I HØST SKAL JEG…

Nå er høsten så og si her, til min store fortvilelse. Det er ikke til å stikke under en sol at jeg er et skikkelig sommer-menneske, men likevel kjenner jeg at det skal bli litt (les: biiiittelitt) hyggelig med koselige og lune høstkvelder. Det å gå tur mens man er omringet av løv og høst-luften er jo faktisk ikke så ille sånn egentlig. Jeg vet bare at jeg blir lei litt vel kjapt, haha. Jeg prøver å se positivt på den nye årstiden ved å notere ned x antall punkter som jeg gleder meg til! Det hjelper alltid på, uansett situasjon. You should try it! 💋

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET’S MAKE THIS AUTUMN THE BEST YET ·

1. Drikke masse kakao! Yum, yum, yum. Helst med en dæsj krem på og ett kilo sukker. Heh! Sunnheten sjæl, men det vet dere jo allerede.

2. Reise! Jeg er bortreist nærmest hele oktober til destinasjoner jeg alltid har drømt om. Herregud som jeg gleder meg til å ta dere med på dette eventyret. Jeg har en ting å si: gled dere! It’s going to be amaaaze.

3. Flytte. Forteller mer i et eget innlegg fortløpende.

4. Shoppe varme og gode strikkegensere som jeg skal myse i. Det fineste jeg vet er å kombinere strikk med skinn, så det blir nok mye av det de kommende månedene. Det er faktisk noe jeg liker ved høsten, altså høst-moten. Jippi!

5. På Nelly-fest i Stockholm! Det skjer allerede på fredag. Som jeg gleder meg! Jeg og en venninne blir faktisk der over helgen. Det er duket for masse fest og selvfølgelig se alle de fine svenske vennene mine igjen. 💞

6. Feire halloween. Hvert år har jeg vært bortreist, så nå skal jeg virkelig kline til. For to år siden hadde jeg faktisk akkurat operert å lå liggende i sykesenga mens jeg så på mystoriene til alle vennene mine som virkelig gikk all in. Jeg var sååå misunnelig! I år er det min tur. Hehe! Hva skal man kle seg ut som mon tro? Jeg skal være ærlig å si at jeg liker å være litt frekk og sexy på halloween. Frekk, sexy og litt skummel.

7. Kjøpe meg en veske jeg har siklet etter en god stund. Jeg oppdaget at prisen ikke var så ille som jeg hadde sett for meg, så da får jeg brått litt bedre samvittighet. Nå er det lenge siden jeg har investert i noe dyrt, så jeg synes definitivt at jeg har gjort meg fortjent til den. 

8. Varmebehandle håret mitt mindre. Vi får se om jeg klarer det da, men jeg vil begynne å være litt snillere mot håret mitt igjen. Jeg var kjempe flink på den fronten før, men nå har jeg blitt skikkelig fæl. Stakkars hår. Det skal bli mye av fuktighetsgivende hårkurer og gode produkter fremover. Er det bare mitt hår som blir skikkelig tørt og livløst så fort høsten stepper inn?

____

Hva skal du i høst?

TIDENES BESTE GLADNYHET!

reklame

Nå kommer jeg med tidenes gladnyhet til dere! I dag kjører nemlig Nelly på med 30% i avslag på ALT fra NLY Brands! Rabattkoden varer kun ut dagen i dag, så dersom dere ønsker å benytte dere av rabattkoden må dere gjøre det innen klokken 02:00 i natt. Jeg ble så glad når jeg så det, så jeg måtte selvfølgelig dele koden med dere også. 💋

KLIKK DEG INN HER OG BRUK RABATTKODEN «FASHIONNIGHT» I KASSEN!

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER (denne har jeg – så fin!) // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

_____

HAPPY SHOPPING BABES!

YESTERDAYS LOOK

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BUKSER MESHKI – LIGNENDE HER & HER // TOPP MESHKI – LIGNENDE HER // HÆLER HER

______

Jeg ELSKER denne looken! Jeg er redd for at dette blir det antrekket dere kommer til å se meg i konstant fremover. Haha! Jeg føler meg så utrolig kul og trendy i det. Slik så jeg i hvert fall ut i går. Jeg har nok aldri fått så mange spørsmål om et plagg som det jeg fikk på disse buksene da jeg la ut antrekket på mystory i går. Nå vet dere hvor alt er fra. 😚 Hva gjør dere i dag? Jeg skal straks dra avgårde til posten for å få sendt alle bestillingene som ble gjort på klessalget mitt. Det finnes forresten en del fint igjen – nettbutikken min finner du HER

Vi skrives mer senere! Klem.

DET ER HJERTESKJÆRENDE AT JEG SKRIVER ET SLIKT INNLEGG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mange som kommenterte at det var trist at jeg i det hele tatt kan lage et slik innlegg som det forrige, hvor jeg viser den drastiske forandringen som har skjedd meg utseendemessig. Jeg får jo litt vondt i hjerte når jeg leser det, og spesielt når jeg tenker på for eksempel mamma som har måttet akseptere at datteren sin ikke likte sitt utseendet. Det er klart at det ikke er noe jeg hopper i taket av selv, men jeg har tatt de valgene jeg har tatt og det er ingenting jeg kan endre på nå. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde kunnet være fornøyd med utseendet mitt slik som jeg var født. Det å gå gjennom x antall narkoser, inngrep og for å ikke snakke om et rent smertehelvete hver gang… Jeg skulle ønske jeg ikke hadde måttet oppleve det. Jeg misunner alle der ute som i hvert fall klarer å akseptere hvordan de ser ut. De aller fleste har jo enkelte ting ved utseendet de ikke liker, men det er en ting å ikke like de og det å avsky det så høyt at du faktisk ofrer alt for å endre på det. Jeg har fortalt dere i en video at det finnes mange baksider ved det jeg har gjort, og Gud.. Gud som jeg har slitt i etterkant. Etter min seneste operasjon gikk jeg på en forferdelig smell. Jeg hadde ikke selvtillit overhodet, og jeg var konstant.. i kjelleren, kan man si. Jeg gråt store deler av dagene og gikk ikke utenfor døren. Ikke fordi at jeg ikke likte hvordan jeg så ut, men jo mer jeg endret på, jo flere “feil” fant jeg. Jeg tok meg selv i å stå å direkte granske hver krinkel og krok av kroppen min når jeg gikk ut av dusjen. Jeg ble helt besatt av eget utseendet. Hva var det neste jeg kunne fikse på? Det spørsmålet svirret konstant i hodet mitt.

Det er ikke før nå, i etterkant, at jeg innser at jeg faktisk var oppriktig syk. Når folk sa det til meg på den tiden fnyste jeg det bort og tenkte at de var komplette idioter. Vel, det viste seg at de hadde rett. Jeg innså det til slutt. Slik som jeg holdt på er ikke normalt. Det er ikke friskt. Heldigvis har jeg kommet mye lengre i dag, selv om jeg fortsatt har tendenser til å tenke litt for mye på dette temaet inn i mellom. Det tror jeg ikke kommer til å forsvinne helt med det første, men det viktigst for meg er at det er bedre. At jeg er bedre.

JEG SÅ UT SOM ET ANNET MENNESKE

Jeg satt å bladde i bildene jeg er tagget i på Facebook tidligere i dag av ren kjedsomhet, og da kom jeg over et par blinkskudd fra noen år tilbake. Disse bildene under her er fra 2011-2012, da var jeg rundt 16-17 år. Det er mange som ikke forandrer seg et dugg på flere år, mens jeg? Shit, det er jo en forvandling. Ikke at det kom som noe sjokk da, for jeg har jo endret en del ved meg selv. Det er bare så merkelig når jeg ser det svart på hvitt. Jeg fikk en liten klump i magen da jeg bladde i bildene, for jeg kjenner ikke igjen jenta som er avbildet. Jeg vet ikke.. Det er jo ikke trist i den forstand og heller ingenting jeg ikke var klar over, men det var bare merkelig å se det så… tydelig.

Dette bildet er tatt i stuen hos fosterfamilien min. Jeg husker at jeg var så utrolig fornøyd med dette bildet, og kommentarene raste inn en etter en. På den tiden betydde likes og kommentarer på Facebook absolutt ALT, husker jeg. Det var om å gjøre å ha flest av begge deler. Så teit.

Her var jeg på skitur med klassen! Det var noen super gøye dager, jeg husker at jeg storkoste meg. De fleste ble overrasket over å se at jeg faktisk var flink på slalåm (slalom?!), for jeg var jo “utlending”. Vi var ikke så mange med annen bakgrunn på trinnet mitt, skjønner dere. Haha. Ikke bare nordmenn er født med ski på bena! 😉

Jeg husker dette bildet så godt. Jeg hadde løyet til fosterforeldrene mine om hvor jeg skulle sove den natten, for jeg skulle nemlig på hjemmefest med jentene. Jeg stod å sminka meg i sikkert to timer før jeg endelig var klar. Adrenalinet var skyhøyt, for jeg kjente meg så badass som løy. Om ikke jeg tar feil ble jeg faktisk busted etter denne kvelden. Det var ikke noe hyggelig, kan jeg mildt sagt si. Hahaha, altså.. Jeg var en ramp.

JEG SELGER HELE GARDEROBEN MIN!

reklame

Dere som følger meg på snapchat (isabelSraad heter jeg!) vet allerede godt hvor ofte jeg mottar pakker med x antall klesplagg i måneden. Det kryr jo over, og nå har jeg bestemt meg for å virkelig TØMME garderoben min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har ekstremt lite klær igjen i skapet nå. Jeg har virkelig lagt ut så og si alt jeg eier av klær, i tillegg til et par sko. Mye av det jeg har lagt ut for salg selger jeg med et tungt hjerte, men det er jo ikke vits å holde igjen på klærne som bare henger i skapet. Da er det bedre at noen andre kan få ta det i bruk. Om du har siklet etter noe jeg har hatt på meg, vil du mest sannsynlig finne det i nettbutikken min. Shop HER! Xx. 💋

SHOP PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER!

UKEN SOM GIKK

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Jeg kom nettopp hjem, men skal straks ut igjen. Jeg må bare få ut dette innlegget først. Jeg er forresten veldig lykkelig i dag, for jeg fikk nemlig akkurat besøk av en liten chihuahua som jeg skal passe på frem til torsdag. Jippiiii! Det varmer i mitt lille hunde-hjerte, vet dere. Jeg må huske å dra på butikken å kjøpe god gourmetmat til han. Ingen tørrfór her i gården, nei! Hos tante Bella har man det luksus. ❤️ Ellers skal jeg prøve å rekke å legge ut en ny runde med klær til salgs på nettbutikken. Jeg har bestemt meg for å nærmest tømme garderoben min, så planen er å til og med selge mine favorittplagg. Jeg får jo så mye nytt konstant, og det jeg allerede har av klær blir bare liggende. Jeg har jo ikke plass!

UKENS HØYDEPUNKT

Åååå, hva annet enn at jeg ble gjenforent med Rebecka? Hjertet mitt smiiiiiler så fort jeg er i nærheten av henne. Det der er virkelig min soulmate. Vi klikket ved første sekund, og det begynner å bli en stund siden. Mener at det var i februar en gang? Siden da har vi vært uadskillelige. I love her! 👯

UKENS NEDTUR

Jeg er ikke lengre på talefot med en person jeg bryr meg veldig mye om. Har ikke så mye mer å si enn det…

UKENS TANKE

Jeg har begynt å leve livet igjen, på ekte. Jeg har hatt en tendens til å stenge meg selv inne og ikke gjort så mye, men nå merker jeg at jeg begynner å ta meg selv i nakken igjen. Jeg vet ikke hva det er, men hvert eneste år når sommeren er over blir jeg deppet. Sånn skikkelig nedstemt. Jeg er jo klar over at jeg alltid blir sånn, så derfor har jeg tatt tak i det før det går for langt. Jeg vil være happy og glad selv om det er høst!

UKENS INNKJØP

En reise! Forteller mer om det senere, men HERREGUD så fantastisk det blir!!! 😍✈️ Ikke er det lenge til heller. Nå skjer det greier, peeps! Foruten om det har jeg vært flink på shopping-fronten, for en gangs skyld. 

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER // TIGHTS HER

GENSER HER // JEANS HER

JAKKE HER // BUKSER HER

JEANS HER // T-SKJORTE HER

UKENS CRAVING

Jeg har cravet etter tapas helt siden jeg spiste det på onsdagen. Det er jo så godt! Dessverre er det sjeldent at jeg spiser det, men det skal jeg virkelig endre på nå. Det finnes ingenting deiligere! Mums! I tillegg til det har jeg spist store mengder med plommer. Haha. så random, men så godt!

UKENS OPPTUR

Jeg skal få oppleve to destinasjoner jeg har drømt om lenge! Jeg fikk verdens mest gøye mail tidligere i uken som virkelig fikk meg til å hoppe i taket. Nå blir det maaasse reising på denne frøkna fremover, dere! Woooooho. Jooo, en annen opptur var selvfølgelig McGregor vs Mayweather kampen. Den hadde vi alle ventet på i en evighet! Jeg var så forbanna spent og innsatt i hele det opplegget at det nesten er litt pinlig. Hah!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At “festivalen” vi var på i helga var så ekstremt dårlig. Kan ikke en gang kalle det for en festival, for å være ærlig. Det var helt krise! Hater virkelig å ha høye forventninger til saker som i etterkant viser seg å være langt dårligere enn hva du hadde sett for deg. Skuffende + irriterende.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG ER SINGEL

SANNHETEN OM BLOGG-NORGE

NÅR SKAL DU VOKSE OPP?

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

reklame

(annonselenker) 1. GRØNN HER // 2. BRUN HER // 3. SORT HER

HVOR kule er ikke disse faux fur jakkene? Jeg holdt på å svime av (dramaqueen much) når jeg så dem. Jeg eeeelsker jo å kle meg i pelsjakker, spesielt på høsten. Blir dere sjokkert når jeg sier at alle tre blir mine? Hah. Klarer jo ikke bestemme meg, vet dere. Heldigvis går det greit, for de er jo super rimelige i pris! Gleder meg masse til å sprade rundt i gatene i ført disse lekre jakkene. Jeg måtte bare tipse dere om de! Frykter at vi blir ekstremt mange som går kledd i den samme jakken i høst, men hva gjør vel det når den er så fin? Hihi. 💋 PS! Om dere vil kapre denne jakken anbefaler jeg deg å klikke den hjem fortest mulig da det ble helt tomt på lager på få timer forrige gang. Nå har de nemlig endelig fylt på! 

SVAR PÅ RYKTENE

(annonselenker) TOPP HER // TIGHTS HER

Jeg får ofte høre både det ene og det andre om meg selv, og som oftest blir jeg veldig sjokkert over ryktene som florerer. Derfor tenkte jeg å legge kortene på bordet, og avkrefte/bekrefte ryktene jeg har hørt den siste tiden. Det er enkelte punkt som jeg virkelig ikke skjønner hvor folk har i fra, men jeg antar vel at det er nett-troll på ulike forumer som lever og ånder for å spre usannheter om offentlige personer de ikke har noe til overs for.

· 10 RYKTER OM MEG ·

___

1. Jeg er i et forhold. Feil.

2. Jeg har fjernet ribben, og derfor har jeg smal midje. Feil.

3. Jeg kan ikke kjøpe meg leilighet fordi at jeg har inkasso. Feil. Aldri hatt inkasso eller betalingsvarsler i hele mitt liv.

4. Lyver om at jeg har hatt spiseforstyrrelser. Feil. Vel, det var på nippet at jeg ble tvangsinnlagt. Hvordan man kan “fake” det, er for meg et mysterium.

5. Faker livet mitt på bloggen. Riktig. Til en viss grad. Det er enkelte ganger jeg later som at livet mitt er supert, når sannheten kan være at jeg ikke har det bra overhodet i visse perioder.

6. At jeg kutter ut mennesker i livet mitt for enkelt. Riktig. Det skal ikke mye til for at jeg ikke orker mer. Jeg vil bare ha mennesker som gir meg energi og glede i livet, ikke omvendt. I don’t put up with bullshit.

7. At jeg er bifil. Feil. Jeg er heterofil og tiltrekkes bare av det motsatte kjønn.

8. Jeg tvinger vennene mine til å stille opp på bilder, selv om de ikke vil. Feil, feil, feil. Det er ikke ofte jeg tar bilder av vennene mine til bloggen, en gang. Og dersom jeg spør og de sier nei, er det selvfølgelig ingenting merkelig ved det og naturligvis noe jeg forstår.

9. Jeg lyver om lønnen min. Feil. Hvorfor skulle jeg? For å motbevise disse bessewisserne som mente det, la jeg ut bildet av lønningen min på snapchat. Kanskje litt teit, men jeg hater å bli anklagd for å lyve.

10. Pierre og jeg er “friends with benefits”. Feil.

NÅR SKAL DU VOKSE OPP?

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aldersnoia, hva er det? Vel, jeg kjenner mer og mer på det. For en liten stund siden nevnte jeg i et innlegg at jeg begynner å bli litt stresset av å se alle de rundt meg på min alder. Jeg mener, de fleste er enten gravid og/eller forlovet. Det ser ut som at de fleste har funnet roen og gjør det som er “forventet” av deg her i samfunnet. Men, finnes det egentlig en fasit? Finnes det rett og galt når det kommer til når man skal slå seg til ro? Når man skal få barn? Når man skal finne seg en partner å dele resten av livet med? Jeg synes egentlig at det er skikkelig irriterende at jeg kjenner på presset, for jeg mener.. Hvorfor? Hvem bestemmer at det er slik man skal leve livet? For alt jeg vet kommer jeg aldri til å hverken få barn, stifte familie eller i det hele tatt gifte meg. Gudene vet hvordan livet mitt vil utspille seg. Dere som er litt eldre enn meg himler sikkert godt med øynene i det dere leser dette, for dere tenker vel at jeg fortsatt er ung og dermed ikke behøver å stresse enda. Jeg er forholdvis enig med dere, men når jeg allerede kjenner på presset, vil jeg ikke engang se for meg hvordan det blir om enda et par år frem i tid. For jeg tror helt ærlig ikke at jeg kommer til å følge “malen” som er satt. Jeg tror oppriktig ikke det. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å ta de samme valgene som alle andre. Jeg går min egen vei og gjør det som føles rett for meg – press eller ei.

(annonselenker) GENSER HER // JEANS HER

“Når skal du egentlig vokse opp?”. Det er et spørsmål jeg får stilt fra tid til annen. Til og med familiemedlemmer undrer. Og vet dere? Jeg kan ikke gi hverken dere eller familien mitt et svar. Jeg vil ikke vokse opp. Tanken på å bli ordentlig “voksen” (hva nå enn det er) skremmer meg. Jeg er spontan av meg, jeg liker å leve i nuet. Det å ha forpliktelser er ikke det jeg liker best her i livet. Jeg verdsetter det å kunne gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Det høres gjerne litt egoistisk ut, og det er det også. Derfor tror jeg at det blir lenge til jeg er klar til å “vokse opp” på ordentlig. Tankegangen min er fortsatt litt.. ung? Barnslig? Kall det hva du vil. Så lenge jeg føler at jeg gjør det som er rett for meg er jeg fornøyd. For det er nemlig slik at man skal please seg selv, og ikke samfunnet. Det håper jeg at DU som leser dette også gjør. Se til å først og fremst gjør deg selv lykkelig. ❤️