25% RABATT PÅ NELLY & NEW IN

Reklame | NELLY

TOPP HER & BUKSER HER

Hei, babes!! Jeg har nettshoppet litt, da Nelly har 25% rabatt nå! Det gjelder på alt fra NLY Brands, som er der jeg handler aller mest. <3 Disse corona-tidene gjør at jeg blir sittende veldig mye fremfor mac-en i kjedsomhet, og da hender det at jeg klikker hjem litt nytt.. Spesielt når det er gode rabatter, slik som det er nå. 25% rabatt er jo fab!!

Under her viser jeg dere innkjøpet mitt! Dere får 25% rabatt på absolutt alt som jeg har klikket hjem, blant annet. Det samme gjelder antrekket på bildet over her.

🌸 KLIKK HER FOR 25% RABATT PÅ NELLY 🌸

(Rabatten går ut 1. mai klokken 10:00 og gjelder på NLY Brands)

1. HER ⎟ 2. HER (40% rabatt på disse nå!) ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. OVERDEL HER & TRUSE HER ⎟ 2. TOPP HER & TRUSE HER ⎟ 3. TOPP HER & TRUSE HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

FEM KJAPPE

Reklame | nelly

SETT HER

NÅ: 25% RABATT PÅ NELLY HER!

(Rabatten går ut 1. mai)

______

Mente du å disrespecte andres kultur gjennom storyen der du smakte på pakistansk godteri?

– Absolutt ikke! Det var så klart aldri intensjonen min. Jeg er utenlands selv, liksom. Men helt ærlig – jeg skjønner ikke at det er noe å ta seg nær av? Jeg personlig hadde da aldri brydd meg om noen hadde lagt ut noe likt om arabisk godteri? Skjønner ikke helt. Det er snakk om en godtebit, liksom. Kom igjen! Jeg fikk kun tre meldinger på DM fra folk som syntes det var stygt av meg på grunn av kulturen sin, men ellers har ingen reagert. Bortsett fra de to “kule” gutta på 22 og 28 år som kalte meg både det ene og det andre. På grunn av godteri. 🙂 🙂 🙂

Men igjen: om noen ble fornærma av at jeg ikke likte den godtebiten jeg smakte, beklager jeg det. Jeg mente så klart ingenting vondt. Jeg liker heller ikke brunost og reagerer likt på det, så da håper jeg at nordmenn heller ikke blir krenka. De fleste så humoren i storyen min, som var hele poenget. Og det er godt å se at mange av dere lo av det og syntes hele opplegget var morsomt, for det var jo det det var ment som. 

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er ekstremt kresen i matveien, og det har jeg delt ofte med følgerne mine. Så derfor er det gøy når jeg har sånne “taste tests”, for som oftest ender det opp i katastrofe haha. Pakistansk, norsk, amerikansk, kinesisk mat/snakcs.. Ingen forskjell. Jeg er bare kresen og tenkte det kunne være en gøy greie å gjøre på story, hvor jeg smakte på godteriet søsteren min hadde kjøpt med hjem til familien. Ingenting mer enn det. Og for de aller fleste var det morsomst også, bortsett fra tre stykk som sendte meg en DM + disse to skjønningene som kalte meg både “forpult hore” og en “wannabe nordmann som var full i plastikk”.

Jeg respekterer at vi alle er forskjellige, og selv om jeg ikke hadde blitt krenka av at noen reagerte likt på arabisk godteri, må jeg også skjønne at andre kanskje kan bli det. Så til dere som syntes det var dumt av meg: jeg beklager, og det var aldri min intensjon å være respektløs.

Hvorfor er du så mye med familien? Man skal jo holde seg mest mulig for seg selv, bortsett fra de man bor med.

– Alle andre familier som bor sammen, er sammen hele tiden i disse tider. Jeg bor teknisk settt i egen leilighet, men jeg har gåavstand til mamma som gjør at vi henger sammen hver eneste dag vanligvis. Så selv om vi teknisk sett ikke bor under samme tak, bor vi likevel så og si sammen, om du skjønner? Vi er såpass mye samlet hele tiden at jeg anser den regelen til å gjelde meg og min familie også. Venner derimot treffer jeg så og si ikke overhodet. Men familien min er en annen sak, som jeg akkurat forklarte. <3

Hvordan påvirker corona-situasjonen dere influensere?

– Nå kan jo jeg bare snakke på mine egne vegner. Jeg personlig har ikke merket til noe forskjell når det kommer til det økonomiske. Jeg har fortsatt mine faste samarbeid og får stadig nye forespørsler.

Det som derimot har vært negativt for min del er at  to prosjekter som jeg har jobbet så hardt på, har måttet bli lagt på is inntil videre. Jeg jobber med folk i utlandet på begge disse prosjektene, og det er jo umulig å reise for å få landet mer detaljer og ta beslutninger sammen. Ikke alt kan gjøres over FaceTime i dette tilfelle. Så her sliter jeg, men jeg har jo ingen andre valg enn å ha is i magen og vente det ut.

Er du på Tinder?

– Jeg har en profil der som jeg egentlig opprettet grunnet en video. Meeen jeg har fortsatt appen og er innom i blant, men jeg er ikke akkurat aktiv. Jeg har noen fååå matcher, men helt ærlig skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg har appen en gang. Jeg hadde aldri våget å dratt på en tinder-date, liksom. Blir nervøs av bare tanken. Haha!

Kunne du reagert på ex on the beach ettersom eksen din er med der?

– Jeg har faktisk tenkt på det. Hadde dere likt det? Isåfall kan jeg absolutt gjøre det! Tror det kunne blitt interessant. 🙌🏻

MITT “NYE” SOVEROM

Reklame | DESENIO

Nå har jeg noe GØY å vise dere, babes!! Det eneste rommet i leiligheten som jeg ikke har vært helt ferdig med, og dermed ikke fornøyd med, har vært soverommet mitt. Det har manglet detaljer der, som jeg ikke har prioritert å få på plass. FØR NÅ!

Jeg satte av en kveld for litt siden, til å scrolle på Desenio for å finne posters og rammer til å freshe opp soverommet mitt med. Det er mye tomme vegger der inne, som sårt trengte å fylles opp med et eller annet!

Jeg elsker jo Desenio! Det vet dere garantert fra før, spesielt fordi jeg har samarbeidet med dem over flere år nå. Hver leilighet jeg har bodd i, har jeg pyntet opp med posters fra Desenio.

GLADNYHET! RABATTKODEN «RAAD30» GIR DERE 30% RABATT PÅ POSTERS HOS DESENIO!!! <3 Koden er gyldig mellom 28-30 april.(Koden gjelder ikke på rammer og handpicked/collaboration posters).

OK, dere – her er mitt soverom nå!

Se så fint disse posterne i gull rammer gjorde seg over sengen! ELSKER!

POSTER HER & GULL RAMME HER

Strørrelse 50 x 70

POSTER HER & RAMME HER

Størrelse 50 x 70

POSTER HER & RAMME HER

Størrelse 50 x 70

Se så fint det er på soverommet mitt nå! Ahhh, jeg virkelig elsker det! Jeg gikk for litt farger her inne, for å få en litt mer «sommerlig» vibe. Vanligvis liker jeg nøytrale farger, men nå ville jeg slå til og være litt mer fargeglad. Det er jo super fint!

Det jeg synes er super bra med Desenio (bortsett fra at de har sjuuuukt mye fint utvalg), er at de har en genial funksjon som heter «eksempel-byggevegg». Der kan du altså sette sammen bilder, posters og rammer for å se hvordan de passer sammen! Det hjelper veldig på for å se hvordan det vil se ut hjemme på veggen i leiligheten. Elsker at de har denne funksjonen, og jeg bruker den alltid når jeg skal klikke hjem nye posters og rammer.

I stua har jeg hatt denne bildeveggen siden jeg flyttet inn. Jeg ELSKER den!! Og herlighet så mange spørsmål jeg har fått om posterne som pryder veggen her i stua. Det er skikkelig hyggelig at dere synes det er fint. Jeg skulle i utgangspunktet bare vise dere mitt «nye» soverom i dette innlegget, men jeg måtte jo bare ta med stua også. Her har dere lenker til hver posters, samt størrelse på bildene. Det er det mange som har lurt på, så da måtte jeg naturligvis inkludere det også i denne posten. <3

Til venstre: poster her & ramme her (str 50 x 70)

I midten: poster her & ramme her (str 70 x 100)

Til høyre: poster her & ramme her (str 50 x 70)

______

Jeg virkelig elsker posterne og rammene som pryder veggene i hjemmet mitt! Så, så, så fint! Hva synes dere? You like?! <3

MITT MEST ETTERSPURTE ANTREKK

Reklame | plt & nelly

SKJØRT HER ⎟ BLAZER HER ⎟ BODY HER ⎟ VESKE PRADA ⎟ ØRERINGER HER ⎟ SNEAKERS HER

______

Jeg har nok aldri noensinne fått SÅ mange spørsmål om et antrekk som jeg har fått på dette. Det er skikkelig hyggelig, for fy søren som jeg elsket denne looken selv! Classy, fin og gjennomført! Jeg har linket til alle plaggene ovenfor her, til alle som har spurt. 😘 Dm-en min på Instagram har seriøst vært overfylt med spørsmål om hvor dette antrekket er fra, så here you go babes!! <3

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

VERDENS FINESTE SETT HER

_____

Hvor mye kostet leiligheten din?

– Over fem millioner. I tillegg brukte jeg mange hundre tusen på oppussing. Det er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort, og jeg er ekstremt stolt over boligkjøpet. Det har vært et mål lenge, og endelig fikk jeg det i boks! <3

Hvor mye penger bruker du på mat i måneden?

– Ahh, denne er vanskelig å besvare! Jeg bruker en del penger på mat, faktisk. Spesielt på grunn av at jeg liker å bestille mat… Det kan også variere veldig fra måned til måned, men nå som jeg er ekstremt mye hjemme på grunn av omstendighetene, spiser jeg også veldig mye oftere enn jeg vanligvis gjør når jeg er mye på farten. Jeg tror det er realistisk å si at jeg bruker alt mellom 5.000 -10.000 kroner på mat i måneden.

Dater du noen akkurat nå?

– Nope, det gjør jeg ikke. Det er lenge siden jeg har vært så singel som det jeg er nå, vil jeg påstå.

Hvilken sko størrelse har du?

– 36!

Kunne du vurdert å levd en vegansk livsstil?

– ÅHHH, ja!! Jeg har lenge hatt lyst til det! Problemet mitt er bare det at jeg er sjuuuuukt kresen i matveien og spiser få grønnsaker. Men jeg har to kjøttfrie dager i uken uansett da, så jeg føler det utgjør en liten forskjell om ikke annet. <3

Hva er det neste “dyre” du sparer til av designer ting?

– En Rolex!

Din største fobi?

– USCH, tær!!! HAAATER! Før var jeg så ille at hvis gutten kom borti meg med tærne under sex, var jeg nødt til å avbryte det hele. Hahah, det var ille!! Jeg har heldigvis kommet meg de siste årene, så det er jo bra. 😂 Men jeg avskyr altså tær fortsatt. Det gir egentlig null mening, for jeg mener – det er jo tross alt en del av kroppen vår? Jeg har ingen forklaring på det selv ass, annet enn at jeg vet at hele kroppen min vrir seg dersom jeg får en tå på meg. Normalt…

Hvor er skittentøyskurven din fra, som du viste på story?

– Den er fra Zara Home!

Hvordan var det å være tilbake i hjembyen Stavanger?

– Åh, det var skikkelig fint! Det er snart et år siden jeg var der sist, men da var det i forbindelse med en tung begravelse. Denne gangen var jeg jo der på jobb, men jeg koste meg likevel veldig. Det var emosjonelt å besøke gamle trakter, da det brakte frem gamle minner. Både gode og gamle. Jeg elsker dog Stavanger, og vil bli flinkere til å besøke hjembyen min oftere. Så snart denne pandemien er over, så klart.

Hvilken film gråt du så mye over på story tidligere i uken?

– A miracle in cell number 7! Dere MÅ se den! Den er dog på tyrkisk, men er tekstet på engelsk. Verdens fineste film! Jeg tror aldri jeg har grått så heftig av en film ever, haha.

Sliter du med traumer fra barndommen din?

– Ja.

Har noen du kjenner vært i fengsel?

– Ja, jeg har kjennskap til flere som har sittet i fengsel. Ingen jeg er close med, da.

Er Mamma Raad din biologiske mamma?

– Ja. <3

Tjener du penger på TikTok?

– Nei, det gjør jeg ikke. Jeg heter @Isabelsraad_ der, forresten!

Hvorfor henger du kun med nordmenn?

– Det gjør jeg ikke. Hverken Newa eller Golnaz er nordmenn. Ikke at det har noen som helst betydning hvilken etnisitet mine venner har. Synes det er et merkelig spørsmål, egentlig.

STAVANGER I BILDER

Hei, dere! Jeg knipset en hel del bilder da jeg var i Stavanger. Til tross for at jeg kun var der i 1,5 døgn, klarte jeg å dokumentere turen gjennom 30 bilder som jeg vil dele med dere her. <3 Det var noen innholdsrike, meningsfylte, emosjonelle og HEKTISKE timer i hjembyen min. Vi var over alt på den korte tiden vi var der, for å rekke å gjøre alt som skulle gjøres. 

Og jeg må bare understreke nok en gang at grunnen til hvorfor mamma, Jasmine og jeg reiste til Stavanger i utgangspunktet var på grunn av en jobb som skulle utføres.

Mamma klar for avreise! Godt forberedt! 🙂

Mamma på Viste-stranden.

<3 <3

Her bodde mormor når vi var små.. <3

 

Pizza på sengen. Det behøvdes første kvelden!

Jeg rakk å besøke bestevenninnen min Michelle!! Hun og kjæresten Elias har kjøpt seg ny leilighet sammen, samt skaffet verdens skjønneste hund. Jeg er så glad vi rakk innom! <3 Alltid like godt å få henge med henne igjen. HATER at vi bor i forskjellige byer! 🙁

Se så fint!! SÅ stolt over dere, Michelle & Elias! <3

Besøkte stedet jeg bodde på når jeg bodde i fosterhjem.

På denne fotballbanen har jeg tilbrakt store deler av oppveksten min.

Her gikk jeg på skole fra 1-5 klasse!

 

Besøkte himmelens fineste engel. ❤️

min fredag

Verdens beste lesere. <3 Hei! Denne fredagen har vært en veldig treig her hjemme hos meg. Jeg har vært helt utslitt mentalt etter Stavanger-turen, så jeg merket fort da jeg våknet i dag tidlig at denne dagen kom til å bli rolig. Jeg har likevel vært ganske produktiv, så egentlig er jeg nokså fornøyd med dagen likevel – selv om det har gått i et sakte tempo.

I dag har jeg altså gjort følgende:

–  Jeg har satt på to klesvasker (jeg får sånn sjuk indre ro når jeg vasker klær, er det rart??)

– Spilt inn to samarbeid.

– Hatt mamma over på besøk. <3

– Fått to leveranser på døren.

– Ryddet litt her hjemme.

OK, nå innser jeg at denne fredagen kanskje ikke har vært så “treig” likevel, lol. 😂

OG HALLO, dere!! En gladnyhet jeg fikk med meg i dag er at myndighetene nå skal gå inn og innføre nye regler på flyvninger, så det er jo super bra!!! Les artikkelen på NRK her. Ting skjer i hvert fall, og det er fint å se at regjeringen trår inn der også, når Norge er så flinke på alle andre felt allerede gjennom denne pandemien.

I <3 MY SNACKS…

Ellers har jeg egentlig bare surret rundt i pysjen fra morgen til kveld, unntak av da jeg spilte inn det ene samarbeidet. Da skiftet jeg til noe mer presentabelt, før jeg hoppet tilbake i pysjen igjen. Heh! Jeg lever seriøst i joggeklær og pysj for tiden. Faktisk siden jeg kom hjem fra Sri Lanka. De eneste gangene jeg orker å kle meg ordentlig er når jeg jobber. Ellers går jeg rundt som en potetsekk. Men vet dere? Jeg synes nesten det er litt digg å gi så faen, jeg! Er jeg den eneste? Jeg er jo ellers veldig glad i å pynte meg og føle meg fin, men de siste ukene har jeg ikke orket å bry meg. Jeg har heller ikke følt behov for å hverken sminke meg eller fikse håret. Og digg er det! Jeg tenker jeg får “nyte” det så lenge det varer. 😅

Hvordan har dere det for tiden? Jeg håper dere har det bra! <3 Jeg vil egentlig ønske dere en god helg, men jeg mener – hva er egentlig forskjell på helg og ukedager for tiden.. Jeg har ikke en gang kontroll på hvilken ukedag det er egentlig. Jeg tar meg ofte i å sjekke i kalenderen, for og klare å henge nogenlunde med i svingene.

Jeg runder av her.. Nå skal jeg hoppe i dusjen, smøre meg inn i digg bodylotion, kaste meg i sengen og se på serier til jeg sovner. <3 God natt når den tid kommer, fininger! STOR KLEM!! <3

SKIVEBOM?

Reklame | nelly

FOR 25% RABATT PÅ NELLY: KLIKK HER & OPPGI KODEN “NLYSUMMER” I KASSEN!

(Gyldig frem til i morgen (24/4) klokken 10:00 og gjelder på alt fra NLY Brands)

________

Pjuh, og der var jeg trygt hjemme i Oslo igjen.

OK, det forrige innlegget mitt skapte veldig mye diskusjon og blest.

Jeg burde kanskje gjort litt research før jeg trykket på publiser-knappen, for det viser seg at staten ikke lenger eier aksjer i SAS? At de solgte alle sine resterende aksjer i 2018? Det har ikke jeg fått med meg, så den tar jeg på egen kappe. Beklager for feilinformasjonen der!

Jeg leser det dere skriver, og jeg ser at noen er enige med meg, mens andre synes innlegget var total skivebom. Jeg respekterer dere alle – virkelig. Det er vanskelig å vite hva som er rett og galt i disse tider, for det er tross alt en helt ny situasjon for oss alle. Men jeg står fortsatt ved det at jeg synes det er veldig spesielt at det er lov å fylle opp fly til den grad i disse tider. At man får sitte skulder til skulder. Det er min mening. Dere får gjerne være uenig. 

Jeg leser også at noen reagerer på at jeg har “dratt med meg” familien på turen, og det eneste jeg kan si er at det ikke stemmer at jeg har “dratt de med” bare for at. De er en del av akkurat det jobb-oppdraget jeg hadde i går og i dag, og derfor var de med.

I tillegg vil jeg dere skal vite at denne jobb-turen ikke er noe jeg selv, alene, står ansvarlig for. Jeg har kontrakter jeg må forholde meg til, og andre mennesker jeg jobber med. Denne turen var ikke i regi av kun Isabel Raad AS, som de fleste andre oppdragene mine er. Derfor er det ikke bare opp meg. 

Likevel vil jeg dere skal vite at jeg har avlyst mange andre jobb-reiser den siste tiden, nettopp fordi jeg ikke ønsker å fly i disse tider. Jeg, som mange andre, synes i utgangspunktet ikke det er forsvarlig. Men akkurat denne turen var veldig viktig, og derfor måtte jeg til Stavanger. Som sagt, alle andre reiser i forhold til jobb har jeg avlyst, men denne ene hadde vi ingen annen utvei på. Dessverre.

JAKKE HER ⎟ JEANS HER ⎟ SNEAKERS HER ⎟ VESKE PRADA

Jeg har fått noen meldinger fra ansatte i SAS som har forklart situasjonen litt nøyere for meg, og det har naturligvis fått meg til å se mer av det hele bildet. Jeg skjønner at det er fare for at flyselskapene går konkurs og at mange av de ansatte i flyselskapene er permiterte, og det derfor er enda vanskeligere å få til flere flyavganger. Takk for at dere gir meg mer kunnskap om situasjonen! Det har vel i det minste gitt meg litt mer forståelse.

Jeg synes vel i bunn og grunn bare at det er rart at man kan være nærmest 200 personer samlet under samme tak, når alle andre tiltak er såpass strenge. Her i Norge tar vi denne krisen på fulleste alvor, og dermed hadde jeg ikke heller forventet å bli bemøtt av et fullstappa fly i går, spesielt ikke da alle forhåndsregler og restriksjoner var såpass tydelige og følgt opp på Gardermoen, før ombordstigning. Da forsvant jo hele vitsen, på en måte. Jeg trodde helt enkelt at flyselskapene også var pålagt visse restriksjoner, som alle andre i landet.

Men igjen: mange av dere har gode poeng og jeg tar til meg det dere skriver. Jeg personlig synes bare i bunn og grunn at også flyselskap (SAS inkludert) burde ta ansvar for å i det minste forsøke å forhindre smitte, slik som alle andre i Norge er pålagte og følger restriksjoner på. Det er merkelig at flyselskapene tydeligvis er et unntak? Her synes jeg myndighetene burde trå inn, og det er kanskje de frustrasjonen burde vært rettet mot.

Jeg vil uansett beklage at jeg ikke hadde all fakta på bordet før jeg publiserte det forrige innlegget. And let’s be honest, dette er kanskje ikke min sterkeste side. 😂 Sorry!! <3

SKAM DERE, SAS!!!

Jeg må bare få prate ut om noe som har etterlatt meg, søsteren min, mamma og to kollegaer helt paff og som noen evige spørsmålstegn.

Vi reiste til Stavanger i går, i jobb-setting. Jeg er altså ikke i Stavanger på en «hobby-tur», men en tur jeg gjør i forbindelse med jobb. Jeg må bare få understreke det.

Da vi flydde hit, ble vi fort veldig engstelige. Vi flydde med SAS. Når vi skulle boarde på flyet, reagerte vi på at det var veldig mange mennesker som ventet på å få komme ombord på samme fly. Det så ut som om at det skulle bli et fullt fly.

Og hva tror dere var tilfelle?

Joda, STAPPFULLT fly! Heeeelt stappa!

Ingen 1-meters avstands regel på SAS i hvert fall. Og det er jævlig spesielt. SAS er tross alt statseid??? Burde ikke staten da trå inn og sette noen regler på flyene sine, og unngå å ha fullstappa fly hvor passasjerene sitter helt oppe i hverandre? Burde det ikke være en regel på at man burde få en 3-seters per passasjer??? Eller i det minste ha et tomt sete i mellom hverandre???

Hvorfor gjelder ikke 1 til 2 meters avstandsregelen på SAS sine fly? Hvorfor er det NULL restriksjoner???

Det gir absolutt INGEN mening!

Hvorfor skal staten være sååå opptatt av å slå ned på at mange folk samles i grupper, på grunn av smittevern, men på statseide SAS er det åpenbart ingen som kunne brydd seg mindre? Man kunne jo trodd at det er pengene som skriker høyt her.

Det flyet vi flydde ned med fra Oslo til Stavanger klokken 10:10 på onsdag (i går) skulle uten tvil blitt delt opp på to flyvninger med tanke på hvor mange passasjerer som skulle ombord. Men da taper vel SAS penger, ikke sant? Så da gjelder ingen regler som myndighetene har pålagt alle oss andre i dette landet?

Et så stappfullt fly er I HVERT FALL like ille som store folkegrupper som samler seg rundt om i Norge??

For å få dere til å skjønne hvor ille dette er, rommer altså et slikt Boeing-fly rundt 220 mennesker. Og flyet vårt var FULLT! Det er TOTALT GALSKAP at SAS får holde på sånn????

På Gardermoen var det regler mot korona som var overholdt. En meters avstand i sikkerhetskontrollen og ved innsjekksskranken hadde de dessuten bånd for å holde avstand mellom passasjerer og de ansatte. Men så fort man kom inn på flyet, var det NULL restriksjoner. Hvorfor?

Noe annet som er meget spesielt er at reglene myndighetene har pålagt oss medborgere i samfunnet, er blant annet at det for eksempel kun er lov med 20 pers i bryllup og begravelser. Men på statseide fly kan man være samlet over 200 personer? Hvor man dessuten sitter skulder til skuler, som sild i tønne?

Kan noen vær så snill å forklare meg hvordan dette er lov?

Jeg reagerer skikkelig sterkt på dette. Det er for dårlig!

Hadde det ikke vært for at jeg må reise innenlands for å jobbe nå, hadde jeg så klart ALDRI satt meg på et fly nå. Men jeg, som mange andre i dette land, er nødt til å reise innenlands for å jobbe. Selv i disse tider.

Jeg må bare også tilføye at den ene kollegaen min kom i dialog med en annen medpassasjer, som dessuten var sykepleier. Hun var fly forbanna av å se hvordan SAS får holde på.

Dette er helt bak mål og burde absolutt settes lys på.

Skam dere, SAS!

MITT SVAR TIL JODEL-STORMEN

Hei, dere. <3

Jeg synes egentlig det er litt spesielt å måtte skrive dette innlegget, men samtidig synes jeg i grunn det er forståelig også. Spesielt på grunn av “stormen” på Jodel i dag. Herregud, som det tok av?

Jeg vil dere skal vite en ting, og det er at jeg ikke deler hele mitt privatliv på sosiale medier, ei heller her på bloggen. Noe holder jeg privat, med all rett. Likevel opplever jeg hele tiden at mange av følgerne mine nesten forventer og krever at de har rett på å få vite hver minste detalj om hver minste ting som skjer på privaten. Ja, jeg deler mitt liv på nett, men jeg deler langt i fra alt. Det er så sinnsykt mye dere ikke vet, som jeg rett og slett velger å ikke dele av ulike grunner.

Nå vil jeg likevel oppklare i en ting. DM-en min har eksplodert av screenshots fra Jodel, samt spørsmål om “antakelsene” stemmer.

Ja, jeg ble nok observert ute sammen med eksen min Pierre i dag. Sist jeg sjekket, er det ikke ulovlig å være venn med sin ekskjæreste? I følge Jodel, er det tydeligvis den største synden i verden.

Pierre og jeg delte 3-4 år sammen. Som kjærester. Men før vi ble kjærester, var vi bestevenner. Vi har delt utrolig mange fine minner sammen og hatt en helt absurd reise gjennom de årene vi var kjærester. Hele mitt “offentlige liv” har jeg så og si delt sammen med han.

Nå har det gått to år ca siden vi gjorde det slutt. På de to årene har vi ikke hatt kontakt. Men nå har det gått såpass lang tid at vi begge har lyst til å være hverandres venn. Jeg er super glad i han, og det kommer jeg alltid til å være. Vi fungerte ikke sammen som kjærester, men vet dere? Å ha han tilbake i livet mitt som en venn gjør meg ordentlig glad!

Så mitt svar til Jodel og alle andre som har lurt i dag: nei, vi er ikke kjærester og kommer ikke til å bli det heller. Vi er gode venner og er veldig glad i hverandre. Som venner.

En annen ting som jeg gjerne vil gjøre dere litt mer observante over, er at det er mye ved en situasjon dere ikke vet, men som dere likevel har all verdens formeninger om og dømmer opp i mente uten å blunke et sekund.

Klokken 03 i natt fikk jeg en telefon av Pierre hvor han var helt panisk. Dere som har følgt meg helt siden tiden vi var sammen, husker kanskje at han fikk et veldig alvorlig anfall for noen år tilbake, som endte opp med ambulanse, operasjon og full overvåkelse? Det var helt forferdelig for han å gjennomgå, og det var helt forferdelig å være vitne til.

I går fikk han et nytt slikt anfall.

Jeg kastet meg i en taxi så fort jeg kunne, for å stille opp for en person jeg bryr meg mye om. Og derfor hang vi også hele dagen i dag, for jeg ville ta vare på han og passe på at han følte seg trygg og hadde det bra. Så denne dagen har egentlig vært tung for han, og det at vi kunne gå ut for å gå oss en tur, betydde mye etter anfallet i natt.

Jeg håper dere som føler dere truffet av det å være sjukt dømmende og mene så sykt mye om en situasjon dere ikke har peiling på, kan få en liten oppvekker. Slutt å skriv ekle ting om mennesker. Slutt å bare anta piss. Slutt å spre rykter.

Vi tilbrakte en fin dag sammen i dag, og har vært venner en stund nå. Ingenting mer enn som så.

Jeg synes det er sjukt fint å kunne være venn med en ekskjæreste. Det er ikke alltid det går, og for oss gikk det ikke på to år. Men nå er vi der at vi synes det er fint og vil være en del av hverandres liv. Som venner. Og det synes jeg er veldig fint.