig lite bereist og belest. (nadide på persisk) Du inviterer til en debatt når du skryter av prisen og forteller mange ganger hva du har kjøpt. Ikke ta det vondt ment, men du er faktisk den eneste bloggeren jeg vet om som prøver å være noe du ikke er. Det virker som du er usikker på deg selv, når du hele tiden må påpeke at Pierre er din og når du hele tiden forsvarer han. jeg har troen på at pierre er en veldig snill og oppegående mann, men det virker som det er du som er drama, usikker og en sjalu jente som sliter med selvtilliten din. Det er du som får alle til å hate Pierre når du hele tiden må skrive om utroskapen og om hans fortid. Du må ha det bra med deg selv før du kan ha det bra med noen andre. Ønsker deg lykke til i livet.

  9. Anonym: Det er fordi at jeg får utallige kommentarer på at jeg lyver om summen. Hvorfor i alle dager skal jeg lyve? DERFOR smeller jeg ut kontoutskriften, slik at disse netttrolla kan grave seg tilbake i sitt lille, triste hull.

  10. DINE PENGER, DINE MULIGHETER OG DINE VALG! Forbanna drittmennesker!!!! Nydelig veske! Godt du har venninna di med på tur og Pierre i telefonrøret! Kos deg videre og håper operasjone gikk bra vist den er gjennomført! KLEM <3

  11. Fine, fine deg! 💚 Forferdelig hvordan noen folk kan være, det er helt forkastelig. Får helt vondt inni meg 🙁 Du fortjener å kose deg, gjøre akkurat det du vil.. Vesken er kjempefin og du kan være stolt av den!! 😀 Klem til deg 👭

  12. Amen til det vakre deg! <3 Ingen kan bestemme hva du skal bruke dine penger på! Oser av misunnelse lang vei! Kanskje de ikke ville kjøpt akkurat den veska, men det å kunne unne seg det man har lyst på er liksom et tabu! Da klikker folk i vinkler kan det virke! Blir så lei av folk som ikke kan oppføre seg! Men sånn vil det alltid være.. Må bare føle seg for god til å synke ned på deres nivå, og heve seg over slikt!

  13. Bra du ikke føler deg truffet. Følte egentlig det var ment som et stikk til deg, og jeg så at Daniel likte bildet på insta, så begynte å lure på om han var på “hennes lag”. Egentlig litt dobbeltmoralsk kostyme, ettersom hun faktisk opererte seg tidligere i år, men samme det. Hun lurer mange:) Forresten, var ikke du bedt på bokfesten til Sophie? Så det var en haug av bloggere der, men ikke du. Hvorfor?

  14. Okei? Hvorfor var akkurat denne veska så vitkig å vise frem ? fordi den kostet deg 50.000 ? Det er ikke vanlig pris. Den jobben du har er det mange som drømmer om. Det å kunne ha et hjemme kontor. Stå opp når man vil og jobbe når man vil er et drøm. Hvorfor er det et drøm ? Fordi det ikke er så veldig mye krevende enn å stresse på morningen og komme seg til jobb. Så det at du fortjener synes jeg ikke høres helt riktig ut. Jeg synes de som sliter hver morgen for å komme seg til jobb i trafikken og alt fortjener dette.

  15. Det er nok ikke selve veskekjøpet som er “problemet” her, hvis man kan kalle det.
   Det som provoserer er nok hvordan du legger ting fram hele tida. Leserne dine føler seg lurt av hvordan du sier en ting og gjør noe annet, gjentatte ganger. Det som skiller deg fra andre bloggere med mer kall det “gjennomtenkte” innlegg, er nok ofte det jeg nettopp var inne på.
   Ok, det er din blogg, ditt liv og dine penger. Men husk at du legger litt opp til frustrasjon og at noen blir irriterte over at du ofte sier en ting, men gjør noe annet. Absolutt ikke stygt ment, og du sier ofte at du er takknemlig for “oss”, noe som er bra. Men husk også at du ikke hadde vært der du er i dag, uten nettopp “oss” da.
   Hold deg til hva du lover, så er mye gjort.
   Min mening.
   Klem ❤️

  16. Du burde brukt de 50 000 på å fikse tennene dine istedet.. Regulering er ingen skam. Men i ditt tilfelle vil de nok koste en del..

  17. Folk vil lese bloggen din fordi du interesser. Operasjonene, dramaet og reaksjonene du vekker er det som fanger leserne! I motsetning til Sophie Elise har du ikke noe annet å by på enn det ytre, altså det overfladiske. Hvor lenge du kan leve på det gjenstår å se, men det viser jo at psyken din ikke er helt god.

  18. Fine deg. Hadde det vært en gang i blant så hadde alle unnet det det. Men det er jo kleskjeden ol. Hveeeeeeeer jævla dag. Kast og bruk er helt ok å fronte for verden for deg? Hva gjør man med deg når du blir gammel å dør, kaste noe i plast og noe i rest?

  19. Du har helt rett til å unne deg ting, jeg har lest bloggen din ei stund nå, men bruker somregel ikke å legge igjen kommentar. Men nå skal jeg det, fordi du fortjener å høre at du jobber hardt hver dag, skriver til oss blogglesere å setter av mye av din tid til oss. Jeg synes folk skal ta sine egne valg, og andre kan bare la være å bry seg om de ikke er enige. Jeg synes du er ei utrolig tøff og pen jente. Jeg for eksempel har ikke orket å skrevet å tatt bilder hver dag, og det tror jeg de fleste her heller ikke ha gjort. De som kommenterer stygge ting gjør det for en grunn, og det er fordi du har oppnådd suksess, og ikke de. Jeg heier på deg! 🙂

  20. Amen Bella!!!
   Satt å leste kommentarene i stad og ble bokstavlig talt kvalm. Folk er utrolig dømmende og slemme i kommentarfeltet. Jeg syntes det er viktig at du står opp for deg selv og er stolt over alt du har oppnådd. Du tjener dine eggene penger og de pengene gjør du hva du vil med!
   Keep on the Good work!👏🏼

  21. Jeg pleier aldri å kommentere, men må legge igjen en nå merker jeg.. For min del så driter jeg i drama med deg og andre, pierre eller donering til fattige eller operasjoner.. Jeg syntes også det er superfint at du unner deg en dyr veske! Har ikke noe med det å gjøre, jeg har flere dyre designervesker selv. Fikk min første når jeg var 11. Har ikke noe med det å gjøre, har man noe ekstra å bruke så hvorfor ikke bruke det på noe man selv har ønsket seg lenge? MEN, det som er så jævlig harry og gjør at du faktisk driter deg ut er at du sitter å flasher kontoutskrifter og hva du bruker på veska. For i det store og det hele er faktisk ikke 50k så jævlig jævlig mye. Det beviser faktisk bare hvor lite vant litt penger og hvor harry du egentlig er. Det gjør deg kvalm, ikke resten av opplegget. og i bunn og grunn beviser det faktisk bare at du er usikker på deg selv og “klikker” helt når du endelig får litt penger på konto.

  22. Du er ikke deg selv. så mye sminke, så lette klær og operasjoner. Det sinnsykt hva du gjør med deg selv. Hvorfor kan du ikke være deg selv bare ? Det at du ikke er fornøyd med deg selv er ingen tvil om. Ellers hadde det ikke vært for operasjoner. Vi som klikker inn på bloggen din og leser den er nok bare for å se hva slags folk det er der ute. for å bli mer kjent med verden. Du er jo kanskje ikke den eneste vi leser blogggen til.

  23. Synes veska di var syyykt fin og den fortjener du virkelig. Du ser sikkert samshing ut med den nye Chanel veska❤️
   Kos deg videre, håper alt blir sånn som du ønsker med operasjon og alt!

  24. Det du skriver er så riktig Isabell! Folk må begynne å tenke mere på sine egene liv. Du bestemmer selv over dine egene penger, det er penger du har tjent selv og de pengene er ingen andre enn dine sine og du bestemmer over de, ingen har rett til å påvirke deg hva du skal bruke pengene dine på.Kjenner jeg blir proverst over hvordan andre mennesker skriver til deg, Stå på videre du er superflink i det du gjør og fortjener kunn det beste

  25. er vel ikke snakk om at du brukte for mye penger, hvertfall ikke i mine øyne, men når du legger ut kontoutskriften 3/4 ganger på snap osv så blir det kanskje litt mye, greit at du foklarer det i ett innlegg på bloggen, da får man bare rett å slett bestemme seg for å lese det eller ikke, dette er ingen hat mot deg, bare et lite tips i og med at du blir lei deg/sur når du får de kommentarene! Selvfølgelig skal man ikke skrive slike hatkommentarer på nett, eller snakke slik til noen som helst, men jeg mener bare at du kan begrense alle bildene som omhandler det samme, fordi i det du legger ut 5/6 bilder av det samme så vil det bli oppfattet som skryting, ja du har tjent dine egne penger, å det er ingen grunn for at du skal skjule ditt arbeid, men det jeg mener er at slik du la det ut kan det oppfattes som enorm skrytinh, det at du har mer penger enn andre, er vel heller ingenting å lege skjul på, men vær så snill, om du føler deg preget av kommentarene om skryt osv, så legg bare ut ett bilde av tingen, i det minste har jeg tro på at det blir færre av slike kommentare! du har arbeidet for dine EGNE penger, å dette er en blogg som omhandler ditt liv, ja alt dette stemmer, men da må man heller ikke ta det til seg, for hva forventer dy når du legger ut det samme 5 ganger

  26. Det er jo ikke selve veske kjøpet som provoserer. Det er det at du gang på gang legger ut prisen på vesken. Hva så hvor mye den koster? Hadde du ikke kjøpt deg samme veske om den kostet 5000 kr? Eller er det bare på grunn av at den er Chanel? du provoserer med og skryte over at den koster såpass mye. Det er derfor du får folk til og legge seg opp i det. Det at du sier at andre har samme type veske, men de får ikke drit for det, kanskje det er på grunn av at de ikke legger ut akkurat hvor mye den koster. Alle vet at en Chanel veske er veldig dyr, men man trenger jo ikke akkurat legge ut bankutskrifter. Derfor provoserer du såpass mange. Bli voksen.

  27. Anonym: Men herlighet! Jeg la ut bilde av hva den kostet på snap etter at jeg fikk utallige spørsmål og pisspreik om at jeg “løy”. Om det er å skryte, so well be it!

  28. Amen til deg Isabell! Jeg synes folk kan bruke penger på det de vil! Folk bruker penger på forskjellige ting, noen bruker 100 000 kroner på røyk og alkohol i året, kan ikke de heller gi det til de fattige da? NEI, for det er dems penger og de bruker det på det DE vil. Jeg tipper halvparten, om ikke mer bruker unødvenige mye penger selv, men tenker ikke over det. Så slutt å døm folkens, for dere er like ille selv 😉

  29. Jeg tror at hvis du beviser at du donerer det du mener at du donerer i måneden, så kanskje folk tror litt mere på deg når det gjelder det der. Istedenfor å bare bevise og skryte over prisen på veska

  30. Skulle likt å vite hvor stor prosent av egen inntekt de haterne gir til veldedighet. Kanskje ikke en krone en gang?
   Stine: Sophie Elise gjør narr av seg selv slik hun selv var for noen få år tilbake.

  31. Skjerp deg då, Tiril! Hennas penger, la hu broka de på ka hu vil:) Siden du fortelle na ka hu ska broka pengene sine på, vil eg sei at du burde hellår broka tid&penger på å vaska monnen me såpa sånn at du slutte å slenga dritt om folk på nette;) Bare et tips. (Sorry, blir bare litt reven me å sykt irritert)
   Du eieeeee Isabel!! Keep going!<33

  32. Jeg er imot janteloven. Man skal unne seg det man mener at man fortjener og ønsker selv, og ser heller ikke noe galt i at man snakker positivt om seg selv. Det eneste jeg har reagert litt på i det siste (har aldri kommentert før nå), er vel måten penger har vært i fokus. Hvorfor er det så viktig å få frem hva vesken kostet? Hvorfor er det så viktig å hele tiden poengtere hvor mye man har av penger? Selvfølgelig skal du få gjøre det om det er det du ønsker, men jeg kan forstå at folk reagerer på det. Som du har sagt selv tidligere; økonomi er en privatsak. Så jeg ser vel bare ikke helt poenget med å hele tiden måtte bevise at man har mye. Det er jo noe folk allikevel skjønner. Men som sagt; du legger ut det du ønsker. Jeg slutter ikke å lese bloggen din av den grunn 🙂

  33. Du mener du jobber så hardt men du vet egentlig ikke hva hardt jobb er! Hardt, fysisk jobb som gjør deg utslitt, som gjør at armene er overbelastet, beina og ryggen er vonde.. Når man kommer hjem etter en sen vakt og orker ikke pusse tennene en gang før man legger seg ned og sovner. Det er hardt jobb. Og her snakker jeg ikke om en typ manne jobb jeg mener en klesbutikk eller restaurant eller for så vidt vanlig “yrke-jobb” som man må utdanne seg for.

  34. Hvorfor går du ut med prisen in the first place?
   Det virker lavpannet og bidrar til dramaet og skittkasting i kommentarfeltet.
   Og du? Hvis vi “får oss et liv” ….ja da mister du inntektsgrunnlaget ditt.

  35. Jeg er enig med deg! Man burde ikke rakke ned på andre:) men du må forvente at når du deler hele ditt liv og tanker til andre, så kommer også de til å ha sine meninger. Hvis ikke du kan takle det, er det kanskje ikke så lurt å dele livet ditt med hele verden. Jeg har selv vært i Afrika og sett folk sulte, og jeg mener det er riktig å unne seg ting en gang i blant! Men å unne seg noe såå dyrt som kunne ført til at så utrolig mange hadde fått mat og husly er kanskje ikke helt riktig tankegang? Du kunne kanskje tenkt at du kunne klart deg uten den. Er tross alt ekstremt mange som har det ganske mye verre enn oss

  36. Bra skrevet! Jeg er 100% for at alle er forskjellige og har forskjellige meninger, og det kan jo ikke forventes at alle skal forstå hvorfor du velger å bruke såpass mye penger på en veske. Enkelte personer mangler desverre egenskapen med å se ting fra flere sider. Jeg selv ville aldri brukt 50k på en chanel veske, men jeg er da igjen ikke så veldig glad i vesker. Men sant som du sier, vi alle liker å unne oss noe som vi selv ønsker når vi har råd til det, så da har JEG vanskeligheter med å forstå hvorfor det er så jævla fryktelig og forferdelig at du velger å unne deg noe du har hatt lyst på lenge! Du har tross alt jobbet hardt for å få råd til denne vesken, og om noen virkelig har lyst på noe så er det ingen andre enn dem selv som kan oppfylle sine egne drømmer og begjær. Synes du fortjener å unne deg såpass men det er jeg sikker på du vet selv!
   Og jeg forstår heller ikke hvorfor folk blir så provoserte? Eneste logiske forklaringen som popper opp i hodet mitt er sjalusi og bitterhet. Kan vi heller ikke bare være glade på noens vegne? Alså jeg kunne jo eegentlig ikke brydd meg mindre om du kjøper deg denne veska fordi det har liksom ingen påvirkning i mitt liv.. Men jeg synes fortsatt at du har gjort deg fortjent til det og er virkelig glad for at du er glad for det du har kjøpt! Ser ingenting galt i dette kjøpet!
   Stå på videre fine! Du er god<3

  37. Alice: Hva vet du om det Alice? Jeg har stått på egne ben siden jeg var 17 år, hadde to jobber og studerte ved siden! Ikke snakk som om du vet all verden om andre mennesker.

  38. Skjønner deg jeg.
   Selv har jeg ikke like mye penger, men en tid hvor jeg hadde litt ekstra unnet jeg meg en first edition av en bokserie jeg hadde ønsket meg veldig lenge, pluss et par ekstra ting som kostet litt. Kom vel på rundt 2-3K bare da.
   Greia er at ja, selvfølgelig er det sikkert andre og bedre ting å bruke de tusenlappene på, men akkurat der og da gjorde det meg veldig glad. Nettopp fordi jeg hadde jobbet ræva av meg så lenge og kunne endelig faktisk unne meg noe jeg å. Og her sitter jeg, ikke meg verdens største inntekt, men allikevel unner meg noe ekstra iblant og donerer månedlig jeg også. Ingen gir meg huden full for det, så skjønner ikke at du skal få kjeft av den grunn bare fordi det DU unner deg koster ekstra.
   Hadde jeg hatt like mye penger og det jeg hadde ønsket meg hadde kostet det, hadde jeg brukt samme sum. Og hvor ofte bruker du 50K på EN ting da? Kan ikke huske at du har gjort det før, så er vel ikke så ille. og alle som drar inn i at andre folk i verden har det værre; På HVILKEN måte hadde det hjulpet om hun IKKE at kjøpt vesken? Hadde ikke gjort en jævla forskjell, for da hadde noen andre kjøpt den og de 50K du brukte hadde du brukt på noe annet og like fortjent uansett.
   dessuten så hjelper det ikke fattige barn i verden å skrive en sykt nedlatende og mobbende kommentar uansett. det gjær det motsatte nesten, og bidra til negativitet her i verden.
   Besides: dere som sier at det bare er en jævla beske, hvis en veske er så ubetydelig for dere, HVORFOR lar dere bli irritert noe så hinsides da?
   Dessuten så har jo Isabel nevnt flere ganger hadde hun ikke hadde all verdens penger når hun vokste opp, så tror hun virkelig skjønner hvordan det er å ikke ha alt.
   Om jeg plutselig hadde hatt så mye penger på konto, etter en vanskelig oppvekst og i tillegg hadde virkelig JOBBET for det, og gjort alt selv for å oppnå det, hvorfor i all verden skulle folk ha kjeftet på MEG da hvis jeg hadde kjøpt noe til den summen?
   Så ja, noen andre har det verre, men det hjelper ikke å rakke ned på en som har JOBBET for å kunne unne seg noe som gir henne glede. Hva mener dere hun har gjort feil? brukt penger?

  39. Dritt i haters folk er sjalue, digger deg og Pierre vis folk klarer på at du kjøpte deg en dyr veske osv og du har ønsket deg lenge må du får lov til og kjøpe den, btw Jeg kjøpe meg en ny Rolex hva er galt med det … haters er lætiss

  40. Hei Isabel!
   jeg håper du leser dette, for det er noe jeg ikke forstår som jeg vik ha svar på!
   jeg elsker bloggen din, deg og personligheten din. Jeg er veldig stolt over hvor langt du har kommet i livet nå i forhold til hvordan ting var for deg før. Jeg tror at det for mange ikke var et så jæævlig stort problem at du kjøpte den chanel veska, men noe jeg og sikkert mange andre nordmenn ikke forstår er; om du har brukt så masse penger på en veske, hvorfor skal du skyte av det eller på en måte trenge å bevise at du har brukt så sykt masse penger? Assa, jeg forstår ikke. Selv følgelig skal du få kjøpe deg noe dyrt så ofte som du faen vil, men hvorfor skyte av hvor masse penger du har brukt??
   Dette er ikke ment som hat på noen som helt måte, vil bare ha svar:-**

  41. men kjære deg da, greit at du ville bevise det, men storyen min var fylt opp av dine 4/5 snapper der kontoutskriftene var, kjære deg, du klager på at folk klager, men altså, ikke klag da jeg prøver å komme med et fint tips, et ærlig tips til deg slik at du kam unngå en slik situasjon

  42. 30.10.2016 kl.13:36
   (…)
   Det er såååå mange jenter som går rundt med ysl og Chanel i Oslo. Ikke en dritt er opptjente egne penger. Skulle normale mennesker med normal lønn på knappe tyve utbetalt spare til en slik veske, så tar det lang tid sammen med alle andre kjipe utgifter hver mnd.
   Og der har du de jentene som har flere Chanel.. garantert kjøpt og betalt av rike menn som liker å få seg pult mot litt gaver.
   En liten runde på Oslo byen en lørdag og man kan nærmest peke ut hvem som er golddiggers.
   Isabel S. Raad
   30.10.2016 kl.13:51
   Anonym: Haha, amen! Takk <3
   ^^^^ der har du beviset på at du dømmer andre selv.

  43. du er TØFF som tør å ha åpent kommentarfelt og tøff som tør å skrive slike innlegg. Men jeg hørte at irl begynte du å surve for alt og ingenting ting? Litt dårlig av P å sitte å si slik når du ikke er til stedet men var nok ikke vondt ment . Alle har jo dårlige sider å♡

  44. Du ber jo om det selv da Isabell . Hadde jo ikke trengt å annonsere at den var svin dyr å at den er det dyreste du har kjøpt ! Igjen hvor lenge har du blogget? Du bør jo vite bedre 🙂 just saying:)

  45. At det går an… blir helt oppgitt. Er faktisk så sinnsykt dårlig gjort, de skriver om hvor dårlig person du er, men der sitter de og slenger drit? De har ingenting de skulle sagt, uansett hvilke valg du tar! Det er ikke deg det er noe gale med men de! Ikke la det gå inn på deg. Du fortjener den vensken så sinnsykt godt, og enda mer enn det.. Heier på deg Isabell ❤️

  46. For guds skyld man kan ikke sammenligne forskjellige yrker. Ja du jobber hardt om du er tømmermann. Da er du i fysisk aktivitet, men blogging? Det kan være så psykisk utmattende at de fleste av dere vet ikke hva dere snakker om når det kommer til andre yrker enn det dere holder på med selv. Alle er forskjellige og alle reagerer på forskjellige måter. Alle yrker er utmattende på hver sin egen måte, og alle mennesker tolererer yrker på forskjellig måte.

  47. Bare for å svare på det du spør om: grunnen til at folk klikker seg inn er fordi det er underholdende å lese om livet til en toppblogger, du har liksom så mye til felles med andre unge samtidig som du tråkker over grensene og kan gå foran som ett eksempel som de enten kan velge å se opp til eller ned på. For min del varierer det veldig hva jeg syns om deg utifra bloggen, og da kommenterer jeg deretter. Og jeg mener at når du har valgt å flashe så mye så er det fordi du liker oppmerksomheten, og da må du også tåle den negative oppmerksomheten (for å vinne noe må man tape noe annet.) Du tenker at det er leserne som er provoserende, men mange ganger er det du som er mest provoserende. Det er gamet, og du har valgt å ikke bare være med, men å lede det. Du legger opp og leserne henger med. Innerst inne vet du hvilke reaksjoner de ulike “interessene og handlingene” dine skaper, så da burde du la være å poste akkurat det om du ikke takler å høre moralske prekener. Moralen henger dypt i folk, de vil alltid stille seg skeptiske til det unormale. Sånn er det bare.
   Som menneske er jeg ikke i tvil om at du er en god person. Og veldig fint bilde av deg forresten, du er så vakker.

  48. Hei du. Blir utrolig irritert på deg og. Du snakker dritt om andre, og er sykt 2faced. Du er en offentlig person og må faen meg tåle og skjønne at du kommer til å få dritt slengt hvis du poster at du har kjøpt en veske til 50k. Tror folk er ganske lei av dobbeltmoralen din, du ser det ikke selv.
   Ha en fin kveld :))

  49. “Å få beskjed om å ikke være nedfor fordi andre har dere verre, er som å si at du ikke skal være lykkelig fordi andre har det bedre”. Hva Isabel velger å bruker SINE penger på burde ikke påvirke livskvaliteten til noen andre. Hun donerer penger til veldedighet, men hun burde da for faen ikke måtte donere bort hele jævla månedslønna si heller.
   Når det er sagt, så syns jeg veska var veldig DEG, Isabel 🙂 Håper du er fornøyd og får mye glede av den!

  50. helt eni med deg å, hvorfor skal folk bry seg? Andre går rundt med enda dyrere ting all the time, du fortjener det, om du arbeider for det, så hvorfor ikke? Hadde og kjøpt meg en slik veske om jeg hadde råd! BTW var veska helt fantastisk fin, å du fortjener den virkelig! håper du snart skriver om hva du gjør i Istanbul, uansett, håper jeg det går bra med deg❤️

  51. Jeg måtte inn på bloggen din for leste akkurat i en gruppe ang den Chanel vesken, så ville i grunn bare se på den. Men ble til st jeg leste dette innlegget i stede. Og jeg er så enig med deg!!

  52. Du må forstå at ikke alle som klikke sæ inn her og skriv nå som ikke falle i god jord hos dæ, e hatera. Konstruktiv kritikk e en fin ting, og æ har i det uendelige prøvd å fortelle at det kan være lurt med mindre “klikkhoreri”. Æ ser så mange som like dæ som klikke sæ inn her, og som gang på gang blir skuffa fordi overskrifta rett og slett lure dem. Eller at det du skriv på snapchat lure dem. Det blir gitt hint hele tida men sjelden kommer det frem nå av verdi. Da e det ikke rart at folk syns du e både “falsk”, oppmerksomhetssyk og det som verre e. Det her e konstruktiv kritikk så plis ikke betrakt mæ som en hater.

  53. Du skal kjøpe deg vesker, klær, ferier, operasjoner! Be de kommentere/sende et brev til de store kjeltringene i verden som er årsaken til at andre sulter! Det er ikke din skyld! Kjempe fin veske og du er en kjempeflink jente!

  54. Selv om jeg personlig mener det er horribelt å bruke så mye penger på en veske,så det er kun ditt valg hva du vil bruke pengene på. Janteloven står desverre for sterkt i dette landet. Og den er ennå sterkere når folk kan spy ut så mye dritt de klarer når de sitter bak ett tastatur.

  55. Kjøp deg de veskene du vil ha. Men å legge ut prisen på vesken er vel strengt tatt unødvendig. Hva er vitsen med det? Selv om det er din blogg, dine meninger og ditt liv du deler som er helt ok, tviler jeg på om leserne dine bryr seg om du bruker 5000 eller 50k på en veske.

  56. Uhhm we try to tell you all the time why we visit your blog, but either you don’t publish the comments or you ignore them 😛 Shiroq please. Just realise you are a nobody!

  57. Jeg er strengt i mot nettmobbing, og enkelte av kommentarene som dukker opp her er helt skammelige. Derfor jeg håper ikke du tar denne kommentaren som “hat”. Med det sagt, du skriver at mange andre også går rundt med Chanel vesker, uten å motta kommentarer av lik karakter som du gjør. Det er helt sant. Det virker nesten som designvesker, og spesielt boybagen er obligatorisk for toppbloggerne. Forskjellen, slik jeg ser det, er måten man viser det frem på. Ja, du har din fulle rett til å kjøpe deg noe fint, og har man økonomi til det så er det ingen som har noe med om man så bruker 50.000 på en veske. MEN, å vie et eget innlegg til det, og understreke summen man har betalt, gjør at folk reagerer. Hadde du bare vist frem vesken på noen antrekksbilder og ikke gjort noe stort nummer ut av det (slik de fleste andre toppbloggerne gjør), så hadde nok ikke enkelte folk reagert som de gjør. Men nå er dette skrevet om i flere innlegg, samt snappet mye om.
   Igjen, jeg sier ikke dette for å være slem mot deg, ei heller for å rettferdiggjøre drittkommentarene du får. Jeg sier det bare som et velment råd. Kos deg med den nydelige vesken din, det har du all rett til. Men for fremtiden er det kanskje greit å tone det ned litt, så slipper du så mye pes rundt det.

  58. Blir direkte trist av å se hvordan enkelte oppfører seg. Skjønner virkelig ikke nødvendigheten med å skrive de ekleste og verste tingene de kommer på. Du virker som et utrolig flott menneske Isabel, og jeg håper du prøver så godt du kan å se forbi det negative, og vite at disse ufyselige menneskene ikke er noe å ta seg nær av. Den nye vesken din er forresten smashing, og det er du også!! Hvem ville ikke vært stolt av å kjøpe seg nydelige designervesker om man hadde hatt råd?? Tror neppe disse “slangene” ville holdt summen og skatten av en veske som denne for seg selv uten å dele det for å si det sånn 😉 stå på Isabel, du er fab!! <3

  59. Og da lurer jeg på, hva faen du får ut av å legge ut pengevideo på Instagram? Forstår du virkelig ikke konsekvensene av dine egne handlinger? Du forteller og skriver om hvor forferdelige andre er mot deg, men du er da like forferdelig og synker like lavt når du legger ut den slags. Det treffer visse mennesker like hardt som en spydig kommentar

  60. Trenge jo ikke bare jenter som kritisere kjøpene dine ? Kanskje gutter og gjøre det? Da er det ikke janteloven

  61. Du er jo dum, tror du er kjendis pga du har vært med på
   Paradise.
   Du var jo ingenting før du opererte hele kroppen, du er jo fortsatt et null.
   Hele deg irriterer meg, hvordan du går å forteller folk hvor mye penger du har.
   Kjære jenta mi, du sitter bak en skjerm å forteller om livet ditt ingen bryr seg om! Du får lesere og penger fordi vi elsker å se hvor mye du driter deg ut.

  62. Du deler nesten hele livet på en blogg, da syns jeg at du bør tåle litt kritikk! Du har dine meninger, mens andre har sine! Så vis du skal få dele dine meninger så bør vel resten av verden også få det?
   Vis du ikke tåler kritikk, hvorfor blogger du da?

  63. Trodde du hadde åpent kommentarfelt men flere av mine kommentarer kommer jo ikke frem her.. frustrerende å bruke tid på å skrive da men jeg antar at det er fordi du følte det truffet som pokker.. kan du legge ut en hel måned med hva du bruker pengene dine på? Offentliggjøre en mnd forbruk =)?

  64. Unne seg noe en gang i blant? Er du seriøs? Mener du at du unner deg klær, sko, sminke, vesker, frisør, negler u name it en gang i blant?
   Du hadde forresten unngått mesteparten av nedlatende kommentarer, hadde det ikke vert for at du måtte fortelle hvor mye den kostet i utgangspunktet. Alle vet at en Chanel veske er dyr. 40k eller 50k, spiller det noen rolle? Enten ønsker du bevisst å provosere, eller så har du bare ekstremt lite i topplokket, om du ikke klarer å forutse utfallet av et slikt innlegg. Så hvis du virkelig ikke ønsker stygge og nedlatende kommentarer, så bør du kanskje tenke gjennom hva du skriver og hvordan du legger ting frem på bloggen.
   Ha en fin kveld videre 🙂

  65. Anonym kl 19.32: Er vel strengt tatt forskjell på konstruktiv, normal kritikk og umodne + krenkende hatkommentarer, synes du ikke? / Ellers, stå på Isabel, du er flink og har fått deg en superfin veske. Vel fortjent!!

  66. Shop i vei! Men det er da ikke akkurat classy av deg å være opptatt av å fortelle prisen. Heller vulgært.

  67. Jeg blir trist av å lese hvor ynkelige noen mennesker faktisk er. Har bare lest denne bloggen noen få ganger før. Nå som jeg leste noen av kommentarene folk har lagt igjen blir jeg sjokkert. Hva får dere ut av å være så spydige, slemme og dømmende?
   Jeg blir imponert over at du klarer å heve deg over alt det tullet folk klarer å legge igjen.
   Stor klem fra en ny leser!

  68. Huff.. folk er fæle og de er garantert ikke noe bedre på veldedighet de heller. Sitter bare bak en skjerm og klager på alt og alle.. Men en ting jeg vil si til deg; du har mye å lære av Sophie Elise som har skjønt meningen med livet. Hun skammer seg over måten hun tenkte før. Man blir ikke lykkelig av å oppere seg, kjøpe klær og vesker til over 100.000. Det er så sykt overfladisk. Sophie Elise er et fantastisk menneske, og at hun har begynt å engasjere seg i samfunnsnyttig ting og det virkelig livet er så fantastisk når hun har så mange lesere. Jeg bryr meg ikke om hva du bruker penger på, men jeg håper du også kommer dit en dag hvor du får et litt annet syn ting enn operasjoner og Kim Kardashian som forbilde. Men stå på! 😊👍🏻

  69. Hehe jeg sitter å ler, folk er jo gal… Skulle tro Isabel hadde gjort noe kriminelt som dere skriker og roper her i kommentarfeltet… Hva er problemet egentlig? Mange som kjøper seg dyre materialistiske ting, hvorfor er det værre når Isabel gjør det enn når andre gjør det? Alle vet hva en Chanel veske sånn ca koster, så hvorfor mener dere det er skryt at hun la fram bevis på at vesken er ekte når noen trodde den var fake?

  70. Faktsik er det litt teit men man må tåle kritikk. Hvis du legger ut alt du driver meg i hverdagen og alt slags mulig må du også ha toleranse får andres meninger. Alle har forskjellige meniger og det må du forstå.. ellers bør du ikke legge ut no eller rett og slett bare slutte å blogge.

  71. Fyfaen så slemme noen er! Man kan da for faen meg kjøpe det man vil om man har råd til det og faktisk være glad på andre sine vegne.. Du har jobba hardt å fortjener å kjøpe det du har lyst på. Folk som slenger dritt et bare sjalu… Stå på! Du virker som ei flott dame og utrolig vakker. Vær stolt av deg selv<3 er så vidt jeg tør å komentere siden det er så mange som skal hate heletiden, men! De som taper. Heier på deg. Klem❤️

  72. Hei! Jeg skjønner ikke hvorfor alle må hate på deg hele tiden. De skriver at du må tenke på fattige barn og donere penger, også sitter de der bak skjermen og bare er sjalu og sikkert ikke donerer noe selv. Tenk så slitsomt det må være for dere hvis dere hadde fått masse hat hver dag. Jeg hadde hvertfall blitt lei meg, frustrert og sint. Man må bruke penger på det de vil og ta egne valg. Hvis man har lyst på en veske til 50000, har hatt lyst på det lenge og har jobbet for pengene så fortjener man det. Det høres ut som du har gjort dette. Derfor synes jeg det er helt greit.
   Jeg støtter deg helt og forstår virkelig valgene dine! Leser bloggen din hver dag og jeg elsker den! Lykke til videre!:-)

  73. Vel fortjent..! Elsker deg masse men hvis du rett og slett vil unngå alt dette bør du bare drite i alt. Du er en kjempe fin jente❤ drit i alle sammen.. Du kjønner sikkert at det bare er dritt.. Lenge leve deg Amen

  74. Hei! Hvordan er ditt forhold til kropp og kosthold? 🙂 Kan du unne deg å “skeie” ut eller holder du deg kun til sunne måltider? Hva innebærer deg eventuelt for deg å spise litt ekstra, er det liksom en liten sjokolade eller kan det være mer? Og spiser du mindre dagene etter eventuelt? 🙂

  75. Fy søren så mye stygt folk spyr av seg. Man kan si mye om Isabel, men én ting er iallefall sikkert – hun er ufattelig sterk som tar alt hatet og fortsatt lar kommentarfeltet stå åpent. Tenk om det var dere som fikk alt drittet hver eneste dag, som ble kritisert for hver minste ting dere gjør eller ikke gjør, som får høre hver eneste dag at du er stygg og er et null. Hvordan ville dere følt det? Det krever en ufattelig sterk ryggrad å få alt det drittet Isabel får, og fortsatt stå med hodet hevet. Det beundrer jeg deg for, Isabel. Måtte du fortsette å være like åpen og ærlig som du alltid har vært, og ikke bukke under for alt hatet. Det er vel ingen annen blogger som får på langt nær så mye hat som du. Likevel står du oppreist! Bravo! Jeg er ikke enig med alt du står for eller alt du gjør men herregud for et sterkt menneske du er! Takk for meg.

  76. Er ikke snakk om hva som er riktig eller galt her. Jeg er en av dem som bryr meg lite om hva du bruker dine penger på egentlig. Hadde jeg hatt de pengene selv.. selvfølgelig hadde jeg invistere i noe som tjener meg i framtiden, men hvor ikke bruke litt på seg selv (meg selv), ingenting galt med det. Det som er mitt problem her er din måte å provosere på, du VIL ha lesere. Du tenker dårlig/god PR er pr fordi om… Det forteller meg at du ikke tenker over konsekvenser og påvirkning.. Det er vel grunnen for at du skriver overskriftene du skriver, viser fram alt det dyre du har og legger video ut på nettet av penger. Er ikke ikke det klokeste egentlig, men du bestemmer selv hva du gjør. For meg betyr det ingenting. Ingenting varer for alltid må man alltid huske 🙂
   Du får positive respons og negativ respons. Helt naturlig (så lenge de er saklige), og det må du tåle om du skal vær dronning av å provesere. Det tror jeg vi kan være enig om. 🙂
   De som hater og sier stygt. Slutt! Hold dere til saklige argumenter enn å si slemme ting. Ser dumt ut… hun er menneske, husk det.

  77. Forresten, du “smalt ut” kontoutskriften før denne diskusjonen kom opp. Og så klart i ekte harry stil, smelte du den opp sånn 2 ganger til

  78. Hele bloggen din ER jo operasjoner, klær, hår, negler, vesker osv!
   Uten dette innholdet hadde det ikke vært stort annet du hadde hatt å formidle, jo Pierre da 🙊
   Det er DIN blogg, men vil du ikke ha oss som lesere med deg på laget da?
   Merkelig tolking av egne handlinger.
   God kveld 😊

  79. Hei. Vil bare legge igjen en kommentar angående å skrive et innlegg om hvor mye du donerer til veldedighet. Jeg er av den oppfatningen at når du gjør godt, så gjør det fordi du ønsker det selv og ikke for annerkjennelse. Derfor syns jeg innlegg om det blir helt feil. Når du donerer så er det mellom deg og de du donerte til, og bør holdes privat. En ting er å oppfordre til donering, en annen ting er å fortelle andre hvor mye og til hva. Noe slikt gjør man ikke for annerkjennelse, men fordi man opprinnelig veldig å hjelpe. En omtanke i det skjulte 🙂 folk har ikke krav på noe bevis på at du donerer. Det er en privatsak. Jeg tror man får belønning for alt her i livet, ettersom intensjonen er god. Intensjonen er på sitt beste når man hjelper anonymt. Rett og slett fra hjerte. Mvh Mimoza

  80. Folk behøver selvfølgelig ikke skrive så nedlatende kommentarer som noen av og til gjør, men det er jo disse folkene som gjør at du kan unne deg ting som den vesken…
   Du vet at dette skaper blest, og det er det som i ditt tilfelle gir deg lesere, noe som igjen gir deg de pengene du får for å blogge.
   Er ikke du enig?
   Isabel, helt oppriktig, hva mener du du gjør i livet sånn generelt at du fortjener pengene du tjener?
   Du skriver ofte at dette har du jobbet hardt for…Hva da hard i det du gjør?
   Jeg lurer helt oppriktig?

  81. Du lurer på hvorfor lesere ikke reagerer når andre bloggere går å kjøper seg en sånn veske? Jo, det skal jeg fortelle deg.. det er fordi de kjøper den faktisk for SEG SELV, og legger ikke ut pris om ett sånn kjøp og føler trang for og motbevise en eller annen leser som ikke tror på prisen.. det går rett og slett hus forbi. Og du har jo fått svar opp til fler ganger hvorfor folk trykker seg inn på blogger din, det er jo nettopp pga folk liker å se deg drite deg ut. Det er sikkert 80-90% av dem. Resten er bare småbarn som ikke har vokst opp mer å skjønner verdien i ting enda og syns klær og sminke er interessant. .

  82. Men hvorfor har du behov for å VISE pengene dine så fært? Sender snaps av penger som ligger på rekke og rad i sengen din. Altså, føler du en så stor trang for å vise alle at du har penger? Det er sikkert mange av leserne dine som har mer penger enn deg, men hvorfor har du sånt behov for å vise det fram i slike “skryte” videoer som egentlig bare gjør deg skikkelig teit og attention whore. Sikkert enormt mange med dobbelt så mye penger av det der, filmer jo ikke pengene i sengen for det kun for å vise penger. Du legger jo litt opp til det selv. Du ber jo om at folk skal le litt av deg og tenker at du er oppmerksomhetssyk når du føler behovet for å filme pengene dine.

  83. Å kjære vene for ett styr da…?
   Ærlig talt så driter jeg i hvor mye penger du bruker på ditten og datten, men kjenner jeg blir provosert over måten du skryter av hvor mye den veska kosta, og du skryter indirekte over hvor mye penger du tjener..
   Alle vet at du er i istanbul for å operere deg, men du nekter å fortelle om det, selv om du heeele tiden skal gi små hint om at det er det du skal.
   for meg virker du som en vanvittig lavpannet, lite bereist og dobbeltmoralsk frøken med ekstremt dårlig selvtillitt og en bestandig behov for å fremme deg selv og prøve å bevise for folk noe du IKKE er..
   50 000 er ikke så forbanna mye penger bare så du vet det..
   Slutt å vær så jævlig teit

  84. Har du betalt venninnen din for å være med deg når du opererer? Betaler du billett og opphold mener jeg? Det er så trist å følge deg:( Jeg håper du blir fornøyd en dag…

  85. Tror du aldri i verden hadde kjøpt en veske til 50k om du ikke hadde hatt råd til det. Du har jobba masse, og jeg syntes at det er vel fortjent å vel så det!
   Folk er helt garantert bare sjalu på alt du har fått til og unner deg.
   Haters makes me famous, er noe i det
   Stå på, du er suksessrik, deilig og har en personlighet som sprudler! (Ja jeg er jente og ikke lesbisk, men jeg er ikke en sjalu jævel som mange er og klarer å innse det)
   Stå på videre!!

  86. Hei Isabel!
   Det er ikke det at jeg ikke forstår frustrasjonen din, for det gjør jeg. Men du må igjen forstå hvorfor folk reagerer slik de gjør.
   Visst de tror du lyger, hva så? Du trenger ikke bevise for hele Norge at du har brukt så mye penger på en veske, for du gjør det ikke bare for å få folk til å slutte å tro at du lyger. Du gjør det litt også fordi du vil bevise ting for enkelte, og det er helt greit.
   Og det er ikke nødvendig å klikke i vinkler på leserne dine, hev deg heller over de å gå videre. Jeg har lest bloggen din lenge, og hver eneste gang du får mer kritikk enn positivt lager du et hysteri over det.
   Tenk litt over hva du skriver, det er ikke verdens undergang. Du tåler at noen tror du lyger, du kan ha kontoutskriftene dine for deg selv.

  87. Dårlig menneske forde man unner seg en svært kostbar veske? Voks opp alle misunnelige stortroll. Isabel: du fortjener absolutt alt du unner deg! Det er koselig når noen blir glad etter å ha kjøpt seg noe de virkelig ønsker seg. Og man kan også si det sånn at det er dårlige mennesker som sier stygge ting til ei jente som uskyldig svever litt etter å ha kjøpt noe. Man kan ikke kalle andre for ting og slenge dritt, for å så tro at man er noe bedre selv! Flott jente du Isabel:-)

  88. Shiiiirooog da. Din utenlandske side i form av utseende og holdninger har kommet tydlig frem siste året. Er dette noe du ønsker

  89. Folk blir provoserte, fordi du er provoserende og blogger på en provoserende måte. Når andre bloggere som Feks Andrea badendyck kjøper dyre vesker er det ingen som bryr seg, fordi hun ikke skryter av hva den kostet eller flasher den for å se suksessfull og rik ut. Hun går rett og slett med den fordi den er fin og for sin egen del og er ikke så ødelagt med lav selvtillit at hun må bevise ting for andre.

  90. Du provoserer rett og slett, og det er en like bra egenskap som den er dårlig!
   Det er din provosering som fører til alt ”hatet” om jeg kan kalle det noe konkret. Alle er forskjellige og reagerer ikke likt på alt. Dette er likevel ikke noe du kan unngå, ingen kan unngå dette, det er sånn vi er som mennesker.
   Likevell, du har erfaring med blogging, skriving, kommentarer og sosiale medier. Jeg føler du burde han en viss forståelse for hvorfor du får kritikk. Du undrer på hvorfor folk kaster bort tid på å skriver kommentarer som irriterer deg, men det kommer fra at du skriver innlegg som irriterer andre, og dette er gjensidig de som kommenterer negativt tenker kanskje som deg ”hvorfor?”. Dette er ikke noe som du skal klandres over, men forstå, for det inntrykket jeg er har av deg nå er at du prøver å si ”stakkars meg, la meg være meg og gjøre som jeg vil”
   Vær så god å vær deg selv, gjør som du vil, men ikke forvent at alle skal akseptere deg og like deg, dette er offentlig rom og nettet er nærmest et ”anarki” hvor alt er lov, du har lov til å skrive ditt, og andre har lov til å skrive sitt.

  91. Greit nok, men hvor var disse tankene når du disset Martine på snap?:) Blir bare ikke helt troverdig når du ikke står for det du sier..

  92. Okei, hva faen holder dere på med? (Unnskyld ordspråket). Dere som sitter hjemme og kommenterer stygge ting, har dere ikke noe liv? Det fins mye bedre ting å gjøre enn å sitte hjemme og hakke ned på vidunderlige folk. Og hva så om hun bruke litt mye penger på en veske? Det er hennes penger, og hvis du er sjalu så bare prøv å spar litt penger så du får kjøpt deg noe. Og hvem bryr seg om hun har tatt plastisk kirurgi? Isabel er et fantastisk menneske uansett hva hun gjør, og hun er ikke det eneste menneske på jorden som gjør det. Så da lurer jeg på hvorfor dere hakker ned på henne. Dere nettmobbere har deres meninger, men deres meninger gjør verden et dårligere sted. Så stopp å kommenter hvis du ikke har noe fint å skrive. Btw elsker deg Isabel !♡

  93. Hahaha slutt å vær så forbanna teit, du virker absolutt helt skakk i hode med dette innlegget her.
   Det må faktisk være utrolig trist å være deg. Av alle bloggerne merker jeg at du er den som faktisk ikke har et liv utenom bloggen og det virker ikke som har noe god selvtillit i det hele tatt eller ekte venner. Du har endt opp med å se ut som du er nesten 40 og du klikker fordi ikke alle synes det er så innmari ok å skryte og vise seg frem og late som alle digger deg?
   Du har et syykt behov for å vise hvor “lykkelig” og “perfekt” liver ditt er, foran tusenvis av lesere som ikke er vennene dine engang. Og når ikke alle disse klarer å smile å tenke oi så fint da så må du faktisk tenke over at ikke alle liker deg, men de ler av deg. Disse skriver du til hver dag, ikke vennene dine. Kanskje du burde få deg ekte venner, ikke leve for å skrive om deg selv til folk du ikke kjenner?

  94. Du skjønner det at når du er så ” offentlig” så må du være forberedt på å få kraftige reaksjoner på å kjøpe en veske til den prisen. Uavhengig om du har mye penger. Mitt råd er, kjøp vesker og bruk pengene dine som du vil, men må du på død og liv flashe prisen på det du kjøper. Akkurat det skjønner jeg ikke hvorfor du gjør. Så litt “hat” har du faktisk lagt opp til.

  95. Og JAAA HERREGUD den kommentaren om den vesken og din harry stil er faktisk gull! I det vanlige livet lærer man av vennene sine men i ditt tilfelle er det jo bare lesere, men ta tipset!

  96. Folkens! Slutt å dra opp sultende barn. Ja det er trist, helt forferdelig. Dessverre er det sånn at hvor mye vi enn gir, hjelper det bare midlertidig. For de som kan litt om emnet vet de at hva vi kaller “u” land, trenger hjelp til selvhjelp. Jeg gir selv av min usle inntekt, for jeg har da et hjerte og sympati. Innerst inne vet jeg jeg at det bare forlenger leveutsiktene til dette barnet med dager-uker. De som kommenterer så lett om sultende barn for å prøve å få Isabel til å føle seg dårlig over et materialistisk kjøp, burde sette seg bedre inn i situasjonen de utaler seg om. Før det blir etablert et system som kommer til å fremme landet-som det frågan om ( jeg har bare lest setninger som sultne/syke barn, så jeg bare legger ut et eksempel-Uganda) så kan ingen av oss dessverre gjøre mer enn hva vi kan-UNICEF, røde kors osv. Før landet i frågetekken kommer ut av sin korrupsjon og i gang med et veletablert styr mht skolegang, jordbruk (et land rikt på råmateriale) osv.. det er mye bakgrunn å lære før du tar deg til å disse en blogger for å kjøpe en veske. Hun kunne ikke løst fattigdomsproblemene rundt om i verden med 50 k. Hvorfor er u land fattige-og i land rike. Det er et spørsmål som går tusenår tilbaks i tid. Ikke legg det på en blogger.

  97. Lavpannet og teit?? Den var usakelig og slem. Om hun vil legge det ut så behøver ikke du å bry deg grønn av den grunn. Folk har forskjellige behov her på jord skjønner du, jeg oppfatter dessuten sånne som deg som har drittslengbehov som “teit” og! Marlene: hver så snill og gjør noe du liker, istede for å følge med på denne artige, pene ungjenten.

  98. Og forresten, forskjellen på deg og de andre som sprader rundt med en Chanel veske skryter ikke av det. Ikke ment som hate eller noe, jeg digger deg sånn egentlig.

  99. Har ikke noe særlig i mot deg, men må faktisk ærlig si at jeg blir litt lei meg av svarer du gir til leserne dine. Du skal være ett forbilde for mange og når jeg leser igjennom enkelte svar du har gitt så blir jeg litt sjokkert over det.. dersom du velger å kjøpe en veske til 50k så er det selvfølgelig ditt valg, men kommetarer som” skal vise disse nettrollene slik at de kan krype tilbake i sitt triste hull” blir nesten litt for dumt. Du vet ganske godt at du får hat når du legger ut en overskrift med”mitt dyreste kjøp…” også legger du ut kontoutskrift etterpå.
   Ja du kommer nok til å si at du er lei av alt hatet, men sorry for å si det, men du valgte å være en offentlig person. Det medbringer hat og masse annet.. 50k er masse penger for de aller fleste her i Norge. Tenk over det neste gang du brifer rundt med vesken din.

  100. Forskjellen på deg og andre bloggere som kjøper en Chanel Boybag er at de lager ikke 10 mys på Snap om vesken og lager ett så stort helvete pga en pris, altså det er jo så teit haha. Man blir lei av at hjernen din kun består av Pierre og penger. Ekstremt mange lesere har mer penger enn deg, men klarer å holde munnen sin lukket. Det er kvalmt å briefe med penger, spesielt når man er en blogger. Oki du bruker mye tid på bloggen og det er en jobb, men når leger og lærere tjener mindre enn deg, som bidrar positivt til samfunnet vårt, så blir det sånn her. Du må slutte å legge skylden på alle andre, og heller bli mer reflektert rundt deg selv. Jeg tror denne bloggen blir mest brukt som en typisk side der man finner noe flaut om andre, screener det og sender rundt mens alle dør av latter. Jeg tror du har så mye mer å by på enn plastisk kirurgi, pengene dine og Pierre “elsklingen din”.

  101. Jeg elsker deg! Fortsett med det du gjør, og kos deg med de pengene du har! Du jobber for de pengene og du gjør en god jobb! Jeg heier på deg❤️❤️❤️

  102. Chanel trenger ikke alltid å være classy. Akkurat denne var glorete og smått harry, så den passet jo til deg.

  103. Stå på Isabel, alle har rett til å kunne unne seg noe.
   Bare det at man tar seg tid til å donere penger bort til en god sak er vell bedre enn ingenting? Folk er rett og slett bare misunnelig på deg for det du har oppnådd. Vi er alle mennesker, er det ikke på tide at man er litt snillere med hverandre? Er ingen som vet hva man bærer på. Kos deg med veska di du, det er tross alt dine egne penger du bruker.

  104. Personlig syns jeg det er uetisk og provoserende at det blir laget vesker som koster 50000! Da kunne isåfall Chanel donert penger til gode formål for denne svimlende prisen!

  105. Veldig fin veske og en smart investering. Lurt å investere pengene dine i noe av verdi, altså noe som holder seg godt i verdi. Og husk at i Norge er det kun lov å skryte av andre, aldri av seg selv! 🙂 Kun andre skal få lov å skryte av deg 🙂 OG, du trenger ikke bevise noe for noen, Isabel. Gå ut i verden å vær deg selv! 🙂

  106. Syntes at folk er så stygge! Folk hadde jo og unt seg noe dyrt de og Om de hadde tjent så mye! Disse pengene du bruker på vesken, har du tjent og jobbet for hele tiden. Dette er tjente penger som hun velger å bruke på en veske! Det er ikke ditt problem. Slutt å bry deg om ka andre folk velger å bruke penger på! Ikke din sak liksom !!!

  107. Penger er en privatsak, og det er overhodet ikke noe man snakker om eller viser frem til andre. Å bruke 50 00 kr på en veske er uetisk. Jeg kjenner ingen som ville brukt så mye penger på en veske, rett og slett fordi det er idioti. SÅ kule er ikke vesker. Jeg har selv vokst opp med foreldre som har mye mer penger enn deg, og jeg har lært fra de at penger er verken noe man viser frem eller snakker om. Det er derfor for meg helt tydelig at du ikke har vokst opp med å ha noe særlig! Ellers hadde ikke du hatt dette flashebehovet. Det er bare latterlig og komisk.
   Dette er ingen konkurranse om å ha mest penger. Men ville bare si at min beste venninne er millionærarving (over 100millioner) og hun handler på hm og hennes dyreste veske koster 4000kr. Så det er forskjell på folk og hvilke idealer de har! Du har tydeligvis ingen rollemodeller som kan fortelle deg hvordan man tar vare på pengene sine, og det er synd, for det er bare flaut å flashe på denne måten. Og når pengebruken din er såpass høy allerede, er det stor sjanse for at du i fremtiden vil gå konkurs.

  108. Altså jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk kommer inn hit for å skrive hate.. Du lagde blogg for å skrive om ditt liv, meninger etc.. så dem som kommer inn hit kan no ikke vente anna enn å lese om ditt liv å hva du gjør. Du har mye penger som jeg har skjønt så hvorfor kan da ikke du få bruke pengene på hva du vil? Greit nok at andre ikke har like mye penger som deg, men hva har det med hvor mye penger du bruker på ting?

  109. At dere gidder. Isabell kan gjerne fremstå som litt enfoldig, men egentlig er hun ganske smart. Nevner operasjoener, kjøp av veske etc. Venter lenge, og sååå kommer alle hat meldingene. Hun får maaange “klikk” og tjener penger på det. Skjerpings dere

  110. Alle de som skriver negativt her, er bare misunnelig på deg og det du har fått til. Lett å si, men ikke bry deg om de! De har mest sansynlig ikke fått til noen ting selv! De er bare super misunnelig!
   Kjempe fin veske:) viktig å ha litt stil:D

  111. Det er så mye dritt du får, uansett hva du legger ut. Du er et helt vanlig menneske som alle oss andre, forskjellen er at du er en “offentlig” person, så mange tror at de kan kommenter hva de vil. Dette er MOBBING. Jeg vil bare si at du er jævla tøff, som holder ut dette!

  112. Sjokkert av mange kommentarer her …
   Kjøp deg hva du vil Isabella. Lukter en del sjalusi her inne ….

  113. Man behøver ikke være perfekt for å hvere et forbilde. Husk det. Hvis man representerer en personelighet som er naiv eller dum, kanskje med lav selvtillitt så kan det være et godt forbilde for mange! Isabel er ikke slem, ond, dum, kriminell, uselvstendig pluss at hun gir til veledighet og er snill i munnen sin. Og hun ønsker alle godt. Og at hun da ikke kan være et bra forbildet er det ingen som kan påstå av relevante grunner.

  114. “Skjemme meg selv bort en gang i blant” er du seriøs? Synes det er nye klær, sko, operasjoner, ferieturer og det som er hver jævla gang jeg klikker meg inn på bloggen jeg 😝

  115. Kritikk er en ting, men mye av dette er hat, misunnelse og ren mobbing. Slemme teite barn, se og bli voksne. Skjønner at mange her på k.feltet er uoppdragne mennesker som før de i det hele tatt åpner munnen bør ta et kurs i oppførsel og etikette.

  116. Haters gonna hate!!! Isabel du er veldig flink Jente og ikke la alle de skittene kommentarene ødlegge deg. Uansett om du gjør noe bra eller dårlig folk kommer til å snakke. Greien er at vare stolt over deg selv for å ha kommet så langt. Noen er bare sjalu eller irriterte fordi de ikke er der du er. Om de menneske hadde vart på din plass så hadde de gjørt det samme nettopp det å gjøre/kjøpe de tinge som gjør dem glad. Bare fordi du kjøper en dyr veske eller klær det beskriver ikke hvordan du er som person. Jeg er helt sikker på om du tjenter så mye penger som du gjør og du legger ut bilde hver gang når du ser forferdelig ut eller sikkelig fattig ut folk kommer til å kommenter på det. Ja hva er det du bruker pengene dine på? Du tjener masse penger men kan ikke klare å se bra ut engang? Osv..
   Poinge mitt er at Isabel gjør hva som gjør deg glad ikke la folk til å kontrollere tankene og følelsene dine. Du lever ikke for dem uansett! Du har kommet så langt og stå på!! Proud of u girl.

  117. Herrefred. La henne få bruke penger på det hun vil. Å jeg skjønner ikke hvorfor i helvette dere idioter som sitter og slenger dritt og oppfører dere som noen små usaklige drittunger, gidder å lese bloggen hennes eller ha henne på snap hvis det hun sier og gjør irriterer dere så mye. Skaff dere et liv!!!!! Aldri sett maken til frekke kommentarer. Dere må ha det helt forferdelig med dere selv som sitter å slenger så mye dritt til et menneske dere IKKE kjenner. Dere vet da for faan ikke noe om hvor hardt Isabel jobber eller ikke. Dere er faan meg så sjukt tragiske. Blir så irritert at jeg holder på å eksplodere!!!! SKJERP DERE!

  118. Jeg er ikke så stor fan av deg egentlig, men jeg synes at du skal drit i folk som snakker stygt om deg. Det er dine penger og du klarer selv å bestemme hva du skal bruke de på. Og dessuten Norge er ikke det eneste landet som MÅ hjelpe til de fattige mennesker så det må være lov å være rik uten å ha dårlig samvitighet for det.

  119. Hei Isabel. Jeg ville bare si at vi vet at det er dine penger og at disse har du tjent selv, men leserne dine fortjener vell en stor takk. Det er tross alt disse menneskene som har fått deg til å nå så langt. Noen mener vell at du burde bruke pengene mer fornuftig. Jeg mener du burde bruke disse på det du vil. Jeg mener bare du burde takke leserne dine litt oftere. Du har en av norges mest leste blogger og det er det en grunn til 😉 Stå på videre!

  120. Du er sterk.
   Det er trist hvordan mennesker ikke kan se seg selv, men bare va andre mennesker gjør som de mener er feil.
   Du får klager på at du kjøpte en veske, men va med mennesker som kjøper seg en ny bil til flere hundre tusen? Jeg ser aldri at folk sier noe om hvorfor de ikke bruker disse pengene på noe annet isteden, hvorfor de ikke donerer til fattige barn.
   Det er veldig bra å donere penger, men alle mennesker unner seg noe de vil ha en gang i blandt. Og om man virkelig ønsker seg noe, så gjør vel de fleste det som skal til for å få i det?
   Du har en blogg som gjør at du er kjent i hele Norge. Det kommer alltid til å være mennesker der ute som ikke blir fornøyd, uansett va du gjør. Det kommer alltid til å være dritt kommentarer. Folk som kommenterer slikt er ikke verdt dine tårer, eller en eneste tanke.
   Når man har en blogg virker det som at du blir ikke sett på som en vanlig person lengre. Det forventes alltid at du skal gjøre det bedre enn det andre mennesker gjør.
   Du ønsket det en veske, og kjøpte den. Men den personene som kommenterer at det er feil, har de aldri ønsket seg noe som koster en del penger? Kjøpt seg en dyr bil? Kjøpt seg dyre klær, sminke, sko, vesker, tattoveringer?
   De som skriver disse kommentarene er virkelig ikke verd å bry seg om. Du er kommet langt, på grunn av at du har prøvd. På grunn av du er deg. Og du er sterk. Aldri la noen bryte deg ned.
   Det forventes av personer som leser bloggen din at du ikke kan bryte sammen. Men det kan du. For du er et menneske, med like rettigher som alle andre. Du har lov til å si ifra.
   Jeg vet ikke hvordan jeg hadde taklet sånne situasjoner. Du får masse dritt slengt etter deg, og du må alltid tenke over va du skriver og va du gjør. Jeg syntes du er flink. Drit i va folk mener om pengene du bruker. Det er dine penger, og ditt liv. Vi er alle sammen mennesker.
   De som skriver sånne ting har det kanskje ikke så godt med seg selv. Og de tenker mest sannsynlig ikke over hvordan de kan såre andre mennesker. Siden du ser ut til å ha det “perfekte” liv, tror de kanskje det er greit…
   Stå på! Jeg syntes bloggen din er kjempe bra, ta dine egne valg og la ingen stå i din vei ! Det kommer alltid til å være noen der ute som kommenterer deg. Lev livet som du selv vil !

  121. Kjære Isabel.
   For noen stygge kommentarer folk har lagt igjen her. Jeg ble helt paff av å se dette.
   Jeg er ikke i nærheten lik deg. Men det er noe av grunnen til at jeg leser bloggen din. Du inspirerer meg på så mange måter.
   So what om du ikke kommer til å være en toppblogger til du er 70, de som mener at du ikke har noe til å falle tilbake på etter din kariere som blogger kan virkelig ikke ha mye fornuft i mellom øra. Du vil ha en mulighet inn i journalistverdenen uten spesielle vansker. Du vil ha en mulighet til å jobbe med både klær og sminke,du kan til og med sattse på dine egne sminke og klesmerker. Du kan selge din egen paryme og jeg vil garantert følge med deg.
   Kjære Isabel.
   Det du har opplevd av negativitet i det siste ville gitt meg sosialangst og psykiske problemer om det hadde vært meg.
   Jeg tjener 15 000 i måneden, og når jeg skal unne meg noe så er det kanskje å spise ute en gang eller kanskje en tur til frisøren. Men det betyr ikke at du ikke skal kunne nyte din suksess.
   Du skriver utrolig fint, gir av deg selv og du er deg delv. So what om noen ikke klarer å akseptere at vi mennesker er forskjellige.
   Hadde jeg vært i dine sko så ville jeg gjort akkurat det samme som deg og virkelig unnet meg noe lignende.
   Ikke ta til deg det folk skriver til deg. De vet ikke hva de snakker om og de kjenner ikke jenta de skriver til.
   Jeg leste også at du donerer penger til kreftforeningen. Tusen takk, Isabel. For at du er med på å kanskje redde liv en dag.
   Jeg har selv mistet min far til kreften og jeg er bare 23 år gammel.
   Mitt håp er at en dag så kan en datter puste lettet ut over at noen donerte nok penger til å finne en kur til å gjøre faren hennes frisk.
   Jeg kommer selv aldri til å opperere meg selv, men dette tror jeg bare er smak og behag. Og du ser helt fantastisk ut!
   Ta vare på deg selv, gi deg selv en klapp på skulderen og si “treat your self” til deg selv. Du fortjener det!
   Mens du er i Tyrkia, kunne du kanskje kjøpt en pose med hundefor og lagt igjen til noen gatehunder?
   Jeg brenner for å hjelpe dyrene som sulter. Hehe
   Stor klem til deg.

  122. Hei, Isabel. Jeg kjenner ikke deg, men følger daglig med på hva du legger ut på både Instagram og på bloggen din. Ja, vi alle vet at du har operert, vi alle vet at du er glad i klær, vi alle vet at du er opptatt av å se bra ut. Hva så? Hvorfor skal folk henge seg opp i hvem du er, og hvordan du er som person? Jeg er selv en av flere millioner mennesker her i denne verden, som bruker penger på sminke, klær, smak og behag. Jeg blir skuffet, lei meg og irritert når jeg ser hvordan mennesker oppfatter deg og skriver til deg. Du er den du er, og gjør det du ønsker med din kropp. Mennesker som gir deg stygge blikk, umenneskelige kommentarer og skriver fæle ting om deg på e-post og melding, har dem noen grunn for det? Kjenner de deg? Nei, fleste parten gjør ikke det, men liker å snakke stygt om deg, for at dem kanskje selv ikke føler seg bra nok. Jeg er i en alder av 20 år, og studerer på et universitet. Jeg har en jobb på deltid, og har inntekt i måneden som går til utgifter. Det har vi alle. Noen større inntekt enn andre, og med ulik jobb som yrke. Du er blogger, kjendis og Instagram-idol, og jeg er en av dine faste følgere. Jeg velger å følge deg, fordi jeg synes du er verdt å følge. Jeg følger deg ikke, for å rakke ned på deg, men for å se hvordan din hverdag er. Jeg vet faktisk ikke helt hvorfor jeg valgte å skrive til deg, noe jeg aldri pleier å gjøre. Jeg leste et innlegg på bloggen din, der du fikk ufine meldinger. SÅKLART snakker vi store TALL her, men hvorfor skal folk kommentere på hvor mye penger du velger å bruke på hva? Personen som valgte å angripe deg, vil tydeligvis komme frem i rampelyset, men sannheten er, at der gravde vedkommende sin egen grav. Jeg skjønner hva vedkommende vil frem til. Vi er et av verdens rikeste og tryggeste land. Vi fremstår kanskje en feil måte, i forhold til penger. Du kjøpte noe dyrt, fordi du ville det. Ja, har man penger til noe man ønsker, vil man selvsagt kjøpe det. Verden er urettferdig, men et dyrt kjøp trenger da ikke bety, at du ikke bryr deg om menneskeheten rundt deg, og urettferdighetene verden byr på? Jeg vet du tenker med hode, og du kjøper ikke til deg selv i dyre dommer, fordi du tror penger gjør deg lykkelig. Se på livet rundt deg, du har en kjæreste, en trygg familie, et sted å bo og gode venner. Kan man be om mer? Nei, egentlig ikke, men det kommer gevinster på veien. En opparbeider seg over tid, og det er hva du gjør. Du tjener penger på å legge ut bilder, bli vist frem og skrive blogginnlegg. Jeg tjener penger av å jobbe på et omsorgssenter for eldre mennesker. Hva er forskjellen? Du har din jobb, og jeg har min. Det betyr ikke, at du ikke eier medfølelse for det som skjer rundt deg. Jeg får vondt inne i meg, når jeg ser og leser, at andre velger å angripe deg, etter utseende og penger. Alle er forskjellige, og meningene er mange. Dersom noen bærer nag ut ifra bilder og tekster, er det da bare å ikke følge med på hva du driver med, dersom det plager dem så mangt. Jeg ville bare skrive til deg, Isabel, fordi jeg synes det er urettferdig, at du skal gå igjennom mye motgang, fordi mennesker synes du er en kunstig figur. Jeg er ikke ute etter å bli kjendis, eller kjent igjennom denne meldingen til deg. Men håper på et svar ifra deg. En stor og varm klem fra det glade Sørlandet.

  123. Lurer egentlig på hvordan du kan ha noen form for selvtillit når typ 90 prosent av de som leser bloggen din har null respekt for deg og kun leser den fordi du er så tragisk at du blir lett underholdning? Har aldri hørt eller lest så mye dritt om en toppblogger noen gang, er ikke det litt trist?

  124. Ingen veske i verden gjør deg lykkelig. Heller ikke endringer på et allerede pent ytre. Hvorfor er du så usikker? Kjære deg, du er god nok som du er. Du er god nok uten alle disse kostbare og unødvendige tingene og endringene.

  125. Å herlighet! Folk må skaffe seg et liv. Det er jo bare digg å kunne unne seg ting en gang i blant. Og hvem søren hadde ikke gjort det? Om det koster 50 kr eller 50k, who cares? Du fortjener det! Hadde jeg vært deg så hadde jeg lagt ut et bilde av veska på hvert innlegg framover! Kun for å gni det inn, haha

  126. Personlig synes jeg at du skal få kjøpe hva du vil og unne deg akuratt det du vil som alle andre. Ingen har noe med hvor mye penger du velger å bruke på noe og hvis noen ikke tror på deg, så skjønner jeg ikke hvorfor du bryr deg og må leggge ut kontoutskrift. Det holder vel at du vet selv at det er sant fordi du har jo ingwnting du trenger å bevise, bare drit i de som ikke tror på deg! <3

  127. Stå på! 🙂 du er absolutt ikke noe dårligere enn andre selvom du unner deg dyrere ting eller opererer på det du ønsker å endre på. Og det bør absolutt ikke gi et økt press på hvordan andre skal føle seg eller hhvordan de skal se ut. Det presset lager de for seg selv oppe i sitt eget hode. Det er der roten til ens egen usikkerhet og ikke minst sjalusi stammer fra. Man kan heller ikke leve på en annen måte bare fordi verden er urettferdig. Så lenge du er såpass heldig at du kan unne deg slike vesker eller andre eksklusiveting, så selvfølgelig! Du er heldig som kan få leve et godt liv, og da skal ut absolutt gjøre det også. Man kan ikke sammenlikne med at andre barn er fattige og sulter, derfor blir det så typisk å kommentere når man bare vil spre negativitet grunnet sin egen sjalusi

  128. Jeg kjenner jeg blir så grådig forbannet, at noen hele tiden mååååå DØMME PÅ DEG!! Sitter 14-15 åringer bak skjermen og tøffer seg. De er alle sjalu fordi du har lykkes og kommet dit du er i dag!! Og fått kjøpt deg en Chanel veske som en jente ville ha dødd for. Stå på Isabel, du er rå.

  129. bruk pengene på akkurat det du vil det er vell fortjent du jobber hardt for dine penger og jobber mer enn de fleste.
   Trur ikke dere haterne hadde brukt alle pengene på veldedighet. dere hadde nok unnet dere noe dere ønsket dere dere å. Noen vil ha bil, noen vil ha sko og andre vil ha vesker! Men uansett hva hu gjør så må dere komme med et eller annet dritt. Om dere syntes ting er så forbanna urettferdig og syntes Isabell er så dårlig så lurer jeg på hvordan du selv er? Som bare må gå inn for å legge igjen dritt.
   dere må jo være ganske dumme da for dere har jo tross alt vært med på så hu nettopp fikk råd til disse tingene.
   Stå på Isabell og kos deg, jeg heier på deg 🙂 <3

  130. Vi som ikke er fan av deg, men som leser bloggen din likevel, gjør det fordi det er så lættis å følge med på en så latterlig dum og blåst person som deg. Om du liker det eller ei, bryr jeg meg ikke om. Du sier og gjør så mye idiotisk at folk bare døøør av latter. Det gjør hvertfall jeg! Hahahahaha, du skal ha for at folk synes synd på deg da.. Kan ikke være så lett å ha IQ på 30 :p

  131. Synes det er helg greit å unne seg en veske for 50 000 kr. Det er helt greit at kardashian bruker masse spenn på klær og slikt, og nei, hun har ikke et talent hun heller, men hun jobber for det. Synes ikke det er greit å kritisere deg for det her… Blir for dumt, bare fordi du tjener penger fra en blogg så er det visst helt feil i dette norske samfunnet å unne seg noe dyrt 😉 du har all lov.

  132. Hei! Jeg leser bloggen din og følger deg på både insta og Snapchat hver dag. Jeg synes du gjør en innmari god jobb som blogger i forhold til hva mange andre gjør. Du legger ut tre innlegg om dagen, legger ut mystory veldig ofte og oppdaterer oss nesten hele tiden. Jeg er sikker på at den jobben du gjør er veldig undervurdert med tanke på arbeidstider og hvor krevende det kan være å skille mellom jobb og privatliv. Du er nødt til å være på hele tiden, og du setter oss lesere fremfor ditt eget liv virker det som (noen ganger) – det står det respekt av! Jeg er som de aller fleste andre i dette kommentarfeltet enig i at det er dine penger, ditt valg og ingen andres posisjon til å fortelle deg hva du skal bruke penger på eller ikke. Det finnes ikke noe balanse mellom hva vi kan forvente av deg som blogger og hva du kan forvente av oss som lesere – og det er HELT SYKT hvor mye dritt du får. Det er ditt liv og dinw valg, på samme måte som at det er vårt valg å følge deg. Det eneste jeg vil si (har aldri kommentert på bloggen din før) er at du kan holde deg for god til å legge ut bilder/videoer av deg som kaster penger rundt deg og filmer hundrevis av 500-lapper. Jeg forstår budskapet og poenget og synes til en viss grad at det er kult at du tør. Men det kan oppleves som noe krenkende (selv for meg som aldri har hatt noe imot det du har skrevet om eller gjort tidligere). Synes bare du er alt for god for det og at du kan spare deg for det – jeg vet det ikke koster noe av deg.
   Stå på videre!

  133. Nei, det er ikke egoistisk å skjemme seg selv bort en gang i blant. Problemet er bare at det virker som at du skjemmer deg bort hele tida, at det er det eneste du gjør. Det virker som at det å skjemme deg selv bort, dra på dyre reiser og kjøpe nye klær og vesker, sprøyte inn og suge ut kroppsmasse av forskjellige steder på kroppen (pluss å kysse litt på Pierre, da) er det eneste du bruker tiden din på??

  134. Hun får ikke no mer dritt enn alle andre 😉
   Isabel, slutt å gnäll. Du fremstiller deg selv som ei overfladisk bimbo og da må du tåle litt motvind såvel som medvind. Folk har forskjellige meninger akkurat slik du har meninger om dem 😉 Du er ingen saint 😉
   Ansett noen som kan hjelpe deg med måten du opptrer og fremstiller deg selv på. Det er der feilen ligger og som gjør at folk ler av deg og blir kvalme av hele opplegget. Bare se deg selv utenfra litt og ta noen råd fra proffe folk som vet hvordan en profilert person burde oppføre seg.

  135. Du sier at du jobber så hardt. Kan du fortelle lktt mer om HVA som
   Et så hardt? Må du stå opp 6 hver morgen og tvinge deg ut av senga for å gå til jobb? Nei, du kan sove så lenge du vil. Eneste du trenger å gjøre er å finne opp nye innlegg, gå i noen møter nå og da, og svare på kommentarer. Jeg kunne LETT ha gjort det.

  136. Folk må seriøst slutte å bry seg så mye om hva folk velger å bruke pengene sine på! Dersom noen velger å kjøpe en bil til en million, er det ingen som stiller kritiske spørsmål. Mange mener sikkert at man ikke kan sammenligne en bil og en veske, men begge deler er materalistisk, og er absolutt ikke livsviktig. Man må ikke kjøpe den dyreste bilen eller veska, likevel velger enkelte å bruke litt ekstra med penger på noe de ønsker å bruke livet ut uten å måtte kjøpe seg en ny en hvert år. Du velger kanskje å bruke en million på bil, men 250 kr på en veske, mens andre velger å kanskje kjøpe en billigere bil og en veske til 50 000. Ser ikke forskjellen, jeg. Vesken din er helt nydelig Isabel 🙂

  137. Du er så sykt dobbel.
   Slutt å trøkke dritten din i trynet vårt da! Det går faktisk an å ha litt klasse mens man blogger. Du fremstår bare som ei bimbo uten antenner.
   Stakkars deg… Du syter og klager, men du er ikke hakket bedre selv.

  138. Det er greit at du sier hva du har kjøpt og hvor mye den har kosta for det er jo din blogg, men er det egentlig vits å legge ut 100 snapper om hvor mye den kostet, eller å motbevise hatere at den veska var dyr? Du burde ikke bry deg om folk ikke tror på deg, hatere er hatere. Og det er ikke vits å legge ut mange snapper om de 50k bare for å motbevise hatere, du er bedre enn det. Sier ikke at det er feil å si hva du har kjøpt og hvor mye den kosta, men bare pass på at penger er egentlig privat for de fleste, og det er nok med at du bare viser og sier litt om innkjøpet ditt.

  139. Skjønner godt du er stolt over å vise fram en veske som man ikke har mulighet å kjøpe når man ikke tjener så mye som bloggere og andre offentlige personer gjør. Jeg ville gjort det samme som deg, Isabel. Lagt ut bilde av den og vært stolt over veska om det er noe man har hatt lyst til å skaffe seg, og endelig hatt mulighet til det.
   Som du selv sier så måtte du bevise oss lesere om at veska kostet godt og vell 50.000 – og det enkelte ikke klarer å skille mellom, så er det å ha et bevis og det å skryte. Isabel skryter på ingen måter. Dere må klare å skille mellom disse to tingene.
   Når det er sagt så ville dere sikkert også vist fram nydeligheten om dere hadde kjøpt en slik veske. Tippet snapchaten deres hadde vært full av skrytebilder, så egentlig kan dere smekke igjen kjeften deres 😉
   Stor klem <3

  140. 1. Du er tacky så det synger etter. Gir rett og slett Harry en ny mening..
   2. Veska var ikke LITT fin en gang.
   Du prøver så hardt at det blir kleint..

  141. Jeg kommenterer aldri blogger, men nå må jeg bare. Altså jeg får så vondt av deg når jeg leser dette.
   FOLKENS, mye av det som komme inn hit er ikke det dere kaller “konstruktiv kritikk” det er rett og slett stygg!! Jeg hater nettmobbing, det er noe av det feigeste jeg vet om! Ikke snakk om at hun skal donere penger til de som sulter osv. Når jeg er 110% sikker på at mange av dere aldri har donert en krone. Og hva så om hun vil bruke 50k på en veske? La nå jenta får gjøre det om det gjør henne glad. Hadde hun kjøpt en veske som kostet 300 kr, så hadde det sikkert rabla for folk da også.
   Og at hun ikke jobber hardt? Hun legger ut flere innlegg daglig, hun oppdaterer oss ofte. Hun sier jo selv at bloggen handler om hennes liv, hennes interesser! Hennes ikke deres. Så slutt å les om det er et så stort problem! For det er i bunn og grunn ikke Isabell den som er monsteret som alle fremstiller henne. Det er nemlig dere som kommenterer alle disse forferdelige tingene.
   Stå på Isabell og ikke la disse menneskene ødlegge for deg! Kos deg med strøken veske ☺️

  142. stå på isabel<3 blir ærlig talt bekymret på menneskehetens vegne når jeg har lest alle de usaklige kommentarene du har fått, og alltid må noen dra inn fattige folk men de gjør sikkert ikke noe med den saken selv heller....
   heier på deg<3

  143. Hei Isabell.
   Jeg syntes du kan bruke pengene dine på akkurat hva du vil, men jeg forstår ikke hvorfor du markedsfører summen? Du kunne skrevet innlegget uten summen? Du legger det frem for å skryte av verdien av vesken, og dermed handler ikke innlegget lenger om en veske. Men igjen, det hamrer sikkert inn av klikk til deg pga slike innlegg, så hvis det er målet ditt so you go girl, men hvis ikke så ikke mist fokuset på hva du faktisk vil fortelle med innlegget ditt 🙂

  144. Å bevisst bryte ned andre mennesker er så utrolig trist. Se dere selv i speilet en dag og si høyt til dere selv: “jeg er et godt menneske”. Føles det som en sannhet? Det må være en kjip følelse å si nei. For det er jo det eneste valget dere har igrunn. Men kanskje det ikke gjør noe for flere av dere, å ikke være godt medmenneske som fortjener godt tilbake.

  145. Ta turen på frøken Riise sin blogg.
   Har vært mye arbeidsledig og kun hengt med han.
   Men vesker?! Det har hun i massevis, sammen med designerplagg.
   Hun har flere Hermes og Chanel, blant annet. Verdiene der er insane.
   Isabell har EN Chanel og EN Celine.
   Og det blir krig…..
   Greit at hun legger opp til mye selv med snap og blogging om penger hele forbanna tiden, men gi dere. Slitsomt at alle er så EKSTREMT nysgjerrig på pengene hennes. Og enda mer spesielt at du hun selv elsker å vise det fram. Men men. Hver sin smak. Og hun tjener jo penger på dette, at folk leser bloggen og godter seg.

  146. Steng kommentarfeltet ditt. Uansett hva du gjør så er det visst feil for enkelte. Hadde du ikke lagt ut hva den har kosta hadde folk påstått den var fake. Hadde du latt være å skrive om shopping hadde du fått syrlige kommentarer om at du ikke deler hva du kjøper. Hadde du ikke brukt sminke, hadde du fått kommentarer på det. Hadde du brukt mer tid med venninner hadde folk spekulert i hvorfor du ikke skriver om Pierre – og skriver du om Pierre så er også det galt, for da har du ikke noe liv utenom han. Det er bare å drite i alle sammen, uansett hva så MÅ folk pirke på ting. Hennes liv, hennes valg. Fy fader, er det rart det er krig i verden?

  147. Du fortjener denne vesken! Du har jobbet og stått på hver dag! Vist faen ska du få unne deg noe!! Jeg støtter deg ! Jeg leser bloggen din hver dag å jeg kjenner jeg bli forbanna på alle negative dritten du får!! Du e ei fantastisk jente! Drit i dem som slenger dritt til deg! De er bare misunnelige fordi du jobber så hardt som du gjør å faktisk har rå til det du ønsker deg å det du har lyst på❤️ Stå på! Digger hele deg!

  148. Syns selv vesken var dyr, MEN jeg vet også at dette er dine penger og ditt valg. Samtidig vil jeg at alle som kommenter stygt mot Isabel som et menneske skal tenke seg om flere ganger, va bruker du penger på å hvor mye blir donert?? Jeg vet at jeg bruker mye mer penger enn det jeg har. Så
   Poenget er kanskje vi me normal inntekt kjøper filleting som mat på byen, klær vi egentlig ikke trenger, nye sko fordi de er kule osv osv. Mens andre kjøper en dyr veske, ser ikke probleme dåkkas!! La nå pengene Isabel har jobba får, bli brukt te ka hu vil. Å viss dåkk syns hu e så latterlig, stygg osv slutt å les bloggen, følg na åå Instagram og snapchat.. tror det henge mer på sjalusi. Å for all del, SLUTT Å DØM ANDRE MENNESKER, det er så unødvendig!

  149. Kjøp hva du vil, men vær klar over at folk vil reagere når du fremstiller det som oppfyllelsen av en av dine største drømmer. Jeg tenker da ikke på at man ikke unner deg glede i verden – det håper jeg alle gjør – men din glede over den vesken blir for mange ganske provoserende sett opp mot andres ulykke og fattigdom, dels grunnet den vestlige kapitalismen. Er du klar over under hvilke forhold arbeiderne som lager dine designerplagg og -vesker lever og arbeider? Vet du hvilken latterlig lav lønn de har? Vet du hvilke miljøødeleggelser tekstilproduksjon og transport medfører? Det er ting du, og jeg, og alle andre som kjøper noe som helst bør være klar over. Du tenker kanskje at det ikke berører deg, eller at det i alle fall ikke er noe du kan tenke på hele tiden. Dessuten donerer du jo penger. Da vil jeg si deg at det er noe du bør tenke på hele tiden, for dét gjør nok de menneskene som må lide for vår lykke. Ja, vi må alle leve, og jeg sitter selv og taster på en datamaskin delvis produsert på komponenter fremskaffet i den kongolesiske borgerkrig. Det er heller ikke greit. Men, det er gradsforskjeller, og en Chanel-veske er noe ganske annet enn en datamaskin som, stort sett, brukes i jobbsammenheng.
   Ha forøvrig en god dag.

  150. “Jeg donerer hver måned til Unicef og til Kreftforeningen. Dette har jeg også skrevet om tidligere, men slik blir selvsagt fort glemt.”
   Jeg syntes du tabber deg ut når du skriver dette. Betyr dette liksom at du donerer til Unicef og til Kreftforeningen bare slik at folk skal se at du er snill og omsrogsfull? At du bruker dette i et argument er latterlig. Og at du reagerer på slike kommentarer er sykt… du har hatt en blogg lenge nå, du vet hvordan folk er når du legger ut slike innlegger som kan skape sensasjoner. Så hvorfor blir du så provosert? Er det kanskje siden du blir såret siden du kanskje føler at disse kommentarene sier noe om deg som faktisk er sant? Og du tror du er så perfekt og ikke kan vise at selveste du, Isabell Raad, har noen feil. For ingen er perfekte.

  151. Jeg har ingen mening hverken for eller imot denne saken. Det jeg reagerer på, er hvorfor det er så viktig for deg å få bevist at veska kostet 50 000 kr. Hva så om folk ikke tror deg? Hva spiller det for rolle for deg? DU vet den er ekte, og det er det viktigste.

  152. Hei!
   Regner nesten med at du ikke får tid til å lese kommentaren min med alle disse andre kommentarene du har fått.
   First of all! Kul veske! Chanel er fantastisk <3
   Husk å fortolle den på grønn sone når du kommer hjem til Norge slik at du ikke ender opp med en saftig bot og evt at vesken tas fra deg.
   Kjipe penger å bruke i tollen, men desto kjipere med bot og beslagleggelse :/

  153. Jeg leste flere som prøvde forsiktig å forklare hva grunnen kanskje kunne være for at folk blir irritert. Men du går i forsvar med engang. Jeg tviler på at folk reagerer på Chanel veska, er vel mer at du føler ett behov for å fortelle alle prisen. Også sier du men alle spør” må du svare på det? Det er vel ingen som truet deg til det.

  154. Hei Isabell ❤️
   Jeg har ikke lest mange blogger, men av en eller annen grunn så har jeg begynt å følge med på din blogg! Syns du er helt rå på det du gjør, fy Søren så mye tid og krefter det må ta å holde den bloggen gående i tillegg til alt annet man har å styre med i livet! Jeg syns du burde være stolt over deg selv, er ikke mange som hadde klart det samme som du klarer dag ut og dag inn. Jeg er 23 år og har en enorm respekt for deg. Syntes det er helt sykt at folk nesten krever å få vite hva du har operert, vet du hva? Det er din kropp og ditt liv. Ta den tiden du trenger på å heles og bli så god som ny igjen! Heier på deg og ønsker deg en god rehabiliterings tid. La ikke disse nysgjerrige menneskene med både stygge og kvalme kommentarer gå inn på deg. For du har oppnådd så mye, at sjalusien er større enn kjønnsdriften for noen. Har igrunn bare gode varme ord å si. Len deg på oss som faktisk leser bloggen din fordi vi er store tilhengere og som syns du og ditt liv er begivenhetsrikt å lese om. Istedenfor disse som leser bloggen din for de er nysgjerrige og ikke tenker seg om før de gulper opp stygge kommentarer!
   Masse god bedring og varme tanker til fine deg❤️

  155. Dette blir veldig ironisk: Det kryr av folk er som har i mot deg Isabel og som rett og slett virker sinte på deg. Men alikevel så engasjerer de seg på et storslått plan mens de klikker seg inn og lar deg tjene penger på dem! Snakk om hvem som er den virkelige gode luringen her:-)

  156. Like 4 real people. Her life, her money. Kan ikke hun bruke det på nettopp det hun vill da? Hun føler en trang til å bevise seg fordi folk alltid sier hun lyver.
   Mange av kommentarene hun får henger da seriøst ikke på greip. En normal person hadde ikke klart alt pisspreiket rettet mot henne. Hvorfor skal vi legge oss opp i hennes økonomi? Hvorfor skal vi ha en mening om dette? JO, fordi vi ikke tjener nok penger til nettopp hennes livsstil. Er da sikker på at viss en del av oss hadde tjent det samme, hadde vi også kjøpt en dyr fancy veske (som btw er sykt fin) og vært stolt over at vi nettopp hadde råd til den veska da.
   Har da ikke alle toppbloggerne kjøpt dyre vesker og vist dette på sin blogg. Her money, her life.
   Kan da ikke sammenligne veske kjøpet med sulte barn i afrika. Hva bidrar vi med da? All maten som havnet i søppelen hver dag osv.. Bidrar vi noe mer enn andre? Skal hun gi mer fordi hun tjener mer en “oss”? Synes ikke det er rettferdig det heller, og hun sier jo at hun donerer fast hver måned.. Skjønner meg ikke på dette i det hele tatt jeg.
   Kjære Isabel, ta vare på deg selv nå under denne tiden, nydelig veske får du også med deg hjem!

  157. Jeg tror nok ikke problemet er at du har kjøpt deg en Chanel-veske, men mer at du skriver hva den koster. Det er det vel strengt tatt ingen som trenger å vite? Det finnes jo nesten ikke en eneste toppblogger i dette landet som ikke har en eller flere designervesker… forskjellen på dem og deg, er at de ikke snakker om prisen. Sånn jeg ser det, så ber du litt om trøbbel når du skriver prisen på bloggen. Det finnes jo alltid folk som skal snakke drit om alle, men jeg tror du hadde sluppet mye pes om du ikke alltid flasher med hva ting koster. OG du hadde sluppet å snappe kontoutskriftene dine etterpå fordi folk ikke tror på deg. Ellers må du bare kose deg med veska altså 🙂

  158. Ååå jeg kjenner så mange både rike og mindre rike jenter som har, og har tenkt til å kjøpe Chanelveske. Selvfølgelig skal man unne seg det hvis man har mulighet og lyst! Man behøver ikke å resonere alle verdensproblemer før man kjøper en Chanel. Herregud så mange folk her som tror godt om seg selv. De tror at de er så mye bedre mennesker bare forde de ikke shopper dyre ting. Lattermusklene får masse å gjøre når jeg leser alle disse åpenbart sjalue og bitre kjærringinnleggene. Et godt råd til dere bondekjærringer som tror dere hjelper hele verden ved å rakke ned på Isabel: Gjør det på en litt hyggeligere og diskre måte for dere er så gjennomskubare som små lamunger.

  159. Helt enig, jeg og mange med meg driter i hva en KArdummians-wannabe bruker på vesker. Unner deg den! Selvsagt må man ha en blogg for å skryte av det også. Når vettet ikke stekker til, så får man heller bruke penger. God filosofi 🙂

  160. Hei Isabel.
   Synd du får så mye dritt her-jeg har ikke tenkt å komme med dritt:)
   Selv om jeg personlig ville brukt 50 k på andre ting-men det er hvert enkelt person sitt valg-hva og hvordan de vil leve livet, som er SITT.
   Bare tenkte jeg skulle si-alle dere som skriver her, hva syntes dere er værst? Trofekoner som valser rundt med vesker til 50 k uten å ha løfta så mye som en finger for dem. Eller Isabel som bruker av sine egne penger for å kjøpe en?

  161. Isabel er artig og kul som f. Hun bidrar til samfunnet på sin måte ved å blotte sin noe primitive men meget interessante personelighet for dette lands blogghaier. Hun kjører en svært elegant stil når det gjelder sitt ytre, og kjære barn: Respekt henne på samme måte som dere respekterer deres egne. Isabel har aldri gjort seg fortjent til hat, kritikk er noe annet. Stygge setninger hvor det åpenbart ligger en masse hat og misunnelse bak er ikke kritikk, men rettere sagt mobbing. Her på dette kommentarfeltet er Isabel helt tydelig et mobbeoffer og det er uakseptabelt. Enten det er mobbing på skolen, treningen eller på arbeidsplassen, så burde alle disse håpløse menneskene gå inn i seg selv å tenke: Det er en grunn til at jeg slenger ut av meg ting til ei jente som aldri har gjort meg noe vondt, så nå må jeg jobbe med min egen holding før jeg ødlegger et annet menneske! Hvorvidt Isabel unner seg ditt og datt er hennes sak og så lenge hun ønsker å vise dette til lesere som ønsker å se det, og lesere som hun føler ikke tror henne, så la da denne lille stakkars, nydelige jenta få gjøre det uten at monstrene inni dere mindre lykkelige ertekopper trer til i fullt gir. Til alle dere ufine lesere ( skjønner ikke hvorfor dere er det foressten) lær dere forskjellen på hat mobbing og konstruktiv kritikk. Så kanskje dere blir tatt for å være gode seriøse mennesker av Gud en dag dere og.

  162. Slutt å skryt, drit i hva folk mener og legg ned kommentarfeltet. Gjør hva f du vil, men forvent dritt når du legger ut ren skryt. Stikk deg gjerne frem, for all del, men ikke forvent at folk skal applaudere prioriteringene dine.

  163. Vet om mange skoler hvor man blir mobbet om man ikke har dyre jakker til mange tusen. Da blir situasjonen til Isabel og leserne plutselig snudd om. Det er like sykt at en voksen jente skal bli mobbet for å ha kjøpt en dyr veske, som at tenåringer skal stenge ute ei jente som ikke har Canada goose og designerbag! Da ser man det hele bildet her og det er holdningene og folks oppførsel generelt som må bedres.

  164. herregud, du sutrer så mye på denne bloggen din!
   det må du virkelig slutte med! Det kan virke for oss som at hvert fjerde innlegg er sutring/kjefting på leserne dine.
   Men ja, jeg innrømmer å være en av de som klikker innom en gang i blant for å se hva du har funnet på denne gangen. for det er alltid noe.. og det er synd. Det virker som om du aldri får nok, av noen ting :/ Ikke nok sutring, ikke nok operasjoner/fillers, ikke nok klær, ikke nok frisørbesøk, ikke nok kamera, PR, oppmerksomhet..
   det at du brukte 50 000 på ei veske får meg jammen meg til å klø meg i hodet. og hvorfor må du skrive om det? Du ber om negative kommentarer..
   Jeg er student, aleneforsørger og donerer også penger, masse klær, kjøper mat til de som står i kulda selv om jeg teller pengene på konto etter 15. hver måned. Så ja, jeg gjør mitt for å utligne forskjeller i samfunnet.

  165. Isabel, du må virkelig være en ordentlig sterk person! Jeg leser bloggen din hver dag, og skjønner ikke hvordan du gang på gang må forklare deg selv til dritt unger. du får så mye unødvendig hat og det er jo helt utrolig hva du har vært gjennom med alt dette hatet. Angående vesken så under jeg deg virkelig den vesken.
   Man kan ikke gå å tenke på de mindre heldig i verden hele tiden, fordi da kommer ikke ens eget liv til å gå ordentlig rundt, og dessverre er det bare sånn. stå på videre, jeg heier på deg.
   klem <3

  166. Hvem er det som har bestemt at man skal ta i mot DRITT forde man er stolt og viser fram en veske som det også var mange lesere som maste om å få se. Det at hun la ut prislappen var forde folk trodde det var en kopi, og ja hun hadde ikke behøvd og vise den hun kunne bare blåst i de folka som påsto det. Men som alle andre mennesker så har Isabel feil. Og det er ingen absolutt ingen grunn til at man skal godte dritt, på godt norsk mobbing for det. For en holdning folk har! Ikke rart norske skoler er mest preget av mobbing av land i Europa, når folk som du over her mener at ved visse tilfeller så er mbbing drittsleng tilatt. Hvis du får en datter eller har en datter så gjør du nok alt for at hun ikke skal utsettes for det i fremtiden, mens du selv sier at ei annen jente burde bare forvente det og holde kjeft. Du er på lik linje med resten av de som er for mobbing: stakkarslig og uvitende.

  167. Grunnen til at du får så mye hat er fordi du “skryter” over alt du gjør/kjøper. Du vet godt selv at vi lever i en verden med masse sjalusi og hat! Så du legger litt opp til det selv. Kjempe fint at du har kjøpt deg en veske. Men var det virkelig nødvendig og legge ut screenshot av hvor mye den kostet? Hva prøver du og oppnå ved Å legge ut et sånt bilde? Det eneste “positive” ved og legge ut et sånt bilde er alle klikkene du får på bloggen. Flere klikk, mere penger. Og det er helt greit. Men du kan ikke forvente at folk ikke reagerer.

  168. Se på dette: Isabel du har et vakkert nydelig utseende, selv om du har operert deg så er du smellvakker.
   Du har en smashing skinny kropp som kler alt.
   Du har masse penger, du tjener på en behagelig jobb( forutenom disse mobberne) men det er det bare å drite i.
   Du har alt og du mangler ingenting, og du kan reise verden rundt hele tiden.
   Og mange av disse leserne har sikkert ikke 500 kroner til overs i måneden en gang. Og da blir slike jenter som deg Isabel et lett offer og la sjalusien og bitterheten gå ut over på. Så Isabel: Hev deg så høyt over disse bitchene som du kommer og gled deg over deg selv og ditt liv, og ikke minst dine muligheter:-)

  169. Mange feite kjærringer her som bruker størrelse large og xl. Som ikke bruker sminke eller steller seg forde det faktisk ikke ville ha hjulpet. Mange jenter her som frotser i vann og knekkebrød og som ikke har råd til Isabels gode mat??? Jenter som ikke har rå til å kjøpe lekre vesker og klær?? Dette kommentar feltet Isabel kan du kalle for sjalutarfeltet istede:-)

  170. De som klager er sikkert de samme som bytter Audi eller BMW’er 1 gang i året. Eller som skulle ønske de kunne bytte Audi eller BMW’er 1 gang i året. Selv hadde jeg aldri kjøpt en veske til 50 000, men kjøpt en til 2 00 og gitt 48 000 til FOD gården hadde jeg hatt råd til det. Men det er mitt valg…
   Gjør som du vil du.

  171. Folk er sjalue, rett og slett. De vil kanskje ikke innrømme det, men selv fortsetter de å komme for å scrolle ned bloggen din.
   Jeg ser har kjøpt flere merkevesker som jeg er stolt over, man kjøper slikt for SEG SELV. Aldri om jeg hadde kjøpt veskene mine for flere tusen for noen andre. Å til alle som sier disse pengene kunne blitt brukt til barn som sulter, har du gitt noe? La folk leve sitt eget liv, la få kjøpe seg en H&M veske eller en dyr Chloe Marcie veske, det har ingenting med dere å gjøre.
   Jeg blir så provisert, når en har penger til noe man ønsker seg skal de fader meg få unne seg å kjøpe det uten at en skal ha dårlig samvittighet for et fattig barn. Ja, det er synd i de, NEI jeg får ikke dårlig samvittighet for at jeg kjøper meg en dyr veske.
   Til dere haters som kommenterer på blogger, for bra har dere det? Ikke vær sur og sjalu for at andre unner seg noe de har lyst på da, det er så forferdelig lavmål 🙂

  172. Fyfader… hele Norge er som sauer. Biter på så lett som bare det. Skjønner dere ingenting? Hun skriver jo bevisst at den koster 50.000 sånn at dere skal bli ville og kommentere. Så får hun mer blest i media, mer pæng på konto!

  173. Altså, folk som føler de må bevise noe hele tiden og forsvare sine valg er som regel folk med dårlig selvbilde. Hvis folk ikke tror den er ekte eller whatever, la de tro det da. Så lenge du selv vet den er ekte og det er noe som gjør deg glad, så bør jo det være nok. Mitt budskap er – you do you! Fokuser på det positive i livet! Det er når folk ser du har et dårlig selvbilde, at de prøver å bryte deg ned. Ser du andre bloggere som har ett godt selvbilde, f.eks Marna, folk gidder ikke å prøve å bryte henne ned, for de vet det ikke er noe vits!

  174. At Isabel ikke trenger å skrive prisen, den er litt usakelig, alle vet at en chanelveske er svindyr. Så hadde hun ikke skrevet prisen så hadde folk visst det uansett og likevel slengt dritt forde den er så dyr.

  175. Jøss. Gikk akkurat oppfor meg at det var du som var med på Paradise Hotell. Kjente deg ikke igjen. 50K på en veske er forkastelig, selv om man er Norges rikeste. Hadde min kjæreste kjøpt en slik hadde det vært slutt på dagen. Ikke pga selve pengene, men på grunn av perspektivet overfor andre. Jeg tror at spesielt unge jenter tar skade av å ha slike “forbilder”, hvor de bruker alle konfirmasjonspengene på ….en veske. Alle er forskjellige, men for meg er det komplett absurd. Alle sløser bort penger fra tid til annen, men når man fremmer de holdninger hva gjelder pengebruk og hva som er nødvendig for å få “status”, ja da må man si ifra. For det er det de unge jentene ser når du skryter av hvor mye penger du bruker på å føle deg fin. Det er synd at samfunnet har gått den veien det har gått, hvor man ikke er god nok som man er. Plastiske operasjoner til det ugjenkjennelige kombinert med ufattelig drøy bruk av penger på vesker tegner et bilde som ikke akkurat er sympatisk eller vitner om selvtillit. Hva gir man til samfunnet da, annet enn en følelse av at man ikke er bra nok med de feilene man har.

  176. Jeg kjenner deg ikke, og kan derfor ikke uttale meg i noen grad hvordan du faktisk ER som person. Det jeg KAN uttale meg om er hvordan du fremstiller deg selv, og det å si at det er greit å unne seg noe innimellom eller skjemme seg bort, eller hva du skrev over her blir jo litt dumt. Du unner deg ikke noe INNIMELLOM! Synes du bruker penger og “unner” deg noe hele tiden.
   Blir jo litt svakt argument fra din side.
   Med det sagt, det er virkelig ikke greit å spy fra seg dritt som så mange her inne gjør!! Helt grusomt å se hva folk hoster opp. INGEN fortjener å lese sånt om seg selv på daglig basis!
   Ønsker deg alt godt!

  177. Du er veldig glad i penger og du liker å vise hva du
   bruker dem til. Det betyr egentlig at du er en av disse
   nyrike som ikke aner hva stil og klasse er. Man legger
   da ikke ut en kontoutskrift. Du må være temmelig selv-
   opptatt. Og at du har jobbet hardt? Med hva da? Du aner
   jo ikke hva jobb er engang. Du har valgt den enkleste
   veien. Klær, sminke, operasjoner, det er deg, viser
   frem alt for mye, jeg synes du er en billig kvinne.
   Og du blir ikke bedre når du viser deg frem slik, du
   får meg bare til å le av deg. Hvor dum kan man egentlig
   bli? Hvem tror du du egentlig er? En jålekjærring,
   det er det du er. Ikke noe spesielt i det hele tatt.
   Slike som deg er det 13 av på dusinet. En billig kvinne
   som ikke tåler at folk har andre meninger enn deg.
   Hva er det som er så spesielt med deg? Du er helt vanlig
   men ønsker å være mer. Stakkars selvopptatte deg.

  178. Det er helt klart mye bedre å bruke 50.000,- på en veske enn å få kanskje 2-4 fattige mennesker til å overleve et fattig liv i u-land. De vil bare skape 1-2 familier og ikke tenke så bra og dermed ende opp med mange mange flere barn som vokser opp og sulter og da blir det hele bare verre.
   Fattige bør satse på bærekraft og samarbeid fremfor å få femhundre barn i håp om bli rike som pensjonister i land uten sosialt sikkerhetsnett.
   Selv er jeg ufør og synes at skattebetalerene skal velge, dvs, gjøre noe annet enn slik det gjøres i dag. Enten så gir dere uføre et fullverdig liv med ikke-trang leilighet, eller så gir dere aktiv dødshjelp, det er det eneste rette, humant.

  179. Maibritt: drittkjærring. Jeg elsker å være jålete og ta vare på utseende mitt akkurat som Isabel. Men værken jeg eller Isabel er billige for det. Det høres ut som du er en sånn ” misfornøyd kjærring” som hater pene jålejenter. Min kjæreste eeelsker når en kvinne pynter seg og jåler seg for da føler han seg som skikkelig mann. Det får umulig en mann gjort med en sånn tafatt rødstrømpe som deg. Dere er redd for at ei pen sexy vakker kvinne som er stolt av seg selv skal stikke av med gubben deres.

  180. Dette har du skrivd for å få folk til å klikke inn på bloggen din, for å tjene penger. Du kan umulig mene det du skriver her 🙂 he he bra lurt

  181. Akkurat som det er galt å være jålete!!! Ha ha ha. Du er latterlig Maibritt. Isabel er nydelig, du er trolig ikke det for da hadde du forstått en pen jente bedre enn å kalle henne for en masse bullshit. Ja hun har gått veien til penger gjennom utseende, klær, operasjoner osv. Men da bør du også saksøke vakre kvinner over hele verden, se på alle de vakre russiske bloggerne, latinamerikanske, hollywood skuespillerne osv. Du er ikke et fnugg i havet i forhold til alle disse skjønnhetene, så du er ikke i posisjon til å rakke ned på Isabel av dine personelig sjalue grunner.

  182. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Isabel får så mye klikk og kommentarer pga dette veskekjøpet at snart har hun tjent den inn igjen hehe😘

  183. Ååååå sjalue kvinnfolk altså, jeg tror jeg spyr av dere. Når skal dere lære og skjule missunnelsen deres. Det er slett ikke atteraktivt.

  184. Ja kvinner som bruker litt tid på å stelle seg å jåle seg for meg er sexy:-) jeg elsker at min jente er feminim og litt jålete, det er så kvinnelig. Sikker noen menn som liker mannedamer og men det er slett ikke sexy. Alle mine kamerater og collegaer elsker også skikkelige kvinne kvinner. Det er også en grunn til at mange menn velger utenlandske damer som russiske, spanske, franske osv forde de kvinnene vet og være kvinner og de har bevart sin feminine mystikk og skjønnhet. Så absolutt ja til damer som jåler seg litt;)

  185. herrefred, de burde bekymre seg over sine egne ting! jeg skal innrømme å bruke 50 tusen kr på en veske er helt meningsløst i mine øyne, MEN dine penger, dine valg 🙂 er så teit, folk kan ikke gå å hate deg for at du bruker penger på en veske, da har de lite å gjøre! det siste året har jeg for første gang begynt å gi en lang faan hva folk mener, man vil jo ikke leve livet etter hva andre synes om deg. Det er digg! at de bruker SÅ mye energi på HAT kommentarer ect, sier vel mer om dem enn deg 😉

  186. Ser du ikke selv at den nye nesen din ikke samsvarer med resten av ansiktet ditt? Ser du ikke at nesen din er før høyt oppe og for liten i forhold til hvordan kinnet og øynene dine er formet. Sykt at du ikke ser det. Ta en titt på bilder av Michael Jackson etter operasjonen hans, og sammenligne det med bildet ditt i dette innlegget. You both got that tiny little nosething that make people laugh

  187. Jeg tror man etterhvert må skjønne at folk kommer til å hate UANSETT hva man gjør. Når jeg leser noen av disse kommentarene, må jeg innrømme at jeg blir redd. Folk tar operasjoner og bryr seg om utseendet nettopp på grunn av sånne losers som dere her i feltet :p Er ikke rart man vil operere seg når folk dømmer fra topp til tå. Det ser ut som at du har et fint liv og har det bra. Kos deg :):)

  188. Det er de folkene som alltid må klage på noe uansett og aldri er fornøyde. Uansett hva noen har så er det feil! Kanskje også noen som er misunnelige fordi de ikke kan kjøpe en Chanel-veske til 50K, men det er deres problem!
   Utrolig fin blogg du har og jeg likte veska <3
   Ha en fin dag!:)

  189. Hvis du også hadde brukt stemmen din til å fronte noe annet enn deg selv hadde nok mange synes det hadde vært letter å svelge. Du har en helt unik mulighet til å nå ut til en ung gruppe. Hvis fokuset ditt hadde vært litt mer enn kropp og klær hadde du nok gledet mange. Fint at du kan unne deg ei alt for dyr ny veske. Men synes du skal bruke makta du har litt bedre enn hva du gjør pr. Dd. Ha en flott dag videre😊

  190. men kjære deg…, har du en blogg med et åpent kommentarfelt, kan du vel ikke forvente at alle kommentarer skal være positive. i hvartfall ikke når du kjøper en veske med penger mange aldri vil kunne ha til overs. å nevne prisen på den måten, er vel som å gni salt i et sår…. tenk deg om. du sitter med rollen som forbilde i hånden.

  191. Anonym: Du har kanskje rett i det, men jeg har ikke en blogg hvor mitt mål er å fronte noe som helst. Jeg ser på bloggen min som en dagbok av livet mitt, enkelt og greit 🙂 Takk, det samme!

  192. anonym: Det er da klart jeg ikke bare kan forvente positiv feedback, men vet du hva? Å få så mye hat og direkte spydige og nedlatende kommentarer er ikke greit UANSETT situasjon.

  193. Du har blitt skikkelig flink til å legge ut sjokkerende innlegg for å få klikk(=penger) som folk blir provosert av, så gjøre deg selv til et offer og syte, synes synd på deg selv og få masse medfølelse og igjen flere klikk… Gratulerer du har knekt koden 👏🏻

  194. Råflott veske. Hadde jeg hatt femtitusen hadde jeg kjøpt den tvert. Du har vel ikke tenkt at mange er misunnelige da?

  195. Du skal selvsagt få lov å ha meningene dine og har du lyst på en veske til 50K og har råd til den så hvorfor ikke….Men da må du også leve med at folk tenker du er overfladisk! Sånn er verden! Nytter ikke å sippe da! Jeg har penger så jeg klarer meg, kjøpte meg nettopp en sak til mer enn 50K men jeg flyr ikke rundt å “skryter” av den og blogger om den. Jeg holder kjeft og nyter den for meg selv. Hadde jeg valgt å “briefe” med den så måtte jeg også tåle at folk med antatt mindre penger slang med kjeften. Enten jeg vil eller ikke! Det er noe som heter som man reder, så ligger man! Tenk litt på det!

  196. Men da synes jeg ikke du kan klage på at folk synes du er overfladisk. Du kunne gjort noe så lite som å oppfordre folk til å gå bøssebærer under tv aksjonen.sier ikke du skal jobe frivillig 5 dager i uka. Synes du skal prøve å bidra for ting du synes er viktig. Kanskje du også får en rus av det… Ikke bare matrielle ting som kan gi glede 😊

  197. Jeg skjønner ikke hva som er problemmer til dere hatere? La jente få styre livet selv og kjøpe det hun selv vill!! Dere har ikke noe rett til å komme med spydige kommentarer! Dere kjenner hun heller ikke, så la hun være i fred og slutt med de jævla kommentarene deres!! Dere en veske!! Det er dere som lager oppstyr, hun blogger om livet sitt og om det hun kjøper!! Ikke dra henne ned for å være ærlig med dere! Uansett om hun hadde lagt ut vesken men ikke prisen hadde der slengt dritt uansett!! Om dere ikke har noe snilt å si la dama være i fred!!!!
   Har dere likt å få slengt så my dritt?!?!? NEI, tenkt meg det så la det ligge for heaven of god!!!
   Stå på Isabell!! <3

  198. Seriøst,
   Du ser seriøst så sykt blåst ut. Aldri har jeg kommentert noe på noe som helst, men klarer ikke la være når du presterer å fremstå så blåst liksom..

  199. Der det står classic stil på side 2 om dge passe ikke,du har ikke classic stil uansett du har en chanel nå

  200. Jeg syns at du skal få lov til å bruke pengene dine på hva du vil selvom det kan koste opp til flere tusen kroner. greit at 50 000kr hva litt mye for en veske, men så lenge du ELSKER den vesken der så skal du få lov til å bruke pengene dine på den. men i mine øyne så burde du kanskje tåle at folk kommenterer at du har kjøpt en veske til 50 000kr.

  201. Du har en offentlig blogg som du har åpen for kommentarer. Hvorfor skal ikke folk si det de mener om veskekjøpet ditt der? Selvfølgelig ikke sjikane da! Hvis du bare vil ha positive tilbakemeldinger, så må du moderere bort det du ikke liker, eller få noen andre til å gjøre det for deg.
   Personlig synes jeg det er ganske så idiotisk å kjøpe seg en veske til 50.000 når du kan få tilsvarende til et par tusenlapper, rent borsett fra logoen da. På samme måte mener jeg at de som bruker så ekstremt mye penger på å kjøpe seg statussymboler, har et reelt problem med selvtilliten og med å se hvilke verier som betyr noe i denne verden. Nei, jeg tror ikke på at de synes kvaliteten er så bra osv. det er bare unnskyldningene man lager for å rettferdiggjøre kjøpet for seg selv.
   Og liker du ikke det jeg kommenterer, så er det bare å slette i vei.

  202. Saklig diskusjon er lov, men du har faktisk valgt å åpne en blogg – og ja, beklager. Dette må du forvente, kjære vene.

  203. unnskyld mæ men ka i svarte helvette e d med folk.. så lenge du tjene dine egene penga så ska du bruke dæm på akkurat ka fan du vil. folk flest kjøpe sæ ting dæm ønske uten å måtte spørre andre om tillatelse te å kjøpe d. du må jo også kunne velge sjøl. æ personlig ville aldri brukt ei krona på ei veske. men d gir mæ ingen grunn te å kritisere dæ for at du vil. nei kjøp d du måtte ønske. varm klæm te dæ😊

  204. Off det er så latterlig hvordan noen plutselig skal være motepolitiet med disse kommentarene. For det første, haterne forstår ikke den materialistiske lykken med en Chanel bag og jeg hadde derfor neppe brukt mer av din energi på å forklare de hvorfor. Du kommer mest sannsynlig til å ha denne vesken så lenge du lever, så jeg synes du har gjort en kjempe investering. Noen mennesker velger å bruke 50k på bildeler, andre på vesker, fint at vi kan være forskjellige tenker jeg. Å om det er noen som fortsatt ikke vil gi seg, så kan du alltids sende dem denne linken: http://www.harpersbazaar.com/fashion/designers/news/a16188/chanel-handbags-investment-value/ 🙂 kos dere videre på turen!

  205. Problemet er ikke hva du bruker pengene på. Problemet er at fokuset i livet ditt er på det fysiske, materielle goder og ditt eget utseende samt og vise det fram til alle du kan, dette blir oppfattet av andre som overfladisk, selvopptatt og ja uintelligent.
   Hvis du hadde hatt mer fokus på folk og samfunn hadde du forstått at du kan bruke så mye penger du vil på hva du vil, men ingen liker en skrytepave! og kun de som ikke vet verdien av ei krone ville sagt at å bruke 50’000kr på en glorifisert handlepose er et godt eller smart valg.
   Det er en veske du har brukt 50’000 på!
   En full HD TV på 65′ tommer koster under 20’000
   En ny pc med den aller nyeste teknologien samt et 3D headset ville kostet rundt 25’000.
   Den aller nyeste mobilen på markedet, rundt 10’000
   For 15?000 kan du dra tur retur til Thailand i morgen om du vil!
   Disse tingene koster halvpartene eller mindre enn vesken din men de har uendelig mye mer praktisk verdi. (bortsett fra ferien dog den også har verdi)
   janteloven blir for hard hvis man bruker den i alle situasjoner, men noen ganger funker den og andre ganger er den helt nødvendig. Vi ønsker ikke et selvglorifiserende samfunn som tilber penger og status som de gjør i statene.
   Jeg synes også at i stedet for å automatisk ta til deg offerrollen lag en “slå tilbake” artikkel så kunne du ha satt deg litt inn i saken, prøvd å finne ut hvorfor folk blir sure så du kan unngå at dette skjer igjen, i stedet for å ta bare avskrive 100% av kritikken som hatere og troll.

  206. Altså jeg syntest det var frekt men liksom det var en kjempe liten veske og du har veldig mange fra før liksom. Jeg skjønner liksom ikke hvorfor du bruker alle pengene dine nå og ikke senere jeg mener du blir jo for gammel til og ha blogg en gang skal du liksom vere fattig da? Du burde spare masse til du blir gammel og du som er rik burde donere penger til flyktninger og slike ting ikke bruke dem på større bryst og rompe eller nese eller noe du er fin som du er❤️ Og jeg syntest det var litt frekt av di som skrev det og jeg vet dette er frekt av meg!! Please tillgi meg❤️❤️❤️!!!

  207. Det er ganske sykt hvordan du rasjonaliserer alt du gjør som eg helt på jordet, og rettferdiggjør det for deg selv… Selv er jeg 20 år, og jeg kjenner jeg blir utrolig flau. Jeg eier også en chanel-veske (riktig nok en som er tidløs og fin), men omverden trenger ikke å vite hvor mye du som enkeltindivid bruker på diverse. Det skinner derimot VELDIG i gjennom hvor lite penger du hadde før bloggen, når du har så stort behov for å vise hvor mye penger du har. til slutt et spørsmål: Du har jo nevnt at du har bodd i fosterhjem, og har et mindre enn normalt bra forhold til moren din, er det derfor det er så lett å operere bort komplekser? Fordi du ikke har noen tilhørighet til at du vil ligne på familien din?

  208. Vet du hva jeg kaller det dær !! Sjalusi !! Hadde de hadd like mye penger som deg,som du faktisk jobber for hadde ikke de gitt alle pengene sine til fattige barn heller. Du har desutten sakt at du faktisk gir en sum til folk som sulter og andre organisasjoner! Helt sykt hva folk kan skrive! Bloggen din e fantastisk<3 og de som har skrevet kommentarene har selv trykt seg inn på bloggen din! Seier<3 ~Mia

  209. Nå fikk jeg oppriktig vondt inni meg!! Helt ærlig så har ikke jeg vært super fan av ting du har delt på bloggen din til tider, men du er hvertfall ærlig!! Ingen fortjener denne hetsen på noen som helst måte. Mye av det du har gjort med oprasjoner osv. er ikke noe jeg personlig støtter, MEN den ærligheten din den støtter jeg 100%!
   Ærlighet varer alltid lengst! Heia deg 👏🏽

  210. Hei. Må si er ikke noe fan av vesker og folk som kler seg skikkelig opp. MEN, ikke ta til deg noe kritikk!
   Du fortjener den veska, du har DIN egen stil, som gjør deg unik! Drit i hva andre sier, om du betalte 50K for den, også?
   Jeg hadde brukt 50K på noe aent, men folk er da FAEN meg forskjellige!
   Ikke ta til deg hva folk skriver, eller mener. Di er bare misunnelige og har ikke noe bedre og fordrive tiden på en å prøve å trykke deg ned, men ikke la di trykke deg ner! Det er bare noen ynkelige ord, som ikke er verdt å bruke tid, sorg, krefter på eller noge! Vær stolt av deg selv, og ignorer kommentarene som er negative, helst ikke les di en gang! Så tror jeg ting vil bli bedre.
   Stå på, u go girl!

  211. Herregud ka frekk folk kan vær!! Æ kjenn faktisk at æ blir så jævlig forbanna på folk som e så idiota som faktisk kan skriv sån om et menneske! Om du velg sjøl å bruk så mye penger på ei veske eller føl sjøl at du har rå tel den så UNN æ dæ den veska. OG KOFFER SKAL HO TENK PÅ ALLE SOM E FATTIG OG IKKE HAR PENGER TIL MAT??? KA MED ALLE SOM E “RIK” ?? SKAL DE FORSØRG ALLE SOM IKKE HAR MAT ELLER DÅRLIG RÅ?
   NEI DÅKKER SOM KOMMER MED NEGATIVITET E BARE FETTE SJALU FOT DÅKKER IKKE KAN LEV DET LIVET!!
   HADDE Æ VÆRT “RIK” SÅ SKULLE Æ HA KJØPT DÆ 10 VESKA 😘 Stå på å lykkes vidre med det flotte du gjør 😍
   Hilsen ei som e uføretrygda! Men fortsatt klar å gled seg over ka andre får tel i livet. STÅ PÅ ISABELL ❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg