JEG ER SÅ LEI MEG

Fy søren for en dag jeg hadde i går, og det fortsetter for så vidt i dag også. La meg fortelle…

Jeg endte jo som jeg tidligere har fortalt opp på legevakta i forrige uke fordi jeg var såpass dårlig i formen, og det hadde jeg vært i langt over en uke. Der fikk jeg vite at jeg hadde klart å pådra meg halsbetennelse. Siden det legebesøket har ikke formen blitt noe bedre, den har egentlig bare blitt verre. Likevel har jeg bare pushet meg til å gjennomføre lange arbeidsdager med både innspillingsdager på over 10 timer per dag, samt at jeg reiser rundt i Norge på turné. I tillegg holder jeg på med enda et hemmelig prosjekt, som opptar all den tiden som jeg har til overs når jeg ikke er på innspilling og bokturné.

Som dere kanskje forstår er det mye jobb om dagen, noe jeg så klart ELSKER, men jeg har ikke satt helsa først disse siste ukene. Jeg har jo vært fullstendig klar over at formen min har vært på bunn, men likevel har jeg bare pushet meg selv til å gjennomføre og prestere. Det absolutt verste jeg vet er å skuffe andre, og derfor vil jeg ikke si at jeg ikke kan stille opp, uansett hvor syk jeg er. Det må jeg jobbe på, for helsen er viktigst.

I går satte jeg meg på et tidlig fly til Tromsø for to boksigneringer. På flyet følte jeg meg skikkelig dårlig, og helt plutselig begynte jeg å kaste opp non stop. Jeg kaldsvettet og var generelt veldig dårlig. Når oppkastet ikke ga seg, og jeg hadde kastet opp for fjerde gang på under tre timer, skjønte jeg at jeg måtte ringe til managementet mitt og forklare de situasjonen. Vi kom raskt frem til at vi måtte avlyse begge signeringene, booke meg inn på et hotell og heller fly hjem i morgen. Planen var nemlig at Tromsø turen skulle være en dagstur – jeg skulle på to signeringer, og så fly hjem på kvelden. Jeg hadde rett og slett ikke sjanse i havet.

Jeg får så dårlig samvittighet, for jeg vet at mange hadde gledet seg til boksigneringene her i Tromsø, og jeg hadde gledet meg utrolig mye til å få møte dere også. Tro meg. Det å få treffe dere er noe av det absolutt beste jeg vet, det gir meg så vanvittig mye. Den kjærligheten og den støtten jeg får på denne turnéen er helt ubeskrivelig fin. Jeg fikk oppriktig ikke sove i natt fordi jeg hadde så dårlig samvittighet.. Jeg hater å føle at jeg skuffer dere. Jeg beklager virkelig! 🙁

Jeg vet ikke hvordan det blir nå, om jeg får booket om og kommet tilbake til Tromsø på signeringer ved en senere anledning. Jeg må planlegge sammen med forlaget mitt, så holder jeg dere oppdatert. <3

TANKER FØR LEGGETID

Reklame | nelly

GENSER HER 

– Jeg er så stolt over meg selv. Jeg våger skrive det og jeg våger å si det. Jeg har jobbet ekstremt hardt de siste månedene, ikke bare med blogg, men også med boken. På siden har jeg også holdt på med et annet prosjekt som jeg har drømt om i flere år, som nå endelig snart er klart til å realiseres. Jeg er straks i mål!! I den forbindelse ga jeg meg selv en liten “gave” i dag, en tidlig julegave. Jeg synes jeg fortjente det nå, etter bokslipp og alt.  Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har unnet meg!

– I år har jeg virkelig slått på stortrommen når det kommer til julegaver til familien. Jeg vil bare at det skal bli 24. desember NÅ, for jeg klarer seriøst ikke la være å skrike det ut. Jeg gleder meg så vanvittig mye til å se ansiktsutrykkene til familien min i dét de åpner gavene sine. Å glede de er det absolutt BESTE i hele verden! <3

– Jeg har hatt halsbetennelse i snart to uker. Jeg hadde jo så vondt i forrige uke at jeg endte opp på legevakten for å sjekke opp i hva som foregikk med halsen min. Da fikk jeg beskjed om at det var halsbetennelse jeg hadde klart å pådra meg, og legen kunne dessverre ikke gi meg noe som kunne hjelpe. Det er et virus og da vil ikke antibiotika hjelpe, så alt jeg må gjøre er å ta tiden til hjelp. Og det suger. Jeg blir ikke bedre heller, jeg blir bare verre. Hva skal jeg gjøre?

–  Jeg merker hvordan jeg er nødt til å tvinge meg selv ut så fort jeg vet at jeg må bevege meg utendørs. Jeg er virkelig ikke et vinter-menneske for fem flate øre. Jeg h.a.t.e.r kulden!

– HVORFOR finnes det ikke adventskalendere til gutter, men kun jenter? Hvor teit er ikke det?! Kjente jeg ble rimelig irritert og oppgitt når jeg trasket fra butikk til butikk på jakt etter adventskalendere til søsknene mine. De som starter med adventskalender for guttakrutt kommer til å bli rik. Hvem blir den første??? Det er jo en genial business idé!

– Jeg var innom på Gucci i dag, og der fikk jeg hjelp av en super skjønn ansatt som fikk meg i skikkelig godt humør! Hun var så hjelpsom, hyggelig og gjorde jobben sin helt utmerket. Dere vet når man møter på mennesker som jobber innen servicebransjen som absolutt aldri skulle hatt den jobben de har? Det finnes alt for mange av de som er skikkelig sure og lite hyggelige, noe jeg alltid blir oppgitt av å være vitne til. Derfor setter jeg ekstra stor pris på ansatte som passer jobben sin perfekt, er hyggelige og hjelpsomme!

– Jeg har en skikkelig “stygg periode”. Jeg føler meg ikke fin overhodet, og desto mer jeg sminker meg, desto verre blir det. Huden er tørr, håret er livløst, det er iskaldt ute som resulterer i at jeg ikke bryr meg om hva jeg kler meg i så lenge det er varmt og godt.. AH, kan våren komme snart eller? Haha, sier jeg nå som vinteren akkurat har begynt. Blæ.

DEN STØRSTE DAGEN I LIVET MITT

Reklame | reklame for egen bok

Fine familien min!

Jeg hadde TIDENES beste dag på mandag, dere! Fy søren, jeg har ikke ord for hvor ydmyk og rørt jeg ble av å se alle som kom for å støtte meg på boklanseringsfesten min. Jeg hadde ikke forventet at såpass mange skulle komme ettersom at festen var på en mandag, men jammen ble jeg overrasket! Jeg setter uendelig stor pris på hver eneste person som kom for å støtte meg og ikke minst feire det største som noensinne har skjedd meg. Den boken ass, den har hjulpet meg og betydd mye mer enn jeg trodde. Jeg takker meg selv hver eneste dag for at jeg våget å gå ut med historien min. Fy søren, TAKK for alt dere!! <3 Jeg poster et eget innlegg med masse bilder fra festen senere i uken. Jeg hadde en fotograf og en videograf der hele kvelden som fikk dokumentert den store dagen for meg. Evig takknemlig for det! Poster så fort jeg mottar alt!

Festen var helt seriøst PERFEKT. Jeg kunne ikke bedt om en bedre kveld, sånn helt ærlig. Alle var i godt humør, stemningen var så god, det var god mat og drikke og jeg var omringet av mange flotte mennesker. Både familie, kollegaer, venner.. Bestevennene mine fra Stavanger flydde til og med til Oslo for dagen, og det samme gjorde beste Ine. Det der er søren meg true friendship. Takk!! <3

Jeg hadde også mitt aller første bokbad. Jannecke Weeeden bokbadet meg, og jeg er glad det var henne. Jeg følte meg veldig trygg og komfortabel til å prate om mye av det vonde som står i boken, og jeg må si hun var flink til å få frem det “ekte”. Jeg knakk sammen midt i samtalen, for det ene spørsmålet var veldig sterkt. Jeg skulle se for meg meg selv som Shirog på 8-9 år og gi henne noen oppmuntrende ord. Da knakk jeg sammen. Det var tøft, men samtidig veldig sterkt og på en eller annen måte fint.. Jeg merker dog at jeg kanskje må begynne å prate litt mer om barndommen min, for det er i situasjoner som dette jeg merker at jeg ikke har bearbeidet noe som helst.

Ellers må jeg bare si at jeg beklager om dette innlegget er litt rotete, men vi har fått et nytt oppsett på blogg.no som jeg ikke skjønner jack shit av atm. Ikke så veldig bra ettersom at jeg suger på å sette meg inn i “ny teknologi” (lol, høres ut som en bestemor på 70 nå haha), så dette håper jeg går seg til etterhvert.

Ps! I morgen kommer jeg på boksigneringer til Tromsø! Klokken 14:30 på Norli Nerstranda og klokken 17:00 på Ark Jekta Storsenter. Gleder meg til å møte dere! <3

Klem!

JEG SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV

Jeg har hørt at du er gravid.

– Falskt. Jeg er ikke gravid og er ikke klar for noe barn på veldig mange år.

At du er vegetarianer.

– Det stemmer ikke, men jeg skulle ønske det gjorde det. Jeg er jo døds kresen når det kommer til mat, og derfor liker jeg svært få grønnsaker og “spesiell mat”, så for meg hadde det vært kjempe problematisk om jeg skulle blitt vegetarianer. Jeg skulle ønske jeg var det da, og jeg håper jeg klarer det etterhvert. Jeg prøver å kutte ut kjøtt minst en gang i uken i hvert fall!! Det synes jeg alle kan gjøre. <3

At du og eksen din bare faker at dere er gode venner.

– Absolutt ikke. Vi er kjempe gode venner, noe jeg er evig takknemlig for. 

At du har spilt fotball.

– Det stemmer!!! Jeg spilte i 8 år, faktisk. Tenk det! Det er det ikke mange som hadde trodd, ei heller at jeg faktisk gikk på idrettslinja på videregående. Jeg er egentlig en ganske sporty jente, skjønner dere!

Er det sant at du lyver om alderen du mistet jomfrudommen?

– Absolutt ikke. Hvorfor skulle jeg løyet om det? Jeg var rundt 18 år da jeg mistet den. Kanskje to-tre måneder før jeg fylte 18.

Jeg har hørt at du og Newa er uvenner?

– Vi er ikke uvenner nei. Hun var jo på festen min i går? 😚

Du dater Swae Lee.

– Vi dater ikke, nei. Han er en sjukt herlig fyr som jeg hang med litt i LA bare.

Er det sant at du ikke er muslim?

– Det stemmer. Jeg er ikke muslim. På “papiret” er jeg kristen, men helt ærlig er jeg ikke religiøs av meg overhodet. Jeg mener at religion er roten til mye av det vonde her i verden. Jeg tror at det finnes en Gud, og that’s it.

Er det sant at du var innlagt på sykehus forrige uke?

– Ikke på sykehus nei, men jeg var på legevakta.

At du har tatt abort.

– Ja, det er jeg veldig lei meg for at stemmer.. Jeg skriver om aborten i boken min.

Du lyver om at du er singel, når du egentlig er i et forhold.

– Jeg er singel. Jeg vet at jeg har sagt at jeg aldri vil ha et offentlig forhold ever again, men det innebærer ikke at jeg kommer til å lyve om at jeg er singel dersom jeg faktisk har fått meg kjæreste. Jeg lover at jeg kommer til å oppdatere dere på den fronten dersom det skjer noen mirakler, haha. Jeg trives for godt som singel jeg, ass!

At du hater sugardaddys og folk som har med det å gjøre.

– Ja, det er sant. Eller, å hate er et sterkt ord, men jeg misliker det sterkt og har ikke respekt for det der opplegget overhodet. Personlig mener jeg at det er trist at jenter lar seg utnytte av gamle menn, og det å ha sugardaddy er så og si det samme som å prostituere seg. Det er min ærlige mening.

Stemmer det at du er skuffet over at enkelte av dine nærmeste ikke dukket opp på bokfesten din i går?

– Ja, eller.. Jeg skjønner jo at ikke alle hadde mulighet. Det er noen som ikke kom som jeg gjerne ville skulle vært der på en så stor dag, men jeg skjønner at det ikke alltid går etter planen ettersom at disse personene ikke en gang bor i Oslo. Ting skjer. Jeg er derimot veldig takknemlig og glad for alle som faktisk kom i går, da!! <3 Jeg er heldig som har så mange fantastiske og støttende mennesker rundt meg.

At det er drama i bloggverden?

– Drama er det vel alltid I guess, men jeg melder meg ut av det. Jeg orker ikke, jeg har ikke tid og jeg klarer ikke å være falsk kun for å please andre. Jeg omgås med de jeg føler jeg klikker med og som jeg vet heier på meg og som jeg selv heier på. Det er mye “trynefaktor” i denne bransjen, dessverre. Det er noe av det jeg misliker mest i denne bloggverden. 

At du ble gravid med et one night stand.

– Oh, det var juicy haha. Det stemmer ikke.

Har hørt at du holder på med Tyga?

– Falskt. Vi holder ikke på og har heller aldri gjort det, men at vi har hatt kontakt stemmer derimot.

ANTREKK

annonse nelly

JAKKE HER ⎟ BUKSER HER ⎟ GENSER HER ⎟ BOOTS LOUIS VUITTON ⎟ VESKE GUCCI

CYBER MONDAY: NEW IN + 25% RABATT PÅ NELLY

annonse nelly

Jeg stresset litt på black friday, for da hadde jeg det såpass travelt at jeg ikke fikk tid til å shoppe alt jeg ville. Jeg mener, vi alle elsker jo gode rabatter og da vil vi jo benytte oss av dager som black friday. Heldigvis er ikke løpet kjørt, for i dag er det jo Cyber Monday! Det er jo Black Friday all over again, det! Derfor har jeg brukt morgenen til å klikke hjem litt flere julegaver og klær til meg selv. Under her ser dere forresten del to av innkjøpet mitt fra Nelly som jeg gjorde forleden (del en av innkjøpet finner du her). Mye festklær, men det trenger jeg jo nå fremover som det nærmer seg jul, julebord og nyttår. Med rabattkoden under her får dere 25% rabatt på absolutt hele Nelly, i tillegg til at det er timetilbud på nettbutikken for hver time som går. Rabattene varer kun ut dagen i dag, altså frem til klokken 25:59.

⚡️ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «CYBER25» FOR 25% RABATT PÅ HELE NELLY ⚡️

(gjelder absolutt HELE nettbutikken, også merker som GHD, Adidas, Nike, Malene Birger, Marc Jacobs ++)

SKO HER ⎟ KJOLE HER

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

MARC JACOBS SMYKKE HER

MARC JACOBS RING HER

GENSER HER

_______

HAPPY SHOPPING! <3

UKENS SPØRSMÅL

annonse

KJOLE HER

Hvor ofte er du på innspilling nå?

– Det er et par ganger i uken, typ. Litt forskjellig fra uke til uke.

Er det bra mennesker som har meldt seg på til PH?

– Ja, faktisk! Det er mye interessant å velge mellom, det må jeg si. Nå gjenstår det jo å se hvem som blir valgt ut som deltagere, da! 

Hva ville du jobbet med dersom du ikke skulle blogget?

– Jeg har alltid hatt lyst til å bli barnevernspedagog. Det er mye på grunn av barndommen og oppveksten min, så derfor har jeg alltid higet etter å kunne hjelpe barn i samme situasjon som jeg selv har vært i. Jeg tror dog at det hadde vært veldig tungt og tøft for meg å jobbe innen det, ettersom at det hadde vært såpass “personlig” for meg, om dere skjønner? Jeg vet ikke. Jeg tror at jeg hadde kunnet gjøre en veldig god jobb da, for jeg føler selv at jeg passer veldig til det yrket.

Synes du det er gøy å bli kjent med nye mennesker?

– Ja, virkelig! Jeg synes det er kjempe gøy! Jeg hadde en periode i fjor der jeg var veldig skeptisk til andre mennesker og lysten til å stifte nye bekjentskap var ikke så sterk. Men nå er det all good igjen, noe jeg er glad for. Det er jo kjempe hyggelig å få seg nye venner for eksempel. Jeg må bare lære meg å ikke være så naiv og godtroende bare.

Hva har du gjort med ansiktet ditt? Du ser helt annerledes ut for tiden.

– Å? Jeg har ikke gjort noe annerledes. Kanskje fordi jeg bruker litt mindre sminke om dagen? Haha, jeg aner faktisk ikke.

Hvor er pelsjakken fra som du har på deg på boklanseringen i Trondheim?

– Den finner du her! Husk at du får -25% rabatt på alt på Nelly (gjelder absolutt HELE nettbutikken, også ALLE merker). Klikk her og oppgi rabattkoden «VIP25» i kassen! Ps. den varer ut i dag bare (søndag), frem til klokken 23:59.

Hvor går neste stopp på bokturnéen?

– Tromsø! Det er på torsdag. Jeg skal ha to signeringer, første på Norli Nerstranda. Kl 12.00 og andre på Ark på Jekta Storsenter. Kl 17.00. Jeg gleder meg utrolig mye, det å få reise rundt å treffe dere er det beste jeg har gjort på lenge. Den kjærligheten og gleden jeg får av dere er helt ubeskrivelig. Fy søren så forbanna heldig jeg er!!! <3

Hva er ditt neste prosjekt?

– Ååååhh, noe jeg har drømt om i 2-3 år. Sånn oppriktig, jeg holder på å fly i taket over tanken på at det faktisk skal skje nå. Jeg vet allerede at dere kommer til å ELSKE det (eller, jeg håper og tror i hvert fall det haha)! Det er noe mange av dere har etterspurt og noe jeg har hatt en stor drøm om. Jeg våger ikke å fortelle før jeg har satt alt ordentlig i gang, men jeg har hatt første møte forrige uke og neste møte blir på onsdag der all planleggingen skal tilrettelegges. 

Har du ridd på hest noen gang?

– Ja, en gang. Det var når jeg var 6 år, på klassetur til en bondegård. Da skulle vi ri på hver vår ponny over et beite, og det varte ikke lenge før hesten kasta meg av og jeg endte opp med å faceplante i møkken. Med andre ord: jeg har aldri ridd igjen og kommer aldri til å gjøre det heller. Hester er veldig vakre da, men ikke helt min bestevenn. Haha…

GENSER HER ⎟ JEANS HER

Har du julestemning enda?

– Ja, den begynner å smyge seg inn på litt etter litt, altså! Jeg tror det vil komme seg så fort jeg har fått inn juletre og julepynt her hjemme, noe som skal skje 1. desember. Jeg skal jo ha vlogmas, så jeg venter med det til desember.

Hva skal du gjøre i julen?

– Feire sammen med familien, ha mye familietid og bare slappe av. Og spise MASSE nydelig julemat da, så klart! Det er jo et must. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til jul, for da kan jeg endelig få litt fri. Jeg har det så sjukt hektisk nå og har for så vidt hatt det ganske lenge nå, så det å få litt tid til å slappe av og ikke minst tilbringe tid med familien min er noe jeg ser frem i mot. <3

Hvilke kvaliteter ser du etter i en partner?

– Lojalitet before everything! Ellers er humor viktig. Utseendet betyr mindre og mindre for meg, personlighet og kvaliteter spiller så ekstremt mye større rolle. Du kan være tidenes kjekkeste fyr men ha en elendig personlighet og da blir du en 1/10 på sekundet. En fin personlighet veier så sjukt mye mer opp enn et fint ytre!

Har du fullført 3 år videregående? Har du planer om å studere i framtiden, og da eventuelt hva?

– Jeg har fullført tre år på idrettslinja, ja! Jeg har ingen planer om å studere i fremtiden enn så lenge, men man vet jo aldri. Jeg kan bare ikke se for meg det nå i hvert fall! Etter VGS tok jeg et friår der jeg jobbet, for så å begynne på studier. Jeg holdt ut i knapt et halvt semester på vernepleien før jeg hoppet av. Skole har aldri vært min sterkeste side, dessverre.

Du nevner ungdomskjæresten din i podcasten med Ida. Er han fra Stavanger og har dere noe kontakt idag? Har du møtt han etter du var sammen med P?

– Han er fra Stavanger, ja. Vi har kontakt i dag og har hatt det sporadisk siden det ble slutt egentlig. Ikke like mye når jeg var i et forhold da, naturligvis. Vi møttes sist jeg var i Stavanger faktisk, for rundt en måneds tid siden. Vi er kjempe gode venner, noe jeg er super glad for! Tenk at jeg har klart å bevare et så godt og nært vennskap med begge eksene mine? Det er søren meg imponerende ass!! Haha. <3

_____

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet også, så skal jeg få svart dere der!

MINE BESTE JULEGAVETIPS

annonse ⎟ Loco, Luxushair, MyMuse, Coolstuff, Norli, Pictureit

Det er ganske sykt at det snart er jul, dere! Det er ikke lenge til vi går inn i desember måned, og det gleder meg noe enormt. Jeg elsker julen mest av alt! Noe av det gøyeste for min del er å glede de jeg er glad i med fine gaver som jeg vet de vil bli glad for. I år har jeg startet tidlig, slik at jeg ikke trenger å stresse meg ihjel når julaften begynner å nærme seg. Dessuten er jeg veldig glad i å bestille gavene på nett, slik at jeg slipper alt det kaotiske stresset på kjøpesentret. Jeg tenkte at jeg kunne tipse dere om noen geniale julegavetips i god tid, slik at dere kanskje kan få litt idéer til hva dere kan gi til deres nære og kjære!

NORLI

Norli får man kjøpt alt fra bøker, til kalender, til koffert, til brettspill! Sistnevnte er jo alltids hyggelig nå i disse tider der man gjerne samles for å hygge seg sammen. Det er jo kjempe koselig å spille spill imens man drikker gløgg og nyter hverandres selskap. Et kjempe godt gavetips er boken dere ser på bildet over, nemlig Milk And Honey. Den er super populær!

 Norli har butikker over hele landet, og nå har de til og med fått en ny nettbutikk. Den finner du her! Ps. Det er fri frakt helt frem til jul. ✨

LUXUSHAIR

Hos Luxushair finner du mye gøy- alt fra extensions til hårpleie! Selv har jeg klikket hjem denne ponytail klypen som man enkelt fester i håret for å få en fyldigere og lengre hestehale. Den er genial og perfekt å bruke på kvelder hvor man vil pynte seg litt ekstra. Den finnes i alle slags hårfarger! I tillegg til extensions, selger de også denne amazing ansiktsmasken som jeg elsker!

Luxushair er Norges største og beste leverandør av hair extensions. Her får du hair extensions av beste kvalitet, og du kan velge mellom tre typer: clip on, keratinhair og tapehair.

Dersom du oppgir rabattkoden «LH15», får du 15% rabatt på kjøpet ditt ut november! 

COOLSTUFF

Hos Coolstuff finner du seriøst ALT! De har så utrolig mye kult som man ikke visste fantes typ, haha. Jeg ble veldig positivt overrasket når jeg klikket meg inn på denne nettbutikken for aller første gang. Som dere ser på bildet over har jeg klikket hjem en unicorn powerbank og prosecco pong! Sistnevnte digger jeg ekstra mye. Genial gave å gi til en venninne for eksempel! Noe av det beste med Coolstuff er at det har gjort gavehandelen til guttene jeg skal gi julegaver til tusen ganger enklere. Gutter er av en eller annen grunn mye vanskeligere å kjøpe til. Men fortvil ikke – her finner du en oversikt med mange kule julegaver til han.

LOCO

Hos Loco finner du absolutt alt innen kosmetikk! De har et enormt sortiment som tar for seg alt innen hårpleie, hudpleie, sminke, kroppspleie.. Alt finnes her! Loco har en nettbutikk, i tillegg til at det også finnes 24 fysiske butikker rundt om i Norge. Det jeg elsker med Loco er at de er 60% rimeligere i pris enn alle konkurrentene sine! Det er rått, synes jeg! De har dessuten prisgaranti i alle deres fysiske butikker (man får igjen mellomlegget hvis man finner produktet billigere et annet sted).

En ting jeg vil tipse dere om som er genialt med denne butikken er at de selger varer helt ned til 5 kroner, så derfor er det genialt å kjøpe gaver til julekalenderen her. I tillegg til det har de også mange flotte julegaver som kan passe alt fra mormor, til søster, til onkel, til storebror. 

Ved bruk av rabattkoden «ISABEL20» får dere 20% rabatt på hele nettbutikken, bortsett fra det som allerede er på salg.

PICTUREIT

Pictureit.no er en utrolig fin nettbutikk som i hovedsak selger posters, men også klokker og armbånd. Litt om Pictureit.no: Pictureit.no er en nettbutikk startet av samboerparet Solgunn og Petter som bor på Sørlandet. De designer og selger personlige norske gaver. Bestselgere er familie- og dialekt posterne som blir produsert lokalt her i Norge. Selv har jeg plukket ut mine to favoritt posters, som du finner her. Disse posterne er jo helt nydelige å gi i julegave til noen man er ordentlig glad i. Selv har jeg disse to stående på en hylle i stuen, fordi de er så fine!

Rabattkode: «RAAD20» for å få 20% rabatt på nettsiden!

MYMUSE

MyMuse.no er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra. MyMuse har fokus på å tilby undertøy av høy kvalitet, og det klarer de jammen meg også. Det jeg elsker ved MyMuse er at størrelsesutvalget er bredt, de tilbyr undertøy i både små og store størrelser, alt fra A-M-cup. Akkurat det er gull for meg, for jeg sliter skikkelig med å finne BH-er i riktig størrelse. Det er så og si umulig, derfor er jeg sjeleglad for at MyMuse finnes. Her finner du den perfekte gaven til kjæresten eller en venninne!

Rabattkode: «ISABEL25» gir 25% og varer ut 31.desember (*gjelder ordinære varer).

JEG VISSTE AT NOE VAR GALT

annonse nelly

   HEI FRA TRONDHEIM   

I dag har jeg vært en ekte kriger, ass. I går kveld ble jeg såpass dårlig i formen at jeg endte opp på legevakten. Det er ikke noe alvorlig altså, men jeg har slitt med ekstremt vondt i halsen i langt over en uke nå uten at det har blitt bedre. Det har derimot bare forverret seg, og i går ble det så ille at jeg begynte å lure på hva som foregikk med meg. Jeg er en person som sjeldent drar til legen, og i hvert fall aldri på legevakten. Men i går hadde jeg ingen valg, så rundt 00:30 i natt dro jeg dit for å sjekke “tilstanden” min. Det viste seg at jeg har klart å dra på meg en sånn der koselig halsbetennelse… Woho. Jeg har jo virkelig ikke tid til å være syk nå. Man har for så vidt aldri tid til å være syk, men nå er det oppriktig krise å ikke være i form. Fanken også… Men, er jeg på bokturné så er jeg på bokturné! Jeg avlyser aldri jobber jeg er booket til, uansett hvor dårlig jeg måtte være. Så med vond hals og en natt hvor jeg fikk to timer med søvn satte jeg meg på flyet til Trondheim i morges. 

JAKKE HER ⎟ BUKSER HER ⎟ VESKE HER ⎟ GENSER OG SKO BALENCIAGA

KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «VIP25» FOR -25% RABATT PÅ HELE NELLY!

Jeg hadde to signeringer i Trondheim i dag, og jeg må bare takke alle dere som kom! Alltid like hyggelig å treffe dere. <3 Virkelig! Jeg var litt stresset i forkant av begge signeringene da jeg har gått rundt som en zombie i hele dag med null søvn og elendig form, for jeg vil jo så gjerne være energisk og glad når jeg reiser rundt og er så heldig som får møte så mange fantastiske mennesker. Mamma har hørt meg være bekymret fra klokken 06 i morges. Jeg hater bare å vite at jeg ikke klarer å gi “nok” av meg selv, om dere skjønner? Dersom dere syntes at jeg var litt død i dag, så vet dere hvorfor nå. Jeg burde vel egentlig holdt meg hjemme, men det var helt uaktuelt for meg å avlyse. <3

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at boardingen skal starte. Det ble en dagstur hit bare, kjapt og effektivt! 

TB TIL SOMMEREN

Nå som det er mørkt, kaldt og trist i november måned, synes jeg det passer bra med en liten throwback til sommeren som var. Jeg hadde det utrolig gøy, det skal sies! Samtidig var det mye som skjedde i livet mitt på den tiden. Den største endringen var at jeg ble singel. Det var tøft, men samtidig gikk det “fint” ettersom både eksen min og jeg var forberedt på at det kom til å skje og vi begge var enig om at det var det beste for oss begge. Vi endte forholdet med en god tone, og vi har klart å bevare det fine vennskapet vårt. Det er noe jeg er evig takknemlig for, for vi var ikke bare kjærester men også bestevenner. Anyway! Jeg opplevde mye fint i sommer med mange fine mennesker. Det absolutt gøyeste må nok være ferien jeg overrasket småsøsknene mine med. Det er så koselig å tenke tilbake på de fine minnene vi skapte i Bulgaria og alt vi opplevde. Uansett! Nok prat nå – la oss sette i gang! 💕

LOS ANGELES

I starten av sommeren reiste jeg til LA med jentene. Det var min aller første gang der, og herregud som det levde opp til forventningene. Jeg hadde alltid drømt om å reise dit for å oppleve det alle snakker om, og endelig ble den drømmen realisert i år.

OK, denne dagen må være høydepunktet ved hele turen. Her, utenfor Kim Kardashians pop up shop KOM HUN PLUTSELIG GÅENDE!!! Jeg holdt oppriktig på å svime av. Jeg ble full on fangirl og klarte ikke kontrollere meg hahaha! Jeg kastet i fra meg alt jeg hadde av poser i hendene og løp etter i håp om å få bilde, klem, hva som helst. Dessverre uten hell, for jeg var ikke den eneste som fløy etter henne. Kan dere se det for dere eller? Komisk! Sjukt morsomt minne å tenke tilbake på. Klarer faktisk ikke holde latteren tilbake når jeg kommer på hvordan jeg ble når jeg så henne. 

Fine Santa Monica. Her var det så idyllisk!

Sprader rundt i LA´s gater!

🚲 ☀️ 💦

Jeg savner å være så tan… 🙁

Beverly Hills Hotel! Heeelt nydelig der, fy søren.

Universal Studios var så klart et must. Der storkoste vi oss på Ines bursdag!

EN MINI FERIE I FALKENBERG

Hehe, det her var nok et sjeldent syn! ☝🏽

Før vi rakk å slå opp (haha fy, det hørtes ganske trist og brutalt ut) hadde P og jeg en fin liten miniferie hjemme hos familien hans i Falkenberg. Jeg fant alltid roen når jeg var der. Sånn indre ro som jeg aldri helt klarer å få noen andre steder, spesielt ikke i Oslo hvor alt er så travelt og hektisk døgnet rundt. I Falkenberg var det bare avslapping, god mat, rolige omgivelser og masse kjærlighet. 

Elsker svenske priser!

Det ble til og med to runder med golf. Gjett hvem som vant da? 😇Veldig viktig å påpeke!

FINDINGS 2018

Findings 2018! Jeg husker hvor gøy jeg hadde det da. Det var første gangen jeg festet etter bruddet, så jeg hadde gruet meg litt til å innta alkohol for å være ærlig. Heldigvis gikk det dødsbra og jeg storkoste meg med alle vennene mine! Den Findings helgen er et minne for livet! Festivaler er seriøst SÅ fett!!! Neste år håper jeg at jeg får tatt turen til Coachella. Det ser jo helt sinnsykt ut.

OVERRASKET RAMI OG SIDRA MED FERIE TIL KYPROS

Dette bildet er tatt i det vi ankom Gardermoen, klar for innsjekk og flytur! Jeg var i lykkerus her, for 30 minutter tidligere hadde kusinen min og jeg hentet Rami og Sidra med en fullstappet taxi med deres kofferter som mamma hadde pakket i forkant. De ante fred og ingen fare der de satt på en restaurant og spiste dessert med Jasmine. De ansiktsuttrykkene deres når de begynte å forstå hva som skjedde var helt priceless! 

<3 <3 <3

Vel, her tilbrakte vi mange timer. Bading og soling er aldri feil!

Tivloi er alltid en god idé!

Tenk at jeg er så heldig som har en så fin familie!! <3

Vi tok en dag “ut på havet” hvor vi leide en “trøbåt” med sklie som vi koste oss med.

Go kart er en tradisjon som må gjennomføres på hver og en reise. Sånn er det bare! Denne gangen turte til og med Sidra å gasse på, hehe.

MASSE FAMILIEKOS

Vi var flinke til å finne på masse, familien og jeg. Alt fra middager ute, til sene kveldsturer, til overraskelsesfest for mamma, til sofakos. Familietid er den beste tiden. Det er lite jeg verdsetter like høyt som de. 

____

Hva er ditt beste sommerminne?