JEG LEVER

Hei fininger!

Jeg savner dere! Ikke bare litt heller. Som dere vet er jeg på 71 grader nord innspilling, og derfor er det ganske så stille her inne. Det samme på sosiale medier.

Jeg har ikke lov til å si noe om selve innspillingen eller hvor vi er, men det jeg kan si er at dette definitivt er det tøffeste jeg har utsatt meg selv for. På både godt og vondt. Men akkurat nå koser jeg meg! Det har så langt vært noen veldig tøffe dager, men også noen super fine som jeg har sittet med et svært smil rundt munnen døgnet rundt. Det er jo en del av greia, da. At det skal være tøft og hardt (det er tross alt 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis). Så bare kos blir det naturligvis ikke, og jeg er forberedt på at det vil bli hardt og vanskelig. Spesielt for en ikke-trent person som meg, som dessuten ikke engang går på tur eller er noe i naturen. Men det var jo derfor jeg ville bli med også, for å gi meg selv en ordentlig utfordring uten like.

Det er to-tre år siden jeg var med på en innspilling hvor jeg ikke har tilgang til telefonen noe spesielt, annet enn en sjelden gang når vi får de utdelt av produksjonen.

Hvordan går det med dere der hjemme? Jeg er noeeee misunnelig på dere som kan sove i egen seng og ikke i telt, og spise vanlig mat. Haha!

Jeg har skikkelig godt av denne reisen, og helt ærlig er livet uten telefonen ganske herlig. Jeg blir avslappa i sinnet, uten alt stress og pes som telefonen kan bringe med seg.

Jeg titter innom både her og på stories når jeg får tilgang til telefonen fremover også. Jeg vil gjerne gi fra meg livstegn og kommunisere med dere selv om jeg nå er på tidenes eventyr.

Jeg håper dere har det bra!

Stor klem fra meg! <3

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg