UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

VERDENS FINESTE SETT HER

_____

Hvor mye kostet leiligheten din?

– Over fem millioner. I tillegg brukte jeg mange hundre tusen på oppussing. Det er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort, og jeg er ekstremt stolt over boligkjøpet. Det har vært et mål lenge, og endelig fikk jeg det i boks! <3

Hvor mye penger bruker du på mat i måneden?

– Ahh, denne er vanskelig å besvare! Jeg bruker en del penger på mat, faktisk. Spesielt på grunn av at jeg liker å bestille mat… Det kan også variere veldig fra måned til måned, men nå som jeg er ekstremt mye hjemme på grunn av omstendighetene, spiser jeg også veldig mye oftere enn jeg vanligvis gjør når jeg er mye på farten. Jeg tror det er realistisk å si at jeg bruker alt mellom 5.000 -10.000 kroner på mat i måneden.

Dater du noen akkurat nå?

– Nope, det gjør jeg ikke. Det er lenge siden jeg har vært så singel som det jeg er nå, vil jeg påstå.

Hvilken sko størrelse har du?

– 36!

Kunne du vurdert å levd en vegansk livsstil?

– ÅHHH, ja!! Jeg har lenge hatt lyst til det! Problemet mitt er bare det at jeg er sjuuuuukt kresen i matveien og spiser få grønnsaker. Men jeg har to kjøttfrie dager i uken uansett da, så jeg føler det utgjør en liten forskjell om ikke annet. <3

Hva er det neste “dyre” du sparer til av designer ting?

– En Rolex!

Din største fobi?

– USCH, tær!!! HAAATER! Før var jeg så ille at hvis gutten kom borti meg med tærne under sex, var jeg nødt til å avbryte det hele. Hahah, det var ille!! Jeg har heldigvis kommet meg de siste årene, så det er jo bra. 😂 Men jeg avskyr altså tær fortsatt. Det gir egentlig null mening, for jeg mener – det er jo tross alt en del av kroppen vår? Jeg har ingen forklaring på det selv ass, annet enn at jeg vet at hele kroppen min vrir seg dersom jeg får en tå på meg. Normalt…

Hvor er skittentøyskurven din fra, som du viste på story?

– Den er fra Zara Home!

Hvordan var det å være tilbake i hjembyen Stavanger?

– Åh, det var skikkelig fint! Det er snart et år siden jeg var der sist, men da var det i forbindelse med en tung begravelse. Denne gangen var jeg jo der på jobb, men jeg koste meg likevel veldig. Det var emosjonelt å besøke gamle trakter, da det brakte frem gamle minner. Både gode og gamle. Jeg elsker dog Stavanger, og vil bli flinkere til å besøke hjembyen min oftere. Så snart denne pandemien er over, så klart.

Hvilken film gråt du så mye over på story tidligere i uken?

– A miracle in cell number 7! Dere MÅ se den! Den er dog på tyrkisk, men er tekstet på engelsk. Verdens fineste film! Jeg tror aldri jeg har grått så heftig av en film ever, haha.

Sliter du med traumer fra barndommen din?

– Ja.

Har noen du kjenner vært i fengsel?

– Ja, jeg har kjennskap til flere som har sittet i fengsel. Ingen jeg er close med, da.

Er Mamma Raad din biologiske mamma?

– Ja. <3

Tjener du penger på TikTok?

– Nei, det gjør jeg ikke. Jeg heter @Isabelsraad_ der, forresten!

Hvorfor henger du kun med nordmenn?

– Det gjør jeg ikke. Hverken Newa eller Golnaz er nordmenn. Ikke at det har noen som helst betydning hvilken etnisitet mine venner har. Synes det er et merkelig spørsmål, egentlig.

41 kommentarer
  1. Jeg bruker også 36 i sko haha (eller 35/36 da). Veldig rart det siste spørsmålet der ja! Som om det skal ha noe å si hvilket etnisitet de man henger med har?

  2. Fikk lyst til å teste Tanrevel! Men hvorfor kan man ikke ha dagkrem på først? Har veldig tørr hud og blir helt stram i ansiktet med en gang jeg har renset det. Vil det ha noe å si for hvordan påføringen blir? Og hvor lenge varer en flaske? 🙂 Er den kun til ansiktsbruk?

   1. You should!! Jeg elsker virkelig produktet 🙂 Jeg tror det er fordi påføringen ikke blir like bra, om man har produkter på før. Man skal ha helt rent ansikt. <3 Den er til ansikt, ja! Klem!

  3. Håper ikke du blir å sette på vipper igjen. Helt ærlig de vippeextensionsene du satt på og hadde på til hverdag og ble litt mye og fikk sånn «ladyboy» vibes av det. Så fin som du er nå har du ikke vært på LENGE!!!! Du har også fått litt ettervekst og det hadde vært gøy å se deg med din naturlige farge igjen. Ved med å gro ut etterveksten?

   Du er så naturlig pen. Misunnelig 🥺😍

  4. Heii, lurer på om du kunne tenkt å ha en personlig assistent? Vil gjerne søke om det kan være aktuelt. Har førerkort også om du trenger private driver😄 Send meg en e-post om det kan bli aktuelt. Er permittert så trenger desp en ny jobb

   1. Hei! Tusen takk for interessen, det gjør meg ydmyk og glad!! <3 Jeg trenger dessverre ikke assistent slik som det ser ut nå. 🙁 Masse lykke til med jakt på ny jobb, da!! You got this!

   2. Heii Bella!
    Litt sent for ukens spørsmål, men kanskje det blir med neste uke? Jeg lurer på om du cashet ut for leiligheten din – eller om du har lån? Uansett – boss ass woman, well done you! (PS: liker den nye corona vrien vi ser på snap. Godt å se at andre også tar livet kuli, takk som deler🧡)

   3. Heii Bella!
    Litt sent for ukens spørsmål, men kanskje det blir med neste uke? Jeg lurer på om du cashet ut for leiligheten din – eller om du har lån? Uansett – boss ass woman, well done you! (PS: liker den nye corona vrien vi ser på snap. Godt å se at andre også tar livet kuli, takk som deler🧡)

  5. Hvordan kan du ha så god kontakt med din mamma ettersom hun mishandlet deg slik at du måtte på fosterhjem?

    1. Unnskyld, beklager så mye for min uvitenhet og spørsmålet deretter. Bor i utlandet så får ikke bestilt boka di og lese den, og har ikke funnet den når jeg har vært i Norge. Håper jeg får tak i den.

  6. Er verken newa eller golnaz født i Norge? Dersom de er født i Norge så er de jo nordmenn, selv om foreldrene er fra et annet land:)

  7. En investering ønsker man gjerne avkastning på. Markedet har stått på stedet hvil siden du kjøpte leiligheten.

   Alle fornuftige prognoser viser nedgang i eiendomsmarked på kort og mellomlangt sikt (3-5 år) på hvilket måte er dette din beste investering?

   Eller er det mer følelsesmessig det å eie noe du tenker på?

   Legg fra deg planer om rolex og alt annet. Børs klimaet er surt om dagen og selskaper blør grunnet korona. Pøs pengene dine inn i markedet. Det er som å plukke penger på gata. Slik markedet er nå er det umulig å ikke tjene penger på relativt kort sikt.

   Så kan du heller kjøpe 10 Patek Philippe neste år, istedenfor en fille Rolex nå:)

   1. Med mindre hun skal flytte i morgen er en leilighet i Oslo sjelden en dårlig investering.
    Forøvrig enig i at man heller burde gå for Patek. Rolex er så oppbrukt og gir ikke status lenger. Allemannseie.

  8. Så gøy at du har hatt lyst til å spise mer vegansk! Jeg er superkresen selv, er som deg i matveien. Liker ikke mye grønnsaker og er glad i mye typisk «junk». Men, det er faktisk mulig å være veganer og også være kresen og ikke like grønnsaker! Jeg kan gjerne gi deg oppskrifter eller tips på hvordan du kan spise vegansk og fortsatt spise sånn du gjør nå, om du vil?

  9. Skjønner at du kan ønske deg en Rolex fordi merket er såppas kjent, anbefaler deg en tur til urmaker Bjerke å bli introdusert til litt andre merker som Jan småfrekt nevner over her. Bare fordi det finnes så utrolig mange fantastiske klokker og Rolex er litt som Michael Kors 😄 og du har jo tross alt råd til noe annet

  10. Fra en Isabell til en annen! Jeg forstår ikke HVORFOR du tar vippeextentions eller operer deg osv. Så et bilde på din Snapchat idag. Og du er jo bare så fin akk som du er!🤩 Og ingenting er bedre enn en tom skittentøyskurv😎💕 Du e flinke!

  11. Hei! For en stund siden viste du noen veldig fine slip-in sandaler i hvit på snapchat, hvor har du kjøpt de?:)

  12. Kjære Isabel, jeg skriver aldri på blogger og det er det mange som skriver men jeg mener det. Men jeg leser bloggen din hver dag og vært en følger siden du starta, jeg er en voksen mor men jeg ønsker uansett å dele noe med deg. Du er veldig vakker og jeg ser hvor mye kjærlighet du har til Mammaen din og det virker som den har blitt sterkere med tiden. Jeg må ærlig si at den gangen du og Pierre gikk fra hverandre fra den gangen du virkelig vokste og fikk respekten fra meg. Og jeg vet at dere i dag bare er venner men vakre Isabel, jeg vet du er voksen nok til å ikke velge den kjærligheten og se hva du har fått til i så ung alder og familien din er unik! Klem🥰

  13. Golnaz er kusina di. Så da har du vel kun Newa som en utenlandsk venn? Lurer genuint på hva grunnen til det er? Omgås du bare mer med etniske nordmenn og føler du er mer lik «dem»? Eller er du bare ikke rundt utlendere så mye generelt?

  14. Så enig i det folk sier ovenfor. Rolex er som Michael kors nå om dagen. Alle har de, Bjerke har til og med sluttet å selge til alle fordi merkevaren deres er svekket av at “alle” har de. Det er ikke noe luksus og ha rolex lengre. Hvem som helst på gata kan ha det og dessverre mange som har det også. Ingen som helst status med Rolex lengre.

  15. Hei!! Har fått mer og mer sansen for deg og bloggen din i det siste. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du har klart å bygge ditt eget AS og litt om hvordan du sparer penger osv. Du virker så flink på dette området<3 hadde du økonomifag eller lignende på vgs? Og er AS’et dit din største inntektskilde?

  16. Hei Isabel :)Jeg er på boligjakt, og er usikker på om jeg skal kjøpe helt nytt (som ikke er ferdigbygget enda) eller gammelt (da helst sentralt). Har hørt at gamle bygg har dårlig isolasjon som gjør at man fryser veldig om vinteren uten varmeovn på, og strømregningen blir skyhøy, i tillegg hører man naboen som bor over sine skritt. Hvor mye bruker du på strøm i mnd? Hva er dine erfaringer med leiligheten din? Hva anbefaler du? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg