DERFOR BLE JEG IKKE MED DE ANDRE

Jeg vet ikke hva som er greia med meg på ferier for tiden. Hvem tror dere har klart å bli syk? *Trommevirveeeeel* MEEEEG! Wohoooo…. Jeg gir opp. Husker dere da jeg var i Dubai for 1,5 måneder siden? Da skjedde det samme, og det ble så ille at jeg måtte dra til legen for å få antibiotika. Det var helt forferdelig. Jeg håpet naturligvis at det samme ikke skulle skje denne reisen også, men der tok jeg rimelig feil. Jeg begynte å kjenne at halsen begynte å klø dagen før avreise, men tenkte at det helt sikkert kom til å gå over. Dessverre ble det bare verre, og i går var jeg så dårlig at jeg måtte sette helsen først. Jentene dro derfor ut uten meg. Det var skikkelig kjipt, for vi hadde vært ute å kjøpt kostymer til gårkveldens halloweenfest og jeg gledet meg masse til å kle meg ut og kose meg. Wiz Khalifa skulle dessuten opptre på klubben vi skulle på, og han digger jo jeg. Veldig typisk at formen min skulle forverre seg, men jeg er glad for at jeg tok en fornuftig beslutning i går kveld. 

Jeg var ganske dårlig når jeg våknet klokken 07 i morges, og jeg vil ikke en gang forestille meg hvor forferdelig jeg hadde vært dersom jeg hadde dratt ut i tillegg. Jeg hadde sikkert vært død. Takk og lov for at jeg var smart for en gangs skyld, haha. Jeg pleier alltid å presse meg til tross for at jeg ikke er i form. Jeg var bare veldig redd for at jeg skulle bli så dårlig at det hadde gått utover resten av ferien, så jeg turte rett og slett ikke å risikere noe.

Kvelden min var ikke så veldig spennende i går kveld, som dere kanskje forstår. Jeg la meg ganske tidlig og sov ordentlig ut. Det er viktig med søvn når man er syk, og det vil jeg si at jeg fikk nok av i natt. Jeg merket ikke en gang når jentene kom hjem, så jeg må jammen ha sovet tungt. Vanligvis våkner jeg av verdens minste lyd, liksom.

Så ja, det var ingen dramatisk grunn til at jeg ikke var å se på stories med jentene i går. Jeg lå syk hjemme, rett og slett!

18 kommentarer

Siste innlegg