TANKER FØR LEGGETID

Reklame | nelly

GENSER HER 

– Jeg er så stolt over meg selv. Jeg våger skrive det og jeg våger å si det. Jeg har jobbet ekstremt hardt de siste månedene, ikke bare med blogg, men også med boken. På siden har jeg også holdt på med et annet prosjekt som jeg har drømt om i flere år, som nå endelig snart er klart til å realiseres. Jeg er straks i mål!! I den forbindelse ga jeg meg selv en liten “gave” i dag, en tidlig julegave. Jeg synes jeg fortjente det nå, etter bokslipp og alt.  Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har unnet meg!

– I år har jeg virkelig slått på stortrommen når det kommer til julegaver til familien. Jeg vil bare at det skal bli 24. desember NÅ, for jeg klarer seriøst ikke la være å skrike det ut. Jeg gleder meg så vanvittig mye til å se ansiktsutrykkene til familien min i dét de åpner gavene sine. Å glede de er det absolutt BESTE i hele verden! <3

– Jeg har hatt halsbetennelse i snart to uker. Jeg hadde jo så vondt i forrige uke at jeg endte opp på legevakten for å sjekke opp i hva som foregikk med halsen min. Da fikk jeg beskjed om at det var halsbetennelse jeg hadde klart å pådra meg, og legen kunne dessverre ikke gi meg noe som kunne hjelpe. Det er et virus og da vil ikke antibiotika hjelpe, så alt jeg må gjøre er å ta tiden til hjelp. Og det suger. Jeg blir ikke bedre heller, jeg blir bare verre. Hva skal jeg gjøre?

–  Jeg merker hvordan jeg er nødt til å tvinge meg selv ut så fort jeg vet at jeg må bevege meg utendørs. Jeg er virkelig ikke et vinter-menneske for fem flate øre. Jeg h.a.t.e.r kulden!

– HVORFOR finnes det ikke adventskalendere til gutter, men kun jenter? Hvor teit er ikke det?! Kjente jeg ble rimelig irritert og oppgitt når jeg trasket fra butikk til butikk på jakt etter adventskalendere til søsknene mine. De som starter med adventskalender for guttakrutt kommer til å bli rik. Hvem blir den første??? Det er jo en genial business idé!

– Jeg var innom på Gucci i dag, og der fikk jeg hjelp av en super skjønn ansatt som fikk meg i skikkelig godt humør! Hun var så hjelpsom, hyggelig og gjorde jobben sin helt utmerket. Dere vet når man møter på mennesker som jobber innen servicebransjen som absolutt aldri skulle hatt den jobben de har? Det finnes alt for mange av de som er skikkelig sure og lite hyggelige, noe jeg alltid blir oppgitt av å være vitne til. Derfor setter jeg ekstra stor pris på ansatte som passer jobben sin perfekt, er hyggelige og hjelpsomme!

– Jeg har en skikkelig “stygg periode”. Jeg føler meg ikke fin overhodet, og desto mer jeg sminker meg, desto verre blir det. Huden er tørr, håret er livløst, det er iskaldt ute som resulterer i at jeg ikke bryr meg om hva jeg kler meg i så lenge det er varmt og godt.. AH, kan våren komme snart eller? Haha, sier jeg nå som vinteren akkurat har begynt. Blæ.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg