HVA DA “OUT AND ABOUT”?

Pierre: Hva er det du har skrevet på det siste bilde du la ut på instagram?

Meg: Hva mener du?

Pierre: “out and about”? Hva f mener du med det?

Meg: *søker opp betydningen på google og viser at det faktisk er ett uttrykk*.

Haha! Håper ikke det bare er jeg som har hørt det uttrykket før, for i så fall høres det rimelig dumt ut for dere. Vel vel, i går var jeg hvert fall out and about! Jeg hadde noen ærender, og etterpå dro jeg med meg lillesøsteren min og hennes vennine ned til byen. De var mine små shopping-assistenter for dagen! Flinke var de også, da de var enige med meg i alt. Haha! Lurer på om det egentlig bare var for at jeg skulle bli fortest mulig ferdig i butikken slik at de kunne få belønning. Jeg hadde nemlig lovet dem en tur på Fridays. Jeg leverte fra meg to veldig fornøyde jenter hjem til mamma i slutten av kvelden, så jeg regner med at de koste seg masse. Det gjør meg så glad! <3 Jeg må virkelig bli flinkere til å sette av tid med mine småsøsken før jeg reiser igjen. De vokser SÅ fort! Jeg ble en kåpe rikere, men jeg må absolutt ta turen tilbake til Zara i dag. Herlighet så masse fint de har fått inn altså. 

Når de er ute på tur meg storesøster får de velge akkurat hva de vil. Det ble dessert først etterfulgt av pizza.

LATELY TROUGH MY PHONE


WANTIES FRA MAKESTYLE

 Inneholder annonselenker

WANTIES

Lesere spør meg stadig vekk om hvor jeg handler sminken min. Svaret er ganske enkelt Makestyle. Her finner du alt du trenger, pluss litt mer, til en gunstig pris. Kundeservicen er upåklagelig og leveringstiden er på 1-3 dager. Det finnes absolutt ingenting å klage på! 🙂 Jeg klikket meg nylig inn og fant noen ‘wanties’ som bare må klikkes hjem. Anbefaler alle til å ta en titt innom nettsiden!

Konturingskit HER / Leppeskrubb HER / Børstesett HER

Hårolje HER / Ansiktsmaske HER / VS-parfyme HER

Selvbruning HER / Øyenskyggepalette HER / Sminkeveske HER

Til feige, jævla anonym.

Det er DEG det er noe galt med. Ekle, jævla nett-troll.

Først vil jeg bare starte med å takke alle dere fiiiine folk som legger igjen koselige kommentarer til meg hver eneste dag. Dere er gull verdt! Jeg er så utrolig heldig som har så fine mennesker som dere som faktisk vil følge min blogg og som støtter meg i godt og vondt. Jeg er så takknemlig for dere at dere aner ikke. KJÆRLIGHET! <3

Men til dere ekle, jævla netttroll:

At du faktisk gidder å ta deg tid til å trykke innpå andre sine blogger kun for å kommentere dritt. Ja, – dritt. Det er ingenting annet enn dritt. Synes du ikke at det er flaut? At du har ett sånt patetisk behov for å trykke andre ned? Eller – tro at du kan trykke andre ned. For det er det du prøver på. Og du prøver så jævlig hardt også. Ynkelig! Rett og slett ynkelig. Misliker du meg? Synd i seg selv men helt ok, MEN hvorfor i alle dager klikker du deg inn her da? Absolutt ingen tvinger deg. Liker du ikke det du ser? Misliker du det du leser? Vær så god og klikk på krysset! Klikk deg til helvette ut fra denne bloggen! Jeg er så forbanna lei av deg, feige, jævla “anonym”. Du har ikke engang baller nok til å stå frem. I steden for gjemmer du deg bak et lite, stakkarslig “anonym”. Hvor flaut er ikke det? Hvor flau er ikke du? Jeg tar i mot alt som blir skrevet, og vær du sikker: med en gang det står anonym scroller jeg fint videre uten å engang orke å lese hva som står. For det er som regel bare stygge og feige ord fra en eller annen som kjeder seg fælt bak skjermen sin hjemme i sofaen. Mitt liv er jeg overlykkelig over, jeg synes ikke at jeg ser ut som en fjortissdukke og jeg er fornøyd med bloggen min. Du og dine ord knekker meg desverre ikke. 

For hva er egentlig dealen? Hvorfor i alle dager kan ikke jeg få se ut akkurat som JEG vil? Hvorfor kan ikke jeg få leve livet MITT som JEG vil? Det har ikke jack shit med DEG å gjøre! Ja visst, jeg har selv valgt å være en offentlig person gjennom å delta på PH. Men det gir ikke deg tillatelse eller noen som helst grunn til å slenge dritt og hakke ned på meg. Vi har faktisk følelser vi også. Jeg liker å spille “hard og overlegen”, for da ser det forhåpentligvis ut som om jeg ikke bryr meg. Men vet du hva? Jeg bryr meg. Spesilet på dårlige dager. Alle har dårlige dager, og når disse inntreffer og jeg leser stygge kommentarer kan jeg love deg at det gjør vondt. Jeg har jo selvsagt blitt vandt med det nå, for vi har alle fått stygge ord helt fra første episode ble sendt på TV.

Jeg får endel kommentarer her på bloggen som er mindre hyggelige. Jeg har derfor valgt å ha det sånn at jeg må godkjenne kommentarene før de blir publisert på bloggen. Hvorfor? Jo, fordi at jeg ikke er interessert i å måtte se på disse kommentarene. Konstruktiv kritikk godtar jeg med en eneste gang, for det er helt OK! Men med en gang det blir useriøst som “du er så jævlig stygg, se på det botoxtrynet ditt du ser helt jævlig ut gå å dø” – ja, da sletter jeg! Når jeg sletter dem er det som om de aldri har eksistert, and I can go on with my day. Jeg velger å fokusere på det positivet!

Jeg lurer bare på hvorfor og hvordan mennesker faktisk får seg selv til å gjøre sånn mot andre. For å føle seg bedre? For å prøve å knekke meg? For at du er sjalu? Du har det neppe bedre med deg selv etter at du etterlater en fæl kommentar. Jeg ville følt meg tvert i mot. Bry deg om deg og ditt, og la alle andre være i fred! Har du ikke noe fint å si? Lukk like så godt munnen din fint igjen.

Det lille oppdraget ditt går desverre ikke i boks. Du klarer ikke å knekke meg.

// Jeg beklager så mye for ett noe hissig innlegg, men jeg er bare så vanvittig lei. Til slutt renner begeret faktisk over, og det er måte på hvor mye man skal tåle.

JEG DØR!

Haha, jeg er så DØD. I går var en fantastisk fin kveld ass! Vi hadde bord på Nox hvor vi bestilte x antall champagneflasker og drinker, så dere kan tenke dere selv hvordan formen min er i dag… Kremt. Det er en av de villeste kveldene jeg har hatt, og fy søren så gøy det var! Koser meg alltid når blant annet Emilie, Mathias og Pierre er rundt meg. Hvis du følger meg på snapchat så fikk du ett lite innblikk på kvelden min! Du kan følge meg ved å legge til “isabelSraad”. Vi dro på narch etter byen, og der var vi en gjeng som koste oss masse til langt utpå natt. Nå derimot skal jeg bare ligge i sengen, se på serier og dø. Er SÅ sliten! Haha. 

Hva gjorde dere i går? <3 Stor klem!
NYE punkt du ikke visste om Paradise Hotel

I HOPE YOU LIKE THIS ONE.

1. Man må ta 3-4 vaksiner før man reiser til Mexico.

2. Det er 3 auditions/intervjurunder før man forhåpentligvis kommer med. Det første er tlf-intervju.

4. Haha, nå skal dere få høre en morsom historie. Da vi ventet på å spille inn den ene innsjekken var vi samlet utenfor Mercurio. Det var en svær gresshoppe (eller et annet kryp, hvertfall ett som ikke dør med det første…) som Pierre skulle redde oss alle i fra. Han tar sats, hopper opp og skal da lande på dette krypet. Foten hans smeller som f*en i bakken, og han får skiiitvondt uten å drepe krypet. Hahah, stakkaren. Begge to, altså! Pierre fikk drit vondt etterpå, så vi måtte avvente å spille inn en liten stund slik at han kunne få is på foten. Det er masse som skjer bak kulissene, dere. Haha!

5. Selve innsjekken, første episode, når vi jentene kommer inn porten ble spilt inn kanskje 5 ganger. Haha, det var faktisk utrolig morsomt. Den første reaksjonen var nok best, så jeg er ganske sikker på at det var den som ble tatt med. Altså det første klippet.

6. Før man får ett brev, får alle beskjed om å møte opp i f.eks loungen. Slik at alle er samlet på ett og samme sted når brevet da kommer.

7. Vannet i poolen var faktisk veldig kaldt. Deilig på dagen – drit på kvelden. Hehe! Derfor ble det ikke så mye festing i poolen på natten.

8. Man fikk ikke ha på seg solbriller ved frokostbordet når brevet ble lest opp. Som regel ikke, hvert fall.

9. En av de fineste opplevelsene er å se solnedgangen fra balkongen på Venus. GUD så fint!!

10. Man lengter ikke hjem i det hele tatt når man er inne i huset. Man er så oppslukt i “boblen” og PH-verden at det opptar alt.

Armygreen & fur

WEEKEND

Shooo! I love weekends. I går var en veldig fin dag. Det startet med en deilig frokost før jeg og Pierre tok turen ned tll byen for å ta litt sol. Merker at fargen fra Rhodos sakte men sikkert begynner å forsvinne, så her er det bare til å fylle på! Etterpå dro vi innom posten og hentet en pakke før vi dro en liten tur til mamma. På kvelden kom Emilie til meg, vi vorset og hygget oss her hos meg før vi dro ut på Lawo med blant annet Mathias og KP. Veldig fin kveld som endte opp med pizza og kos hjemme hos broren til Pierre. En relativt godkjent torsdag spør du meg! I dag derimot tenker jeg å ta det rolig. Kino frister faktisk litt, jeg kan ikke huske sist jeg faktisk var på en. Det gjelder bare å samle masse krefter innfor i morgen, for da smeller det nemlig! 🙂

Ønsker dere en fin fredag, hjerter. Så glad i dere! Klem.

Simon Moholt – Blå

Hei babes.

Jeg må bare tipse dere om min nye favorittsang. Denne sangen dere, den må dere høre! Simon Moholt er så dyktig, jeg virkelig elsker sangen. Den står på repeat. Norsk rap er ikke helt min ting egentlig, men denne fenget meg virkelig. Tommel opp og bra jobbet, Simon!

Sjekk ut hans album på Spotify også: link HER.

Klikk inn, sjekk ut musikkvideoen og hør sangen. 

Ha en fortsatt fin dag, dere! I kveld er det festing sammen med mine favoritter. Klem, x.

Lengter

TAKE ME BACK TO PARADISE

I dag savner jeg dette litt ekstra. Varme. Sol. Festing. Gode, glade mennesker rundt meg 24/7.

Ah! Gleder meg allerede til neste sesong.

Folk er så jævlig falske

Det er faktisk ganske vanskelig å stifte nye vennskap når man er et ansikt utad. Det er trist å si, men det er faktisk helt sant.

Det er så ofte at man merker at folk kun tar kontakt og viser interesse for å kunne bli sett selv. For å kunne bli tagget på Instagram. For å kunne bli med på min snapchat. For å kunne møte andre av de jeg omgås med som også er kjente ansikt.
Det merkes spesielt når jeg er ute på byen. Da er det veldig ofte (nesten hver eneste bytur faktisk) slik at noen plutselig tar seg friheten til å komme å sette seg ned ved mitt bord, ved siden av meg. Som oftest står det til og med “reservert” på bordet vi sitter på. Jeg vil selvsagt ikke være uhyggelig og synes derfor at det er ubehagelig å måtte be dem om å flytte på seg. Da er det alltid ekstremt klein stemning, for hva skal man liksom si? “Hvem er du?”. “Hva gjør du her?”. Ikke misforstå – jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Det er noe av det gøyeste jeg vet! Men da synes jeg også at det må være genuint og komme naturlig. Det hadde aldri falt meg inn å trenge meg innpå noen som jeg kjenner igjen fra et TV-program for eksempel. Derfor er det vanskelig for meg å skjønne meg på hvordan det er så naturlig for enkelte. Det er absolutt super hyggelig når folk kommer bort for å slå av en prat, eller ville ta bilde. Whatever, men når du kommer å setter deg ved vårt bord og later som om du fester og kjenner oss mens du drar frem mobilen og spiller inn en video på snap, gjerne uten å en gang ha utvekslet ett eneste ord med oss i forkant… Da synes jeg at det blir noe spesielt. Helt ærlig.

Vi opplever ganske mye rart, spesielt når vi er på byen. Jeg tenkte jeg kunne skrevet ett innlegg om det senere om dere synes det hadde vært gøy? 🙂