EN SPONTAN AVGJØRELSE

Reklame | BYTHECURRENT

Først og fremst: fy søren – i dag er jeg sliten. Noen venner spurte meg om å bli med på et event/fest i Tønsberg som var i går. Det hørtes veldig gøy ut, så jeg dro. Det ble en veldig spontan avgjørelse, da det tross alt var på en tirsdag og ikke planlagt i det hele tatt fra min side. Men helt ærlig – de spontane planene er alltid de beste! Jeg koste meg så utrolig mye i hele i går med et par herlige venner fra start til slutt. Nå føler jeg dog at sommeren er over, og at festen i går var en slags avslutning på sommeren 2019. Gråværet er tilbake, og i morgen trer vi inn i august som betyr høst for meg. Jeg gruer meg veldig til høsten sånn egentlig, men bare fordi jeg hater at det er så grått og trist. Sommermenneske for alltid – det er det ingen tvil om.

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og ligger for øyeblikket helt utslått i sengen. Heldigvis fikk jeg i meg litt Mc Donalds tidligere, som hjalp litt på formen i hvert fall. Har noen et par gode tips til hvordan man kurerer bakfylla ASAP? Jeg trenger all hjelp jeg kan få, haha. Nå ser jeg frem i mot å feste mye mindre også forresten. Jeg har en tendens til å være en skikkelig party jente på sommeren. Jeg vet jeg ikke er alene om det, da. Så fort sommeren er over går jeg alltid tilbake til den Isabel’en som elsker å ligge inne, se på serier og ha jentekvelder. Litt av en kontrast, haha.

Planene videre i dag er å jobbe litt før jeg tillater meg selv å ligge i fosterstilling å glo på Love Island resten av dagen. Jeg føler det er søndag i dag, men det er det jo åpenbart ikke. Får håpe jeg får lurt mamma hit senere til å ta litt ekstra godt vare på meg, for i dag synes jeg veldig synd på meg selv – til tross for at den ræva formen er hundre prosent selvforskyldt. 

SMYKKE HER

By the way: hvor nydelig er ikke smykket mitt? Jeg går med det konstant! Er det en ting jeg er svak for, må det være gullsmykker med enkle detaljer. Dette er min favoritt akkurat nå. Jeg har fått en del spørsmål på Instagram om hvor det er fra, så derfor tenkte jeg det var like greit å informere om det her, i tillegg til at jeg har en rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt fra ByBiehl HER. <3 Det gjelder også armbåndet på bildet under.

OPPGI KODEN “ISABEL20” FOR 20% RABATT!

ARMBÅND HER <3

Excuse is sølet på fingen min, haha.. Litt for ivrig! Nå må jeg få tømt mailboksen og få skrevet et til blogginnlegg som kommer ut litt senere i kveld. Håper dere har en fantastisk onsdag enn så lenge (holdt på å skrive søndag, wups…). Love you!

25 kommentarer

Siste innlegg