DEN STØRSTE DAGEN I LIVET MITT

Reklame | reklame for egen bok

Fine familien min!

Jeg hadde TIDENES beste dag på mandag, dere! Fy søren, jeg har ikke ord for hvor ydmyk og rørt jeg ble av å se alle som kom for å støtte meg på boklanseringsfesten min. Jeg hadde ikke forventet at såpass mange skulle komme ettersom at festen var på en mandag, men jammen ble jeg overrasket! Jeg setter uendelig stor pris på hver eneste person som kom for å støtte meg og ikke minst feire det største som noensinne har skjedd meg. Den boken ass, den har hjulpet meg og betydd mye mer enn jeg trodde. Jeg takker meg selv hver eneste dag for at jeg våget å gå ut med historien min. Fy søren, TAKK for alt dere!! <3 Jeg poster et eget innlegg med masse bilder fra festen senere i uken. Jeg hadde en fotograf og en videograf der hele kvelden som fikk dokumentert den store dagen for meg. Evig takknemlig for det! Poster så fort jeg mottar alt!

Festen var helt seriøst PERFEKT. Jeg kunne ikke bedt om en bedre kveld, sånn helt ærlig. Alle var i godt humør, stemningen var så god, det var god mat og drikke og jeg var omringet av mange flotte mennesker. Både familie, kollegaer, venner.. Bestevennene mine fra Stavanger flydde til og med til Oslo for dagen, og det samme gjorde beste Ine. Det der er søren meg true friendship. Takk!! <3

Jeg hadde også mitt aller første bokbad. Jannecke Weeeden bokbadet meg, og jeg er glad det var henne. Jeg følte meg veldig trygg og komfortabel til å prate om mye av det vonde som står i boken, og jeg må si hun var flink til å få frem det “ekte”. Jeg knakk sammen midt i samtalen, for det ene spørsmålet var veldig sterkt. Jeg skulle se for meg meg selv som Shirog på 8-9 år og gi henne noen oppmuntrende ord. Da knakk jeg sammen. Det var tøft, men samtidig veldig sterkt og på en eller annen måte fint.. Jeg merker dog at jeg kanskje må begynne å prate litt mer om barndommen min, for det er i situasjoner som dette jeg merker at jeg ikke har bearbeidet noe som helst.

Ellers må jeg bare si at jeg beklager om dette innlegget er litt rotete, men vi har fått et nytt oppsett på blogg.no som jeg ikke skjønner jack shit av atm. Ikke så veldig bra ettersom at jeg suger på å sette meg inn i “ny teknologi” (lol, høres ut som en bestemor på 70 nå haha), så dette håper jeg går seg til etterhvert.

Ps! I morgen kommer jeg på boksigneringer til Tromsø! Klokken 14:30 på Norli Nerstranda og klokken 17:00 på Ark Jekta Storsenter. Gleder meg til å møte dere! <3

Klem!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg