ANTREKK

Reklame | NELLY

KJOLE HER ⎟ SNEAKERS BALENCIAGA ⎟ CAPS THE CLASSY ISSUE

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

JEANS HER & TOPP HER (finnes også i hvit her og sort her)
_____
Hvorfor har du telefon på 71 grader nord innspillingen?
– Vi alle får tilgang til telefonene våre inn i mellom av produksjonen. Vi får derimot ikke styre når vi får de selv, men vi må forholde oss til når vi får de utdelt bare. Typ når vi blir fraktet fra et sted til et annet mellom etappene.
Hvordan har du det?
– Så skjønn du er, takk som spør! Jeg har det veldig bra, men jeg er sinnsykt utslitt både mentalt og ikke minst fysisk. Jeg kan knapt bevege på kroppen, for å si det mildt.
Hva er ditt favoritt minne fra denne sommeren?
– Å ha blitt kjent med så mange fine mennesker, og da spesielt en person. Denne sommeren har bestått av myeeee sosialt, og det har vært helt sinnsykt gøy! Til tross for at det ble lite reising denne sommeren, har jeg faktisk klart å kose meg ordentlig mye hjemme i Oslo.
Hvilke forberedelser har du gjort til 71?
– Du, helt ærlig – ingenting. Jeg har hatt det så ekstremt travelt i forkant av avreise til denne innspillingen at jeg knapt har hatt tid til å tenke. Jeg har hatt helt fullt opp med både serien min, full satsning på YouTube, mine sosiale medier, møter, planlegging osv. Mye har skjedd i det siste, som har krevd all min tid.
Hva tenker familien din om at du er med på 71?
– Hahaha, jo nå skal du få høre! Alle lo seg ihjel og trodde oppriktig at jeg kødda med de. Enough said, haha!
Hvem heier du på i årets skal vi danse?
– Jeg må jo så klart heie på Benjamin og Marthe!
Når sendes 71 sesongen dere spiller inn på tv?
– På nyåret en gang, så det er en stund til.
Har du kommet hjem fra 71?
– Nei. Vi får som sagt tilgang til telefoner inn i mellom, når vi blir fraktet mellom destinasjoner.
Tre gode ting du er takknemlig for?
– Forholdet jeg har til familien min, jobben min og alle dere fantastiske internett-vennene mine som alltid er der for meg i både oppturer og nedturer. <3 Jeg er sjukt, sjukt, sjukt heldig!!
Kunne du tenkt deg å blitt sammen med en av eksene dine igjen?
– Nei, jeg tenker at en eks er en eks av en grunn.

JEG LEVER

Hei fininger!

Jeg savner dere! Ikke bare litt heller. Som dere vet er jeg på 71 grader nord innspilling, og derfor er det ganske så stille her inne. Det samme på sosiale medier.

Jeg har ikke lov til å si noe om selve innspillingen eller hvor vi er, men det jeg kan si er at dette definitivt er det tøffeste jeg har utsatt meg selv for. På både godt og vondt. Men akkurat nå koser jeg meg! Det har så langt vært noen veldig tøffe dager, men også noen super fine som jeg har sittet med et svært smil rundt munnen døgnet rundt. Det er jo en del av greia, da. At det skal være tøft og hardt (det er tross alt 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis). Så bare kos blir det naturligvis ikke, og jeg er forberedt på at det vil bli hardt og vanskelig. Spesielt for en ikke-trent person som meg, som dessuten ikke engang går på tur eller er noe i naturen. Men det var jo derfor jeg ville bli med også, for å gi meg selv en ordentlig utfordring uten like.

Det er to-tre år siden jeg var med på en innspilling hvor jeg ikke har tilgang til telefonen noe spesielt, annet enn en sjelden gang når vi får de utdelt av produksjonen.

Hvordan går det med dere der hjemme? Jeg er noeeee misunnelig på dere som kan sove i egen seng og ikke i telt, og spise vanlig mat. Haha!

Jeg har skikkelig godt av denne reisen, og helt ærlig er livet uten telefonen ganske herlig. Jeg blir avslappa i sinnet, uten alt stress og pes som telefonen kan bringe med seg.

Jeg titter innom både her og på stories når jeg får tilgang til telefonen fremover også. Jeg vil gjerne gi fra meg livstegn og kommunisere med dere selv om jeg nå er på tidenes eventyr.

Jeg håper dere har det bra!

Stor klem fra meg! <3

JEG ER MED PÅ 71 GRADER NORD KJENDIS!

 FOTO: MORTEN BENDIKSEN

Jeg kan ikke tro at jeg skriver denne setningen, MEN – Jeg er med på 71 grader nord kjendis!

Hvem i alle dager så det for seg?! Ikke jeg i hvert fall haha! Dette kommer til å bli en utfordring uten tvil, men jeg elsker å utfordre meg selv og gjøre ting som er langt utenfor min komfortsone. Det gir meg ordentlig kick, og jeg føler jeg oppriktig vokser enormt som person av å gjøre ting som er ubehagelig og ting som jeg egentlig tror jeg ikke vil få til.

Så nå er jeg her altså! Avreisedagen er i dag, og vi har faktisk allerede dratt avgårde. Klokken 08:00 i morges satte vi oss på en buss, og nå er vi et godt stykke på vei.

Jeg er nervøs, spent, litt redd og veldig forventningsfull. Jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en knallfin opplevelse, men jeg er også forberedt på at det vil bli utfordrende. Spesielt for et såpass lite naturmenneske som meg….

Gleder meg til: bli kjent med den fine gjengen jeg skal på tur med og oppleve fine turer og den norske naturen!

Gruer meg til: drite i skauen, sove i telt, falle ned fra fjell.

Dette året her er virkelig litt av en karusell med ekstremt mye som skjer for min del. Jeg sa jo at jeg har mange hemmeligheter på lur. 😅 neste hemmelighet røpes 2. september… det finnes tydeligvis ingen stopp i meg, dere. Haha!

LETS GO!

Klem fra en soon to be mini arabisk Lars Monsen. Eller no.

NEW IN & 20% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY

JAKKE HER & BUKSER HER

Elsklinger!! <3 Jeg har klikket hjem en hel del fra Nelly i det siste, og jeg har hatt lyst til å vise dere innkjøpet hele uken uten å ha rukket. Nå har jeg endelig fått tatt meg tiden til å shoote! Søndager er i grunn den dagen jeg jobber mest i uka, for da tar jeg igjen alt jeg ikke har hatt tid til i løpet av uka. Uansett! Jeg har en gladnyhet å meddele, som er at dere får 20% rabatt på alt fra NLY By Nelly HER. Tilbudet varer frem til Tirsdag 25.08 klokken 23:59. Så dere har heeele dagen i dag på dere til å gå loco! 💕

🦋 KLIKK HER FOR 20% RABATT PÅ NELLY 🦋

TOPP HER ⎟ BUKSER HER ⎟ CARDIGAN HER

Nei, men altså dette settet???? ELSKER!!! Verdens DIGGESTE stoff!! Det finnes i både sort, rosa og i hvitt. Jeg måtte seff ha det i alle farger, haha. Gjett hvem som kommer til å leve i dette settet i hele høst, da… 🙂

KJOLE HER

Denne kjolen har seriøst alt jeg elsker! Slim i midjen, off shoulder, røøød (❤️) og vide armer.

Denne er virkelig SÅ fin!

TOPP HER & JEANS HER

SHORTS HER & TOPP HER

FLUFFY GENSER HER

TOPP HER & JOGGEBUKSER HER

T-SHIRT HER

OVERSIZED GENSER HER

TOPP HER & BUKSER HER

JAKKE HER

Dette blir min høstjakke i år! Herregud så fin??? Den er varm og god også! Finnes også i sort. <3

BODY HER & SKJØRT HER

TOPP HER ⎟ BUKSER HER ⎟ CARDIGAN HER

DET ER IKKE OFTE JEG HENGER UT FIRMAER, MEN DETTE ER FOR EKSTREMT

Det er ikke ofte jeg henger ut firmaer, da det sjeldent er noe jeg reagerer såpass sterkt på eller som jeg har såpass dårlig erfaring med som gjør at jeg vil advare andre. Men i går, i forbindelse med søsteren min sin fest, er et ekstremt unntak som jeg ikke klarer å la gå forbi uten å advare andre.

Vi brukte firmaet som kaller seg for @Selskapsdekorering og @Dream.selskapslokaler på Instagram til alt på festen, og jeg må bare si at jeg aldri noensinne har vært borti noe så vanvittig uprofesjonelt i hele mitt liv. Ei heller har jeg opplevd at eiere har behandlet kunder/gjester så forferdelig og aggressivt som det disse menneskene behandla oss på i går. Jeg og resten av gjestene er med hånden på hjertet fortsatt i sjokk over hvordan kvelden endte på grunn av dem.

Jeg vil skrive dette her, for at andre skal slippe å bli utsatt for det samme.

Skal dere noensinne bruke noen til hjelp av dekorasjon til selskap, bryllup, fest eller lignende, advarer jeg dere virkelig mot å bruke disse firmaene. Jeg filmet heldigvis en del av hendelsene i går, som jeg har lagret på telefonen min. Heldigvis for oss var det også mange vitner der, som fikk med seg alt på lik linje som meg. For å gi dere et bedre bilde av hvor ille det faktisk var, kan jeg kort si at dama som driver @Selskapsdekorering utøvde vold mot søsteren min, som giftet seg i går. Det sier en god del om hvor elendig “business” disse menneskene bedriver. Jeg vet at mange utenlandske bruker disse firmaene til bryllup og nikah-fester (slik som oss), så derfor vil jeg skrive dette her, slik at andre slipper å sløse pengene sine på et så uprofesjonelt opplegg, som vi dessverre gjorde.

Dere som følger meg vet at det ikke er likt meg å skrive slikt om hverken firmaer eller enkeltpersoner i det hele tatt, men dette tilfelle var såpass ekstremt at jeg sterkt ønsker å dele vår erfaring, slik at andre kan slippe å oppleve det samme. Kanskje vil disse firmaene (spesielt @selskapsdekorering) også få en liten wake up call på hvordan de behandler mennesker de jobber for, slik at de muligens kan gå internt inn i businessen sin og rydde opp i hvordan de driver på, for dette er helt uakseptabelt.

SØSTEREN MIN HAR GIFTA SEG!!!!

MR & MRS

OH my god!!! I GÅR GIFTA STORESØSTEREN MIN SEG!!!! 😭😭😭💕💕💕 Herregud, for en stor dag! Det kommer kanskje som en overraskelse for dere, men Jasmine er jo veldig privat av seg og liker ikke å synes så mye på sosiale medier haha. Derfor har jeg ikke delt noe om dette og generelt om livet hennes tidligere, av hensyn til henne. <3 Men dette har jeg fått lov til å dele – yay!!! 

I går feiret vi med en Nikah (som betyr eksteskap i Islam), og det feires ofte med en fest. Bryllupet blir senere i år, så dette var bare en feiring av nikahen som betyr at de nå er gift!!!!

Jeg synes det er helt sykt at storesøsteren min har gifta seg?! Vi har virkelig blitt voksne nå! Det gikk typ opp for meg på feiringen i går – haha. Det var en skikkelig fint å få feire kjærligheten deres i går. Fineste, fineste Jasmine & Ahmed!

Gratulerer SÅ mye til Jasmine & Ahmed. Håper dere får verdens fineste fremtid sammen, og at jeg snart blir tante…. 🤗💕

💕💕💕💕

Mamma & Jasmine. 💕

SÅÅÅÅ VAKKER!!! 😭

💕 💕 💕

VELKOMMEN til the craziness, Ahmed! 😂😍💕

Ps! Mange lurte på hvor gårsdagens kjole var på instagram i går, og den er gammel fra Nelly. Kjøpte den for lenge siden, og dessverre finnes den ikke lenger.. 😩

I DAG SKJER DET!!!

Nei men guuuud… Det er ikke ofte jeg våkner av meg selv rett over kl 9 på morgenen – let me just tell you that!! I dag, rundt 13:30-14:00 røpes min aller største hemmelighet og drøm for den norske folket. Jeg har gått å holdt på denne hemmeligheten i over et år nå, og truuuust me når jeg sier det har vært PAIN!! 😭😅💕

Men nå er ENDELIG dagen her, dagen hvor jeg kan dele det største som har skjedd meg med dere…. HYL!!!! Det føles SÅ rart å skrive dette innlegget nå, og vite at nyheten straks skal slippes. Wow! Jeg er full i nerver, glede, og følelsene er helt ærlig all over the place. ENDELIIIIIG er dagen heeeeer!!!

Jeg overnatta hos familien i går kveld, slik at jeg skulle våkne sammen med favorittene mine på den store dagen. Hele familien er overlykkelige og minst like spente som meg.

HOLD DERE FAST!!! Snakkes snart med nyheten, jeg deler den først på Instagram. Der heter jeg @isabelsraad. Klem!

DATE & “KRISEN” ER OVER

Reklame | nelly

TOPP ZARA & SKJØRT HER

Date på søndager takker man ikke nei til! I går var en skikkelig fin dag, altså. <3 Det ser virkelig ut som om vi får en ordentlig fin august-måned med tanke på sol og varme. Så sjukt herlig! Jeg kjenner jeg ikke er klar for å gi slipp på sommeren helt enda, selv om den travle høsten allerede har startet denne uka. I morgen og resten av uken er så fullstappa med jobb og prosjekter at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal klare å henge med i svingene. Hoooj hvor det går! Men det skal gå bra, så lenge jeg holder tunga rett i munnen. 😋💕 

På grunn av at denne og de neste ukene (månedene, egentlig) kommer til å bli sjukt hektiske, var det deilig og ikke minst viktig med en “rolig” men gøy dag i går før alt smeller i gang nå. Jeg dro på date (💕) på Süd Øst hvor vi spiste nydelig middag, og der klarte jeg faktisk å få i meg en drink. “Krisa” er over – haha. Lol teit, men dere vet jo at jeg fortalte dere at jeg har fått ordentlig avsmak på alko de siste ukene? Jeg har ikke hatt lyst til å ta meg en drink en gang, ikke en gang på middag med venner. Men i går nøt jeg faktisk én, for første gang på “lenge” for min del haha.

Yuuum!

Til dessert ble det Haralds Vaffler. 💕

mmmm… 😋

Fin søndag! <3

Nå har jeg egentlig planer om å se på premieren av PH kl 22, før jeg stuper rett i seng. I morgen må jeg være opplagt og uthvilt! Jeg får besøk av ei skjønn dame som skal style meg i morgen tidlig til morgendagens shoot. Dette er trolig den største shooten jeg noensinne har gjort, og som jeg noensinne kanskje kommer til å gjøre?? Jeg er altså SÅ spent atte hjelp! Noen ganger må jeg oppriktig klype meg i armen både en og to ganger for å skjønne at jeg ikke drømmer.. Det har vært mange av de øyeblikkene den siste tiden, og fy søren så takknemlig og ydmyk jeg er. Skikkelig, skikkelig, skikkelig heldig er jeg! 💕 

Jeg har planer om å vlogge morgendagen forresten, da det er en såpass stor dag for meg som jeg gjerne vil ta dere med på. Denne nyheten slippes btw på torsdag og HERREFRED, sier jeg bare… HOLD dere fast!! 😩💕😩💕

Vi skrives mer i morgen babes! Stor klem fra meg, og god natt når den tid kommer. Love you!!