JEG HAR FRESHET OPP HJEMMET TIL MAMMA!

Reklame | DESENIO

Hei babes! Håper dere har det bra! Som dere vet bor jeg for tiden hjemme hos familien, ettersom jeg har kjøpt meg ny leilighet som skal renoveres. I mellomtiden bor jeg her, og det trives jeg overraskende godt med. Det er fint å ha familien rundt meg døgnet rundt. Spesielt det å komme hjem til ferdiglaget middag hver dag er et stort høydepunkt, haha. Ingenting slår det!

Ettersom at mamma er så snill som lar meg komme å crashe med alle klærne og skoene mine i denne perioden, tenkte jeg at det var på sin plass å kunne gjøre noe fint tilbake. Derfor bestilte jeg noen nye posters og rammer fra Desenio, som jeg har pyntet med hjemme hos henne! Hun ble overlykkelig da hun fikk se den lille makeoveren jeg hadde gjort. Det er ganske sykt hvor mye noen nye bilder på veggen kan gjøre med en leilighet! 

Dere som har fulgt meg en stund vet allerede at jeg har samarbeidet med Desenio i flere år, og jeg elsker produktene deres! De har så utrolig mye fint! Sortimentet er evig stort – absolutt alt finnes der. Alt fra sommerlige posters av palmer, til mer girly og rosa, til posters som passer på kjøkkenet. Rammer finnes også å kjøpe. Min favoritt er så klart gull rammer. Elsker det!

Nå får dere 35% rabatt på posters hos Desenio fra 23. – 25. juli ved å bruke koden ISABELRAAD35 (koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters/personlige posters).

ABSTRACT BILDE HER & GULL RAMME HER I STR 34 x 40

Dette fine bildet pyntet jeg med på en kommode som står i stuen. Syntes den passet veldig fint inn!

BREAKFAST AT TIFFANY’S HER & RAMME HER I STR 21×30

Dette er på en hylle i gangen, ved inngangsdøren! Syntes det ble fint med et lite bilde der, for å få inn en fin detalj.

KATE MOSS HER & RAMME HER I STR 70×100

Dette er favoritten! Jeg valgte ut et svært bilde av Kate Moss til å henge opp på soverommet til mamma. Det ble SÅ kult! Elsker at det er sort hvit, og selvsagt at bildet er av the queen Kate Moss. Ikonisk!

BE KIND POSTER HER ⎟ KOKOSNØTT POSTER HER ⎟ GULL RAMMER HER

Alt i str: 30×40.

På Sidras soverom pyntet jeg med disse to super skjønne og girly bildene! Hun elsket de!

______

Slik har altså jeg pyntet hjemme hos familien nå! Hva synes dere? 

Tips: Desenio har en bildevegg på siden sin (her) hvor du kan sette sammen en bildevegg og se hvordan det blir seende ut! Jeg gjorde det med bildene sist jeg skulle dekorere stua, og det hjalp meg veldig til å se hva som passet sammen og ikke.

Klem!

7 kommentarer

Siste innlegg