1. Råstilig!!! <3 Men har du operert noe med lårene? For synes de er blitt veldig tynne, ellers er det mellomrommet som er blitt så stort..

  2. det er jo helt tydelig at det er beina du har operert. Ikke pent, men mest av alt veldig trist at du visker deg selv bort _.

  3. herregud hva har skjedd med beina dine!? dette er jo faktisk bare trist hvordan du ødelegger deg selv

  4. Koster det noe for toll og frakt på Shein? Har prøvd å søke rundt for å finne svar men finner det ikke. Siden du handler der mye og sier det er latterlige lave priser så vet du dette! Kunne du svart på om man betaler ekstra og eventuelt hvor mye? Elsket outfiten btw <3

  5. Hun ble ikke fornøyd med rumpa, så hun gikk tilbake og “fiksa”/fylte på med fett fra lårene mest sannsynlig

  6. Reagerte også på beina. Har du fettsugd beina? Om du har må jeg si det er meget trist. Underlivet vises og allting. Altså..
   Ikke frekt ment! Bare lurer på om du har gjort dette kirurgisk og isåfall HVORFOR.

  7. Min første kommentar på en blogg noen sinne!
   Vær så snill å ignorer alle de grusomme kommentarene, Isabell. Det finnes andre ting som er mye mer viktig å bruke tiden sin på.
   Jeg synes du er tøff, og du ser utvilsomt bra ut!
   Jeg heier på deg!
   Hilsen skuffet 27 åring.

  8. Huffamei så mye dritt dere slenger rundt her i kommentar feltet! Herregud!😞 Nå må dere seriøst skjerpe dere folkens!! Tenk selv om dere hadde en blogg og hver gang du hadde lagt ut noen bilder så hadde du blitt bombadert med så mye negative kommentarer!!,,hvordan hadde det føltes? Skjønner ikke hvordan dere klarer å mobbe noen på denne måten,.
   Anyway,fine bilder Isabel! Du ser smashing ut❤️

  9. Okei, la oss være litt ærlige da! Alle som kommenterer at lårene hennes er blitt så mye mindre i en negativ tone, for det første kommer det av sjalusi! de fleste jenter skulle ønske de hadde kroppen til isabel, operert eller ikke, hun ser amazing ut! og for det andre, dere som har fulgt bloggen vet at isabel alltid har vært ei tynn jente. kan vi bare slutte med all denne slutshamingen?! hvorfor skal det være greit å snakke om kroppen/utseendet til andre og si ting som kan såre et hvert menneske? selv om isabel er en offentlig person fortjener hun faktisk ikke all den dritten hun får! hun er faktisk bare ett menneske hun å. Hun har kanskje fikset på litt forskjellig, men sett dere i hennes situasjon; hvis du mislikte noe med deg selv eller ville forbedret deg på noen områder og kanskje har veldig store komplekser med noe ved deg selv, og du hadde begynt å tjene mer å kunne ta deg råd til det, så hadde du gjort det selv! hvis hun ønsker å operere så la henne gjøre det, det gjør henne ikke mindre verdt eller ett mindre godt menneske!
   Vær snille med hverandre for guds skyld, når ble mobbing greit?
   Jeg liker deg jeg, isabel! du virker som en helt fantastisk person og jeg unner deg virkelig all suksess her i livet! Heier på deg :)!

  10. Er nok rumpen som ikke ble stor nok i førsteomgang, så du måtte ta på litt ekstra.. Synd å se at lårene nesten går innover, ser ikke bra ut overhodet..Du ser alt for tynn ut, tenk hvordan denne kroppen er om 20 år, offfffffffff….!!!!

  11. Ålle nå må dere slutte å si hu er så tynn. Ikkke alltid man kan velge å være tynn noen mennesker er faktisk spinkel uansett hvor mye de spiser. Er så spent på hva du har opperert gjort annerledes? Jo penger du venter jo mer spekulasjoner blir det.kan du kkke bare si det så er det ute? Du har allerede fått mye han så du har vært i ilden så det kan ikke bli være nå

  12. Dere som kommenterer kroppen hennes og at hun har blitt tynnere og hva dere syns om det: Har dere i bakhodet at hun som skriver bloggen har fortalt om sine problemer med anoreksi? Hvordan tror dere at disse kommentarene treffer? Og hvordan tror dere de treffer andre lesere med de samme problemene?
   Hva er det som gjør at dere MÅ kommentere kropp? Hvorfor er andre menneskers kropp fritt frem å kommentere eller diskutere?

  13. Looking good Isabel! Ett lite tips til deg; Med tanke på at du har ganske korte bein, så kan overdeler som dekker underlivet få beina til å virke lenger!(Typ tunika osv)Lærte dette på “trinniogsusanna” og bruker dette mye selv da jeg desverre heller ikke er velsignet med så altfor lange bein:(

  14. Uflatterende bukser!! Kan ikke forstå at du som “moteblogger” fortsatt bruker bukser med lavt liv, det gjør deg ikke finere

  15. Hvorfor plutselig så tynn? Har du tatt fett fra bena til rumpa? Hva skjer? Pass på, for låra har minst like mye å si som rumpa

  16. Står ikke helt i samsvar med rompa di, greit at du ville gjøre den større men å fettsuge låra dine slik at rompa kom på fremsiden av låra og den syntes rett bak musa de var vel litt drøyt i overkant mye…:( <3Håper det går bra med deg tho!

  17. Alt dette om lår altså… ingen som har tenkt over det at hun kanskje ikke trener så mye som før og at grunnen kan være så enkelt som at musklene gradvis blir litt mindre? Er ingenting galt med kroppen din, Isabel! Du er superfin uansett!

  18. Veit du hva? Ikke hør på disse negative kommentarene! Du er fin akkurat som du er. Ikke la noe eller noen komme inn på deg. Folk kan mene hva de enn vil, men det er til syvende sist du som skal leve med kroppen din. Så lenge du er glad og fornøyd er det ikke noe annet som betyr noe. Og du, kroppen din er nydelig! Punktum. Så drit i dem, hev hode og le. Det er ikke deg det er noe galt med, det er dem.
   Til lykke med fremtiden, fina! Stor klem

  19. Noen som har hørt om trening eller bedre kosthold????
   Virker ikke som at de fleste av dere som kommenterer så utrolig mye dritt om Isabel har det ihvertfall…!
   Ta å skjerp dere av folks, det ekke greit

  20. Unskyld meg, men hva FAEN er galt med folk?
   “Æsj kor tynne bein du har”
   “Opperert beina tynnere?”
   – Det er folk som lider av STORE problemer (og er MYE tynnere en det der, og noen kan ikke noe for at dem er tynne, eller bare er vakker på sin måte?
   Kjøp dere en notat bok, lim inn ett jævla bilde av deg selv, og begynn og kommenter dritt til deg selv. Stakkar jente, la no hun få vise seg frem. og Håper hun tjenre jævla bra på det innlegge siden du/dere kommer og ødelegger hun.
   måtte gud hjelpe deg.
   og du Isabel var vakker, boksen satt kjempe fint og jakken var døds tøff! Stå på 🙂
   Hilsen Madelen 🙂
   Og sist, skulle ønske jeg hadde hatt dei beina 😀

  21. Når jeg leser hvordan folk behandler deg, blir jeg rett og slett skremt.
   Jeg kan ikke skjønne at de menneskene som kommenterer som de gjør, kan se disse forferdelige tingene i deg.
   Du er et virkelig vakkert menneske, du har gjort det du føler at du måtte for å se ut som du føler deg, og det kan absolutt ingen dømme deg for.
   Vi har rett til å tilfredstille de kravene vi har til oss selv, både mentalt og fysisk.
   DU har rett, til å være den du er, på godt og vondt, i sosiale medier og uten for.
   Vær den du er, så skal du nok se at mengden følger etter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg