så lenge jeg er Isabel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av og til tenker jeg på fremtiden. Nå lyver jeg, jeg tenker på fremtiden HELE tiden, ikke bare av og til. Gjør ikke vi alle det? Fantaserer og prøver å se for oss hvordan livet vil være om noen år? Vil vi fortsatt ha de samme meningene? Hvordan utvikler vi oss som mennesker? Hva gjør vi? Har vi samme jobb som vi har per dags dato? Mine tanker er mange, de snurrer titt og ofte oppi denne såkalte skallen min. 

Det største spørsmålet jeg stiller meg selv, må definitivt være om jeg blir å angre på ting jeg har delt her på bloggen. Vil jeg mene at det er like kult at så mange vet så mye om et stort omfang av mitt liv? Vil jeg bli flau over enkelte uttalelser? Bilder? Innlegg? Jeg tror faktisk det. Eller, jeg er helt sikker på det. Jeg håper det, også. Jeg er bare 22 år. I løpet av de neste årene vil jeg jo utvikle meg, både som person og det tror jeg at mine verdier og moraler også vil gjøre. Man bli jo eldre. Klokere. Vi lærer så lenge vi lever, er det ikke det de sier? Samtidig synes jeg det er veldig koselig å kunne bla tilbake i arkivet og faktisk lese hva mitt syn var på ulike saker tilbake i tid. Tenk da, når jeg er 30 år. Tenk om jeg plutselig sitter der med tre barn, og leser innlegget som jeg skrev som 22 åring, om at jeg ikke skal ha barn før jeg er 40? Haha, det er jo litt vittig å tenke på. Vi vet jo aldri hva vi har i vente, og shit som alt plutselig kan ta en total helomvending. Det vet jeg jo veeeldig godt allerede. 

Selv om jeg kanskje blir pinlig berørt av meg selv noen år frem i tid, vil jeg alltid sette pris på at jeg bare er meg selv. Jeg skriver mine meninger, på både godt og vondt. Det er sjeldent jeg holder tilbake, og nettopp det er Isabel. Jeg har ikke noen filter. Så, så lenge jeg er meg selv, har jeg ingenting å ta meg selv på senere. Så lenge jeg ikke spiller noen jeg ikke er, eller toner ned hvordan jeg er. På ekte. 

mine favoritt produkter!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fine lesere! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise frem mine største favoritter i hudpleieserien min! Som dere allerede vet er jeg veldig opptatt av å ta vare på huden min, og ikke minst bruke gode og givende produkter. Sistnevnte er alfa omega for å oppnå en fin hud! Tro meg, jeg har testet ut mye på markedet da jeg jobbet på parfymeri i to år, så når jeg først anbefaler noen produkter her på bloggen, kan dere være hundre prosent sikre på at jeg virkelig går god for produktene. Jeg er veldig kresen, som sagt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face mask. Denne masken er helt fantastisk! Jeg er helt avhengig av denne.Det er en ting jeg sliter ekstra med, og det er “svarte prikker”. Dere vet de nede i porene? Jeg har ikke kommet over noen produkter tidligere som fjerner dette så bra som denne ansiktsmasken fra Maybeauty. Denne masken fjerner sorte prikker, motvirker akne, fjerner olje og død hud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face gel. Denne gelen er til for å rense på dybden, samt fjerne døde hudceller. Etter at jeg bruker denne, blir huden helt fri for urenheter. Det tar meg rundt 20 sekunder, og forskjellen den utgjør er syk. Man kan liksom se de døde hudcellene prelle av huden – se på bildet. Nå hadde jeg ikke så uren hud da det ikke er lenge siden jeg kjørte en omgang med face gelen, men likevel kan du se litt av restene etter behandlingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pore Mask. Det er en ansiktsmaske suger ut alt talg og gjør porene mindre synlige. Sistnevnte er viktig for meg, da jeg i utgangspunktet sliter med store porer. Det er ikke fint når sminken «synker» ned i dem, liksom. Etter at jeg prøvde denne for første gang kunne jeg se super stor forskjell allerede – porene var helt seriøst mye, mye mindre. Plusspoeng for det!​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er resultatet etter en skikkelig spadag her hjemme hvor jeg har brukt alle de tre produktene jeg har nevnt i dette innlegget. Huden min føles som en babyrumpe nå – så utrolig myk! Jeg føler meg alltid så fresh etter at jeg tar disse produktene i bruk. Det er som om jeg får tilbake gløden i huden. 

Disse tre produktene er satt sammen i en ansiktspakke som du kan klikke hjem HER. Jeg er så heldig som har fått en rabattkode som gir dere hele 30% avslag! Rabattkoden er lagt inn i denne linken, eller så kan du oppgi koden “sraadface” i kassen. Dette er jo faktisk den perfekte julegaven også! Jeg vet at mine venninner hadde satt stor pris på å få gode produkter i gave. Det er noe vi alle trenger! 🙂
 

det beste med å ha en blogg

Det å ha en blogg har mange fordeler. Jeg hadde aldri trodd at min blogg skulle bli sånn her stor, men det ble den gitt! Og glad er jeg naturligvis for det. 🙂 Blogging er enda et litt “tabubelagt” yrke, hvor mange fortsatt nekter for at det er en ordentlig jobb (hva nå enn det er..). Derfor tenkte jeg at det kanskje er litt gøy med innlegg som gir dere litt innsikt i de ulike sidene ved blogging? Ulemper, goder, selve jobben jeg gjør.. Høres det interessant ut? Det håper jeg! I dag tenkte jeg å starte med de beste sidene ved blogging.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I FREAKIN′ LOVE MY JOB ·

1. SPONS. Det er ikke til å stikke under en stol at vi bloggere får nesten alt sponset. Alt i fra frisørbesøk, negler, ansiktsbehandlinger, klær, sminke, kjøretimer, mat.. Vi får nesten alt vi behøver, pluss litt til, helt gratis (uten om skatten, da). 

2. BOSSLADY. Jeg er min egen sjef! Jeg bestemmer selv arbeidstidene mine, hva jeg vil gjøre, når jeg vil ta matpause.. Alt er opp til meg selv, jeg slipper å ha en sjef å svare til. Akkurat det er helt fantastisk. Jeg hater å måtte prestere for andres skyld, når man selv ikke får så mye igjen for det.

3. LESERNE. Som toppblogger har jeg mange lesere, som jeg selv liker å se på som mine venner. Det å få så mye støtte fra mennesker rundt om i hele landet er så vanvittig motiverende og ikke minst utrolig hyggelig. Jeg har sagt det tusen ganger, men fy f*en så heldig jeg er som har dere!

4. MULIGHETER. Jeg har fått så mange kule muligheter takket være bloggen. Alt i fra å spille inn TV til å dra på reiser. Listen er lang! Hadde det ikke vært for bloggen hadde jeg troligvis ikke opplevd halvparten så mye som det jeg har så langt i år. Det er ganske coolt å tenke på!

5. EGET AS. Når man har oppnådd drømmen med å få en såpass stor blogg som omsetter millioner i året, er det smart å stifte sitt eget AS. Det var et ekstremt stolt øyeblikk for meg da alt papirarbeid og alt gikk gjennom prosessen og ble godkjent. Tenk det, mitt eget firma i en alder av 22 år. Jeg er søren meg stolt ass!

uken som gikk

affiliateslinker

AKKURAT NÅ

Endelig har jeg en liten pust i bakken. Det har vært full fart siden klokken 08 i dag tidlig, med både reising, kamerateam, pakking, avtaler.. Jeg er helt død, men det er bare til å henge i, for jeg har mye jeg skal gjøre før jeg kan finne sengen i kveld. Jeg hater når jeg har så mye å gjøre at jeg knapt får tid til å tenke. Pjuuuuh! Pust inn med magen!

UKENS OPPTUR

Falkenberg-turen var veldig koselig! Jeg elsker som sagt å komme hjem til svigermor å bare koble av for noen dager. Vi koser oss så masse hver gang vi tar turen. Ro i sjela ass! JO, og så at jeg var Norges største blogger for en dag! Mihi!

UKENS HØYDEPUNKT

Pierre og jeg hadde tidenes krangel her om dagen, men istedenfor å klikke på hverandre klarte vi faktisk å ordne opp på en “voksen” måte. Det gjør meg så glad, at vi faktisk vokser mer og mer opp. Det kan fort bli hett stemning når vi krangler, det ender liksom alltid opp med at den ene flyr ut av døren.. På det viset får vi jo aldri ordnet opp før det har gått ekstremt lang tid, og det er jo bare kjipt..

UKENS VIDEO

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·


 

UKENS INNKJØP

Jeg har storshoppet på Nelly, alt jeg klikket hjem finner du i dette innlegget. Jeg presterte å svi av 15.000 kr på en og samme bestilling.. Haha. Fy søren som jeg elsker Nelly! 

UKENS CRAVING

Varm sjokolade med ekstra mye krem på toppen. Og selvsagt pepperkaker! Vanligvis er jeg ikke den største fanen av sistnevnte, men av en eller annen grunn har jeg fått hang up på det nå. Jeg mistenker at det har noe med det faktum at det gir meg ordentlig julestemning, hehe.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det ble mye snakk rundt lårene mine etter at jeg publiserte dette innlegget. Det er 50 kommentarer som mer eller mindre handler om hvor “stygge og fæle” lår jeg har.. Det er definitivt noe som har irritert meg den foregående uken. Hva skjer med bodyshamingen, folkens? Kan vi ikke holde oss for gode for den slags? Når jeg satte foten ned å sa at dette ikke er greit, kom det latterlige motargumenter om at jeg ikke kan si noe da jeg har operert meg. Altså, hva gir du meg? HVORFOR tror du jeg har lagt meg under kniven? Fordi at jeg var så latterlig fornøyd med meg selv, eller? Betyr det at det er okei at andre skal påpeke enda flere feil ved min kropp, bare fordi jeg har endret på noe? LOL.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / skinnjakke her / heels her / veske Chanel / klokke her / smykke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / veske her / sneakers her / solbriller her

UKENS NEDTUR

Den forbanna kjerringen som sendte meg melding på melding om at Pierre har vært utro. Altså, get a life. Please.

UKENS TANKE

Jobb betyr ikke alt. Jeg jobber meg halvt i hjel dagene lang, istedenfor å ta meg en pause og faktisk nyte livet litt. Jeg takker ofte nei til å dra ut på gøyale ting, til fordel for å jobbe enda litt mer. Det har tatt helt av, altså. Jeg blir jo ikke lykkelig av å bare jobbe, selv om jeg selvsagt elsker å prestere! Men det er viktig å balansere det litt. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ANGÅENDE MINE LÅR

HUN PRØVER Å ØDELEGGE MELLOM OSS

DETTE BRUKER JEG MEST PENGER PÅ

 

kaotisk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beklager, beklager, beklager! Jeg vet at klokken er mye, og at jeg ikke har blogget enda. Greien er at vi plutselig fikk en real helomvendig i livet i går kveld, som resulterer i en del stress i dag og de kommende dagene. Vi kastet oss på første fly hjem fra Gøteborg, og nå bærer det rett hjem på tv-innspilling. Dette er litt av sjarmen med vårt liv – plutselig får vi tilbud som vi ikke vil takke nei til, og vipps så er man på tur igjen! Hehe. Selv om det fører med seg ekstremt mye stress og kaos, er det definitivt slik vi liker det. Om jeg skulle beskrevet livet vårt med ett ord, hadde det definitivt vært spontant

Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg kan dele dette prosjektet med dere, dere kommer til å døøøø! Haha. JEG holder på å dø.. Jeg er både spent og nervøs på en og samme gang. Vi skrives mer senere, nå er det som sagt innspilling og etter det skal jeg til frisøren for å freshe opp manken innfor dette eventyret vi skal begi oss ut på. Wæh! Hold deg fast, Bella.

en viktig påminnelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er kjapt innom for å påminne dere om at Nelly kjører på med 20% avslag på HELE nettbutikken frem til midnatt! Selv har jeg jo klikket hjem alt for masse, så jeg prøver å holde meg i skinnet i kveld. Søndag er jo typisk nettshoppings-dag for meg, hehe. Dersom dere har mange julegaver dere behøver å få i boks, eller bare vil unne deg selv noe fint: klikk her og bruk koden «BLACK20» for å aktivere rabattkoden. Happy shopping!

NÅ BRAKER DET LØS

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

FØRSTE SØNDAG I ADVENT! Åh, så lykkelig jeg blir! I går ettermiddag ryddet vi frem julepynten her hjemme hos svigermor og tjuvstartet litt med julestemningen. I dag har vi drukket gløgg og varm sjokolade, spist lusseboller, pepperkaker og klementiner. Om ikke det der setter stemningen, så vet søren ikke jeg! Hehe. Tenk at det snart er jul, dere. WOW, tiden går fort.. Pierre og jeg må bare nyte så lenge vi kan, for vi reiser om ikke mange dagene. Dit vi skal er ikke så veldig julete, hvert fall ikke på lik linje som det er her hjemme. Men men, alt har sin sjarm! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pierres mini juletre som han kjøpte for egne lommepenger da han var liten. Så skjønn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juleaktivitetene er fortsatt ikke over helt enda, nå skal vi nemlig pynte juletreet! Ååååh, finnes det noe koseligere? Svigermor, Pierre og meg. ♥ Som jeg koser meg her! Jeg har ikke ord for hvor takknemlig og glad jeg er for å ha en så fantastisk fin svigerfamilie. Jeg er heldig!

FOR ALLER FØRSTE GANG

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LETS GET REALLY REALLY REALLY TAN

OKEI, gjett hvem som fikk nok av å gå rundt som en bleik sel? Nå orka jeg ikke mer, ass! Når vinteren melder sin ankomst, har min hudfarge en tendens til å bli veldig gusten og grå. Den blir helt død, liksom. Med andre ord ser det ikke noe spesielt fresht ut. Tidligere har jeg vært en flittig solariumstorsk, men etter å få høre alle negative sider ved solarium, bestemte jeg meg for å kutte det ut. Jeg vil hverken ha kreft eller rynkete hud. Så, hva gjør man da? Jo, vi spraytaner! Selvsagt gjør vi det! Jeg var innom hos Spraytanhuset hvor jeg fikk meg en dusj med deilig, gylden brunfarge. Vi gikk for en veldig mørk farge etter mitt ønske, og selve spraytanen er faktisk helt økologisk. La oss bare si at jeg er veeeldig fornøyd! Nå føler jeg meg tusen ganger finere. Det er rart hva litt farge gjør med et utseendet. Det er jo en grunn til at vi soler oss halvt i hjel så fort solen titter frem.  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BH her / lignende tights her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg velger å gå til Spraytanhuset er enkelt og greit fordi at jeg har flere venninner som er stamkunder der. Jeg har fått høre så mye positivt om dem, så derfor ble ikke valget mitt vanskelig. Jeg kommer til å dra tilbake dit resten av mitt liv, haha. Jeg elsker dette, jeg elsker spraytan! HVORFOR har jeg ikke testet dette ut tidligere? Det er jo sjukt. Dumme Bella.

Dette bruker jeg mest penger på

affiliateslinker


Kjole her / jakke her

____

· MONEY TALKS ·

1. TAXI. Altså, jeg tar taxi over alt. Om jeg så skal to minutter ned i gata, tar jeg taxi. Jeg har typ fått litt panikk for å være i store folkemengder og det med å bli gjenkjent over alt. Jeg får angst, sånn helt seriøst. Det er ikke bra, men det følger vel med dette offentlige livet jeg selv har valgt å leve. Det resulterer i skyhøye utgifter på taxi, noe som er døds kjipe penger. Taxi, liksom. Faen heller. Heldigvis holder jeg på med lappen nå, så det blir forhåpentligvis bil på meg innen snareste fremtid. Det blir nok ikke rimeligere for lommeboka, parkeringsavgiftene i Oslo er jo fanken meg ut av en helt annen verden. 

2. GRAVIDITETSTESTER. Jeg tror at jeg har nevnt det på bloggen tidligere, men jeg har en tendens til å tro at jeg er gravid typ to ganger i måneden. Så fort jeg kjenner et lite snev av kvalme, blir hormonell eller får økt matlyst er jeg bombesikker på at det befinner seg et foster inni magen min. Å bli gravid i ung alder er trolig min største frykt (ja, faktisk), derfor tror jeg at jeg er ekstra paranoid når det gjelder dette. Er like flaut hver gang jeg trasker inn på et apotek og kjøper med meg fire graviditetstester om gangen. Det har liksom blitt et normalt ritual for meg, det.. Bella du Bella. Hva skal det bli av meg, dere?

3. FOODORA. Dere som har meg på snapchat får med dere mine Foodora-bestillinger tett og ofte. Nighthawk Diner er definitivt favoritten (gratis shoutout værsågod). Så fort P ikke lager middag, er jeg kjapp med å bestille hjem mat. Jeg er som sagt udugelig på kjøkkenet, og nudler er uaktuelt. 

vi trenger dette

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VACATION MODE

God lørdags morgen, kjære lesere! Ah, nå har jeg en sånn avslappende og god følelse i kroppen. I går ettermiddag reiste vi til svigermor i Falkenberg, Sverige. Vi slapper av på et helt annet nivå når vi kommer hit, skuldrene senkes og vi kan bare.. være. Jeg tror mye av grunnen til at vi trives så godt her i Sverige er at vi så og si er anonyme. Det er svært få som kjenner oss igjen, gjett om det er deilig med et slikt avbrekk inn i mellom? Dessuten er alt så rolig og chill her. Det er en nokså liten by, så det å gå fra vår vanlige stressende hverdag i Oslo, til Falkenberg er deilig. Utrolig deilig, faktisk. Vi trengte virkelig å komme oss bort en liten stund. En liten time out fra alt hjemme. Da vi kom hit i går koste vi oss med Anette, og to av kompisene til P kom også på besøk. Reunion! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / lignende jakke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / sneakers Tiger her / jakke her / veske Chanel / genser Polo Ralph Lauren her