ALT OM LONDON TUREN

Jeg var i London fra torsdag-lørdag, og herlighet som jeg storkoste meg! Jeg var på besøk hos en viss kjekkas, som dere nok har skjønt allerede haha. Jeg klarer jo ikke la være å poste på Instastory, spesielt ikke denne gangen. Han hadde planlagt hele turen min, og fy søren så overrasket jeg ble. Jeg har ikke ord for hvor rørt jeg ble av å se alt han hadde stelt i stand. Jeg har vært veldig redd for dette med å kaste meg ut i datinglivet igjen, men med han er det noe helt annet. Jeg har aldri blitt behandlet så bra av noen gutt noensinne, og det sier sitt. Ikke en gang av kjærester jeg har vært sammen med i flere år har gjort noe så fint for meg som det han allerede har gjort, etter å ha kjent meg i to måneder. Jeg blir helt rørt igjen nå i mens jeg skriver, haha.. Jeg er teit. Jeg ble i hvert fall utrolig glad. <3 

På torsdagen slappet vi egentlig bare av, så på film og oppdaterte hverandre på life. Neste dag, altså på fredagen, fikk jeg beskjed om å pakke kofferten, for vi skulle nemlig ikke sove i leiligheten hans den natten. Lite ante jeg om den fine overraskelsen som ventet meg på W hotell midt i London sentrum. 

Seriøst… Hvor sinnsykt skjønn er ikke han? Jeg trodde helt ærlig ikke at slike menn fantes, at det kun var i filmer. Jeg føler meg sjuuukt heldig!

Senere på dagen bar det videre, og da hadde han booket oss inn på minigolf (med bar, altså drinker hihi). Det har jeg nemlig skrytt på meg at jeg er dritgod i, så det måtte jeg da bevise… Hehe.

På kvelden hadde vi en nydelig middag sammen, før vi møtte noen venner av meg og noen venner av han på drinker. Det var en skikkelig vellykket tur til London, og jeg gleder meg allerede til neste gang. <3

Ps! Jeg synes dette er skikkelig skummelt å dele med dere sånn egentlig, for jeg hadde lovet meg selv å ikke være offentlig med en gutt noensinne igjen. Dere vet jo hvorfor.. Men dette var bare så sykt fint gjort at jeg klarer ikke å la være. Vi får se hvordan det blir fremover, men jeg hadde lyst til å dele dette med dere. <3

INNKJØP TIL LEILIGHETEN MIN

NEW IN FOR MY HOME

Jeg dro ut på en aldri så liten shoppingrunde til leiligheten min her om dagen! Jeg manglet noe pyntegjenstander og litt andre småting, så det var nødvendig. Til min store glede fant jeg kjempe mye fint, noe som aldri pleier å skje når jeg faktisk er på jakt etter noe. Når jeg ikke behøver noe finner jeg aaalt mellom himmel og jord som jeg har lyst på, mens når jeg virkelig trenger noe finner jeg seriøst ingenting. Heldigvis var ikke det tilfelle denne gangen! Alt av pyntegjenstander og ting til hjemmet som jeg viser i dette innlegget er kjøpt på H&M Home. Skulle trodd dette var reklame, men det er det altså ikke. Jeg elsker bare generelt å handle ting der, da de har veldig mye fint. Det samme gjelder forøvrig Zara Home.

Skjønne kaffekopper er greit å ha! Disse var veldig fine, synes jeg.

Syntes denne var så kul!

Duftlys får jeg aldri nok av.

Et serveringsfat i gull!

Sa jo at jeg aldri får nok av duftlys….

En liten korg. Også i gull!

Disse kjøpte jeg i hovedsak fordi jeg synes de er så fine å ha stående på kjøkkenbenken. Den salt-tingen er forresten helt amazing! Det er både Permasan og basil smak, i tillegg til salt. Denne har jeg brukt til all mat jeg har laget typ. Hot tip!

Favorittene fra hele innkjøpet. Mine elskede Dior og Chanel bøker. <3 <3 <3 Disse har jeg som pynt på stuebordet.

Jeg tok en liten tur innom Zara også, hvor jeg fant et par sko og en kjole! Denne looken skal jeg gå for en av dagene i LA.

Fint? 💕

En bikini fra H&M ble det også. Se så søt denne er!

Og sist men ikke minst: badebomber fra Lush. Disse unner jeg meg med når jeg er skikkelig sliten og behøver et velpleiende bad. De er helt fantastiske!

INNSPILLING & HEI FRA FLYPLASSEN

📍 GARDERMOEN

Hei fra flyplassen! Nå sitter jeg her på gaten og venter på at det blir tid for boarding. Dere som har følgt med i timen vet allerede at jeg skal til London i dag. Jeg gleder meg skikkelig til å være tilbake i en av favoritt byene mine! Jeg har vært på veldig mange turer dit tidligere, i hovedsak med et mål i sikte: shopping. Denne gangen har jeg blitt lovet å holdes laaangt unna Oxford Street, for jeg skal jo tross alt til Los Angeles på søndag. Der er shoppingen enda bedre enn i London! 

Dette blir en kort visitt, jeg blir jo bare i to døgn. Jeg flyr hjem igjen på lørdag, slik at jeg får pakket kofferten og kommet meg på flyet til LA på søndag. Hektisk gitt, men jeg klager ikke. Jeg gleder meg jo tross alt til å se en viss person igjen. <3

Før jeg kastet meg avgårde på flytoget, løp jeg innom Oslo Company for å spille inn noe greier. Hva det er kan jeg sååå klart ikke fortelle enda (jeg veeet, jeg vet). Innspillingen gikk kjapt, og vi var skikkelig effektive. Jeg hadde seriøst 20 minutter på meg, fra jeg kom, til jeg måtte løpe igjen for å rekke flyet. Alt gikk heldigvis fint, og jeg sitter som sagt her på Gardermoen nå og er klar for boarding!

Men dere… Kan vi ta et sekund (eller to) til å diskutere hvilken stilling jeg sitter i under opptak? Altså, what are those? Det er et mirakel at bena mine ikke er knekt i to, hahah! Jeg sitter seriøst alltid sånn. Jeg. må. slutte. 😂 😂 😂

Nå er det tid for boarding! Vi skrives fra London neste gang. Enn så lenge kan dere følge med på Instastory, der spammer jeg jo hele tiden. @IsabelSraad, heter jeg. Klem!

Btw: jeg hater å fly alene….

JEG SPREKKER AV STOLTHET

Reklame | NELLY

ALTSÅÅÅ!!! Se på han?!?! Jeg er en så forbanna stolt storesøster til denne kjekkasen!!! 😍😭 Jeg sprekker seriøst av stolthet! I går dro Sidra, Rami og jeg ut på shopping for å kjøpe dress til Rami sitt skoleball som er om knappe to uker. Jeg er bortreist på selve ball dagen, og det er jeg super lei meg for. Jeg har jo SÅ lyst til å se han før han drar avgårde dit! Istedenfor fikk jeg nøye meg med dagen i går, hvor vi kjøpte dressen til han og jeg fikk se han i den der. Fy søren så fin han er!

Jeg følte meg passe teit der jeg stod å ble helt emosjonell av å se han. Man vet jeg er på kanten til å gråte når jeg får skikkelig pipestemme og blir generelt ganske stille, haha. Jeg måtte holde tårene tilbake slik at han ikke ble for flau over storesøsteren sin Hehe! Jeg måtte virkelig kjempe for å klare det, for å si det sånn.

Her har dere damene som var med for godkjenning av dress!

Mange har spurt meg om hvor kåpen er fra, og den finner du HER. <3

SKJORTE HER ⎟ SOLBRILLER CÈLINE

På ettermiddagen tok jeg med kidsa og Golnaz på Go Kart! Det er noe vi gjør hver gang vi er på ferier sammen, men vi har av en eller annen grunn aldri gjort det i Norge. Det har lenge vært en plan, så i går fikk vi endelig fingern ut og kommet oss på banen! Det var sykt gøy for både store og små. Det som var veldig hysterisk var at Sidra tok opp HELE veien og nektet å la noen kjøre forbi henne… Det endte opp med at vi alle ble nokså frustrerte der vi kjørte på rekke og rad etter henne, i mens vi forsøkte å få henne til å svinge til siden. Hahaha! Hun er en liten luring ass!

Det var en skikkelig vellykket dag sammen med familien i går. Jeg har prioritert dem hver dag siden jeg kom hjem, slik at jeg har fått tilbrakt så mye tid som mulig med dem før jeg reiser igjen. Det er mye farting på meg om dagen, og da savner jeg de så ekstremt mye.. Det er den eneste nedturen med å være bortreist så ofte..

Etter Go Kart avsluttet vi kvelden med overnatting og laksemiddag hos meg!

SVAR PÅ DET MEST STILTE SPØRSMÅLET

Spørsmål: tenker du noe på miljøet med tanke på hvor mye du reiser?

Ja, jeg begynner å tenke mer og mer på miljøet. Det er takket være dere, så takk for påvirkningen! Nå er det jo slik at jobben min består av veldig mye reising, så derfor prøver jeg å gjøre andre forskjeller i hverdagen som er bra for miljøet. Det er fremgang for meg, for tidligere har jeg (dessverre og trist nok) ikke tenkt så mye på miljøet. Det må jeg være ærlig nok å innrømme for dere, så det at dere får meg til å bli mer obs på det er virkelig bra! Jeg vet jo at det er kjempe viktig, og jeg synes det er helt fantastisk å se hvor mange unge som engasjerer seg. 

Ting jeg har endret på i hverdagen min:

1. Jeg har akkurat kjøpt meg månedskort på kollektiv transport igjen, og dermed kuttet veeeldig ned på bruk av taxi. Det er veldig bra for miljøet! Jeg har jo vært en versting på å ta taxi over alt, og jeg har innsett at det er helt tullete. Kollektiv transport her i Oslo er helt fantastisk, det lærte jeg meg jo da jeg begynte med kollektivt i sommer/høst i fjor. Dessverre falt jeg tilbake på taxi-kjøret når vinteren meldte sin ankomst igjen og det ble iskaldt, men nå er det stopp på det igjen!

2. Jeg har to kjøttfrie dager i uken! Det er egentlig litt problematisk for meg som ikke er glad i grønnsaker (lol, jeg vet), men litt må man ofre. Jeg har pleid å spise meksikansk tomatsuppe den ene dagen og ostesmørbrød den andre. Nå må jeg nesten finne meg noen nye retter, for jeg begynner å gå litt lei haha.

3. Jeg har blitt flinkere til å kildesortere OG begynt å kjøpe sugerør laget av papp istedenfor plast. 

Dette er de små endringene jeg har lagt inn i livet mitt per dags dato, og jeg vil jo så klart bidra med det jeg kan. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er verdens mest miljøbevisste person, men jeg tror på det at vi alle kan være med å gjøre en forskjell. <3

ANTREKK

Reklame | Nelly

    

KJOLE HER ⎟ GULL BELTE HER ⎟ HEELS HER

_________

Jeg har drevet å planlagt og testet ulike antrekk til Los Angeles på søndag. I mellom slagene skapte jeg denne looken, og da måtte jeg bare knipse bilder og dele det med dere. Jeg seriøst ELSKER dette antrekket! Så enkelt, men samtidig SÅ fint! 

Likte dere det? <3

ENDA TO NYE REISER BOOKET !!!! 😍🌴✈️

Fy søren som jeg lever for tiden, dere! Skulle nesten trodd jeg hadde tatovert “live life like its your last day” eller noe i panna, haha. Vel, jeg kan vel innrømme at jeg ikke har mulighet til å reise noe til høsten på grunn av diverse grunner, så derfor føler jeg at jeg må reise så mye jeg kan nå. Det blir en del farting på meg fremover med andre ord, men det er jeg bare veldig glad for. Jeg gjør jobben min tusen ganger bedre når jeg opplever nye steder, så det er win win både når det gjelder bloggen og mine sosiale medier, men også min egen “lykke” eller hva man skal si. Jeg merker hvor utrolig mye mer interesserte folk blir i å se hva jeg gjør når jeg er på ferie, noe som er fullt forståelig da jeg er slik med andre selv. Det er jo gøy å se hva andre gjør på ferie!

Reising er jo ikke bare ferie for den saks skyld, det er jo også content til det jeg jobber med. Jeg vil alltid ha nytt og spennende innhold her og på SOME, så da er det gull å kunne reise litt rundt å få produsert nytt material til dere. 

Uansett! Dere er sikkert nysgjerrig på hvor disse to reisene går til, og det er… *trommevirvel* …. LONDON OG BAAAALI!!! 😍 

London reiser jeg til på torsdag, så det blir en liten svipp-tur dit før jeg reiser til Los Angeles på søndag. Jeg er litt sjuk i hodet som reiser dit tre dager før jeg reiser igjen, men jeg måtte bare. Hehe! Det blir to døgn i London, som jeg gleder meg veldig til. Det blir skikkelig koselig! Jeg må bare få pakket alt til LA før jeg reiser til London på torsdag. Jeg lander i Oslo sent på kvelden på lørdag nemlig, og reiser til LA søndags formiddag. Her går det jammen meg unna!

Over til Bali turen! Jeg har lenge hatt lyst til å dra tilbake dit. Dere som har følgt meg en stund husker kanskje at jeg var der i 2017 med Rebecka? Det er 1,5 år siden nå, og det er på høy tid at jeg reiser tilbake til den siden av jorden. Asia er jo helt fantastisk!

BILDEDRYSS FRA BALI 2017

Sist jeg var der fikk jeg ikke opplevd så mye av selve øya da vi i utgangspunktet chillet veldig mye, i tillegg til at vi festet en del på den turen. Vi prioriterte ikke å se alle de vakre stedene Bali har å by på, så det har jeg virkelig satt av som første prio denne gangen. Gili Islands blant annet er et must! Jeg kan faktisk ikke skjønne at vi ikke dro dit sist, haha. 

Jeg gleder meg skikkelig til å reise! Det blir ikke før i slutten av April, ca to uker etter at jeg kommer hjem fra Los Angeles. Wihooo! Mars og April er to måneder fylt med reising, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Fy søren som jeg gleder meg til de kommende ukene!

Ps! Om dere har gode Bali-tips til meg, blir jeg super glad om dere har lyst til å dele de med meg! 💕

AKKURAT NÅ

Reklame | nelly

(Bilde fra Paris for tre uker siden… Kåpen jeg har på meg finner du forresten her! <3)

DAGENS HUMØR

Jeg er ganske trøtt i dag og litt tom på energi, men ellers er humøret på topp. Jeg hadde en ganske tøff dag på privaten i går, som resulterte i veldig lite og dårlig søvn. Jeg føler at hver gang det går bra en stund, venter en enda større nedtur på meg. Slik er det seriøst alltid. Begynner å bli veldig slitsomt å ha det slik, men jeg lar som vanlig ikke ting tynge meg mer enn nødvendig. Jeg kommer meg opp på bena igjen, enda sterkere enn før. Alltid.

DAGENS ANTREKK

Disse jeansene (verdens diggeste + de sitter som et skudd!) og en sort Balenciaga genser. Enkelt, komfortabelt og chill! Jeg går dessuten helt sminkefri igjen i dag. Det er deilig å la huden puste.

DAGENS PLANER

Jeg har akkurat kommet hjem fra negltime og lunsj med lillesøsteren min, hennes venninner og Golnaz. Det var skikkelig koselig. <3 Resten av dagen skal jeg jobbe en del på macen, Dubai vloggen skal klippes og så har jeg to telefonmøter om litt. I kveld skal jeg ha overnatting og taco + filmkveld hos meg med søsknene mine. Jeg har savnet de sånn når jeg har vært bortreist, så jeg prøver å tilbringe så mye tid med de som overhodet mulig før jeg reiser igjen på torsdag. Apropos reisen på torsdag: den har jeg ikke fortalt dere om enda. Jeg reiser et annet sted før jeg reiser til LA på søndag… 💃🏽

DAGENS SAVN

Dubai. Allerede? Jepp.

DAGENS VIL HA

1. OVERDEL HER & SHORTS HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

EN SJUK FLYTUR & DÅRLIGE VALG

Reklame | nelly

Hei fra Oslo! Jeg er hjemme igjen, fra tidenes gøyeste ferie sammen med min bestevenninne/kusine/PA. Kjært barn har mange navn! 😋 Denne reisen behøvde jeg virkelig. Både Golnaz og jeg har lengtet etter å komme oss litt bort fra Oslo, så det var skikkelig deilig å få koblet av i varmen. Vi har blitt kjent med så mange nye, kule mennesker. Vi har festet, spist nydelig mat, solt oss, vært på pool party, shoppet.. Altså, det er lenge siden jeg har ledd så mye som det jeg har gjort den uken vi var borte. Ja takk til flere reiser sammen med deg, Golnaz. Du er best, og jeg storkoser meg sånn i ditt selskap! 💕

Vi må for Guds skyld prate om vår siste kveld og flyturen hjem. Det er en historie for seg selv, ass. Flyet vårt skulle gå klokken 07:45 på søndagsmorgen. Det vil da si at vi måtte begi oss mot flyplassen rundt 05 søndagsmorgen. Og dere vet jo at når lørdagen melder sin ankomst, er ikke jeg vanskelig å be på en liten fest eller to. Såååå… Vi dro så klart ut på lørdagen, vi! Smarte frøkner på tur! Vi tenkte at det skulle gå fint, for vi hadde jo tross alt pakket alt av bagasje i forkant, slik at det bare var for oss å dra hjem fra klubben, ta en dusj, skifte til et komfortabelt reiseantrekk og kaste oss i en taxi til flyplassen. Vel, alt gikk vel etter planen også, bortsett fra at vi begge to ble veeeldig giret på byen og dermed fikk vi nok i oss litt for mye champagne. Hehe… Er ikke bare bare når man har det så gøy, vet dere. 

Når klokken ble rundt 04 dro vi hjem, glade og gira på livet haha. Det var skikkelig nedtur å vite at ferien nå var over.. Men herregud for en morsom reise vi hadde hjem likevel. Golnaz blir seriøst aldri (og da mener jeg aldri) full, men det ble hun for typ aller første gang denne kvelden. Vi lo seriøst non stop, det var sååå forbanna gøy!

På flyet hjem sluknet jeg og sov gjennom nesten hele flyturen. Når jeg våknet var det 1 time og 20 minutter igjen. Det var skikkelig deilig! 

Jeg tror nok at det å dra ut samme kveld som man skal sette seg på et fly er et ganske dårlig valg haha, men vi kom oss nå på flyet og hele turen ble sinnsykt morsom. Jeg må jo likevel innrømme at det fristet mye mer å slenge seg i hotellsengen enn å sette seg i en taxi, men jeg fikk kjempet meg gjennom det ved hjelp av et par strenge blikk fra Golnaz haha. 

Livsnyterne på flyet hjem! Hahah, jeg dør av oss.

 


(PS!!! I dag er siste dagen du får 20% rabatt på HELE Nelly (eks. Blacklist) + 30% rabatt på alt fra NLY Brands!

💕 KLIKK HER FOR Å SHOPPE! 💕

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

Er du lykkelig?

Det tror jeg er et ganske vanskelig spørsmål å svare på for de aller fleste. Hva er egentlig “lykkelig”? Lol, nå høres jeg ut som en filosof, men sånn helt ærlig.. Jeg kan vel med hånden på hjertet si at jeg er veldig glad så og si hele tiden. At jeg har det bra, at jeg føler meg veldig heldig, at jeg har lite jeg bekymrer meg for. Jeg har det tusen ganger bedre enn jeg har hatt det de siste tre årene.

Hva slags røde flagg blir du skremt bort av hos en gutt?

1. Overdreven sjalusi. Litt sånn små sjalusi kan så klart være litt skjønt til TIDER, men når det blir overdrevet får jeg skikkelig avsmak.

2. Kontrollbehov. Jeg skal aldri i livet få meg en kontrollerende kjæreste igjen. Ingen mann skal få lov til å bestemme hva jeg ikke får lov til å kle meg i, fordi jeg da “tiltrekker meg for mye oppmerksomhet”. Æsj. Vi jenter kler oss i AKKURAT det vi vil, og ingen mann (eller andre jenter for den saks skyld) har rett til å bestemme hva som er “innafor” og ikke. Blir skikkelig provosert bare av å tenke på det..

Det er egentlig de to røde flaggene jeg misliker mest og som virkelig får meg til å ta avstand. Been there before, og det skjer ikke igjen.

Hva synes du helt ærlig om årets PH-deltagere?

Jeg har ikke sett alt, men av det jeg har fått med meg synes jeg de er en skikkelig underholdende og kul gjeng! Det spilles hardt, noe jeg blir veldig glad av å se. Jeg castet jo tross alt deltagere til “Spillernes Sesong”, og jeg ville så klart ikke bli skuffet på den fronten. Enn så lenge er jeg overrasket over hvor bra de spiller, spesielt siden det skjedde så tidlig i spillet. Kudos for det!

Dersom du skulle datet en fyr, er det da viktig for deg at han er rik/har penger?

Nei, herlighet – penger og rikdom har absolutt null betydning for meg. Det eneste “kravet” jeg har er at mannen har en jobb og en inntekt som gjør at han klarer å forsørge seg selv, slik at jeg slipper å være en sugar mum. 

Hvor får du inspo til antrekk fra?

Instaaagram! Jeg aner ikke hvor mange screenshots jeg har på telefonen av antrekk eller plagg som jeg synes er dødsfint! Jeg får spesielt inspo til hvordan å style antrekk på forskjellige måter.

Hva er det dyreste klesplagget du eier?

Balenciaga genseren min som koster rundt 8.000 kroner.

Steder du vil dra til, som du ikke har vært tidligere, i 2019?

Bahamas, Maldivene og Tulum!

Når reiser du til LA?

Jeg reiser 31. mars, altså på førstkommende søndag. Herregud så fort tiden går! Jeg gleder meg sinnsykt mye til å reise tilbake dit. Dere som har følgt meg en stund vet jo hvor mye jeg elsker livet i LA. Det er der jeg virkelig føler at jeg kan være meg selv hundre prosent. 

Hvorfor har ingen laget anmeldelse av boken din?

Du, det har jeg også lurt veldig på. Jeg kan dessverre ikke gi deg noe svar, for jeg vet ikke grunnen selv. Jeg tror kanskje at det er fordi det er en såpass personlig og alvorlig historie, at mediehus og anmeldere kanskje lar være. Jeg vet ikke.

Shoppet du mye i Dubai?

Nei. Jeg shoppet litt, men ikke mye. Jeg reiser jo som sagt til LA neste uke, og der er shoppingmulighetene mye bedre enn i Dubai, synes jeg. Jeg gleder meg aller mest til å gå berserk på Sephora igjen. Jeg gjør alltid det når jeg er i USA, de har jo absolutt alle de beste merkene som er umulig å få tak i her i Europa. Med mindre man bestiller på nett, da.

Hva er det du bruker mest penger på for tiden?

Reising.

Stemmer det at du har en person som skriver innleggene dine, eller som leser gjennom de før du poster?

Nei, det stemmer ikke. Det har jeg aldri hatt. Det jeg derimot har hatt er en moderator som har gått gjennom kommentarfeltet mitt i tider hvor det har stormet på som verst, for å luke bort hat og negative kommentarer som jeg ikke har hatt godt av å lese.

 


(PS!!! I dag er siste dagen du får 20% rabatt på HELE Nelly (eks. Blacklist) + 30% rabatt på alt fra NLY Brands! Det varer frem til klokken 10:00 i morgen (mandag).

💕 KLIKK HER FOR Å SHOPPE! 💕