HVORFOR GRÅTER JEG? Q/A

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   UKENS SPØRSMÅL   

Du sier mammaen din er så bra osv, men hvorfor var du i fosterhjem da?

Det handlet ikke så mye om mammaen min. Jeg har aldri fortalt dere om barndommen og oppveksten min, annet enn at jeg har bodd i fosterhjem. Jeg synes at det er vanskelig å prate om enda, men drømmen er å en dag kunne skrive en bok om “reisen” min. Om all elendighet, om alt jeg har blitt utsatt for og alt jeg har opplevd som barn. Det er veldig sterke greier, så enn så lenge er jeg ikke klar for å ta det steget enda. Men om jeg noensinne blir å skrive en bok (som jeg alltid har drømt om), så vil den handle om barndommen min.

Prøver du å se ut som Kim K etter alle endringene på utseende? Jeg mener, rumpa, leppene, håret og nesa?

Jeg har aldri hatt et mål om å se ut som Kim K, nei. Jeg synes derimot at hun er fantastisk fin, og hennes utseendet er til å dø for. Jeg blir jo ikke akkurat lei meg om noen sier at jeg ligner på henne (haha), men jeg har aldri hatt en plan om å endre på utseendet for å se ut som henne.

Hvordan gjorde du det på skolen (karaktermessig)?

Midt på treet! Jeg var ikke noe glad i skolen, og da spesielt ikke skolearbeid – haha. Jeg øvde det lille jeg orket til prøvene, og endte vel opp med 4 for det meste. Skole er veldig viktig da, så jeg ønsker å oppfordre alle til å prestere på skolen. 

Bor Sara på Rhodos? 

Nei, hun er her hele sommeren for å jobbe! 😊

Hvor lenge blir du i Rhodos? Og når reiser du evt. tilbake til Rhodos?

Jeg er litt usikker på hvor lenge jeg blir. Jeg tar det litt som det kommer. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Drikker du alkohol hver dag?

Nei, absolutt ikke. Nå regner jeg med at du referer til tiden her nede på Rhodos? Isåfall forstår jeg at det kan se sånn ut på snapchat for eksempel, men jeg har faktisk ikke festet så mye. Vi henger jo en del i bargata på kveldene, men det er ikke alltid at vi drikker. Så det trenger du ikke bekymre deg for! Jeg tar det litt med ro også, hehe.

Kan du poste andre bilder enn kun av deg selv? Begynner å bli kjedelig og ensformig.

Takk for konstruktiv kritikk! Det liker jeg. Jeg skal absolutt bli flinkere til å knipse bilder av omgivelsene rundt meg også. Greia er at jeg ikke har med meg kameraet så ofte, så da blir det litt sånn at jeg tar bilder av meg selv når det først er med. Jeg skal bli flinkere, som sagt. Jeg forstår hva du mener. 🙂

Hvordan har du det for tiden?

Takk som spør! Jeg har det veldig fint, sånn egentlig. Selvfølgelig har jeg dårlige dager også, som alle andre, men alt i alt går det ganske greit! Jeg er nede i varmen, er omringet av fine venner og koser meg glugg i hjel. Det er vanskelig å klage da, altså. Ellers er det jo litt greier på privaten som tynger meg til tider, men alt ordner seg til slutt I guess. 

Hva gråt du for tidligere i uken?

Jeg vet at det er kjipt når jeg forteller A men ikke B, men noen ting må jeg bare holde for meg selv. Selvfølgelig er det kjedelig for dere, og det er det i grunn for meg også. Når det er andre personer innblandet, så føler jeg ikke at det er innafor å skrive åpent om det på bloggen, om dere skjønner? Det er tross alt min blogg, og ingen annens. Så derfor prøver jeg å ta hensyn til andre så godt det lar seg gjøre. Jeg har nok vokst litt opp på akkurat den fronten, for før brettet jeg jo ut om absolutt alt. You fail and learn.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HAR VI KRANGLET?




TREDJE HJULET (YOURS TRULY) VAR MED PÅ DATE

Det er veldig mange som reagerer på at jeg ikke henger like mye med Sara som det jeg gjør med for eksempel Bettina. Jeg har forstått det slik at flere av dere mistenker at vi har kranglet, eller at det har skjedd noe mellom oss. Greia er den at Sara jobber veldig mye her nede. Det er noe jeg var klar over før jeg reiste ned, så det er ikke uforventet fra min side. Hun er jo tross alt her nede for å nettopp jobbe, så da er det jo klart at mye av tiden går til akkurat det. Vi henger når hun har fri, og vi møtes jo hver eneste dag, selv om jeg ikke blogger om det hver dag. Det er noe jeg har blitt vant med, at så fort noe ikke blir dokumentert, så får dere fort mistanker. Det er veldig skjønt at dere bryr dere, men dere behøver absolutt ikke bekymre dere. Sara og jeg er like gode venner som vi alltid har vært, og det har ikke skjedd noe som helst. Ingen krangel, ikke noe drama, no nada. Sara er faktisk en av de få venninnene jeg aldri har kranglet med (sett bort i fra på PH da, haha). 

Jeg prøver å tilbringe så mye tid som mulig med både Sara og Bettina her nede, og ved hver mulighet vi får, så gjør vi naturligvis det. Jeg er kjempe glad i dem begge! ❤️ Jeg kommer til å savne dem mye når jeg reiser hjem igjen, men heldigvis er det ikke så langt til hverken Rhodos eller til Oslo. 

OVERRASKELSE

affiliateslenker

Hei babes! Nå har jeg en liten gladnyhet å meddele med dere. Jeg hadde jo en rabattkode i helgen, men jeg la den ut litt sent, så den varte ikke så lenge. Det var mange av dere skuffet over, da dere ikke rakk å ta i bruk rabattkoden før det var for sent. Derfor er det gøy å kunne dele enda en kode med dere, og denne gangen er den enda bedre! Forrige gang var det 20% i avslag, og nå hele 30%! YAY! Denne koden gjelder på alt fra NLY Trend. 😁

· KLIKK HER OG OPPGI KODEN «TREND» I KASSEN ·


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

HAPPY SHOPPING!

JEG LEVER FOR DENNE KVELDEN










BETTINA 22 ÅR

Herregud, jeg må bare dele disse bildene fra kvelden med dere kjapt. Jeg er innom på hotellrommet mitt for å blogge litt, før jeg skal ut igjen. Vi var en jentegjeng som var å feiret Bettina med middag på restauranten Marco Polo i gamlebyen i kveld. Jeg har hørt mye om dette stedet, men aldri lykkes i å faktisk dra dit for å spise. Den ene gangen vi faktisk skulle dit for to år siden, fant vi ut at man må booke bord på forhånd, så det gikk i dass. Nå, to år senere, har jeg endelig fått spist der – og Gud… Jeg forstår hva denne hypen is all about. Atmosfæren, servicen, maten.. AHH! Upåklagelig! Her satt vi å spiste, drakk vin og pratet i flere timer. Disse jentene er så gode! Jeg har hatt en kjempe fin kveld, og viktigst av alt: Bettina er happy! ❤️

JEG HOLDER IKKE UT LENGRE






   GÅRSDAGEN I BILDER   

Hei fra en nokså redusert Bella. I går tok det helt av, da Bettina har bursdag i dag. Planen var egentlig ikke å gå såpass all in som det vi gjorde, men er det bursdag, så er det bursdag. Jeg har ikke telling på hvor mange shots vi bestilte inn, annet enn at jeg betalte 150 euro for siste runden med shots. Altså, det er jo galskap – haha. Legg meg til på snapchat (isabelSraad), og se hvor mange shots det ble av den summen. Kriiise! Så dere kan jo forestille dere hvor ekstreeemt dårlig vi er i formen i dag. Kremt! Vi får som fortjent, så egentlig kan vi ikke klage, haha. 

Men! Bakfylla er en ting.. Jeg har altså så vanvittig vondt i ryggen?!? Jeg klarer så vidt bevege meg, smertene er seriøst uutholdelige. Jeg aner ikke hva det kommer av? Alt jeg vet er at det gjør ekstremt vondt i korsryggen. Ikke så veldig gøy å våkne opp til i dag. Noen som vet hva som kan hjelpe mot ryggsmerter? Har tatt smertestillende, så får håpe det hjelper litt i det minste. Jeg holder ikke ut så veldig mye lenger, kjenner jeg. AUUU! 😟

Vi kan vel konkludere med at dette er en skikkelig blå mandag, ass. Så langt i dag har jeg blitt vekt av ei frøken som hoppet inn gjennom balkongen min, vært på apoteket og tvunget i meg lunsj sammen med jentene. Nå skal jeg ligge her å samle opp krefter til kveldens feiring av Bettina. Det skal feeeires!

20% RABATT PÅ HELE NELLY

affiliateslenker

Hei venner! Søndag er favoritt dagen når det gjelder nettshopping, så da passer det jo helt ypperlig med en dunder rabattkode som gir hele 20% rabatt på alt på Nelly! YAY! Faktisk så venter en fet pakke fra Nelly på meg på postkontoret hjemme as we speak. Så typisk at den ikke kom i tide. Jeg fikk hentemelding på mandag, og jeg reiste selvfølgelig dagen før. Haha, min uflaks slår til igjen – som vanlig.

· KLIKK HER OG OPPGI KODEN «SUMMER20» I KASSEN! ·


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. BIKINITRUSE HER – TOPP HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

HAPPY SHOPPING!

JEG? OVERLEGEN?

affiliateslenke

Det siste jeg ønsker er at folk jeg møter på skal sitte igjen med et dårlig inntrykk av meg. Faktisk så er jeg så opptatt av nettopp det, at jeg ofte kan gå å gruble lenge over hvordan jeg oppførte meg, hvordan jeg ordla meg eller om jeg rett og slett smilte nok. Det er så ofte slik at folk som ikke kjenner meg, forventer at jeg skal være overlegen og/eller tro at jeg er bedre enn alle andre, bare fordi jeg er “noen”. For det triste er at det kan være slik med enkelte, men jeg er og ønsker så absolutt ikke å være en av dem. Jeg kom på å tenke på det når jeg traff en jentegjeng her nede på Rhodos tidligere i uken. De fortalte meg at de ble positivt overrasket, for jeg var visstnok ikke slik de hadde forventet at jeg skulle være. De trodde faktisk at jeg var overlegen, og at jeg ikke kom til å slå av en prat med dem og faktisk være jordnær. Jeg kan ikke ta det negativt heller, for jeg forstår jo at enkelte kan ha det inntrykket av meg før de faktisk støter på meg.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

VERDENS DEILIGSTE KJOLE HER

Jeg merker hvor mye mer jeg bryr meg over hvordan jeg selv er som person for tiden. Jeg fokuserer mer og mer på personligheten min, og det å faktisk være den beste versjonen av meg selv. Jeg blir så glad av å møte på glade, genuine og ordentlig sprudlende mennesker, så det er viktig for meg at de sidene kommer frem hos meg også. Venninnene mine ler alltid av meg når jeg i ettertid spør dem om jeg var hyggelig nok, for det er jeg jo egentlig alltid! Jeg bryr meg kanskje bare ekstra mye om det nå for tiden – vil gi et godt inntrykk og faktisk vise hvem jeg er. Kanskje også for å motbevise? For det er faktisk veldig, veldig mange som tror at jeg er en bitchy, overlegen liten frøken. 

Positivitet! Det er så viktig å være et godt menneske. Ikke bare fasade, fasade, fasade..

ET BRISTET HJERTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
Hjertet mitt blør. Jeg er et dyre-menneske, og har alltid vært veldig glad i dyr – spesielt hunder. Jeg har blant annet vokst opp med familiehund, og helt siden jeg flyttet ut for meg selv, har jeg hatt lyst på en liten firbent venn. Heldigvis blir det å skje til høsten, så dere kan tro jeg gleder meg! Men, det er ikke det vi skal prate om nå. 

Jeg prater jo så godt om denne fine øya, men er det en ting som drar trivselen min veldig ned, så må det være hvor mange løskatter det er her. Misforstå meg ikke, for jeg er fullstendig klar over at det er “normalt” i utlandet, men det jeg ikke skjønner meg på er hvor hjerteløse store deler av befolkningen er. Vi opplever at de som bor her er tankeløse mot dyrene, og at de ikke bryr seg et dugg. Jeg kan ikke annet enn å dele med meg av middagen min når jeg er ute på restaurant, for jeg får oppriktig vondt i hjertet når jeg får øye på magre, utslitte og skjønne katter. Servitørene blir like irritert hver eneste gang, men det gir jeg faktisk blanke F i. De fortjener mat, på lik linje som oss mennesker. Hvordan kan man se på at andre liv på denne jorden sulter, når man lett som en plett kan gi en matbit?OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetDa B og jeg var ferdig å spise middag i går, dro vi på butikken å kjøpte en pose med kattemat. Videre gikk vi rundt i alle krinkler og kroker på øya, og ga mat til hver eneste katt vi så. Og tro meg – det var mange. Overraskende nok fikk vi mange komplimenter når folk så hva vi gjorde, så jeg håper at vi kanskje inspirerte andre til å gjøre det samme. Stakkars dyr. ❤️

I dag er planen å gjøre det samme, så får vi håpe at det hjelper litt i hvert fall. Det varmet langt inn i hjerterota i går kveld, når vi så hvor mange katter vi fikk mettet. Det er godt å føle at man har gjort noe betydningsfullt.

DE GÅR MEG PÅ NERVENE

affiliateslenker

AHHH! Jeg og min uflaks, dere.. Jeg kjenner jeg bobler over. Nå har jeg bodd på hotellet Alexia siden jeg kom hit på søndag, og tre dager på rad har de drevet å borret, hamret og styrt på i gangen rett ved rommet mitt. Dette balubaet starter ikke senere enn klokken 08 på morgenen, nemlig. LUCKY ME som er på ferie og får nyte livet. Fuck altså, jeg som er så morgengretten i tillegg. Nå holder jeg faktisk ikke ut lenger, så med en gang jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg ned å si ifra i resepsjonen. De burde jo virkelig sagt i fra om dette da jeg sjekket inn, synes jeg. Eller i det minste gitt meg et annet hotellrom enn akkurat det som ligger rett ved bråket. Er man på ferie, forventer man seg ikke akkurat å bli vekt av verdens mest irriterende støy hver eneste morgen. Nei, nå får det være nok. Blir jeg å bytte hotell, eller hotellrom? Det gjenstår å se.


BADEDRAKT HER // SHORTS HER

Ellers er det en nokså slapp dag her på Rhodos. Det har faktisk regnet i hele formiddag, så jeg har ikke gjort noe spesielt. For å være helt ærlig har denne dagen vært veldig dårlig for min del, jeg har grått og grått.. Jeg er så utrolig lei av å være trist. Jeg er så oppgitt. Det er en ting som gjør meg ordentlig frustrert, og det er å ikke bli forstått eller trodd. Det finnes ingenting vondere.

Nå ringte akkurat Bettina, så jeg skal kle på meg og komme meg ut. Hva vi blir å finne på er uvisst, men det å henge med venninner nå kjenner jeg at jeg trenger. Det er så rart hvordan livet plutselig kan bli så jævlig, og plutselig så bra igjen. En jævla berg og dalbane.