EN SPONTAN AVGJØRELSE

Reklame | BYTHECURRENT

Først og fremst: fy søren – i dag er jeg sliten. Noen venner spurte meg om å bli med på et event/fest i Tønsberg som var i går. Det hørtes veldig gøy ut, så jeg dro. Det ble en veldig spontan avgjørelse, da det tross alt var på en tirsdag og ikke planlagt i det hele tatt fra min side. Men helt ærlig – de spontane planene er alltid de beste! Jeg koste meg så utrolig mye i hele i går med et par herlige venner fra start til slutt. Nå føler jeg dog at sommeren er over, og at festen i går var en slags avslutning på sommeren 2019. Gråværet er tilbake, og i morgen trer vi inn i august som betyr høst for meg. Jeg gruer meg veldig til høsten sånn egentlig, men bare fordi jeg hater at det er så grått og trist. Sommermenneske for alltid – det er det ingen tvil om.

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og ligger for øyeblikket helt utslått i sengen. Heldigvis fikk jeg i meg litt Mc Donalds tidligere, som hjalp litt på formen i hvert fall. Har noen et par gode tips til hvordan man kurerer bakfylla ASAP? Jeg trenger all hjelp jeg kan få, haha. Nå ser jeg frem i mot å feste mye mindre også forresten. Jeg har en tendens til å være en skikkelig party jente på sommeren. Jeg vet jeg ikke er alene om det, da. Så fort sommeren er over går jeg alltid tilbake til den Isabel’en som elsker å ligge inne, se på serier og ha jentekvelder. Litt av en kontrast, haha.

Planene videre i dag er å jobbe litt før jeg tillater meg selv å ligge i fosterstilling å glo på Love Island resten av dagen. Jeg føler det er søndag i dag, men det er det jo åpenbart ikke. Får håpe jeg får lurt mamma hit senere til å ta litt ekstra godt vare på meg, for i dag synes jeg veldig synd på meg selv – til tross for at den ræva formen er hundre prosent selvforskyldt. 

SMYKKE HER

By the way: hvor nydelig er ikke smykket mitt? Jeg går med det konstant! Er det en ting jeg er svak for, må det være gullsmykker med enkle detaljer. Dette er min favoritt akkurat nå. Jeg har fått en del spørsmål på Instagram om hvor det er fra, så derfor tenkte jeg det var like greit å informere om det her, i tillegg til at jeg har en rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt fra ByBiehl HER. <3 Det gjelder også armbåndet på bildet under.

OPPGI KODEN “ISABEL20” FOR 20% RABATT!

ARMBÅND HER <3

Excuse is sølet på fingen min, haha.. Litt for ivrig! Nå må jeg få tømt mailboksen og få skrevet et til blogginnlegg som kommer ut litt senere i kveld. Håper dere har en fantastisk onsdag enn så lenge (holdt på å skrive søndag, wups…). Love you!

BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE

Reklame | nelly

Hei i sola! Fy søren for en fantastisk sommer Oslo har levert den siste uken! Jeg har vært hjemme fra i Ibiza i seks dager nå, og for første gang på evigheter var det ikke deprimerende å komme hjem fra ferie. Været her har jo vært akkurat like fint som det var i Ibiza, om ikke enda finere. Jeg har vært ute i solen med venner og familie fra sekundet jeg har stått opp, til langt ut på kvelden. Det har vært noen skikkelig fine sommerdager og sommerkvelder i det siste. Jeg har tatt meg selv i å føle at denne perioden minner veldig om sommerferie da jeg var yngre. Dere vet når man bare pleide å dra ut å henge med vennene sine hele dagen og natten lang, uten egentlig å ha noen konkrete planer? Sånn har det vært, og alle dagene har endt opp med å bli så koselige og minnerike. Sommer i Oslo, ass! <3

Jeg har tatt meg bittelitt fri (det vil si en dag, altså i går), men jeg har så klart knipset mange bilder fra de siste dagene. Liker dere bildedryss? Jeg elsker det selv, og jeg håper dere gjør det samme! 💕

Etter å ha ligget på Tjuvholmen å solt oss, dro Newa, Oskar og jeg til Lektern for å dele en flaske vin og snakke videre om livet. Er så glad i de to! <3

Min bestieee! <3

Disse elektriske sparkesyklene har blitt min nye obsession. Jeg flyr konstant rundt på en, uansett hvor jeg skal. Synes det er så gøy!

Outfit!

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER ⎟ VESKE HER

Besøkte Oskar på jobb i dag!

Dagens bikini er på 50% rabatt akkurat nå!

BIKINI TOPP HER & TRUSE HER

En liten shoppingrunde med mamma! Tror mamma liker seg bedre på LV enn det til og med jeg gjør. Haha!

Jeg sliter skikkelig med å bestemme meg for hvilken sofa jeg skal gå for i den nye leiligheten min. Denne er en god kandidat, bare at jeg tror den blir altfor brei. Jeg er fortsatt i tankeboksen, men jeg må innrømme at jeg liker denne type sofa veldig godt. Skikkelig kul og viktigst av alt: SUPER COMFY!

Yumsiii! Favoritt desserten min. Bryr meg veldig lite om sommerkroppen, som dere kanskje har skjønt. 😂

Kino måtte jo bare skje, nå som Løvenes Konge er ute!

… Og den MÅ dere bare se!!! Verdens fineste film. <3

Sommernetter. <3

Snacks når man soler seg!

Mamsi joinet oss på Sørenga for å slikke litt sol. Prøvde å få henne til å bade i sjøen, men det var uaktuelt. Haha! Det nærmeste vi kom var et “bad” i dusjene som er der. 😂

Dette er virkelig typisk oss fra midtøsten. Vi sitter å knasker på solsikkefrø og vi ELSKER det. Vi fikk et par merkelige blikk vår vei der vi satt å spiste dette som fugler. Haha!

💕 💕 💕

Slik har mine siste to-tre dager sett ut! Koselig, ikke sant? Gud som jeg har kost meg! Ja takk til flere slike dager, med skinnende sol og fantastisk temperatur. Er så takknemlig for alle i livet mitt, som jeg har det så vanvittig gøy med dag inn og dag ut. Jeg er så heldig! <3

JEG SVARER PÅ RYKTENE

Reklame | nelly

JUMPSUIT HER

Stemmer det at du holder på/har holdt på med en av guttene i vennegjengen din som du henger med for tiden?

– Guttene jeg henger med her i Oslo er Erik, Oskar og Mathias for det meste. Så nei, det stemmer ikke.

Jeg har hørt at du er toppbloggeren som har fått fengselstraff.

– Det stemmer ikke. Jeg har ikke gjort noe kriminelt og kommer aldri til å gjøre det heller.

At du blir brukt av venner og familie for dine penger.

– Så langt i fra. Hverken familien min eller vennene mine lar meg spandere noe som helst, så hver gang jeg gjør det må jeg tvinge det på de eller gjøre det i skjul. Haha.

At du har hatt sex på et fly.

– Det stemmer faktisk, haha. 

Det er et rykte som går rundt, om at du er en veldig hardtarbeidende person.

– Åååå, denne var skikkelig hyggelig! Det vil jeg påstå at stemmer selv i hvert fall, hehe. Jeg prøver så godt jeg kan i det minste. <3

At du faker oppveksten din i boka di. Altså at det ikke var så ille som jeg skal ha det til.

– Oppveksten min var mye verre enn det jeg forteller om i boka. Men på grunn av at jeg vil skjerme flere av familiemedlemmene mine valgte jeg å ikke dele det mest sensitive og det mest traumatiserende jeg ble utsatt for. Jeg hadde så klart aldri skrevet usannheter i boken min, det hadde jo dessuten kommet frem uansett.

At du tjener 500k i måneden.

– I denne bransjen varierer inntekten fra måned til måned. Det kommer helt an på hvor mange annonser man har solgt, hvor mange lesere man har hatt osv. Jeg kan for eksempel tjene alt fra 200k – 600k på en måned. 

Jeg har hørt at folk som mislikte deg på VGS har tatt kontakt etter at du ble kjent?

– Dette stemmer. Jeg synes det er en ganske spesiell ting å gjøre, i hvert fall en viss person som behandlet meg som om jeg var søppel da vi gikk på videregående. Det var også veldig rart da jeg dro på reunion med hele trinnet i fjor – da var det et par stykker som var overdrevet hyggelige og måtte hele tiden søke min oppmerksomhet når sannheten er at jeg så vidt eksisterte i deres øyne for bare et par år siden. Sånt skinner så fort igjennom, og for å være helt ærlig blir jeg skikkelig ukomfortabel i slike situasjoner. Jeg er ikke en person som klarer å være avvisende eller frekk mot folk, så jeg ender alltid opp med å bare stå der å jatte med, når jeg innerst inne bare vil avslutte samtalen.

Stemmer det at du blir å se på TV-skjermen i 2019?

– Yes baby!

EN SISTE KVELD

Reklame | nelly

IBIZA OLD TOWN

Siste dagen i Ibiza tilbrakte vi i gamle byen i Ibiza. Det var noe vi måtte gjøre i mens vi var der, da vi har fått det tipset. Ibiza er jo helt nydelig! Ikke bare er det party der, men også fine og rolige steder som nettopp Old Town. Nede ved havnen der ligger det titalls koselige restauranter, fete yachter og båter, underholdning, shopping og massevis av mennesker.

Vi satte oss ned på en restaurant rett ved havet, hvor vi fikk i oss en nydelig siste middag på ferien. Det som var litt morsomt var at Kjersti og jeg tenkte at litt sangria som prikken over i-en hadde vært digg, men der tok vi feil. Vi klarte seriøst å få ned en halv slurk hver, før vi begge ga hverandre “jeg angrer som faen”-blikket. Haha. Det beviste at vi hadde fått i oss nok alkohol på den uken, så den siste kvelden måtte vi rett og slett stå over. 

Kjersti gikk for blåskjell! Dette er en rett jeg aldri har turt å smake på.. Jeg synes det ser så skummelt ut, haha.

Babe!! <3

SKJØRT HER ⎟ BODY MESHKI ⎟SNEAKERS GUCCI ⎟ VESKE LOUIS VUITTON

Newa og Ina gikk for lamb chops!

Jeg gikk for laks!

Finingene! <3

Sangrian som så og si stod urørt… Heh!

Alt i alt var det en super fin siste kveld i Ibiza, og en nydelig avslutning på vår jentetur. Vi har allerede planlagt å dra tilbake til neste år – akkurat samme gjeng. <3 Jeg har storkost meg med disse tre jentene hele uken – jeg kunne ikke bedt om en bedre ferie, helt ærlig. Vi har skapt mange hysteriske minner sammen, ledd til krampa tok oss og generelt bare kost oss glugg ihjel. FOR en gjeng!! <3 Takk for turen babes, i love yooooou!

______

PS! I dag er siste dagen Nelly-rabattkoden min fungerer.

🖤 OPPGI RABATTKODE «ISABEL25» FOR 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY BRANDS HER! 🖤

RABATTKODE: -25% PÅ NELLY

Reklame | NELLY

SKJØRT HER

Heiii queens! Endelig er jeg her med en ny rabattkode på Nelly til dere! Mange av dere etterspør det ofte, noe jeg digger. Jeg mener, jeg elsker jo å shoppe på Nelly selv! Det er jo alltid like nice å kunne handle nytt til garderoben med gode rabatter på nyheter. Rabattkoden varer frem til 27/7, kl 23:59. <3

🖤 OPPGI RABATTKODE «ISABEL25» FOR 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY BRANDS HER! 🖤

1. BIKINI TOPP HER & TRUSE HER ⎟ 2. LEO SKJØRT HER ⎟ 3. SKJØRT HER

1. TOPP HER & SKJØRT HER ⎟ 2. TOPP HER & SKJØRT HER ⎟ 3. TOPP HER

1. BIKINI TOPP HER & TRUSE HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

TANKER

Reklame | nelly

⚡️ Jeg er tilbake i Oslo igjen nå. Jeg kom hjem på tirsdagsmorgen, for å være helt eksakt. Alt jeg har gjort siden jeg kom innfor dørene her hjemme er å omgås med familien. Det er døds kjipt å kjenne på det forferdelige savnet når jeg er borte i fra dem, men samtidig er det så godt å føle på den enorme kjærligheten jeg har for familien min. Det er alltid like godt å gjenforenes. <3

⚡️ Apropos hjemkomst… Jeg er allerede rastløs. Oslo er nydelig, men jeg har virkelig hatt en norsk sommer i år. Det kan jeg ikke huske sist jeg hadde, så det føles definitivt noe rart. Jeg vil bare booke meg en ny reise asap, og ta meg en til ferie. Men det er urealistisk akkurat nå, da det straks er full fres med høstens planer. Det gleder jeg meg for så vidt ENDA mer til enn noe annet!

⚡️ Endelig har jeg fått fikset en Nelly rabattkode til dere! Mange av dere spør meg om det hele tiden, noe jeg synes er super gøy! Dere vet jo hvor mye jeg elsker å shoppe der selv, haha. Uansett – her er rabattkoden: «ISABEL25» for 25% rabatt på alt fra NLY Brands HER. <3 Koden varer frem til 27/7, kl 23:50.

⚡️ For første gang på lenge har jeg fått kjenne på dette med å bli beskyldt for absolutt alt og ingenting så fort jeg er bortreist og folk vet jeg ikke er singel. Rykter blir spredt som ild i tørt gress om at jeg har ligget med X og klint med Z. Jeg mener, hvor får folk det i fra? Ikke minst – hvor lite liv har enkelte? Jeg skjønner egentlig ikke at jeg fortsatt blir overrasket da jeg har vært i dette gamet i over fire år nå.. Mange tror de vet mye mer om meg, enn det jeg selv gjør. 😅

⚡️ Leiligheten min, dere…. On going thing. Den bare står der den, ubebodd… Jeg har vært i min nykjøpte leilighet eksakt tre ganger. Til sammen har jeg kanskje tilbrakt maks én time der siden jeg kjøpte den. Ufattelig trist, spør du meg. Greia er bare den at deler av den skal pusses opp, og dere som har erfaring med det vet at tidspunktet jeg skal kjøre på med det er det absolutt VERSTE. Det er tross alt fellesferie nå, og folk har naturligvis tatt seg fri. Jeg blir super frustrert likevel, for jeg vil jo så gjerne at alt skal bli i orden nå, helst i går… Badet skal startes på den 5. august, så det er heldigvis ikke alt for lenge til. I mellomtiden skal jeg også få på plass ny parkett i hele leiligheten, male deler av den, rive en vegg OG gjøre et av soverommene om til en walk in closet. Sistnevnte er ikke det jeg stresser mest med, da jeg kan flytte inn selv om akkurat det ikke er hundre prosent på plass. Det viktigste er bad, gulv og maling. Gleder meg sånn til alt er på plass og jeg endelig kan bestille alt av møbler og flytte inn!

⚡️ Ibiza er et av mine topp 3 favoritt destinasjoner. Jeg har fått med meg at en del synes jeg er klein og fjortis som reiser på festeturer fortsatt, og helt ærlig skjønner jeg ikke helt hvorfor andre bryr seg om hvilke type reiser JEG drar på. Selv synes jeg at det er smak og behag? Jeg kommer trolig alltid til å være en party queen, og det legger jeg ikke skjul på. Ibiza er dødsgøy, og hele den uken jeg var der med jentene har ikke vært annet enn fantastisk gøy! Vi har kost oss så vanvittig mye der, og jeg ville ikke byttet det ut mot noe annet. <3

DET FINESTE HOTELLET JEG HAR VÆRT PÅ

@ PARADISO IBIZA ART HOTEL

Det er absolutt ingen spørsmål om hvor jeg skal bo neste gang jeg ferierer i Ibiza. Rett ved hotellet vi bodde på denne turen, lå dette super skjønne rosa hotellet. Vi tok et par timer der, mest for å ta bilder. Hehe! Det kunne jo ikke unngås når det er så sinnsykt fint der! Jeg tror at personellet der er ganske vandt til at influencere (cringe ord, sorry) kommer dit for å fotografere – for ingen reagerte et eneste sekund. Man kan forøvrig dra dit uten å bo der uansett, da det er en stor bar midt i bassengområdet, i tillegg til at det er en restaurant der også.

💕 GIRLBAND 💕

Drar dere dit noen gang, MÅ dere smake på Strawberry daiquirien de har der! Beste jeg har smakt!

<3 <3 <3

EEELSKER INTERIØRET!

JEG HAR FRESHET OPP HJEMMET TIL MAMMA!

Reklame | DESENIO

Hei babes! Håper dere har det bra! Som dere vet bor jeg for tiden hjemme hos familien, ettersom jeg har kjøpt meg ny leilighet som skal renoveres. I mellomtiden bor jeg her, og det trives jeg overraskende godt med. Det er fint å ha familien rundt meg døgnet rundt. Spesielt det å komme hjem til ferdiglaget middag hver dag er et stort høydepunkt, haha. Ingenting slår det!

Ettersom at mamma er så snill som lar meg komme å crashe med alle klærne og skoene mine i denne perioden, tenkte jeg at det var på sin plass å kunne gjøre noe fint tilbake. Derfor bestilte jeg noen nye posters og rammer fra Desenio, som jeg har pyntet med hjemme hos henne! Hun ble overlykkelig da hun fikk se den lille makeoveren jeg hadde gjort. Det er ganske sykt hvor mye noen nye bilder på veggen kan gjøre med en leilighet! 

Dere som har fulgt meg en stund vet allerede at jeg har samarbeidet med Desenio i flere år, og jeg elsker produktene deres! De har så utrolig mye fint! Sortimentet er evig stort – absolutt alt finnes der. Alt fra sommerlige posters av palmer, til mer girly og rosa, til posters som passer på kjøkkenet. Rammer finnes også å kjøpe. Min favoritt er så klart gull rammer. Elsker det!

Nå får dere 35% rabatt på posters hos Desenio fra 23. – 25. juli ved å bruke koden ISABELRAAD35 (koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters/personlige posters).

ABSTRACT BILDE HER & GULL RAMME HER I STR 34 x 40

Dette fine bildet pyntet jeg med på en kommode som står i stuen. Syntes den passet veldig fint inn!

BREAKFAST AT TIFFANY’S HER & RAMME HER I STR 21×30

Dette er på en hylle i gangen, ved inngangsdøren! Syntes det ble fint med et lite bilde der, for å få inn en fin detalj.

KATE MOSS HER & RAMME HER I STR 70×100

Dette er favoritten! Jeg valgte ut et svært bilde av Kate Moss til å henge opp på soverommet til mamma. Det ble SÅ kult! Elsker at det er sort hvit, og selvsagt at bildet er av the queen Kate Moss. Ikonisk!

BE KIND POSTER HER ⎟ KOKOSNØTT POSTER HER ⎟ GULL RAMMER HER

Alt i str: 30×40.

På Sidras soverom pyntet jeg med disse to super skjønne og girly bildene! Hun elsket de!

______

Slik har altså jeg pyntet hjemme hos familien nå! Hva synes dere? 

Tips: Desenio har en bildevegg på siden sin (her) hvor du kan sette sammen en bildevegg og se hvordan det blir seende ut! Jeg gjorde det med bildene sist jeg skulle dekorere stua, og det hjalp meg veldig til å se hva som passet sammen og ikke.

Klem!

ANTREKK

Reklame | nelly

SKJØRT HER ⎟ TOPP HER ⎟ SOLBRILLER QUAY HER ⎟ SANDALER (20% rabatt nå) HER 

UKENS SPØRSMÅL

Hvor ofte er du med familien?

Veldig ofte! Nå når leiligheten min renoveres bor jeg jo med familien min, så akkurat nå ser jeg de hver dag. Men vanligvis er det kanskje annenhver?  Det varierer, spørs hvor hektisk hverdagen er. Jeg er dog veldig avhengig av familien min og må se de ofte. Ringer søsknene mine og mamma så og si hver dag også, haha. Veldig familiekjær <3

Synes du selv at du tjener nok?

Jeg er utrolig stolt og takknemlig over hvordan jeg har klart å bygget mitt eget firma som omsetter mer enn nok. Jeg setter meg derimot alltid nye mål, og slår meg aldri til ro. Det vil si at jeg alltid vil jobbe hardere for å gjøre det enda bedre! 

Hvorfor legger du ut så mange bikinibilder på Instagram for tiden?

Enkelt svar: det er sommer og jeg befinner meg i varmen i Ibiza. 🙂

Skal du fortsatt fjerne tatoveringen din eller skal du beholde den?

Jeg synes den har blitt veldig stygg etter bare et år typ, og derfor irriterer den meg veldig. Den er helt fadet og dessuten alt for tykk. Jeg skal fjerne den, men det er ikke slik at jeg stresser med det. Jeg er redd for smertene, som jeg har hørt er veldig ille… dessuten vil jeg heller ikke ha synlige arr fra laseren. kom gjerne med deres erfaringer, om dere har!! <3

Hvor er de beste stedene du har vært på ferie? For fest og avslapping.

Fest: Ibiza, Dubai, LA og Vegas! Avslapping og ferie: Bali alle dager i uken! 

Går rykter om at du har vært utro i Ibiza. stemmer det?

Absolutt ikke. 

Kunne du giftet deg innen to år?

Ikke giftet meg, nei. Det hadde vært altfor tidlig for min del. Jeg føler jeg er en av få jenter som ikke stresser med hverken det eller det å få barn. Jeg vil gjøre alt det der langt frem i tid, ikke nå. Det er så mye jeg vil gjøre før jeg gir all min tid og prioritering til det å stifte familie. Jeg gleder meg veldig til det skjer da! Men ikke enda. <3

Kunne du flyttet til et annet land nå?

Ikke nå, nei. I fremtiden, ja. Akkurat nå skjer det altfor mye hjemme i Norge til at jeg kan flytte bort. Det er nå jeg bygger karrieren min og det er det viktigste for meg akkurat nå.

Er det dyrt på Ibiza?

Det er midt på treet. Jeg synes ikke det er noe spesielt dyrt, men det er ikke billigere enn hjemme i Norge. Det kommer også veldig an på hvor man drar.

Hvorfor er ikke Golnaz med på turen?

Planen var at hun skulle bli med, men hun måtte jobbe.. ☹️ Savner henne masse her!