ANTREKK

Reklame | Nelly

    

KJOLE HER ⎟ GULL BELTE HER ⎟ HEELS HER

_________

Jeg har drevet å planlagt og testet ulike antrekk til Los Angeles på søndag. I mellom slagene skapte jeg denne looken, og da måtte jeg bare knipse bilder og dele det med dere. Jeg seriøst ELSKER dette antrekket! Så enkelt, men samtidig SÅ fint! 

Likte dere det? <3

7 kommentarer
  1. Hei.
   Jeg må bare spørre hvor det har blitt av den «gamle» Isabell? Det er flere ganger at du lover å vise hva du har shoppet på ferie, vlogger osv osv. Før følte jeg du alltid holdte det du lovet, men nå føler jeg det har visnet litt bort. Også savner jeg den Isabell som snakket mye på my story, viser ting der, tar opp ting osv osv. Er liksom så lite innhold! Dette er ikke ment for å være slem, bare at det er savnet.

   Fint antrekk <3

  2. Nydelige deg!! Ser en annen også lurer på det samme, men hvor er teppet ditt fra??🙈😍:)) såå fint! Etterlyser gjerne noe interiør-innlegg, synes du har så fin, elegant men samtidig minimalistisk stil i hjemmet! <3 klem!

  3. Hei! Kommer dette beltet inn igjen på nelly? Når jeg trykker på linken (og på produkter i ønskelisten) kommer det ikke opp en gang, så jeg kan ikke overvåke det. Det står at det er utgått/utsolgt/ute av sortimentetet. Har hatt lyst på det såå lenge, men det er alltid utsolgt 😭

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg