JEG SELGER HELE GARDEROBEN MIN!

reklame

Dere som følger meg på snapchat (isabelSraad heter jeg!) vet allerede godt hvor ofte jeg mottar pakker med x antall klesplagg i måneden. Det kryr jo over, og nå har jeg bestemt meg for å virkelig TØMME garderoben min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har ekstremt lite klær igjen i skapet nå. Jeg har virkelig lagt ut så og si alt jeg eier av klær, i tillegg til et par sko. Mye av det jeg har lagt ut for salg selger jeg med et tungt hjerte, men det er jo ikke vits å holde igjen på klærne som bare henger i skapet. Da er det bedre at noen andre kan få ta det i bruk. Om du har siklet etter noe jeg har hatt på meg, vil du mest sannsynlig finne det i nettbutikken min. Shop HER! Xx. 💋

SHOP PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER!

21 kommentarer
  1. Altså, dette forbruket ditt er jo virkelig en evigvarende runddans. Man kan trygt si du har et problem om du shopper på Nelly for flere 1000 kroner i måneden og så selger det uken etter. Du bruker jo ikke halvparten av klærne engang. Hvorfor kjøper du klær du ikke engang bruker? Du kan jo ikke ha syntes disse klærne er så fine i utganspunktet da. Så etter du har solgt alt dette da er det pån igjen? Så kommer det et nytt klessalg neste måned igjen???!!
   Ser du ikke selv hvor utrolig dumt det er. Om klesskapet ditt er overfylt så er det tydeligvis et tegn på at du må slutte med dette overforbruket ditt….

  2. Helt enig med Ida.
   Hvorfor kjøper du drøssevis av klær som du ikke bruker, eller bare bruker en gang eller to? Ser du ikke selv at dette ikke er lønnsomt i det hele tatt?
   Du får ikke solgt klærne til samme pris som du kjøpte dem for, pluss at du må bruke masse tid på å ta bilder av klærne, pakke dem og sende dem osv. Det betyr masse penger og verdifull tid rett ut av vinduet!
   Jeg skjønner at du er opptatt av mote og det er helt lov, det er jeg også, og i tillegg er det en del av jobben din så at du shopper en del er naturlig. Men du tar det jo til nye høyder, når skal du skjønne at du faktisk har et problem? Hva skjer den dagen du ikke kan tjene 200 000kr i måneden som du kan shoppe for lenger?
   Kjøp deg gjerne fine klær men for guds skyld bruk dem før du selger. Er jo ikke noe vits i å kjøpe klær som ikke blir brukt? Du bør begynne å ikke impulsshoppe så mye og heller tenke deg godt om før du kjøper noe. Spør deg selv om du virkelig kommer til å bruke plagget? Bare et tips! Håper du får orden på shoppingforbruket ditt snart for ellers ender du opp på Luksusfellen til slutt.

  3. Jeg får ikke opp noen klær i det hele tatt 🙁 Bare ett skjørt. Er det utsolgt eller er det bare meg?

  4. Roger der oppe: Den var frekk….he he og morsom. Men Isabel driver ikke med den slags skjønner du. Her har du virkelig gått amok i klesboden Isabel😈😃😨 syntes det er morsomt hvordan dine ubrukte klær flakser rundt i norges postkasser. Sånn som de fine rød sandalene….du likte de jo så godt..men, kanskje ikke. Smart måte og tjene penger på, jeg gjør akkurat det samme selv hi hi, flott du Isabel og en vanvittig god kunde hos Nelly. Moro!!!!

  5. For det første, la nå folk få ta egne valg med tanke på pengebruk og prioriteringer, for det andre, hold slibrige kommentarer (med dette legger jeg spesielt vekt på trusekommentaren ovenfor) for dere selv. Lavmål.
   Det er enkelt for deg som publiserer, men tenk på de det faktisk gjelder. Jeg kjenner jeg er så vanvittig lei av alt det her, og jeg bør vel egentlig unngå å lese andres kommentarfelt med bakgrunn i dette. Likevel klarer jeg ikke å motstå å presisere dette, i håp om at lærdommen snart skal vokse hos alle.
   Hvem i all verden har lært folk at det er greit å slenge dritt over nett? Lurer på om folk er like “tøffe” til vanlig..? GOD BEDRING.

  6. Hva tenker du om hvordan forbruket ditt av klær kan påvirke leserne dine? Jeg vet du har tatt avstand fra “påvirkningskraft” tidligere, men det er jo ikke til å stikke under en stol at du er med på å bygge opp hva som har verdi i samfunnet/er populært og kult.

  7. Isabel pleier du å kaste opp og spy hver gang etter du har spist mat? Tviler på at du spiser noe særlig i pinnekroppen din. Er hundre prosent sikker på at du spyr opp maten din etter du har spist for å være så pinne tynn som du er!!

  8. Julie: tror det handler mer om hvor påvirkelige folk er. Dersom man ikke er sterk nok til å ta egne valg, får man heller unngå å lese blogger eller annet som tydeligvis får deg til å bli usikker.
   Og til oppkastkommentaren ovenfor: det du beskriver er sykdom, som dessverre mange rammes av. Uavhengig om Sraad er rammet av dette eller ei, mener jeg det er oppriktig ufint å skrive det du gjør. Og forøvrig er det fullt mulig å spise normal og ha en sunn livsstil, og fortsatt se ut som hun gjør. Kanskje du bør tilstrebe for litt bedre informasjon og viten, før du publiserer noe liknende igjen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg