KLEINHETEN SJÆL




Et lite bildedryss fra dagen i går. <3 Jeg tilbrakte et par timer hos storesøster på sykehuset, før jeg dro hjem hvor jeg hadde invitert til vorspiel. Deretter bar det avsted til Heidis som byr på tidenes beste stemning på torsdager. Åh, jeg storkoste meg i går! Traff på mange kjente og bare hadde det gøy. Når jeg skulle finne antrekket for kvelden hadde jeg en sentral tanke om at det skulle være behagelig til dansing. I går var en sånn dag hvor jeg absolutt ikke ville sitte ved et bord å sippe på champagne. Jeg ville slå meg løs, danse og slippe alt stress for et par timer. Og det gjorde jeg med glans! Shit så gøy det var! Dere som har meg på snapchat (isabelSraad) fikk et greit innblikk av kvelden, haha. Ble litt klein da jeg så min egen story i dag, men hey! Det tyder bare på en ting – at jeg hadde det veldig, veldig gøy! Hah! Kleinheten sjæææl.

De kommende dagene har jeg mye å se frem i mot. Det blir en del jobbing på dagene, mens kveldene er satt av til festligheter med venner. Nå er det ikke mange timene før besøket fra Stavanger flytter inn for helgen, og derfra blir det tok å ta flatt av. Med det sagt er jeg nødt til å fikse meg og få ryddet det resterende i leiligheten. Gjesterommet må gjøres klart! 

God helg, dere! Klem.

MITT NYE HÅR

sponset behandling / affiliateslenker


Topp HER / lignende jeans HER

____

TOO GLAM TO GIVE A DAMN

Seeee på håret mitt! Etter en tur hos beste Ann Beate på MOODstudio er endelig manken min like fyldig og fint som det pleide å være før jeg var så dum å bleket det. Åh, jeg er så glad! Nå som jeg har satt inn tapeextentions irriterer jeg meg over at jeg ikke gjorde det for lenge siden. Jeg elsker virkelig tykkelsen på håret mitt nå! Det er ufattelig viktig å ha tjukt hår når man først skal ha det såpass langt. Om ikke ser det fort veldig stusselig ut, spesielt i lengdene. Det var vel det jeg opplevde, så derfor bestemte jeg meg for å sette inn litt hår. 

Selv trodde jeg at det skulle være veldig irriterende med festene i håret, men der tok jeg grundig feil! Jeg legger helt ærlig ikke merke til dem en gang. Nå har ikke jeg satt inn kjempe mye heller da, men det som er satt inn er festet i bakhodet for det meste. Jeg er opptatt av å kunne slenge håret mitt frem og tilbake i fronten, og da vil ikke jeg at festene skal synes. På grunn av det valgte vi å feste det meste bak på hodet. Det funker helt ypperlig! Jeg vil virkelig anbefale tapeextentionet fra Peakshair. Det er det håret frisøren min har brukt på meg, og det er jeg storfornøyd med. Håret er kjempe mykt, glansfullt og føles ut som mitt eget. Ti av ti poeng!

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

NÅ ER JEG TILBAKE!

affiliateslenker


Briller HER / topp HER / bukser HER

___

Endeliiiiig er jeg frisk! Nå er energien tilbake, hosten er så og si borte OG nesen har sluttet å renne. Herregud så lykkelig jeg er, haha! Livet er søren meg fantastisk nå altså 😁  Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv har jeg hatt hjemmespa, ryddet leiligheten, samt vasket klær. Hørte jeg voksenpoeng? Heh! Nå er planen å svare på et par mails før jeg kaster meg avgårde å besøker storesøster på sykehuset. Hun har jo, som jeg tidligere har nevnt, brukket ankelen. Stakkaren! Jeg var å holdt henne med selskap et par timer i går også, og det var utrolig koselig. Jeg hadde naturligvis foretrukket å ha henne her hjemme hos meg, men i og med at hun har såpass store smerter var det best å bli innlagt. Jeg synes så synd i henne altså.. Selv har jeg aldri brukket noe, så den smerten kan jeg ikke engang forestille meg. Heldigvis er det snart duket for operasjon, så da blir det nok tusen ganger bedre.

I morgen får jeg storfint besøk fra Stavanger, så jeg skal gjøre det ordentlig koselig her hjemme å forberede alt (kjøleskapet) til besøket kommer. Jeg gleder meg så latterlig mye til å endelig se mine næreste igjen! Dette blir en fin helg, dere! Jeg gleder meg 😁 Ellers er jeg tilbake i full force! Bloggen har ikke blitt oppdatert like ofte som jeg hadde ønsket de siste dagene, men det kommer av at jeg ikke har gjort noe spennende i det hele tatt, annet enn å ligge i sengen. Det er måte på hvor mye inspirasjon og innhold jeg får til bloggen av akkurat det, haha. Men nå er jeg tilbake! Nå er det tre innlegg hver dag som gjelder igjen. Takk for at dere har vært så tålmodige med meg. <3 Klem!
 

JEG GRÅT HELE BURSDAGEN MIN I FJOR

Tenk at jeg snart fyller 23 år? Jeg har sånn panikk for å bli eldre. Jeg vet ikke hva greia er, annet enn at jeg får mer og mer angst i hele kroppen for hvert år som går. Egentlig synes jeg at det er sinnsykt teit av meg, for man skal være takknemlig for hvert år man får på denne jorden. Tro meg, jeg vet at dette er teit. Men samtidig er det virkelig sånn realiteten for meg. Jeg tror gjerne at det har noe med det at jeg er redd for å bli gammel. Redd for å bli eldre. Jeg føler meg ikke så veldig voksen mentalt sett, selv om jeg er veldig selvstendig og moden, men på samme tid er jeg også veldig barnslig av meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den startet bra, da..

På bursdagen min i fjor gråt jeg seriøst typ hele dagen. Først var det på grunn av at jeg faktisk hadde fødselsdag og ble et år eldre, men også fordi at jeg kranglet med min daværende kjæreste i tillegg til å bli hengt ut på en blogg med både bilder og hele pakka. Alt var tilrettelagt for en fin bursdag da jeg faktisk befant meg i Spania. Solen stekte, livet smilte.. Men bursdagen ble så som så.

Denne bursdagen håper og tror jeg vil bli hakket bedre. Jeg skal jo som jeg tidigere har fortalt feire sammen med en kompis. Vi skal ta med de næreste på spa og lunsj, før det er duket for vors og fest på kvelden med alle nære og kjære. Altså, jeg klarer ikke vente! Jeg skal gjøre alt i min makt for at tallet 23 ikke skal ødelegge dagen min. Blæææ! Kan vi ikke stoppe tiden???

EN SÅNN DER LUKSURIØS KVELD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fruktfat + sjokolade + søppel-tv = perfekt kveld!

__

I dag har jeg vært bittelitt bedre i formen – takk Gud for det! Jeg har ikke like mye smerter i kroppen i dag og feberen har delvis gitt seg. Dere kan tro det gjør meg glad, hehe! Er jo drit lei av å surre rundt i leiligheten min. Det at det er så fint vær ute gjør det jo ikke akkurat mindre fristende å bli frisk fort som fy. På den lyse siden har jeg faktisk klart å komme meg ut en liten tur i dag. Jeg var å fikk fikset neglene mine, i tillegg til et kort besøk hos Side2/Nettavisen. Det var deilig å lufte huet!

Nå skal jeg kose meg med snackset på bildene og se på TV. En aldeles perfekt avslutning på denne tirsdagen! Jeg håper at dere har hatt en super start på uken så langt. Dere er så vanvittig gode mot meg hele tiden, og jeg vil bare at dere skal vite at jeg leser hvert eneste ord som tikker inn. Dere er de beste leserne i verden! <3

Pssst! Nelly har tidenes feteste salg akkurat nå. Du finner salget HER!

ÅRETS DYRESTE KJØP


SAY HELLO TO MY NEW BUSINESS PARTNER

💻

ENDELIG! Nå har jeg tenkt tanken på å gå til anskaffelse av en ny Mac litt for lenge. Den forrige jeg hadde har jeg faktisk holdt ut med i over fire år. Det er jammen ikke verst, synes jeg! Nå sang den derimot på sitt siste vers. Hver gang jeg har begynt prosessen med å redigere bilder, har tålmodigheten min blitt satt på prøve. Den var så T.R.E.I.G! At jeg ikke har smelt den i veggen for lenge siden er for meg et mysterium, haha. Uansett! Nå har jeg kjøpt med den nyeste MacBook Pro-en og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det som fikk meg til å få fingern ut var at nå som jeg har startet med Youtube, så er jeg avhengig av å ha en Mac som faktisk fungerer når jeg skal klippe videoer. Når det å redigere et bilde nærmest var umulig, kan dere jo forestille dere hvordan det var å i det hele tatt prøve å ta i bruk Imovie.. Umulig prosjekt!

Nå er arbeidsdagene mine ti hakk lettere! Jeg er en fornøyd liten frøken nå, altså. 😄

JEG LEGGER BORT MASKA

Jeg har alltid vært den jenta folk rundt meg beundret styrken til. Jeg har alltid vært veldig sterk psykisk, og det er få ganger jeg virkelig har blitt sparket så langt ned som det jeg har blitt nå nylig. Delvis synes jeg at det er bra, for det viser at jeg faktisk har opplevd ekte kjærlighet. Jeg har virkelig vært forelsket. Jeg har virkelig elsket et annet menneske så høyt at det er skremmende. Det var ekte. I hvert fall fra min side. Samtidig hater jeg at en annen person kan få meg til å føle meg så jævla patetisk. Så jævla stakkarslig. Så jævla liten. Aldri har en person hatt så mye makt over meg. Ingen har kunnet påvirke meg i en så stor grad som det han har.

Jeg har gitt absolutt alt av meg selv til denne personen. Jeg trodde aldri at det skulle ende sånn her. I hvert fall ikke så jævla kaldhjertet og så jævla brutalt. Det gjør så forbanna vondt i hjertet mitt, uansett hvor mye jeg liker å overbevise meg selv om at “det er hans tap”. For vet dere? For meg føles dette helt jævlig. Og jeg tror neppe at han bryr seg et jævla dugg. Jeg mener, han befinner seg på fuckings Paradise Hotel. Han kan virkelig ikke kjenne det et dugg, han. Og nettopp det gjør at jeg hater meg selv for å sitte her hjemme, å føle meg så jævla verdiløs. Verdiløs for HVA? En fyr som jeg har elsket så vanvittig høyt, som valgte å dumpe meg, for å så dra til Paradise Hotel få dager senere? Er det noe å føle seg så vanvittig dum over? 

Jeg vil bare kunne spole frem i tid. Jeg vil komme meg videre. På ekte. Jeg vil ikke lengre få en stor, vond klump i magen så fort navnet hans dukker opp. Jeg vil klare å slette hvert eneste bilde jeg har av oss sammen på Instagram, på pcen, på mobilen. Jeg vil blokkere han. Stenge han ute fra min verden, på samme måte som han har valgt meg bort. Men det gjør bare så jævla vondt. Jeg går rundt med et håp om at dette ikke er sant. Jeg går rundt å venter på å våkne opp fra denne jævla drømmen. Men det er på tide at jeg forstår og innser at dette her ikke er den personen jeg trodde det var. 

Jeg må stable meg opp på bena igjen. Dette er ikke verdt det. Jeg er lei av å sette på en maske å late som om at jeg ikke bryr meg, når sannheten er at jeg stadig går rundt med en forferdelig klump i magen. 

Akkurat nå føles alt bare så jævla fjernt. Akkurat nå skulle jeg ønske at det året vi har hatt sammen, aldri eksisterte. Jeg skulle ønske jeg aldri falt for han. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg aldri utsatte meg selv for dette. For det var for godt til å være sant. Og det fikk jeg bevist. På en jævla brutal måte. Det triste er at jeg hele tiden visste at han ikke elsket meg på samme måte som jeg elsket han. Det er rart hvordan alle rundt meg så det, foruten om meg selv. Jeg tror på det de sier, at kjærlighet gjør deg blind.

Det gjør vondt å få hjertet sitt knust.

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

Kjole HER

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Hva annet enn at jeg ligger syk. Buhu! Jeg har vært dårlig i hele 8 dager nå, så dere kan tro jeg er lei av å ikke være i form. Det blir jo ikke bedre med tiden heller, jeg blir jo i grunn bare verre og verre. Etter Sverige-turen på lørdag har jeg vært sengeliggende med både feber, influensa, vond hals, rennende nese og hoste. Jeg har sett bedre dager, altså. Haha. 

UKENS HØYDEPUNKT

Søsteren min kom endelig til Oslo! Selv om omstendighetene kunne vært bedre, var det veldig godt å se henne igjen. <3 Jeg synes dog veldig synd på henne her hun ligger med gipset og brukket ankel. Stakkaren!  

UKENS NEDTUR

Det er mye som skjer på privaten for tiden som gjør meg fryktelig frustrert og lei meg. Jeg vet ikke, men det føles ut som om at jeg aldri får en break for tiden. Jeg har så lyst til å gi slipp på alt i fortiden, og bare se fremover. Men dessverre er det lettere sagt enn gjort. Heldigvis har jeg mye gøyalt å se frem i mot, så jeg prøver å fokusere på det istedenfor! ☺️ Det er så viktig for meg å ikke grave meg selv ned i et mørkt hull. Det har jeg hverken ork eller tid til!

UKENS INNKJØP

Jeg kjøpte meg endelig en ny mac! Viser dere den senere. I tillegg til det klikket jeg hjem en svær pakke fra Nelly her om dagen, som forøvrig har kommet frem også. Pakken står uåpnet i stua mi, noe som virkelig tyder på at jeg er syk haha. Det er ikke ofte jeg ikke prioriterer å åpne opp en pakke sekundet etter at jeg har fått den innfor døren. Haha. Her er i hvert fall noe av innholdet:

1. HER / 2. HER / 3. HER

AKKURAT NÅ

Ligger jeg i sengen med Repsils, nesespray og snytepapir ved siden av meg. Living the dream! Samtidig som jeg skriver dette innlegget, driver jeg også å går bananas på Nelly sitt nyåpnet salg HER. De har så mye fint som er nedsatt til latterlig lave priser. Da er det jammen lov å gå litt loco, ikke sant? 🙂

UKENS OPPTUR

Hele familien kom til meg på besøk lørdagskveld for å bare myse. Søsteren min hadde akkurat landet, og noen få minutter etterpå var både Rami, Sidra og mamma også på plass. Vi (mamma) laget god middag, etterfulgt av brownies til dessert. Vi storkoste oss hele kvelden i hverandres selskap. Jeg er så latterlig glad i den fine, lille familien min altså <3 Foruten om det er jeg super glad over at jeg endelig har kommet i gang med YouTubekanalen min! Jeg har rukket å publisere hele to vlogger i løpet av uken, så det er jeg rimelig stolt over 😀 Hehe! 

UKENS CRAVING

Halstabletter, Ibux, nesespray og Paracet.

UKENS TANKE

Dere vet når man blir syk, og lover å sverger på at man skal sette pris på livet som frisk mye, mye mer? Det er den sentrale tanken jeg har hatt hele denne uken, haha. Jeg er så forbanna lei av å ikke være i form at jeg holder på å krepere. Bare det å puste gjennom nesen er et ork, for å ikke snakke om halsen som til stadighet klør og gjør vondt. Please, la meg bli frisk!

UKENS ANTREKK

Puma tights HER / lignende topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke HER (nå på salg!) / bukser HER / t-skjorte HER / sneakers HER / lignende solbriller HER

Bukser HER / lignende topp HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JÆVLA DRITT

DATING, KRITIKK, GUTTER ++

JEG KLARER IKKE Å OVERSE DET LENGRE

EN TELEFON JEG ALDRI HADDE FORVENTET

Hei fininger! AHHH, denne formen min forverrer seg jo bare mer og mer.. Jeg skal slutte å bable om det, men shit så kjedelig det er å være sengeliggende. Jeg fikk dog satt litt saker og ting i perspektiv da jeg mottok en telefon av søsteren min tidligere i dag. Hun har nemlig prestert å knekke ankelen. Stakkaren! Ikke får hun operert før om et par dagers tid heller, da foten er altfor hoven for øyeblikket. Jeg synes så fryktelig synd i henne! Hun ble skrevet ut fra sykehuset etter en natt, så nå skal hun komme til meg slik at jeg får tatt vare på henne. Jeg har det ikke så ille dersom vi sammenligner begges situasjon, kan man vel si. Mamma er også på vei hit i skrivende stund for å lage mat til oss. Beste mammaen vår!

Ellers har jeg vært på en aldri så liten roadtrip sammen med noen venner tidligere i dag. Nå er godteri-skapet fylt opp til randen! Yummi. Hvor lurt det er nå som vi går mot vår/sommer vet jeg ikke, men så har jeg vel strengt tatt aldri vært typen til å bry meg noe særlig om det heller. Godteri er dessverre min gulity pleasure her i livet.


Kveldens planer blir nok ikke noe mer spennende enn å snurre film, spise godteri og ha litt kvalitetstid sammen med søsteren min. Det blir veldig koselig, kjenner jeg! <3